5.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شهید سلیمانی: باید جان بدیم برا این نظام که قطعه ای از بهشت است.
#جانفدا
@gonabad20ir
6.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انتقام حتمی است
📹 کلیپ جدید KHAMENEI.IR از بیانات اخیر رهبر انقلاب درباره قطعی بودن انتقام خون شهید سلیمانی
👈🏻 رهبر انقلاب: ما هرگز شهادت شهید سلیمانی را فراموش نخواهیم کرد؛ این را بدانند. حرفی زدیم در این مورد، پای آن حرف ایستادهایم. در وقت خودش، سر جای خودش انشاءالله انجام خواهد گرفت. ۱۴۰۱/۸/۱۱
@gonabad20ir
پویش نهالکاری گناباد
تعداد نهال مورد نیاز رایگان خود را درخواست نمایید
@gonabad20ir
♦️شبکه مجانی فقط برای ایرانی ها!
🔹دیشب سال نوی میلادی بود اما هیچ شبکه انگلیسی، امریکایی، کانادایی… مراسم سال نو رو بصورت رایگان برای مردم کشور خودشون پخش نکرد. یکبار دیگه میپرسیم این کشورها چرا برای ایرانی ها شبکه مجانی زدهاند؟
"ایلجـــــان "
🔴 #بیداری_ملت
@gonabad20ir
🖼 مالیات بر عایدی سرمایه چیست و چه مزایایی دارد/فارس
💠 @gonabad20ir
⭕️⭕️دیدار رئيس و اعضای مجمع نمایندگان خراسان رضوی با معاون اول رییس جمهور
🔶روز دوشنبه ۱۲ دی ماه، #محمد_صفایی رئيس مجمع نمایندگان، استاندار و اعضای مجمع نمایندگان استان خراسان رضوی با "دکتر محمد مخبر، معاون اول رئیسجمهور" دیدار، و در زمینه مسائل مهم این استان با وی گفتگو کردند.
🔶در این جلسه پیرامون پروژه های انتقال آب دریای عمان به خراسان، خط ریلی شرق کشور، خط ۱۱ گاز، و خط انتقال نفت به خراسان رضوی بحث و تبادل نظر شد.
🔶دکتر مخبر هم با تاکید بر اجرای مصوبات سفرهای استانی دولت، گفت: در دور دوم سفرهای استانی علاوه بر تکمیل و اتمام طرح های نیمه تمام، برنامه های توسعه ای و عمرانی هر استان در دستور کار قرار خواهد گرفت.
/کانال نماینده
💠 @gonabad20ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اگر در رختخواب بمیریم بسیجیها روز قیامت به ریشمان میخندند
/فارس
@gonabad20ir
اسطوره ؛ از آرش تا قاسم
در حسرت نهاد فرهنگ
آرش شخصيتي حماسي براي همه ايرانيان است که سالهاست نام بسياري از فرزندان اين سرزمين شده و محور بسياري از داستان ها و نمايشنامه هاي شورانگيز شده است.
واقعيت داستان اين اسطوره اي اين است که در کشاکش جنگ ميان منوچهر پادشاه پيشدادي و افراسياب تورانی و زماني که ايرانيان در شکست و سختي و ۱۲ سال را در محاصره به سر مي بردند، ناچار به پذيرش شرايط ننگين تورانيان شده بر سر صلح توافق کردند.
منوچهر پيشنهاد داد که تورانيان، زميني به اندازه پرتاب يک تير به او بازگردانند و افراسياب نيز پذيرفت.
تير و کماني مخصوص از چوب و آهن و پر عقاب آماده کردند و آرش که تيرانداز ماهري بود مامور شليک شد.
او جانش را در تير نهاد و آن را رها کرد و جسمش پاره پاره شد و تير با امدادهاي غيبي و به مدد باد در مرز جيحون بر تنه درخت گردويي نشست و مرز ايران و توران را تعيين کرد.
داستان آرش و تيراندازي اسطوره اي او بر خلاف تصور عام، در شاهنامه نيامده و فردوسي تنها 3 بار به اين نام اشاره كرده كه روشن نيست، اشاره به آرش كمانگير باشد.
واقعيت اين است که همانگونه که رستم را فردوسي، رستم دستان کرد، آرش اساطيري را نيز افرادي چون احسان يارشاطر به فراخور نياز روزگار برساختند؛ نيازي که عمدتا حاصل علاقه مندي هاي مبارزه جويانه چپگرايان و نويسندگان توده اي در ايران بود.
احسان يارشاطر بنيانگذار و سرويراستار دانشنامه ايرانيکا، بنيانگذار مرکز مطالعات ايرانشناسي و استاد بازنشسته مطالعات ايراني در دانشگاه کلمبيا نيويورک بود که به گفته ليلي اميرارجمند مدير کانون، نام کانون پرورش فکري کودکان و نوجوانان را براي اين مؤسسه پيشنهاد داده بود. او نخستين بار در کتاب داستانهاي ايران باستان(تهران ۱۳۳۶) آرش را وارد ادبيات معاصر کرد.
