مثل اینکه دیشب بچه های مقاومت مجبور شدن اسراییلی ها را اینجوری برای خوردن سحری بیدار کنن 😁😁🤣🤣
@goolanar
🔴غرش سحرگاهی نیروهای مقاومت/ برق از سر اسرائیل و عربستان پرید
🔹سحرگاه امروز نیروهای مقاومت در دو عملیات همزمان مواضع مهم و استراتژیک اسرائیل و عربستان سعودی را هدف قرار دادند.
🔹وقوع یک انفجار در نزدیکی تاسیسات هستهای دیمونا اسرائیل و حمله پهپادی به فرودگاه ملک خالد عربستان در فاصله چند دقیقه برق از سر اسرائیل و عربستان پراند.
🔹غافلگیری این اقدامات به حدی بوده که تا کنون مواضع متعدد ضد و نقیضی در خصوص مبدا شلیک راکتها به مناطق اسرائیلی منتشر شده است.
🔹فاکس نیوز دقایقی پیش اعلام کرد که هنوز هیچکس در اسرائیل نمیداند چه اتفاقی افتاده و قرار است ارتش در بیانیهای اتفاقات رخ داده را تشریح کند.
🔹با این حال ارتش رژیم صهیونیستی صرفا به اعلام اینکه یک فروند موشک شلیک شده از سوریه در منطقه «النقب» در نزدیکی تاسیسات دیمونا فرود آمده، اکتفا کرد و توضیحات بیشتر را به زمان دیگری موکول کرد.
#مرگ_بر_اسرائیل
@goolanar
حضرت آیت الله بهجت(ره) :
بعد از وفات حضرت ابوطالب وحضرت خدیجه (علیهما السلام) به پیغمبر وحی شد که دیگر در مکه ناصر و یاوری نداری.
#وفات_حضرت_خدیجه (سلام الله علیها) 🏴🥀
@goolanar
🔺حالا که این شب ها اسرائیلی ها نمیتونن راحت بخوابن و این چنین رسوا شدن، جا داره یادی کنیم از این جملهی تاریخی سید حسن نصرالله که گفت:
"ما دولت که هیچ، قریه که هیچ، مزرعه که هیچ، حتی طویله ای به اسم اسرائیل را هم به رسمیت نمیشناسیم" =========================
@goolanar
2.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نماز عید فطر رو باید تو قدس خوند 😁😍😍😍
@goolanar
7.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
افشاگرى نقشه حاميان دولت براى انتخابات،از كودتا تا تعويق انتخابات
پشت پرده راز مذاكرات تا گشايش اقتصادى در اين دوماه
#تَكرار_فريب
#روحانى_دور_شو
#نه_به_تعويق_انتخابات
@goolanar