16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#وعده_جمعه_های_ما
زیارت امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) در روز جمعه
#زیارت_امام_زمان_عج
🆔 @gomnamshahrood
#خادم_الشهدا
🌷شهادت سربازان دلیر اسلام: بخارایی، امانی، صفار هرندی و نیکنژاد( 1344ه ش)
🗓26 خرداد ماه یادآور سحرگاهی خونین است که رژیم شاه چهار مومن مجاهد را به سبب ایمان به خدا و تعهد به مرجع و فقیه عادل زمان و رهبر انقلاب اسلامی و به جرم دفاع از اسلام ناب محمدی(ص) و اعدام انقلابی حسنعلی منصور که مزدور آمریکا بود، به میدان تیر آوردند تا به خیال خام خود آنها را بکشند و یاران امام خمینی(ره) و اسلام را بترسانند.
اما آنها همانند رهبرشان دلی آرام و قلبی مطمئن داشتند ، و با لبی پر لبخند به شهادت لبیک گفتند و جاودانه تاریخ دارای حیات طیبه شدند و خون پاکشان، شوری دیگر در دل مردم خداخواه آفرید. راهشان آغازگر جهاد مسلحانهای شد که تا پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، اسلحه را در دستان نیرومند مبارزان راه خدا نگه داشت. خداوند آنان را عزت بخشید و دشمنانشان را رسوا و ذلیل کرد و درخت انقلاب اسلامی با خون این شهدا ثمری دیگر گرفت و شاخ و برگش گستردهتر شد.
🌸 حرم مطهر شهدای گمنام شهرستان شاهرود 🌸
🆔@gomnamshahrood
#خادم_الشهدا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری_امام_زمان🍃
🌺رشته ای بر گردنم افکنده دوست
می کشد هر جا که خاطرخواه اوست
#اللهمعجـللولیک_الفرج
🌸 حرم مطهر شهدای گمنام شهرستان شاهرود 🌸
🆔@gomnamshahrood
#خادم_الشهدا
حاج قاسم؛
سیّد نبود
آیت الله نبود
دکتر نبود
مهندس نبود
کلا هم توی عمرش دو تا پست بیشتر نداشت
یعنی توی رزومهی مسئولیتیش هم عناوین متعدد نبود.
حاج قاسم فقط یه چیز داشت: اخلاص!
فقط با همون اخلاص
قلب میلیونها نفر رو تسخیر کرد.
#شهید_حاج_قاسم_سلیمانی🌷
🌸حرم مطهر شهدای گمنام شهرستان شاهرود🌸
🆔 @gomnamshahrood
#خادم_الشهدا
#قرارشبانگاهی
إِلٰهِی عَظُمَ الْبَلاءُ، وَبَرِحَ الْخَفاءُ، وَانْکَشَفَ الْغِطاءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ، وَضاقَتِ الْأَرْضُ، وَمُنِعَتِ السَّماءُ، وَأَنْتَ الْمُسْتَعانُ، وَ إِلَیْکَ الْمُشْتَکیٰ، وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّةِ وَالرَّخاءِ.
اللّٰهُمَّ صَلِّ عَلیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ أُولِی الْأَمْرِ الَّذِینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ، وَعَرَّفْتَنا بِذَلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنّا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَرِیباً کَلَمْحِ الْبَصَرِ أَوْ هُوَ أَقْرَبُ.
یَا مُحَمَّدُ یَا عَلِیُّ، یَا عَلِیُّ یَا مُحَمَّدُ اکْفِیانِی فَإِنَّکُما کافِیانِ، وَانْصُرانِی فَإِنَّکُما ناصِرانِ.
یَا مَوْلانا یَا صاحِبَ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، أَدْرِکْنِی أَدْرِکْنِی أَدْرِکْنِی، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطَّاهِرِینَ
#حرم_شهدای_گمنام_شهرستان_شاهرود
🆔 @gomnamshahrood
#خادم_الشهدا
#حدیث_روز
بسم ٱللَّٰهِ ٱلرَّحِمن ٱلرَّحیم
امام کاظم علیه السلام:
✍️ لَوْ اَنَّ النّاسَ قَصَدُوا فِى الطَّعامِ لاَسْتـَقـامَتْ اَبـْدانـُهُمْ؛
اگر مردم در خوراک، ميانه روى میکردند، بدنهـايشان اسـتوار و سـلامت مىشد.
