eitaa logo
گریزهای مداحی و گریز های مناجاتی
5.5هزار دنبال‌کننده
1.8هزار عکس
614 ویدیو
840 فایل
گریز زیارت عاشورا ، دعای کمیل و دعای توسل و جوشن کبیر https://eitaa.com/gorizhaayemaddahi
مشاهده در ایتا
دانلود
. روایت است امام حسن علیه السلام در مسجدی معتکف بود ... مطلع شد که آبروی یکی از مسلمانان در خطر است... فورا كفشهای خود را به پا كرد ... به او گفتند : ای فرزند رسول خدا مگر فراموش كرديد كه در حال هستيد و نبايد از مسجد خارج شد ؟ فرمود : فراموش نکردم اما كسی كه در بر آوردن حاجت برادر مسلمان خود بكوشد ، مانند كسی است كه نه هزار سال ، روز را به روز و شب را به عبادت مشغول بوده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. ♻️ پس اگر خاموش ماندم بر من ببخشایید ابو علی همدانی می‌گوید: “عبدالرحمن بن ابی لیلی نزد امیرالمؤمنین(ع) رفت و عرضه داشت ای امیرمؤمنان! من چیزی از تو می‌پرسم تا پاسخی از تو دریافت دارم و منتظر بودیم که امر [خلافت] خود چیزی بگویی ولی سخنی به زبان نیاوردی. آیا از امر خود سخنی به ما نمی‌گویی؟ آیا [کناره گیری از خلافت] پیمانی از سوی پیامبر خدا بود یا چیزی مشاهده کردی [که خلافت را رها نمودی؟] همانا ما سخنان فراوانی درباره تو گفته‌ایم. محکم‌ترین آنها سخنانی‌است که از جانب تو بیان داشته‌ایم و از تو شنیده‌ایم. ما می‌گوییم: اگر پس از پیامبر خدا(ص) خلافت به شما واگذار شود هیچ کس در آن با شما به ستیزه بر نمی‌خیزد. به خدا قسم نمی‌دانم اگر درباره این مسأله از من سؤال شود چه پاسخ گویم. آیا گمان کنم که آن جماعت از تو به خلافت سزاوارتر بودند؟ اگر این چنین می‌گویی پس فرستاده خدا تو را پس از حجة الوداع به چه چیزی منصوب کرد و گفت: «ای مردم! هر که من مولای اویم علی مولای اوست.» و اگر بگویی که تو از آنان بر خلافت سزاوارتر بودی پس چرا ولایت آنان را بپذیریم؟! امیرمؤمنان(ع) فرمود: «ای عبدالرحمن! همانا خداوند بلندمرتبه پیامبرش را از دنیا برد در حالی که در آن روز به مردم از این پیراهنم سزاوارتر بودم و من با پیامبر خدا پیمانی داشتم که اگر مرا خوار ساختید [و همراهی‌ام نکردید] به درگاه خدا به بندگی اقرار نمایم. [و سخنی بر زبان نیاورم تا دین خدا حفظ شود]» «همانا اولین چیزی که پس از رحلت پیامبر(ص) از ما گرفته شد باطل ساختن حق ما در خمس بود. پس هنگامی‌که امر ما کوچک شمرده‌شد بزرگان قریش در ما طمع کردند و من بر مردم حقّی داشتم که اگر آن را به من بازپس می‌دادند و از آن در می‌گذشتند آن را می‌پذیرفتم و آن را به انجام می‌رساندم و آن تا زمانی مشخّص بود و مانند مردی بودم که تا زمانی معیّن بر مردم حقی دارد.» پس اگر مال او را به موقع به او بدهند آن را بازپس می‌گیرد و بر آن مال ایشان را سپاس می‌گوید و اگر پرداخت آن را به تأخیر بیندازند بدون شکرگزاری آن را دریافت می‌دارد و مانند مردی بودم که آسان‌گیر است در حالی که نزد مردم شخصی سخت‌گیر به شمار می‌آید. همانا هدایت به کمی مردمی که به آن می‌گروند شناخته می‌شود.» «پس اگر خاموش ماندم بر من ببخشایید. همانا اگر مسأله‌ای برایتان پیش آمد که به پاسخ نیاز داشتید به شما پاسخ می‌گویم. پس تا زمانی که با شما کاری ندارم مرا فرو گذارید و شما نیز با من کاری نداشته باشید.» پس عبدالرحمن گفت: ای امیرمؤمنان به جانت سوگند تو همان گونه‌ای که شاعر گفته‌است؛ به جانم سوگند هرکس را که در خواب بوده‌است بیدار کردی و به هرکس که دو گوش دارد[حقیقت را] شنواندی. 📚منبع امالی، شیخ طوسی، ج۱، ص۲۴ .
