فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 سال خمسی چیست؟؟
#آموزش_احکام
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
@gonabad20ir
14.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻 #نماهنگ
👌تصاویر هوایی زیبا از حرم مطهر رضوی
📥 #پیشنهاد_دانلود
#چهارشنبه_های_امام_رضایی
📌 #گناباد ٢٠ - صدای مردم گناباد
✳️@gonabad20ir
https://eitaa.com/gonabad20ir
بسم الله الرحمن الرحیم
همشهریان عزیز برادران و خواهران گنابادی؛ سلام علیکم
در نخستین روز از ماه پرفیض ربیع الاول
این هنگامه عزیز را غنیمت می شمرم و برای فداکاری و خدمتی سراسر پاک و با صفای مردم شریف شهرستان گناباد در ماه های محرم و صفر ، بر آستان ربوبی ، پیشانی بندگی می سایم.
در این دو ماه شور و شعور حسینی به هر طرف که نگاه کردیم فداکاری و پاکی را دیدیم.
اقشار مختلف مردم هر روز محرم و صفر را برایمان صحنه ای از خاطراتی ماندگار به یادگار گذاشتند که هنرمندانی زبردست شاید بتوانند گوشه ای از آن را به تصویر بکشند.
حضور بیش از هفت هزار نفری گنابادی ها در راهپیمایی اربعین حسینی، برپایی مواکب و نوای مداحان اهل بیت جلوه ای از عشق و حماسه حسینی را آفرید.
کمک های خالصانه خیرین در برگزاری موکب و پذیرایی از زائران حسینی ، حماسه ای دیگر رقم زد.
در راهپیمایی ۲۴ کیلومتری مشتاقان کربلا در مسیر کاخک، همه جا شوری عجیب برپا بود چهل موکب بر پا شده چهل منزل عشق و ارادت به اهل بیت علیه السلام بود که قابل توصیف نیست.
که اگر در این معنا ، ژرف اندیشه نماییم حقیقتی مهم برایمان آشکار می شود که می تواند راهبردی بسیار بزرگ را برای راهنمایی بشر رقم زند.
خروش عظیم مردم از میعادگاه نماز پرشکوه جمعه نیز در راهپیمایی بیعت با رهبری و پشتیبانی از ارزش های والای انقلاب اسلامی و محکوم کردن اعمال خلاف قانون افراد فریب خورده ، نه تنها توطئه دشمنان این آیین و این مرز و بوم را خنثی نمود بلکه پشتوانه ای برای آینده نظام اسلامی گردید که صد البته کار مسئولین و مدیران اجرایی را بسیار سخت تر خواهد نمود و باید قدردان این همه بصیرت و حماسه باشیم .
و در آخرین منزل از ماه صفر حرکت دسته های عزا و حماسه همشهریان عزیز را در جوار بارگاه هشتمین خورشید امامت و ولایت شاهد بودیم و این همه شور و اشتیاق در گرداگرد کرامت حسینی شاید زمینه ساز و آمادگی برای ظهور آخرین گوهر هستی و سپردن پرچم جمهوری اسلامی توسط رهبر عظیم الشان انقلاب این فرزند برومند حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها حضرت آیت اللّه امام خامنه ای به آخرین منجی عالم بشریت باشد.
مردم شریف و عزیز شهرستان گناباد
بسیار به جاست تا به عنوان خادم کوچک شما به خاطر این همه فداکاری و آفرینش شور و عشق مراتب تواضع و سپاس خالصانه خویش را در کنار دو امام جمعه عزیز و بزرگوار گناباد و کاخک و نماینده متعهد و پرتلاشمان ابلاغ نمایم.
باشد که مورد رضایت حضرت حق قرار گیرد و لطف و احسان حضرت ولی عصر (ارواحنافداه) برای همگان حاصل شود.
به امید روزهایی روشن و پر افتخار برای شهرستان گناباد در دولت کریمه و مردمی سیزدهم جمهوری اسلامی ایران
ان شاءالله
رضا نصیری
فرماندار شهرستان گناباد
۶مهرماه ۱۴۰۱
📌 #گناباد ٢٠ - صدای مردم گناباد
✳️@gonabad20ir
https://eitaa.com/gonabad20ir
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥جزئیاتی از عملیات امروز سپاه پاسداران علیه تروریست های تجزیه طلب در شمال اقلیم عراق با حضور سردار پاکپور
@gonabad20ir
6.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 گریه نماینده ولیفقیه و امامجمعه اردبیل بخاطر شعار هتاکی به امام خامنه ای در خطبه های نماز جمعه😭😭
📌 #گناباد ٢٠ - صدای مردم گناباد
✳️@gonabad20ir
https://eitaa.com/gonabad20ir
واکنش برخی چهرهها به حوادث اخیر در یک قاب
📌 #گناباد ٢٠ - صدای مردم گناباد
✳️@gonabad20ir
https://eitaa.com/gonabad20ir
🔴 مهمترین تفاوت 78 و 88 و 98 و اینبار جنبش لمپنها
👤 #محسن_مهدیان
🔹 جنس اغتشاش امروز با گذشته متفاوت است. یکی دانستن اینها منجر به خطای محاسباتی و تصمیم گیری می شود. آنچه روشن است اینکه این روزها امتداد گذشته نیست و ما با یک پدیده جدید مواجهیم که در انتهای متن به عنوان تفاوت اصلی اشاره خواهم کرد.
