هدایت شده از ثامن ۱
18.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ثامن
🌀بسيجي يعني دل باايمان، مغز متفكّر داراي آمادگي براي همه ميدانهايي كه وظيفه اين انسان را به آن ميدانها فرا مي خواند، اين معناي بسيجي است.
رهبر معظم انقلاب
78/9/3
🔹-🔸🌹🔹-🔸
🎥#موشن_گرافی
💢شانزده تحول سیاسی- تشکیلاتی برای ارتقای منزلت اجتماعی بسیج- ❌قسمت اول
🔻گفتار یکم؛ فهم به موقع
🔹گفتار دوم؛ بسیج متکفل قدرت نرم نظام
🔸گفتار سوم؛ روشنگری و گفتمانسازی
🔺گفتار چهارم؛ امید آفرینی
❌و...
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#بسیج
♻️شبکه سایبری ثامن
هدایت شده از ثامن ۱
10.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدایت شده از ثامن ۱
34.mp3
3.5M
#ثامن
🌀#صوتی
#پرسش_و_پاسخ
🔰 سوالات وارده
✅ سوال: چطور ممکن است برخی مسئولین اقتصادی که آموزش دیده غرب و مکتب اقتصاد سرمایه داری هستند بتوانند عدالت اسلامی را در جامعه برقرار کنند؟
❌ کارشناس: دکتر ابوذر یاسری
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#اقتصاد
#عدالت
♻️شبکه سایبری ثامن
هدایت شده از ثامن ۱
شبهه.pdf
167.9K
#ثامن
#پاسخ_به_شبهات
🌀نسخه pdf
✅ موضوع: جواب یک شبهه مهم
⭕️ چرا «هیچ» نهادی جوابگوی این موج گرانی در کشور علی الخصوص برای قشر ضعیف جامعه نیست؟!
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#قشر_ضعیف
#گرانی
♻️شبکه سایبری ثامن
هدایت شده از ثامن ۱
11.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ثامن
🌀#موشن_گرافی
✅موضوع: #بسیج؛ بدون بن بست.
👌قسمت دوم
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#بسیج
♻️شبکه سایبری ثامن
هدایت شده از ثامن ۱
۱۴.docx
18.4K
#ثامن
🌀نسخه word
💢 یادداشت_تحلیلی
✅ موضوع: مقابله ناجا با برهم زنندگان احساس امنیت مردم
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#امنیت
♻️شبکه سایبری ثامن
هدایت شده از ثامن ۱
14.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍️ #نشستهای_بصیرتی
📍موضوع کلیپ بالا: مقایسه بین حکومت شاهنشاهی و انقلاب اسلامی است
🔹این مقایسه زیبا، تبلیغ حکومت اسلامی و مقابله با حکومت کفر است.
به قول امام راحل عظیم الشأن، حفظ نظام اسلامی اوجب واجبات است.
🔹بگذارید در قیامت بگوییم که ما حتی از یک قدم کوچک برای حفظ نظام اسلامی دریغ نکردیم.
🔹مخصوصا در این زمانه ای که برخی ها به صورت سازماندهی دائما علیه این انقلاب، اکاذیب و شایعات به خورد جامعه می دهند.
♻️ شبکه سایبری ثامن
هدایت شده از ثامن ۱
#ثامن
🔴 جزییاتی منتشر نشده از اتفاقات آبان ۹۸
🔹 قطعا اغتشاشات و آشوبهای آبان ماه ۹۸ یکی از مقاطع قابل تامل و پر رمز و راز انقلاب اسلامی است.
حالا چند خبر منتشر نشده از ماجرای آشوب های آبان سال گذشته را برای روشنتر شدن آن یک هفته سیاه منتشر می کنیم:
1⃣ بنابر اطلاعات دریافتی رهبر انقلاب شخصا تصمیم به ایراد سخنرانی در روز درس خارج خود در حمایت از اقدام دولت گرفته بودند. ایشان از قبل در جریان اقدام دولت بوده و به این کار اشکال داشتند.
2⃣مجلسی ها در طرح سه فوریتی خود علیه طرح سهمیه بندی بنزین پیشنهاد فروش بنزین به صورت آزاد به قیمت ۲۰۰۰ یا ۲۵۰۰ تومان را ارائه کرده بودند. امیدی ها هم در طرح دوفوریتی خود پیشنهاد عرضه بنزین به صورت تک نرخی و قیمت ۲۰۰۰ تومان را مطرح کرده بودند.
3⃣عوامل امنیتی و انتظامی گزارشی را نسبت به عدم آمادگی خود برای اجرای طرح سهمیه بندی بنزین از سوی دولت، به روحانی داده بودند.
4⃣سپاه پاسداران قبل از اجرای طرح سهمیه بندی بنزین در گزارشی به مقامات ارشد نظام اعلام کرده بود که آمریکایی ها در سال۹۸ سناریوی آشوب و اغتشاشات را در سه مقطع زمانی اردیبهشت ماه، تیرماه و دی ماه طراحی کرده اند. گفتنی است در جریان اغتشاشات سال گذشته، گروه هایی که پیش بینی میشد در دی ماه اقدام به آشوب آفرینی کنند، با تمام ظرفیت به میدان آمدند.
5⃣تعدادی از عوامل کومله در جریان اغتشاشات آبان ماه بازداشت شدند. آن ها برای تخریب و خشونت کاملا آموزش دیده بودند. این افراد با بالارفتن حرفه ای از میله ها، اقدام به قطع کردن دوربین های پلیس راهور کرده و در حمله به فروشگاه ها پس از غارت اجناس، هارد دوربین های مخفی را نیز جمع آوری کرده اند.
6⃣دستگاه های امنیتی ترکیه و دو کشور دیگر، یک ماه قبل از اغتشاشات آبان اطلاعاتی مبنی بر احتمال بروز اغتشاشات و آشوب را به مقامات ایرانی داده بودند.
7⃣در جریان اغتشاشات آبان۹۸، اینترنت کشور با تعلل و تاخیر قابل تاملی قطع شد. گفته شده آذری جهرمی در اجرای برخی دستورات امنیتی شورای عالی فضای مجازی عامدانه تعلل کرده است.وی در آن زمان در مسافرت بوده و با تاخیر دستور قطع اینترنت را اجرایی کرده است.
8⃣آپارات از ساعات اولیه درگیری ها و تنش ها تصاویر و فیلم هایی از آن ها را بارگذاری کرده که با ورود به موقع نهادهای امنیتی از ادامه این اقدام جلوگیری می شود.
♻️شبکه سایبری ثامن