. ✅ سخن ابن عباس در مورد فضائل حضرت علی(ع) سعید بن مسیّب می‌گوید: شنیدم مردی از ابن عباس درباره علی بن ابی طالب علیه‌السّلام می‌پرسد. پس ابن عباس به او گفت: «همانا علی بن ابی طالب به دو قبله نماز خواند و دوبار بیعت کرد و هیچ گاه بت نپرستید و از تیرهای قرعه (که نوعی قمار بود) بهره نبرد و شراب ننوشید. بر فطرت مسلمانی ولادت یافت و حتی یک چشم بر هم‌زدنی به خدا شرک نورزید.» پس مرد گفت: من در این باره از تو نپرسیدم. از آن می‌پرسم که شمشیرش را با تکبّر بر دوش گرفت و با قبایل حاشیه‌نشین عرب روبرو شد و با آنان به جنگ پرداخت تا همگی را به قتل رساند. سپس به نهروان آمد و در حالی‌که همه مسلمان بودند آن‌ها را تا به آخر به قتل رساند. پس ابن عباس به او گفت: «در نظر تو علم علی بالاتر است یا علم من؟» مرد گفت: اگر در نظر من علم علی بالاتر بود از تو نمی‌پرسیدم. راوی گوید: ابن عباس خشمگین شد و خشمش فزونی یافت. سپس گفت: «مادرت به عزایت بنشیند! علی علیه‌السّلام به من [دانش] آموخت و دانشش از رسول خدا صلّی اللّه علیه و اله بود و خدا فرستاده‌اش را از بالای عرش بیاموخت پس دانش پیامبر(ص) از سوی خداست و دانش علی(ع) از سوی پیامبر(ص) و دانش من از دانش علی(ع) است و دانش تمامی یاران محمّد(ص) در برابر دانش علی(ع) مانند قطره‌ای در برابر هفت دریاست.» 📚منبع امالی، شیخ طوسی، ج۱، ص ۳۱ .
. ✳️ خدا بر آنان غضب نمی‌کند محمّد بن حسين از قول پدرش از جدّش نقل كرده است كه گفت: پيغمبر خدا صلى اللَّه عليه و آله درباره قول خداوند؛ «صراطَ الَّذينَ أَنعَمتَ عَلَيهِم غَيرِ المَغضوبِ عَلَيهِم وَلَا الضّالّينَ.» (راه كسانى كه نعمت بر آنان ارزانى فرموده‌اى، نه راه آنها كه مورد خشم تو قرار گرفته‌اند و نه راه گمراهان) فرمود: «شيعيان على عليه‌السلام كسانى هستند كه ولايت حضرت على بن ابى طالب بر آنان ارزانى شده‌است (خدا) بر آنان غضب نمى‌كند و گمراه نمى‌شوند.» 📚منبع معانی‌الاخبار، شیخ صدوق، ترجمه محمدى، ج ۱، ص ۷۸ .
. ما نوکر؛ تویی آقا، ما قطره؛ تویی دریا یارا یارا یارا یارا ای ماه  ِعلی سیما،ای نور دل زهرا یارا یارا یارا یارا ای جان مرتضی، جلوه ی جود و احسان مرتضی ای شیر مرتضی،توی دستاته شمشیر مرتضی مائیم ریزه خوار سُفرَت یا مجتبی پای سفره ی تو ما گشتیم با خدا ما هستیم حسینی از گوشه ی نگات میده ذکر یا حسن، رزق کربلا ای کریم زهرا، سیدی حسن جان... 🌸🌸 آقای کریم ما، با تو شد کرم معنا یارا یارا یارا یارا دنیا با تو شد زیبا، ای رضوان قلب ما یارا یارا یارا یارا ای عشق فاطمه، به لبش داره حسن جان زمزمه ای عشق فاطمه، هر چی از خوبیهات بگم باز کمه تو شاه دو عالمی، ما بر تو گدا شد خاک بقیع تو عرش شیعه ها یه روز منتقم میاد، به دستور او می سازیم برای تو یه صحن و سرا ای کریم زهرا، سیدی حسن جان... ✍علی مهدوی نسب(عبدالمحسن) مشابه سبک زیر خوانده می‌شود .👇
1445 ◻️ فیش‌های ویژه‌ی ماه‌مبارک‌رمضان، باعنوان: ➖ جلسه‌ی یازدهم ➖ ۱ فروردین ۱۴۰۳ش/ ماه‌مبارک۱۴۴۵ق 🔻 مطالب مطرح شده: ۷) مهدویت در قرآن کریم _ آیه‌ی ۸۷ سورهٔ هجر ۱. اعطای دو چیز به‌رسول‌خدا صلی‌الله‌علیه‌وآله در آیه هشتاد وهفت سورهٔ حجر * نکته‌ی اول: امتنانِ بر رسول‌خدا صلی‌الله‌علیه‌وآله * نکته‌ی دوم: شأن نزولِ آیه و مراد از سبع‌من‌المثانی * نکته‌ی سوم: امام زمان علیه‌السلام، شریك القرآن * نکته‌ی چهارم: عبارت (خرج یقوم بأمر جدید وکتاب جدید) به‌چه‌معناست؟! _ عدم تحریف لفظی قرآن کریم _ آوردنِ قرآن منسوب به امیرمؤمنان علیه‌السلام _ آوردنِ تأویل قرآن _ آشکار کردنِ سنت از دست رفته _ زدودن کهنگی از قرآن کریم