🔴حمالی که وقتی مُرد، ۵۰۰ میلیون دلار ثروت داشت.
👈 رضاخان قبل از قزاق شدن برای کسب درآمد راههای گوناگونی را انتخاب کرد. مدتی در حمام دلاک بود و بعد در میدان سرچشمه حمالی کرد. مدتی هم وردست داییاش ایستاد که خیاطی یاد بگیرد، اما استعدادی در خیاطی نداشت.
👈 بعد از قزاق شدن، مهتر اسبها در اصطبل شد. مدتی نیز نگهبان سفارتخانههای خارجی در ایران شد و در آن زمان برای نگهبانی رجال مهم قاجار از جمله عبدالحسین خان فرمانفرما انتخاب شد. رضاخان پلههای ترقی را با حمایت بعضی از جریانات از قبیل باند مشکوک میرزا کریم خان رشتی طی کرد.
👈بعد از انقلاب کمونیستی اکتبر 1917 در روسیه و خروج روسها از ایران، اداره این نیروی نظامی به دست انگلیسیها افتاد، و او توسط ژنرال آیروند ساید به عنوان بازوی نظامی کودتای سوم اسفند ۱۲۹۹ انتخاب شد و پس از چند سال توانست با کمک آشکار و پنهان انگلستان به نخستین فرد قدرتمند در ایران تبدیل شود.
🔴رضاخان پس از ۱۶ سال سلطنت به «ثروت افسانهای» دست یافت. مطابق برخی اسناد به «ثروتمندترین فرد آسیا» و مطابق برخی دیگر از منابع اسنادی به «ثروتمندترین مرد جهان» تبدیل شد.
👈براساس این اسناد، نقدینگی رضاشاه در بانکهای خارج حدود ۵۰۰ میلیون دلار بود که به مبلغ امروز چیزی در حدود ۲۰ میلیارد تا ۲۵ میلیارد دلار است.
🔴او مالک بالغ بر ۴۴۰۰۰ سند مالکیت املاک حاصلخیز گیلان، مازندران، گرگان، گنبد، آذربایجان شرقى و دیگر نقاط کشور (لرستان، شمال خوزستان، کرمانشاهان، کرمان، مناطق جنوبی تهران به ویژه ورامین، تمام هتلهای شمال ایران و نیز مناطق پهناوری در تهران و شمیران) شد که با ارعاب، تهدید و حبس و تبعید مالکان آنها، به نام خود ثبت کرد.
👈 به این ترتیب، رضا شاه نه تنها بزرگترین زمیندار قاره آسیا بلکه بزرگترین زمیندار در سراسر جهان بود.
👈رضاخان ثروت خود را در بانکهای لندن سپردهگذاری کرد. دولت بریتانیا پس از اخراج رضاخان از ایران این ثروت عظیم را توقیف کرد و مشخص نشد بر سر آن چه آمد. گویا دولت بریتانیا نیز قصد ندارد درباره این راز روشنگری کند.
👈 ارزش ثروت ۵۰۰ میلیون دلاری شاه، زمانی مشخص میشود که بدانیم بودجه کشور در زمان رضاخان ۱۰۰ میلیون تومان بود!
📎🔹️گزارش کیهان از آسیبشناسی مجلس دهم
«خانه ملت» چگونه اتاق دولت شد
🔸به انحراف کشیده شدن حجم بالای استیضاحها و عدم نظارت بر دولت، دخالت دولت در ترکیب هیئترئیسه مجلس و بده بستانهای دولت و نمایندگان در انتصابها و... مدلول این ادعاست که مجلس دهم، تنها مجلسی بوده که بطور غیرمعمولی دستاندرکار دولت بوده و حتی در مقاطعی تنها جاده صاف کن دولت بوده است.
▫با نزدیک شدن به یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، انتقادها به نحوه عملکرد مجلس دهم و کارنامه نمایندگان حوزههای انتخابیه به یکی از موضوعات مورد بحث در رسانهها و محافل سیاسی تبدیل شده است. کارشناسان و تحلیلگران اصولگرا و اصلاحطلب بر این باورند که یکی از ضعفهای اساسی مجلس دهم، همراهی بیش از حد با دولت بود؛ همراهی که در مقاطعی رنگ لابی و پیاده نظام بودن دولت را به خود گرفت و در مقاطعی هم شائبه معاملهگری و بده بستانهای میان نمایندگان مجلس و مسئولان ارشد دولت را به وجود آورد.
از اینرو آنچه در پی میآید گزارشی از آسیبشناسی مجلس دهم و پاسخ به این سؤال است که چرا خانه ملت طی مدت ۴ سال گذشته به اتاق دولت تبدیل شد....
