eitaa logo
گریزهای مداحی و گریز های مناجاتی
5.4هزار دنبال‌کننده
1.8هزار عکس
607 ویدیو
834 فایل
گریز زیارت عاشورا ، دعای کمیل و دعای توسل و جوشن کبیر https://eitaa.com/gorizhaayemaddahi
مشاهده در ایتا
دانلود
. 📌 چرا نام (ع) در نیامده است؟ ابوبصیر می گوید: از امام (ع) پرسیدم، آیه "یا ایها الذین آمنوا اطیعوا الله و اطیعوا الرسول و اولی الامر منکم" درباره کیست؟ امام در پاسخ فرمود: درباره (ع) و اولاد او است. گفتم: مردم می گویند: چرا نام آنان در قرآن نیامده است؟ امام فرمودند: در دستور نازل شده است، ولی در آن تعداد رکعات نیامده است، تا اینکه رسول خدا(ص) تعداد آن را برای مردم بیان کردند. در قرآن دستور نازل شده است، ولی به مردم نفرموده هفت دور طواف کنید. تا اینکه رسول خدا(ص) آنرا شرح داد. این آیه اطاعت درباره اهل بیت علیهم السلام نازل شده و رسول خدا(ص) اسامی آنان را- در ائمه اثناعشر- بیان کرده است. 📚کلینی، کافی، ج۲، ص۳۸۹ 🆔.
دعای توسل_ بیات اصفهان.mp3
19.28M
قرائت سه شنبه 3مهر1403 شب تولد شهید محمدعلی مبارک در کنار مزار شهید
1403-07-01 Rafiei.mp3
12.63M
📌 برنامه سمت خدا 🎙 📚 موضوع: شرح دعای بیستم صحیفه سجادیه ( عزت و دوری از آفت آن ) 🕐 یکشنبه یکم مهر ماه ۱۴۰۳
. انالله و انا الیه راجعون آه از غمی که تازه شود با غمی دگر برادران داغدیده عابدی تسلیت واژه ای نا چیز در مقابل غم از دست دادن است. خداوند این کنیز حضرت زهرا را با مادر سادات ؛همنشین و محشور فرماید. و به خانواده مصیبت دیده شما ؛ صبر جمیل و اجر جزیل عنایت فرماید. سایه ی حاج ابراهیم عابدی بر سرِ ما و شما مستدام. ان شاءالله . شادی روح این مادر تازه درگذشته و اموات وابسته به اعضای گروه، الفاتحه مع الصلوات .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
03-نزدیکترین راه برای یاد خدا کردن.mp3
7.3M
▪️ نزدیکترین راه برای یاد خدا کردن 🔸 برگرفته از جلسات "درنگی در سیره امام کاظم علیه السلام" 🎤
گریزهای مداحی و گریز های مناجاتی
. این سخنرانی شهید در مراسم تشییع فرمانده شهید حاج عماد مغنیه را در شهادت خودش بخوانیم ▪️برادران و خواهران، این شهادت که ۲۵ سال انتظار آن می‌رفت، ما را غافلگیر نکرد. ما همگی فرزندان مکتبی هستیم که پیامبران آن شهیدند، امامان آن شهیدند و رهبران آن نیز شهید هستند. به همین دلیل امروز و با شهادت حاج عماد ما در روند و شرایط طبیعی‌مان قرار داریم، همان‌گونه که هنگام شهادت رهبر و سید و دبیرکلمان، سید عباس موسوی و شهادت شیخ شهیدانمان، شیخ راغب حرب در روند طبیعی قرار داشتیم. چه، ما در نبردی واقعی قرار داریم، نبرد خونین دفاع از میهن، ملت، امت، اماکن مقدس و کرامتمان در برابر همه‌ی طمع‌ورزی‌ها، تهدیدات، چالش‌ها و تجاوزی که در اسرائیل و آمریکا و همه‌ی دست‌های پشت پرده‌شان تجسم یافته است. .
. *بی‌وفایی دنیا دنیا نه با خوبان و نه با بدان، با هیچ‌کس وفایی ندارد. وقتی سر مصعب «والی کوفه که توسط حجاج بن یوسف کشته شد» را جلو عبدالملک گذاشتند شخصی در آن مجلس برخاست گفت: برای چند سال چهار سر را جلوی چهار نفر دیدم: سال اول: سر حسین(علیه‌السلام) را جلوی عبیدالله سال دوم: سر عبیدالله را جلوی مختار سال سوم: سرمختار را جلوی مصعب و امسال سر مصب را جلوی تو «مواعظ علامه شیخ شوشتری ج ۱» .
هدایت شده از امام حسین ع
. | فلسطین تنها نیست، پشتشه یه لشکر ایرانی اسرائیل بدونه ، کلنا قاسم سلیمانی پیروزه همیشه خون بر شمشیر صهیون موندنی نیست اینه تقدیر ما پشت فلسطین مثل کوهیم اسرائیل میلرزه با هر تکبیر القدس لنا خون قدس جاریه تو رگای ما القدس لنا راه قدس میگذره از کرب و بلا یاحیدر یا حیدر از هر آه مظلوم رگ و ریشه ستم میسوزه دنیا هم میفهمه حزب الله فقط پیروزه دلداه گذشتیم از جان از سر ذکر ما همیشه حیدر حیدر جانانه همیشه صف میبندیم پیروزیم ما با الله اکبر القدسلنا ماییم سپاه شیعه شیر خدا القدسلنا ماییم صدای کشور امام رضا راه قدس میگذره از کرب و بلا ... 🎙 .
روضه - از اشک به هر چهره روان چشمه آب است.mp3
37.01M
📝 | از اشک به هر چهره روان چشمه آب است 🎙 حاج مهدی سلحشور 📆 چهارشنبه ۴ مهرماه ۱۴۰۳