⭕️نشانه دینداری مردم یا بیدینی؟!
🔰اشاره رهبر انقلاب به سرود فراگیر شده "سلام فرمانده"
اظهار ارادت مردم به حضرت بقیة الله ارواحنا فداه نشانه گرایش آنها به دین و انقلاب است.
🔻حضرت #امام_خامنه_ای:
🔹مردم امروز گرایششان به انقلاب و به دین از روز اول انقلاب یقیناً بیشتر است...
🔹شما ببینید در همین سرودی که این روزها پخش شده، که اظهار ارادت به ولیعصر عجل الله تعالی فرجه الشریف و روحنا فداه، و سلام به حضرت بقیة الله است، ببینید مردم چه کار دارند میکنند. چه اظهار شوقی، چه همراهیای، چه اظهار ارادتی، پیر، جوان، نوجوان، کودک، زن ، مرد، همه، در سرتاسر کشور، در تهران یک جور، در مشهد یک جور، در اصفهان یک جور، در یزد یک جور، در شهرهای مختلف یک جور. این رویگردانی مردم از دین است؟ یا به عکس.۱۴۰۱/۰۳/۱۴
#رحلت_امام_خمینی
#سلام_فرمانده
@golpabasir
5.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سخنان رهبر انقلاب درباره دیدار محرمانه با امام خمینی(ره)
🔹جایی که امام برای اولینبار در حضور سران قوا به ایشان میگویند: «شما رهبر بشوید».
#امام_خامنه_ای
@golpabasir
🔰#سلام_فرمانده باطلالسحر مارپیچ سکوت
👤 #حسین_شریعتمداری
🔹 در دوران دانشجویی به اتفاق ۳ تن دیگر از دوستان دانشجو عازم اصفهان بودیم. افق مشرق نقره فام شده بود ولی راننده اتوبوس برای نماز صبح توقف نمیکرد. دوستانه از راننده پرسیدیم برای ادای نماز توقف نمیکنید؟ پاسخش مثبت بود اما دقایقی گذشت و توقف نکرد. یکی از دوستان به راننده گفت ما را برای نماز پیاده کنید و شکایتی هم نداریم. راننده اتوبوس به غیرتش برخورد و گفت من مخلص همه جوانان نمازخوان هستم و [...] توقف کرد. از سی و چند مسافر اتوبوس ۲۳ نفر برای نماز پیاده شدند!
🔸 با تعجبی آمیخته به شرم از آقایی که حدود ۵۰ سال داشت پرسیدم؛ شما که اهل نماز هستید چرا ساکت بودید؟ با شرمندگی گفت؛ نمیدانستیم که اکثر مسافران نمازخوان هستند!
✅ اگر افراد جامعه احساس كنند ديدگاه و نظر آنها در «اقليت» قرار دارد و اكثر افراد جامعه ديدگاه و نظري متفاوت با آنها دارند، به طور معمول و براساس يك قاعده فراگير -استثناها مورد نظر نيست- علاقه و تمايلي به ابراز نظر و عقيده خود نخواهند داشت و بيم آن دارند كه به خاطر ابراز عقيده و نظر متفاوت خويش در انزوا قرار گيرند. بر این اساس یکی از ترفندهای خطرناک عملیات روانی ساخته شده است.
🔹 این ترفند که از آن با عنوان « مارپیچ سکوت -SILENCE SPIRAL » یاد میشود [...] اولین بار در سال 1974 (1353) از سوي خانم «اليزابت نئول نيومن» آلماني و در كتاب «افكار عمومي- پوست اجتماعي» مطرح شد. چگونگي بهرهگيري از اين نظريه يكي از دهها -و اكنون صدها- ماده درسي است كه در سرويسهاي اطلاعاتي آمريكا و اروپا به افسران عمليات رواني آموزش داده ميشود
🔸 مارپیچ سکوت، یک دالان و کریدور فرضی است که دیواره آن را رسانهها میسازند. کاربرد مارپیچ سکوت هنگامی است که اعتقادات و باورهای مردم با اهدافی که دشمن درپی آن است همخوانی نداشته باشد. دشمن در این حالت باور اکثریت را درون مارپیچ سکوت میریزد و با استفاده از رسانههایی که در اختیار دارد و روزنامهنگاران مزدوری که به خدمت گرفته است، تلاش میکند تا باورها و اعتقادات مورد قبول اکثریت مردم را در اقلیت و باورهای مورد نظر خود را به عنوان باور و خواست اکثریت مردم معرفی کند!