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/181063
🖌 #یادداشت_روز
🔹کم وکیف ساز ناکوک مذاکره
#سعدالله_زارعی
🔸کسانی که از «مذاکره با آمریکا» صحبت میکنند، در خوشبینانهترین حالت، نوعاً موضوع را از منظری ایرانی میبینند و خصوصیات ایرانی که آمیزهای از اخلاق، اعتقادات، معنویات، حکمت و سیاستورزی است را بر آن سوار میکنند و این در حالی است که این موضوع وابسته به قبول واقعی طرفی است که اساسا در این چارچوب فکری نمیگنجد. از سوی دیگر واقعیت این است که میان فهم واقعی از مذاکره و بیان همین کلمه از سوی آمریکا تفاوت بنیادین وجود دارد و باز این در حالی است که در ایران هم آنانکه سردمدار بحث مذاکره با آمریکا هستند و به طور جدی از آن دفاع میکنند، منظور واقعیشان مذاکره میان ایران و آمریکا و یا آمریکا و ایران نیست؛ چرا که آنان به درستی میدانند منظور آمریکا از واژه «مذاکره» (Negotiation) مذاکره نیست، بلکه تحمیل یکطرفه خواسته آمریکاست. اینها با مردم خود صادق نیستند تا صریحا بگویند ما هم از «مذاکره با آمریکا»، دادن امتیازات یکطرفه به رهبران کاخ سفید را دنبال میکنیم. در این خصوص گفتنیهایی وجود دارد:
۱- مذاکره در عرف سیاسی، گفتوگو برای رسیدن به توافق بر مبنای توزیع فرصتها و پذیرش مسئولیت مشترک کاهش تهدیدات (دادن طرفینی هزینه) است. در اینجا دو طرف، حق طرف مقابل را پذیرفتهاند و روی فرصتها و تهدیدات پدیدههای مشترک وارد یک فرایند سیاسی شده و در نهایت با رضایت کامل یا نسبی طرفین از آن خارج میشوند. ...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/181066
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹آنسوی عملیات فریب اصلاحطلبان آنها برای هر ۲۹۰ کرسی نامزد معرفی میکنند
🔸بیصداقتی مدعیان اصلاحات درباره نداشتن نامزد در انتخابات بهتدریج آشکار میشود.
▫برخی افراد برجسته این طیف طی یک سال گذشته بارها مطرح کردهاند که بهخاطر کارنامه بد دولت و فراکسیون امید، انتخابات را میبازند چنانکه کسانی مثل عبداله ناصری، زیباکلام و... تصریح کردند اصلاحطلبان در تهران، ۳۰ بر هیچ انتخابات را میبازند.
دقیقا به همین دلیل هم هست که طیف مذکور طی چند ماه گذشته، تاکتیک گم کردن صورت مسئله اصلی انتخابات با جنجال و مظلومنمایی را در پیش گرفتهاند. چنان که در یک تبلیغات پرحجم ادعا کردند نامزدی برای شرکت در انتخابات ندارند. برخی فعالان این طیف نظیر غلامرضا انصاری، عبدی، آرمین، رسولی و دیگران، با ادبیاتهای شبیه هم ادعا کردند تکلیف ۱۵۸ یا ۱۹۰ کرسی از پیش معلوم شده و هیچ رقابتی بر سر آنها نخواهد بود! حتی امثال عبدی ادعا کردند انتخابات برای اصلاحطلبان بلاموضوع شده است.
اما اخیرا اظهاراتی که نقض ادعای مذکور است شنیده میشود، حاکی از اینکه اصلاحطلبان برخلاف ژست چند هفته اخیر، در انتخابات نامزد معرفی میکنند و حضور جدی خواهند داشت. آنها همین نمایش را در سال ۹۴ نیز ترتیب داده بودند.
در همین زمینه علیرضا رحیمی عضو فراکسیون امید به عصر ایران گفت: اصلاحطلبان در تهران لیست انتخاباتی میدهند. وی پیشبینی کرده تعداد بیشتری از نامزدها تایید صلاحیت شوند....
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/181067
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
قدیری ابیانه: اگر جلسه شورای عالی امنیت ملی به ریاست روحانی تشکیل می شد خروجی آن، حمله به پایگاه های آمریکایی نبود
سفیر سابق ایران در مکزیک و استرالیا گفت: دولت ضعف خود را به ضعف مردم تعمیم ندهد.
محمد حسن قدیری ابیانه سفیر سابق ایران در مکزیک و استرالیا در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری موج، با اشاره به گستاخی دوباره غربی ها به ویژه فرانسوی ها در مورد طرح مذاکره توان موشکی ایران ، اظهار داشت: قطعا فرانسه در دشمنی با ایران حد و مرزی قائل نیست چرا که در زمان جنگ حمایت از صدام و ارائه سلاح برای حمله به کشتی های نفتی ایران را در کارنامه خود دارد.