پس از او ارسلان پوريا نخستين كسي بود كه آرش را به عرصه شعر حماسي وارد كرد.
آرش كمانگير سياوش كسرايي(۱۳۳۸)، آرش در قلمرو ترديد از نادر ابراهيمي(۱۳۴۲) و حماسه آرش مهرداد اوستا(۱۳۴۴) و سرانجام نمايشنامه آرش بيضايي، متاخرتر از بقيه در ۱۳۵۶به چاپ رسيد.
آرش در منظومه کسرايي که يکي از زيباترين آثار ادبي حماسي است مظهر هويت و قدرت و دانش و يك قرباني و در عين حال نماد يك منجي است كه در هر دوره در شکلي جديد پديدار ميشود. كسرايي که نخستين بار در قصيدهاي از غلامرضا تختي به نام جهانپهلوان ياد کرد و اين لقب براي او جاودانه شد، در شرايط پس از كودتاي 1332 بين يك اسطوره باستاني و نياز به وجود قهرماني آرشگونه ارتباطي مستقيم برقرار و آن را به عنوان الگوي اشخاص آزاده به آيندگان يادآوري كرد و با استفاده از كنش قهرمانانه آرش و نياز به ظهور يك منجي، آزاديبخش و قهرمان تاكيد ورزيد. کسرايي اين حکايت اسطوره اي را به خسرو روزبه، فعال تندروي حزب توده، پس از اعدام وي در اوائل ۱۳۳۷، تقديم کرد.
اين روزها نام سردار شهيد و عزيز ايران سپهبد قاسم سليماني فراگيرتر از هميشه است و مکتب سليماني -که از ديد نگارنده مستلزم برساخت هويتي است- با علايق نسل جوان انقلابي بويژه نوجوانان قابليت همسازي يافته است. آنچه محل دريغ و افسوس است نبود اسطوره سازاني از جنس يارشاطر و کسرايي و نادر ابراهيمي در جريان انقلابي است که اين ظرفيت عظيم ملي و بين المللي را به چند شعار و پوستر و پويش تقليل داده است.
اگر آرش واقعي در يک کشور در حال شکست و اوضاع نابسامان بود که بود و نبود مرزها و تماميت ارضي آن به يک تير بند بود،
سليماني مرزهاي ايران را در اوج اقتدار تا مديترانه برد و نفوذ کشور را تا امريکاي لاتين توسعه داد.
بازخوانی حماسه سليماني باید مطابق با واقعیت و خالی از بزرگنمایی کاذب و شعاری و درک تمایزات مهم میان اسطوره و افسانه و متمرکز بر نقش اسطوره در برساخت هویتی مکتب سلیمانی باشد.
مقایسه ضمنی سلیمانی با آرش، تصویری از مختصات سليماني می دهد که اميد و شجاعت و قهرماني را از وجود يک اسطوره واقعي وام گرفته و جايگزين قهرمانان کارتوني و تبدیل به یک عنصر هویتی مي کند.
منم آرش،
سپاهي مردي آزاده،
به تنها تير ترکش آزمون تلختان را اينک آماده.
مجوييدم نسب، فرزند رنج و کار؛
دلم را در ميان دست مي گيرم
و مي افشارمش در چنگ
نه ترسي در سرم نه در دلم باک است.
آري آري جان خود در تير کرد آرش
کار صد ها صد هزاران تيغه شمشير کرد آرش
راه جوياني که مي جستند آرش را
به روي قله ها پي گير
باز گرديدند
بي نشان از پيکر آرش
تير آرش را سواراني که مي راندند بر جيحون
به ديگر نيمروزي از پي آن روز
نشسته بر تناور ساق گردويي فرو ديدند
و آنجا را از آن پس مرز ايرانشهر و توران بازناميدند.
اين روزها نبود يک نهاد فرهنگي خلاق و کارآمد و نويسندگان و شاعراني روزآمد به خوبي و بيش از هر زمان احساس مي شود./خط سبز
@gonabad20ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اللهّمَ صَلّ عَلي عَلي بنْ موسَي الرّضا المرتَضي الامامِ التّقي النّقي و حُجَّّتكَ عَلي مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثري الصّدّيق الشَّهيد صَلَوةَ كثيرَةً تامَةً زاكيَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه كافْضَلِ ما صَلّيَتَ عَلي اَحَدٍ مِنْ اوْليائِكَ
🔶 استوری چهارشنبه های امام رضایی تقدیم شما
@gonabad20ir
🛑 حضرت آیت الله خوشوقت:
بچهها باید باشند.
❇️ مسجد امام حسن علیه السلام کوچک بود و شلوغ.
پیرمردها از شیطنت و سر و صدای هر روزه بچهها شاکی و کلافه بودند و میگفتند: «بچهها را به مسجد نیاورید. اذیت میکنند.»
خبر به آیت الله خوشوقت رسید. حاج آقا گفتند:
«هر کس ناراحت میشود مسجد نیاید. بچهها باید باشند...»
#ادبستان_شهید_ابراهیمی
@gonabad20ir