⭕️ فارس: علی لاریجانی بعد از خداحافظی از مجلس به عنوان گزینه دبیری شورای عالی امنیت ملی مطرح است.
پی نوشت: این یعنی ما در سال ۱۴۰۰ باز هم دوقطبی "مذاکره_مقاومت" را خواهیم داشت؛ و لاریجانیِ ۱۴۰۰ چیزی شبیه به روحانیِ ۹۲ خواهد بود!
15.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺ماجرای مخالفت گسترده صهیونیستها با الواح بحرالمیت چیست؟
سالها پیش و در پی یک اتفاق، الواح و طومارهایی از تورات در فلسطین کشف شد که متنی متفاوت با روایت مدرن از یهودیت و حتی مسیحیت داشت.
صهیونیستها بعد از اشغال قدس، بخش زیادی از این الواح را ضبط کردند و اجازه بررسی بیشتر روی آنها را ندادند و جالب اینکه کلیسای کاتولیک هم در این مسئله با اسرائیلیها هم نظر بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 #ویدئو_به_بهانه_روزقدس
👌 #موضوع :فلسطین چگونه اشغال شد؟ داستان اشغال از ۱۹۱۶ تا امروز..
🔹گزارش کیهان به مناسبت روز ملی جمعیت
بیتوجهی مسئولان به اجرای «سیاستهای کلی جمعیت» کشور را پیر میکند!
http://kayhan.ir/fa/news/188793
زالو ها چگونه فربه می شوند؟
✍️ کسانی می پرسند چرا با وجود مجازات برخی اخلالگران بازار سکه و ارز و خودرو که به شکل ژورنالیستی از آنها به عنوان "سلطان" یاد می شود، آرامش به بازار بر نمی گردد؟ مجازات متخلفان و اخلالگران -اگر همه جانبه هم بوده باشد- "شرط لازم" است، نه "شرط کافی".
♦️شرط کافی بلکه اول، این است که فراهم کنندگان بستر فساد و اخلالگری در مدیریت اجرایی، پیش و بیش از رانت بگیران و اخلالگران مجازات شوند. یعنی مثلا همین که مثلا در کنار پیگرد خریداران رانت خوار ارز و سکه و خودرو یا برخی شرکت های بزرگ، با مدیران رانت ساز در وزارت صمت و بانک مرکزی یا سازمان خصوصی سازی هم با جدیت برخورد کنیم.
🔹رهبر انقلاب مرداد 97 در این باره گفتند "در قضایای ارز و سکه گفته شد مبلغ ۱۸ میلیارد دلار از ارز کشور آنهم درحالیکه برای تهیه ارز مشکل داریم، بر اثر بیتدبیری، به افرادی واگذار شد و برخی از آن سوء استفاده کردند. این موارد، مشکلات مدیریتی است و ارتباطی با تحریمها ندارد... وقتی ارز یا سکه به صورت غلط عرضه و تقسیم میشود، مشکلات فعلی بهوجود می آید. "
♦️ایشان یادآور شدند "این قضیه دو طرف دارد، یک طرف آن فردی است که دریافت می کند و طرف دیگر آن کسی است که عرضه میکند. همه بیشتر بهدنبال آن فردی هستند که ارز یا سکه را گرفته است در حالی که تقصیر عمده متوجه آن فردی است که ارز یا سکه را با بیتدبیری عرضه کرده است که اقدامات اخیر قوه قضائیه نیز در واقع برخورد با کسانی است که با یک تخلف و خطای بزرگ، زمینهساز این مسائل و کاهش ارزش پول ملی شدند".
🔹قوه قضائییه قدم های خوبی برای مبارزه با طرف دولتی، پارلمانی و بعضا قضایی فساد و اخلالگری برداشته و برخی مدیران ذی زبط دولتی، نمایندگان مجلس و عناصر قضایی آلوده را تحت پیگرد قرار داده است. این رویکرد باید تقویت و تشدید شود و در اولویت قرار گیرد.
♦️طبعا این بخش از مبارزه با فساد و اخلال دشوار تر، اما موثر تر است. از همین مسیر است که اعتماد بیشتر مردم جلب می شود و اقتصاد از زالو صفتان رهایی می یابد.
🔹موضوع مهم دیگر، تغییر ریل در سه قوه است. دستگاه قضایی قریب یک سال است که با آمدن آیت الله رئیسی تغییرات مهمی را به خود دیده و به همین دلیل محبوبیت آن در میان مردم به شکل ملموس افزایش یافته است.
♦️گام دوم، در انتخابات مجلس برداشته شد؛ مجلس جدید به شرط مراعات و اهتمام بر کارآمدسازی هیئت نظارت بر نمایندگان و همچنین برنامه ریزی هوشمندانه، می تواند امیدهای تازه ای را در این باره برانگیزد.
🔹امید است گام سوم، یک سال دیگر در انتخابات اردیبهشت یا خرداد 1400 با تشکیل دولتی پاکدست و پر انگیزه و برنامه برداشته شود. اجمالا این که؛ ثبات واقعی و پایدار اقتصادی، هنگامی خواهد بود که مقتضی، موجود و موانع، مفقود باشند.