وی با بیان اینکه فرانسه به پایگاه تروریست ها تبدیل شده است، ادامه داد: فرانسه همواره درصدد کشتار ملت ها بوده، لذا مطرح کردن چنین موضوعاتی از سوی آنها مسئله عجیبی نیست.
سفیر سابق ایران در مکزیک و استرالیا با بیان اینکه آنچه باعث می شود که این کشورها چنین جسارتی را داشته باشند برخورد شخص آقای روحانی و وزارت خارجه است؛ گفت: وقتی آقای روحانی می گوید من توان اداره کشور بدون رابطه با کشورهای خارجی را ندارم، طبیعی است این کشورها هم جسارت مطرح کردن مذاکره درباره توان دفاعی کشور را پیدا می کنند.
قدیری ابیانه تصریح کرد: متاسفانه دولت بجای نشان دادن روحیه مقاومت و اقتدار ملت، ایران را محتاج رابطه با غربی ها نشان میدهد و درصدد کسب دلسوزی آنهاست.
وی با بیان اینکه ظاهرا آقای روحانی قصد ندارد دست از روش ذلیلانه بردارد، افزود: غربی ها از اینکه ایران توان ضربه زدن به پایگاه نظامی آمریکا در منطقه را داشت، ناراحت و نگرانند.
سفیر سابق ایران در مکزیک و استرالیا با بیان اینکه ما در رابطه با توان دفاعی تن به مذاکره نمی دهیم زیرا در این رابطه تصمیم با روحانی نیست، اظهار داشت: یقینا اگر جلسه شورای عالی امنیت ملی به ریاست روحانی تشکیل می شد خروجی آن، حمله به پایگاه های آمریکایی نبود.
قدیری ابیانه افزود: نباید از دولت فرانسه که مردم خود را سرکوب می کند انتظار دلسوزی برای ملت خود را داشته باشیم.
وی در پایان با بیان اینکه دولت ضعف خود را به ضعف مردم تعمیم ندهد، خاطر نشان کرد: هرچه ما محکم تر باشیم شاهد عقب نشینی بیشتر کشورهای غربی خواهیم بود.
هدایت شده از دکتر قدیری ابیانه
قدیری ابیانه در مصاحبه با آنا: 👈بهعنوان کسی که عضو ستاد ۵۹۸ بود، شهادت میدهم که آقای روحانی اصرار داشت که جمهوری اسلامی ایران بخشی از تمامیت ارضی خویش را واگذار کند، ولی آقای ولایتی، وزیر امور خارجه وقت زیر بار این ننگ نرفت و مقاومت کرد.
مشروح مصاحبه:
ghadiri.ir/post/6766
🔻 محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام:
🔸تعهدات مربوط به توافق پاریس، پیش از ارسال لایحه به مجلس، در هیئت دولت تصویب و برای اجرا ابلاغ شده است. این ابلاغیه خلاف قانون اساسی کشور است.
این همان تعهدی است که آمریکا به دلیل تحمیل زیان به اقتصاد کشورش از آن بیرون آمد.
قدیریابیانه:👈 روحانی اصرار داشت که ایران بخشی از تمامیت ارضی خود را واگذار کند/ ولایتی زیر بار این ننگ نرفت و مقاومت کرد
📆 سه شنبه ۰۸ بهمن ۱۳۹۸
سیاسی/ احزاب و تشکلها
روحانی اصرار داشت که ایران بخشی از تمامیت ارضی خود را واگذار کند/ ولایتی زیر بار این ننگ نرفت و مقاومت کرد
سفیر سابق کشورمان در استرالیا گفت: بهعنوان کسی که عضو ستاد ۵۹۸ بود، شهادت میدهم که آقای روحانی اصرار داشت که جمهوری اسلامی ایران بخشی از تمامیت ارضی خویش واگذار کند، ولی آقای ولایتی، وزیر امور خارجه وقت زیر بار این ننگ نرفت و مقاومت کرد.
محمدحسن قدیریابیانه در گفتگو با خبرنگار حوزه احزاب گروه سیاسی خبرگزاری آنا، درباره اظهارات روحانی در جمع استانداران و فرمانداران سراسر کشور اظهار کرد: ادعای دیوار کشیدن دور کشور توسط جناح رقیب مثل ادعای احمقانه دیوار کشیدن در پیادهروها بود.