✅ در آموزههای اسلامی آمده است که «صلوات بلند» نفاق را از بین میبرد. چرا؟ برای این که وقتی کسی با صدای بلند صلوات میفرستد، هویت خویش را ابراز داشته و تابلوی باورها و اعتقادات خود را روی دست گرفته است.
🔹 ترفند مارپیچ سکوت اگر چه مدتهاست که در ایران اسلامی به کار گرفته شده و هنوز هم میشود ولی هر از چند گاه با دیوار بلند و سد مستحکم باورهای اسلامی ملت روبهرو شده و ناکام مانده است و از آن جمله میتوان به موارد زیر اشاره کرد؛ بخوانید!
🔸 درپی شهادت حاج قاسم سلیمانی، دهها میلیون نفر در ایران اسلامی برای بزرگداشت مقام آن شهید بزرگوار به صحنه آمده و در تشییع پیکر پاک وی حماسهای عظیم آفریدند.
✅ طرح عادلانه کردن یارانهها با تبلیغات سوء و کمنظیر دشمنان بیرونی و پادوهای داخلی آنها روبهرو شد ولی در مجموع از جمعیت ۸۵ میلیونی ایران اسلامی فقط چند هزار نفر در ۱۴ استان کشور به خیابان آمدند و بسیاری از آنها نیز از یک سو بعد از توضیح مسئولان و از سوی دیگر با مشاهده اراذل و اوباشی که جلودار بودند پا پس کشیدند.
🔹 و اما، به عنوان تازهترین نمونه از این دست میتوان به سرود فاخر، جذاب و روحنواز «سلام فرمانده» اشاره کرد. این سرود از نخستین روزهای اجرای آن با انبوه پر حجمی از تبلیغات سوء دشمنان ریز و درشت خارجی و داخلی روبهرو شد ولی علیرغم این حجم گسترده هجوم، همهروزه بر استقبال پر شور مردم به ویژه نسل جوان و دهه نودیها از آن افزوده شده است تا آنجا که کمتر کسی را میتوان یافت که سرود سلام فرمانده را زیر لب زمزمه نکند.
💢 وقتی همه شواهد از عمق و وسعت باورهای اسلامی و انقلابی در میان مردم حکایت میکند چرا باید صبر کنیم تا حماسههایی نظیر سه نمونه یاد شده به میان کشیده شود و آنگاه گستره دلباختگی تودههای عظیم مردم به اسلام و انقلاب و نظام را به نمایش بگذاریم؟ و چرا نباید پرچم باورها و هویت اسلامی و انقلابی خود را بیوقفه برافراشته نگاه داریم؟! باطلالسحر ترفند مارپیچ سکوت، فریاد در اعلام باورهاست چیزی شبیه همان صلوات با صدای بلند.
بسم الله
چهل و یکمین جلسه از سلسله جلسات هفتگی تحلیل صوتی هادیان سیاسی فعال
🎙🌏سخنران جلسه : استاد گرامی جناب آقای مهدی خورسند
پژوهشگر اقتصادسیاسی
کارشناس مسائل چین و اوراسیا
🖋موضوع جلسه:
تحرکات ترکیه از شمال سوریه تا قلب تلآویو؛ ریشهها و پیامدها
🕣تاریخ: چهارشنبه هجدهم خرداد ساعت ۲۱:۳۰
🔶جلسه در کانال تحلیل صوتی روبیکا:
https://rubika.ir/tahlil_samen
🇮🇷
📝 #یادداشت | #ثامن_22
◀️ مکتب سیاسی امام خمینی(ره)
🍃🌹🍃
🔸مکتب سیاسی که امام آن را مطرح و برایش مجاهدت کرد حاوی حرفهایی تازه برای بشریت است که هیچگاه کهنه نمی شود و تا این مکتب سیاسی زنده است، حضور و وجود امام در میان امت اسلامی و جهانیان زنده و پویاست.
🔸 بهترین و کاملترین شارح مکتب سیاسی امام راحل،شاگرد صدیق و خلف شایسته ایشان«امام خامنه ای» هستند که مهمترین شاخص های مکتب سیاسی امام را این گونه برشمرده اند:
1⃣ معنویت با سیاست در هم تنیده است.
در مکتب سیاسی امام، معنویت از سیاست جدا نیست؛ همه رفتارها و همه مواضع امام حول محور خدا و معنویت دور می زد. امام به اراده تشریعی پروردگار اعتقاد و به اراده تکوینیِ او اعتماد داشت و می دانست کسی که در راه تحقق شریعت الهی حرکت می کند، قوانین و سنت های آفرینش کمک کار اوست.
