📕این انگلی وطنفروش خائن که کنار فردوسی پور و دایی است و به سرود ملی بی احترامی کرد «فرزین دبیری اسکویی» برادرزاده شهرام دبیری اسکویی معاون پارلمانی رئیس جمهور مسعود پزشکیان هست که با رانت عموی........ عضو هیئت مدیره فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی هست.
⏮ آقای پزشکیان! شما نگران باز ماندن سایت فردوسیپور بودید؛ ولی او حتی برای سرود ملی کشورش از جا بلند نشد!
🔺وقتی سایت «فوتبال ۳۶۰» از دسترس خارج شد، رئیسجمهور شخصاً دستور پیگیری داد؛ اما حالا در مراسم تشییع حمید علیدوستی، عادل فردوسیپور و علی دایی هنگام پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران روی صندلیهایشان نشستهاند!
🔻مگر سرود ملی نماد همین وطنی نیست که این افراد شهرت و اعتبارشان را در آن به دست آوردهاند؟ بیاعتنایی به نماد ملی ایران چه توجیهی دارد؟
6.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 جنگ سوم با ایران و تبعات آن
حرامیان آپستینی
هنوز اشکش مانده...
@gowharemarefat
🔴ماسون ها و بردگان شیطان ، برای عادی کردن حضور و مرئی شدن شیاطین جن در حیات انسان هر کاری میکنند
متاسفانه این کفش ها که دو سال پیش در غرب تولید و استفاده شد دربرخی نقاط تهران هم دیده شده است
@gowharemarefat
تصاویری از بزرگترین محفل فراماسونها در سرزمینهای اشغالی
یک رسانه اسرائیلی با اعلام ورود به بزرگترین محفل فراماسون های اسرائیلی در حیفا گزارشی تصویری از این محفل منتشر کرد.
جمهوری اسلامی به نیابت از نور با شیطان و اذناب او میجنگد
لاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
@gowharemarefat