وی با بیان اینکه ایران منعی برای روابط با سایر کشورها به غیر از رژیم اشغالگر قدس و آمریکا ندارد، گفت: روحانی ادعا میکرد که مذاکره میداند و زبان دنیا را میفهمد و مدعی بود که میخواهد به گذرنامه ایرانی اعتبار ببخشد، حال آنکه اعتبار گذرنامه سیاسی ایران را هم از بین برد؛ بهنحوی که به وزیر امور خارجه کشورمان برای حضور در سازمان ملل متحد اجازه داده نمیشود.
کارشناس مسائل سیاسی ادامه داد: روحانی ادعا میکرد که با برجام میخواهد تحریمها را از بین ببرد، اما نهتنها تحریمها در دوران اوباما و ترامپ از بین نرفت، بلکه بر تحریمها افزوده شد.
قدیریابیانه با بیان اینکه روحانی هر ادعایی کرد عکس آن اتفاق افتاد، یادآور شد: با آمریکا مذاکره کرد ولی نتیجه عکس گرفت و امضای جان کری را ضمانت نامید در حالیکه هیچ تضمینی از آمریکا نگرفته بودند.
وی بیان کرد: بنده بهعنوان کسی که عضو ستاد پیگیری قطعنامه ۵۹۸ سازمان ملل بود، شهادت میدهم که آقای روحانی اصرار داشت که ایران از بخشی از تمامیت ارضی خویش صرفنظر کند، ولی آقای ولایتی، وزیر امور خارجه وقت زیر بار این ننگ نرفت و مقاومت شدیدی کرد.
سفیر سابق کشورمان در مکزیک با بیان اینکه آقای روحانی در سیاست خارجی فقط میتواند امتیاز دهد نه اینکه امتیازی بگیرد، گفت: ایشان ۶ سال کشور را معطل برجام کردند و به دروغ ادعا کردند که با برجام تحریمها لغو شده است؛ در حالیکه تحریمها فقط معلق شده بود. به مکانیزم ماشه در برجام تَن دادند که به معنی آن است هرکدام از کشورهای عضو ۱+۵ میتوانند تمام قطعنامههای شورای امنیت علیه ایران را بدون رأیگیری در این شورا بازگردانند.
قدیریابیانه ادامه داد: بعد از خروج آمریکا از برجام به اروپا امید بستند؛ در حالیکه برای صاحبنظران واضح بود که اروپا رابطه هزار و ۴۰۰ میلیارد دلاری با آمریکا را فدای رابطه ۲۰ میلیارد دلاری با ایران نخواهد کرد.
وی افزود: ظاهراً آقای روحانی هنوز هم دست از توهمپراکنی برنداشتهاند و حاضر نیست اعلام کند که توانایی اداره کشور را ندارد. او گفته است نمیتواند بدون رابطه با خارج، کشور را اداره کند؛ در حالیکه در این مدت حتی با آمریکا مذاکره کرد و هماکنون منعی برای رابطه با اروپا و سایر کشورها به غیر آمریکا و رژیم صهیونیستی وجود ندارد، ولی واقعیت این است که او نمیداند چطور کشور را باید اداره کند.
سفیر سابق کشورمان در استرالیا با بیان اینکه اصولگرایان هیچگاه داشتن رابطه با غرب را در هیچ دورهای نفی نکردند، گفت: اما آنها بر رعایت عزت، حکمت و مصلحت ملت ایران در مذاکرات خارجی همواره تأکید میکنند.
قدیریابیانه بیان کرد: واقعیت این است که آقای روحانی از دیپلماسی فقط مذاکره را میفهمد و حتی توان بدهبستان را هم ندارد؛ یعنی فقط میتواند امتیاز دهد. او کسی است که از عاشورا هم درس مذاکره را برداشت میکند و میگوید پیامبر گرامی اسلام (ص) میتوان مورد نقد قرار داد، اما وقتی خود او مورد نقد قرار میگیرد، منقدان را به جهنم حواله میکند.
وی گفت: بهتر است آقای روحانی بهجای فرافکنی رسماً از ملت ایران عذرخواهی کند، ولی با تکبری که از او سراغ دارم، چنین نخواهد کرد.
به گزارش آنا، حجتالاسلام حسن روحانی در همایش استانداران و فرمانداران سراسر کشور با کنایه به اصولگرایان گفت: «برخی میخواهند دور ایران را دیوار بکشند و بگویند ایران یک جزیره منزوی است. میخواهند ما را از دنیا جدا کنند. هر کسی میخواهد ما را از دنیا جدا کند فردا باید پاسخگو باشد».
اولین نفر پیشنهاد دهنده برای مذاکره با امریکا بعداز شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی کی بود؟ پاسخ صحیح
ظریف وزیرخارجه حسن فریدون ملقب به حسن روحانی