2⃣ اعتقاد راسخ و صادقانه به نقش مردم
در مکتب سیاسی امام، هویت انسانی، هم ارزشمند و دارای کرامت است، هم قدرتمند و کارساز است. نتیجه ارزشمندی و کرامت داشتن این است که در اداره سرنوشت بشر و یک جامعه، آرای مردم باید نقش اساسی ایفا کند. لذا مردم سالاری در مکتب سیاسی امام بزرگوار ما - که از متن اسلام گرفته شده است - مردم سالاریِ حقیقی است .
3⃣ نگاه بین المللی و جهانی
مخاطب امام در سخن و ایده سیاسی خود، بشریت است؛ نه فقط ملت ایران. ملت ایران این پیام را به گوش جان شنید، پایش ایستاد، برایش مبارزه کرد و توانست عزت و استقلال خود را به دست آورد. مکتب سیاسی امام این خیر و استقلال و عزت و ایمان را برای همه امت اسلامی و همه بشریت می خواهد؛ این رسالتی است بر دوش یک انسان مسلمان. البته تفاوت امام با کسانی که برای خود رسالت جهانی قائلند، این است که مکتب سیاسی امام با توپ و تانک و اسلحه و شکنجه نمی خواهد ملتی را به فکر و راه خود معتقد کند.
4⃣ پاسداری از ارزشها
مظهر این ارزشها را امام بزرگوار در تبیین مسأله ولایت فقیه روشن کردند. از اول انقلاب اسلامی و پیروزی انقلاب و تشکیل نظام اسلامی، بسیاری سعی کرده اند مسأله ولایت فقیه را نادرست، بد و برخلاف واقع معرفی کنند؛ برداشتهای خلاف واقع و دروغ و خواسته ها و توقعات غیرمنطبق با متن نظام سیاسی اسلام و فکر سیاسی امام بزرگوار. این که گاهی می شنوید تبلیغاتچی های مجذوب دشمنان این حرفها را می پراکنند، مربوط به امروز نیست.
5⃣ عدالت اجتماعی
عدالت اجتماعی یکی از مهمترین و اصلی ترین خطوط در مکتب سیاسی امام بزرگوار ماست. در همه برنامه های حکومت – در قانونگذاری و در اجرا و در قضا - باید عدالت اجتماعی و پرکردن شکافهای طبقاتی - مورد نظر و هدف باشد.»
✅ وظیفه آحاد مسلمین و مدعیان پیروی از خط امام،تبعیت عملی از مکتب سیاسی پیر جماران است،که اگر این امر محقق شود بسیاری از مصائب بشریت و مسلمانان برطرف خواهد شد.
✍ مصطفی علیجانزاده
#امامخمینی | #مکتبسیاسی
@golpabasir
🇮🇷
📝#یادداشت_کوتاه | رسانههای غربی علیه مردم
🍃🌹🍃
🔻 در هر جای دنیا ممکن است مشکلاتی وجود داشته باشد. اما رسانههای خبیثی از قبیل BBC، منوتو، سعودیاینترنشنال، صدای امریکا و... مشکلات ایران را چند برابر بزرگ نشان میدهند و یک خبر بد را چند بار تکرار میکنند تا مخاطبِ ایرانی را عصبی، روانی و مأیوس کنند.
🔸[از لحاظ علمی ثابت شده، کسانی که بیشتر در معرض اخبار بد هستند، به بیماریهای روحی بیشتری هم مبتلا میشوند]
🔹 همین رسانههای، بیشتر اخبار منفی امریکا، انگلیس، رژیمصهیونیستی و عربستان سعودی را سانسور میکنند تا آرامش روانی جامعه خود را به خطر نیاندازند.
🔸 مثلاً اگر در امریکا طوفان بیاید، میگویند این یک حادثه طبیعی بود! اما اگر یکدهم این اتفاق در ایران بیفتد، شروع میکنند به تحقیر ایران و پوشش وسیع خبرهای بد و مخفی کردن خبرهای خوب.
🔸 یعنی بدیها را برای ما و خوبیها را برای خودشان میخواهند.
🔹 [ در ایران، هر کس اخبار منفی را بیش از اخبار مثبت بیان میکند، یقینا خائن به ملت است. چون امنیت روانی جامعه را به خطر میاندازد.]
🔺 به هر حال، در اثر همین عملیات روانی رسانههای غربی، برخی جوانان ایرانی گمان میکنند که امریکا و اروپا بهشت اند و ایران جهنم. این تلقّی نادرست باید شکسته شود.