🔸 دو تفاوت اولیه:
1️⃣ یکم. در تمام موارد قبلی اغتشاشات از اعتراضات شروع شده بود اما اینبار از ابتدا اغتشاش بود.به همین دلیل شعارها از لحظه اول حول کشتن و اتش زدن و خراب کردن و تقابل با اصل نظام بود.
2️⃣ دوم. در تمام موارد گذشته بهانه اعتراضات فتنه گون بود. به این معنا که حق و باطل ممزوج بود و روشن نبود. 78 به ظاهر فرهنگی و سر بستن روزنامه سلام. 88 سر تقلب و قدرت سیاسی. 98 بحث اقتصادی بود و اینبار هیچ گونه فتنه ای وجود نداشت. شفاف و شفاف. حجاب بهانه و اصل نظام نشانه؛ مردم نه بهانه را می پذیرفتند و نه نشانه.
✅ اما این دو تفاوت اصلی نبود.... و مهمترین:
3️⃣ سوم. در همه موارد قبلی در فضای واقعی، حادثه ای رخ میداد و رسانه ها متناسب با آن ماجرا را روایت می کردند اما اینبار روایت رسانه ها اصل بود و در بیرون برای آن واقعیت ساخته میشد.
🔹 در تمام موارد قبلی رسانه ها نقش اطلاع رسانی و در موارد جدی تر نقش تهییج و ترغیب را داشتند و اما اینبار نقش تصویرسازی.
🔸 فتنه اخیر، فتنه لمپن ها بود. به همین دلیل اساسا با یک نیاز واقعی شروع نشد. اساسا نیازی هم به نیاز حقیقی مردم نبود. نیاز به یک هیجان وجود داشت؛ تحریک و تحریض احساسات. یک هیجان زدگی تا هیجان زده ها به میدان بیایند. برای همین عمده نوجوان بودند که بی شک در خلوت و یا با گذشت زمان پشیمان می شدند. اما لمپن ها این افراد نبودند. لمپن جریان خارج از کشوری بود که تصور می کرد با اتش نشاندن به اباحه گری می تواند علیه دین و خاک این مردم قیام کند؛ اما فقط هیجان صید کرد و خلاص. کف روی آب.
✅ اساسا در جنبش لمپن ها میداندارها در خارج از کشور و اتش بیارها در رسانه و کلوخ انداز ها کف خیابان هستند. این نیز تفاوتی دیگر بین این دوره و موارد گذشته است.
🔹 و اما اصل حرف؛
نزاع ایندوره برخلاف تصور رایج در رسانه ها بود نه در خیابان. در خیابان تنها رویدادسازی بود برای تصویرسازی در رسانه. جمعیتی بسیار محدود اما درجه خشونت بالا که قدرت تصویر سازی داشته باشد.
🔸 برای تصویر سازی رسانه ای اساسا جمعیت لازم نبود؛ کافی بود زن میداندار باشد و خشونت رخدادساز. هردو نیز مهیا بود. حجاب سوزی تا حجاب کشی؛ از اتش زدن ناجا تا بسیجی تا پاکبان تا اتش نشان و امدادگر و غیره.
✅ یک گروه پنجاه تا صدنفره که هر شب در یک نقطه جمع می شوند تا بگویند همه جا هستیم. خشونت زیاد تا تلقی بی شماریم بسازد.
🔹 نزاع ایندوره، جنگ تصویر بود. جنگی برای ساخت تصویر. ترند ها و هتشگ ها دیگر به تنهایی کارساز نبود؛ باید رخدادی هم ساخته میشد در مدد به این ترندها. سطح دعوا در کف خیابان به همین اندازه محدود بود...
🔸 جنبش لمپن ها، جنبش بی مایه ای است که تخریب دارد اما خالی از هرگونه عمق مردمی و اعتقادی و حتی نیاز عمومی است. عاری از وسعت. جنبشی محصور در خیالات و فضای مجازی.
✅ جنبش لمپن ها از مجاز آغاز می شود و واقعیت را تنها برای تحکیم تصویر و خیال میسازد؛ برخلاف همه جنبش ها که از واقعیت اغاز می شود و به مجاز امتداد میابد.
🔹 و خسارت محض برای کسانی بود که این رفت و برگشت خیال انگیز بین واقع و مجاز را درک نکردند و بی آبرو شدند.
🔸 و مهمترین نکته آموزنده این است که؛
✅ دستگاه امنیتی مقصرین اصلی فتنه لمپن ها را در فضای تصویرسازی و مجازی دنبال کند نه صرفا کف خیابان.
🔹 به همین دلیل است که نقش سلبریتی ها در این دوره تنها برداشتن حجاب و جذب فالور و کسب اعتبار نبود؛ اینبار به روشنی در خون های ریخته شده کف خیابان سهم دارند و باید در دادگاه حاضر شوند.
🔸 و از این واضحتر اینکه؛
فتنه لمپن ها تمامی ندارد چون کم هزینه ترین حالت ممکن برای دشمن است؛ رویداد سازی برای تصویر سازی.
✅ خلاصه اگر فضای مجازی را رها کنید باز هم با خون های به ناحق ریخته شده مواجه خواهید بود.
تصویر سازی مصداق عینی میخواهد؛ نباشد، میسازند.
آتش می زنند و خون میریزند تا بگویند بی شماریم. دهها نفر کشتند تا بگویند آن یک نفر را شما کشتید.
💢 و اینهمه چرا؟
چون فهمیدند اگر در ذهن مردم پیروز شوند در واقع نیز پیروزند. این واقع سازی ها برای واقع نمایی در جنگ ذهنی است و تمام.
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@gonabad20ir