#محمدایمانی
⭕️ سید نظامالدین موسوی (نماینده دوره بعدی مجلس):
نه عزیزان!
#سلطان_خودرو کسی نیست که ۶۷۰۰ خودرو از سایپا پیش خرید کرده است.
سلطان خودرو کسی است که اجازه میدهد یک نفر ۶۷۰۰ خودرو پیش خرید کند و با سود آنچنانی بفروشد.
سلطان خودرو آن دستی است که گزارش #تحقیق_و_تفحص از خودروسازان را دستور کار آخر مجلس قرار میدهد تا قرائت نشود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سخنگوی قوه قضاییه پاسخ میدهد؛
چرایی حکم اعدام محکومان خودرویی
هم اکنون تعدادی از نمایندگان مجلس با لابی و مذاکره با وزارت نفت، خود را نفتی کردهاند و در حال دریافت حقوق از این وزارتخانه هستند. مثلاً محسن بیگلری، نماینده مردم سقز و بانه در تاریخ ۱۰ مرداد ۹۴ به وزارت نفت منتقلشدهاست؛ یعنی او در دوران نمایندگی توانسته به وزارت نفت بیاید، چیزی که وزیر نفت همواره آن را کتمان میکرد. در تاریخ ۲۶ شهریور ۹۶ سید سعید فانی، مدیرکل منابع انسانی مجلس شورای اسلامی طی نامهای به کریم سلحشور، معاون وقت منابع انسانی وزیر نفت خواستار پرداخت حقوق و مزایای معوق و آتی این نماینده مجلس از سوی وزارت نفت میشود. در پایان نامه تأکید شدهاست از تاریخ نفتیشدن بیگلری به بعد، بنا به درخواست وی، هیچگونه حقوقی از سوی مجلس به آقای نماینده پرداخت نشده و وزارت نفت باید حقوق معوق و آتی وی را پرداخت کند.
این نامه در تاریخ اول مهر ۹۶ در اتوماسیون اداری وزارت نفت ثبت میشود تا در تاریخ چهارم مهر ۹۶، کامران دهقانی مدیرکل آموزش، برنامهریزی منابع انسانی و تحول اداری در نامهای به سلحشور خواستار تعیینتکلیف حقوق این نماینده مجلس شود. او در این نامه قید کردهاست که سقف اضافهکار ۱۲۰ ساعت است، ولی تأکیدشده این سقف برای بیگلری ۱۷۵ ساعت در نظر گرفته شود.
جالب است بدانید مهمترین سوابق مدیریتی بیگلری، ریاست هنرستان دکتر محمود حسابی سقز و ریاست آموزشکده فنی مهندسی سقز در سال ۱۳۸۴ بودهاست.
در مورد دیگری، جلیل مختار، نماینده مردم آبادان توانسته از سازمان بهزیستی به وزارت نفت منتقل شود، آن هم با مدرک تحصیلی غیرمرتبط. هرگاه انتقادی به زنگنه وارد میشد، به میان میآمدند و از او دفاع جانانهای میکردند. با زنگنه به سفرهای خارجی میرفتند و برای خوشامد مقام عالی وزارت، مصاحبه میکردند. شدت این مصاحبهها به قدری فراوان بود که به «مصاحبههای استخدامی» معروف شده بودند.
یکی از چهرههای ذوب در وزارت زنگنه، کسی نیست جز بهروز نعمتی که بیشترین سفر خارجی را با زنگنه داشتهاست. او مدام در مجلس از وزیر نفت حمایت میکرد و به پاس این حمایتها حقوقبگیر نفت شد. دیگر فردی که دوباره به نفت بازگشتهاست، کسی نیست جز الیاس حضرتی. سال ۹۶ که زنگنه خود را برای رأی اعتمادی دیگر آماده میکرد، نامهای از نمایندگان ادوار مجلس درتأیید او بیرون آمد که تقاضای اعتماد دوباره به ژنرال وزارت نفت و حمایت نمایندگان را از او داشت .
نکته مهم در این نامه، امضاکنندگان آن بودند، که در دوره زنگنه با سمتهای مهمی به استخدام وزارت نفت درآمدهبودند. زنگنه به خوبی میداند چگونه با استخدام نمایندگان در وزارت نفت آنان را با خود همراه کند. از حسین آفریده گرفته تا نمایندگان مجلس نهم و دهم. از جمله :
محمدسعید انصاری، نماینده سابق مردم آبادان، شمسالله بهمئی، نماینده سابق مردم رامهرمز، مؤید حسینیصدر، نماینده اسبق مردم خوی، محسن بیگلری، نماینده فعلی مردم سقز و بانه ، امیر عباس سلطانی، نماینده سابق مردم بروجن، حمیدرضا کاتوزیان، نماینده سابق مردم تهران، بهروز نعمتی، نماینده مردم تهران، سید سعید حیدری طیب، نماینده سابق مردم کرمانشاه، الیاس حضرتی، نماینده فعلی مردم تهران، علی ساری، نماینده فعلی مردم اهواز
منبع: روزنامه جوان