✍ #حسن_شجاع
#جهاد_تبیین
@golpabasir
75.mp3
13.86M
🎙#نشست_مجازی
🔹مکتب امام و پاسخگویی حاکمان به مردم
1⃣ دولت انقلابی، بدنه انقلابی میخواهد
2⃣ نظارت عامه بر عملکرد دولت، لازمه بسط عدالت
3⃣ مسولان در برابر مردم نسبت به عملکرد خود باید پاسخگو باشند
👤کارشناس: دکتر قاسم حبیبزاده
#امام_خمینی
@golpabasir
#پرسش_و_پاسخ
1⃣ چه اهدافی در تحریف شخصیت و مکتب امام خمینی(ره) وجود دارد؟
- ایجاد انحراف در صراط مستقیم انقلاب و ملت ایران، از بین بردن امکان بهره مندی نظام از ذخایر معرفتی مکتب امام، عقدهگشایی های روانی دشمنان و ضدانقلاب نسبت به امام و انقلاب، اتهامزنی به نظام مبنی بر فاصله گرفتن از مکتب امام، زیر سوال بردن نظام اسلامی و سلوک سیاسی و مدیریتی رهبر معظم انقلاب
2⃣ شاخصهای خط امام خمینی(ره) از نظر امام خامنه ای(مد ظله العالی) چیست؟
- اثبات اسلام ناب محمدی و نفی اسلام آمریکایی، اتکال به کمک الهی و اعتماد به صدق وعده های الهی، اعتقاد به اراده و نیروی مردم، جاذبه و دافعه امام(ره)، سه گانه: معنویت، عدالت، عقلانیت، وحدت ملی و مذهبی، اصرار بر سازندگی و تحویل یک نمونه عملی از کشور و جامعه اسلامی به جهان.
#امام_خمینی
@golpabasir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سیاهنماییها چه تصویری از ایران برای خارجیها ساخته است؟
@golpabasir
#یادداشت| مقام معظم رهبری در مراسم سیوسومین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره)، با بیان توصیههایی مهم، مردم و فعالان انقلابی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی را به جلوگیری از هویتزدایی از انقلاب و تحریف امام، افشای دروغ و جنگ روانی دشمن، جلوگیری از نفوذ رگههای ارتجاع و سبک زندگی غربی و قدرشناسی از مسئولان انقلابی سفارش کردند.
🍃🌹🍃
🔸نکات قابل تامل:
1⃣ رهبر معظم انقلاب امسال نیز همچون سالهای اخیر به ضرورت توجه به «درسها و گفتار و رفتار امام» در سالگرد ارتحال ایشان تأکید کردند، اما پرداختن بیشتر معظمله به مسائل جاری کشور بهویژه در بعد روانی- رسانهای و نقاط هدف و ترفندهای دشمنان در این حوزه نشان میدهد که ایشان با درک عمیق نقطه تمرکز دشمن، تلاش میکنند تا به بسیج همگانی با محوریت جهاد تبیین در برابر جنگ شناختی دشمن، شکل و انسجام دهند.
2⃣ تأکید ایشان بر محورهای تهاجم شناختی دشمن و ضرورت مقابله با آن نشان میدهد که در ارزیابی ایشان، ایران اسلامی در مواجهه با جبهه دشمنان، بیش از هر حوزهای، از ضعف در حوزه رسانه و اقدامات تبیینی رنج میبرد. به همین دلیل است که دشمن میتواند نقاط قوت و پیروزیها را بهعنوان نقطهضعف و شکست برای افکار عمومی جلوه دهد. پیامد این ضعف، ایجاد شکاف ادراکی میان واقعیتهای کشور و تصویر ذهنی افکار عمومی از آن واقعیتها است.
3⃣ با توجه به وابستگی تحریم و تحریف، ایشان حتی راهحل مسائلی چون تحریم را در خلع سلاح جریان تحریف میداند؛ یعنی عدم خنثیسازی تحریمها در داخل را ناشی از یکسری محاسبات غلط و ذهنیتهای نادرست میدانند که در صورت جهاد تبیین و زدودن آن محاسبات و ذهنیتها، بهراحتی میتوان بر تحریمها هم غلبه پیدا کرد؛ زیرا باوجود محاسبات غلط، انگیزه و عزم لازم برای مقابله با تحریم شکل نمیگیرد.
4⃣ درنهایت اینکه معظم له با درک عمیق نقشه دشمن و گوشزد راههای مواجهه با آن، ضمن افشاگری در قبال جریان تحریف، جهادگران عرصه تبیین را به حفظ و ارتقاء روحیه و انگیزه برای شکستن محاصره تبلیغاتی دشمن و ضرورت امیدآفرینی در برابر سمپاشیهای روانی جریان تحریف متوجه کردند.
✍ مصطفی قربانی
#امام_خمینی