📚 محاسن برقى، ص ۴۳۹
امروز: شنبه
۲۷ خرداد ۱۴۰۲
۲۸ ذی القعده ۱۴۴۴
۱۷ ژوئن ۲۰۲۳
ذکر روز: یارب العالمین
🌸حرم شهدای گمنام شهرستان شاهرود🌸
🆔 @gomnamshahrood
#خادم_الشهدا
#قرارروزانه
📓 هرروز یک صفحه قرآن
💐 صفحه «۱۴۹»
🕋 سوره مبارکه انعام
📖آیات (۱۵۲ تا ۱۵۷)
🌸حرم شهدای گمنام شهرستان شاهرود🌸
🆔 @gomnamshahrood
#خادم_الشهدا
12.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیشنهاددانلود
🍂 سخنرانی شهید بهروز مردای
ساعاتی قبل از شهادت درشلمچه
🔹 باور دارید این جملات
مربوط به ۴۰ سال پیش باشد؟
🌸حرم مطهر شهدای گمنام شهرستان شاهرود 🌸
🆔 @gomnamshahrood
#خادم_الشهدا
#معرفی یک کتاب
📚کتاب جنایات انگلیس در ایران
🔹دولت فخیمه انگلیس یا بریتانیای کبیر، مدت ۱۵۰ سال یکهتاز عرصه سیاست ایران بود. آنها به خاطر منافعی که در هند شرقی داشتند و بعد از کشف نفت، در یارن نیز منافعی پیدا کردند. انگلیس بعد از ورود آمریکا به عرصه سیاست جهانی و تلاشهای ایران در ملی کردن صنعت نفت، با شریک تازه وارد خود، به دخالتهایش ادامه داد و این دخالتها بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، اگرچه از حالت مستقیم و حضور بیواسطه خارج گردید، ولی همچنان ادامه یافت. فهم درست چرایی موقعیت انگلیس در غارتگری و مداخلهگریهایش در ایران و نقش کسانی که داعیه روشنفکری و آزادیخواهی داشتهاند، قطعا دستاورد گران بهایی برای تداوم راهبردهای نظام اسلامی خواهد داشت. باید دشمن و ابزارها و شیوههای دشمنی آنها را شناخت و در تدام راه انقلاب با هوشیاری و مراقبت دائمی از اشتباه مجدد و در تور افتادن مکرر جلوگیری کرد. در این کتاب تا جای ممکن، انگلیس این شیطان قرن نوزده و بیست میلادی در ایران و اقدامات غارتگرانه و تجاوزات او شناسایی و توضیح داده شدهاند. این تلاش با این امید صورت گرفته که تحلیل و فهم صحیح از اتفاقات و نیز درسها و عبرتهای نهفته در این رخدادها در اختیار مردم ایران قرار گیرد.
🌸 حرم مطهر شهدای گمنام شهرستان شاهرود 🌸
🆔@gomnamshahrood
#خادم_الشهدا
🖼 #طرح | بزرگترین پیام خمینی (ره)
امام (ره) به ما آموخت که «انتظار در مبارزه است» و خود بهترین شاهد بر این مدّعا بود که عرفان عین مبارزه است.
💬 شهید سید مرتضی آوینی
🌸 حرم مطهر شهدای گمنام شهرستان شاهرود 🌸
🆔@gomnamshahrood
#خادم_الشهدا
17.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅نماهنگ فوق العاده زیبای
🌹#زیر_سایه_خورشید
😍🎧 با دیدنش لذت ببرید و برای دوستان امام رضا علیه السلام هم بفرستید
❤️تقدیم به ولی نعمت و سایه سرمون حضرت علی بن موسی الرضا روحی فداه 😍
شاعر : محمد رسولی
تنظیم : مهدی شکارچی
بسفارش : دفتر سرود و موسیقی صداوسیما
🌸 حرم مطهر شهدای گمنام شهرستان شاهرود 🌸
🆔@gomnamshahrood
#خادم_الشهدا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکی از خطاهائی که خود ما کردیم، بنده خودم هم در این خطا سهیمم، این مسئلهی تحدید نسل از اواسط دههی ۷۰ به این طرف باید متوقف میشد.
۱۳۹۱/۰۷/۲۶
#رهبر_معظم_انقلاب
#امام_خامنه_ای
#لبیک_یا_خامنه_ای
🌸 حرم مطهر شهدای گمنام شهرستان شاهرود 🌸
🆔@gomnamshahriod
#خادم_الشهدا