هدایت شده از دکتر قدیری ابیانه
14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ خانمها لطفا تفاوتها را درک کنند!
🔺 دنیس پرگر، استاد دانشگاه در آمریکا: تنها «تصویر» برای تحریک مردان کافیست، در صورتی که در زنان همچنین چیزی وجود ندارد
🔸 زنان به دلیل عدم درک این حس در آقایان خیلی وقتها متوجه نیستند که پوشش و آرایششان چقدر میتواند موجب تهییج افکار مردان شود
🔺 او در ادامه میگوید: البته با وجود این موارد، آقایان باید خودشان را کنترل کنند، اما انکار قدرت تصویر بر مردان، مثل انکار کروی بودن زمین است
🔸 شاید یک آمریکایی باید حرف قرآن را بزند که بعضی باورشان شود؛ همان آیاتی که گفت مردان چشمانشان را کنترل کنند و زنان خودشان را حفظ ...
@Afsaran_ir
هدایت شده از دکتر قدیری ابیانه
✨﷽✨
🇮🇷سال ۱۳۹۹ ،سال جهش تولید🇮🇷
#گروه_احیای_تمدن_نوین_اسلامی_در_فضای_مجازی_و_نرم
⏰ ساعت: ۲۲:۰۰
🗒 زمان : چهار شنبه ۲۵ تیر ماه ۱۳۹۹
🔊موضوع:
#وضعیت_اقتصادی_کشور
🖊ارائه دهنده : استاد قدیری ابیانه
http://www.ghadiri.ir
لینک سایت شخصی
@ghadiri1404 لینک کانال شخصی
🆔کانال آرشیو 🔻
@t_n_Eslami
🆔 لینک گروه احیای تمدن در تلگرام🔻
@t_n_Eslmi_92
🆔 #احیای_تمدن_نوین_اسلامی در ایتا
http://eitaa.com/joinchat/1804992523C5790e595fd
💥 لینک گروه👆
هدایت شده از دکتر قدیری ابیانه
📺دو مناظره تلویزیونی دکتر قدیری در تلویزیون ایتالیا ۱۳۵۹» را در YouTube تماشا کنید
دوبله فارسی
📺 youtu.be/1fRMmAb2_MQ
🔴تو اعترافات #دیاکو_رسول_زاده اومده که:
کیف حاوی بمب رو بین زن و بچهها گذاشتم و از محل دور شدم بمب که ترکید خودمو به محل رسوندم خون کف خیابانو گرفته بود جنازه یه دختربچه جلو پام افتاد بود انگشتم رو به خونش زدم و قدری به زبونم کشیدم
این #اعدام_نکنید رو برای همچین حیوونی میزنید؟
🔗 اسکیزوئیـــد
دیاکو رسولزاده و صابر شیخ عبدالله از اعضای حزب کومله از عوامل اصلی بمب گذاری سال ۸۹ در شهرستان مهاباد، عامل شهادت ۱۲ نفر و مجروح شدن بیش از ۴۰ نفر از هموطنان اعدام شدن! چه مجاراتی حق این قاتلین است که برای آنها هشتگ #اعدام_نکنید میزنید؟
🔴«تعرض به یک زن» باند «امیر آلمانی» را لو داد/ اعضای این باند چرا به اعدام محکوم شدند؟
🔹صبح روز گذشته بود که سخنگوی قوه قضائیه در پاسخ به سئوالی در خصوص آخرین وضعیت پرونده سه محکوم به اعدام بیان کرد: این حکم در دیوان عالى کشور بعد از فرجامخواهى متهمان و وکلا به تأیید رسیده و به دادسرا اعاده شده است؛ این پرونده را خداى متعال کمک کرد جنایاتشان برملا شد.
🔻اینها جزو عناصر اصلى اغتشاشات بودند و دو نفر از این افراد در صحنه سرقت مسلحانه دستگیر شدند و با تهدید به اسلحه میخواستند اموال خانمى را بربایند که خدا کمک کرد و باعث دستگیرى این افراد شد.
🔹سخنگوی قوه قضائیه افزود: پس از دستگیرى در گوشى این افراد اقدامات خرابکارانهاى که انجام میدادند و فیلمبردارى کرده و براى برخى از خبرگزارىهاى خارج از کشور ارسال میکردند، کشف شد؛ خودشان از اعمال مجرمانه خود بهترین مستندات را تهیه کردند و در فرایند دادگاه هم اقرار کردهاند و همچنین هم خودشان و هم وکلایشان دفاع داشتند البته چهار نفر اعلام وکالت کردند و دفاع کردند.
🔸بازخوانی اعمال مجرمانه اعضای باند امیرآلمانی حکایت از این دارد که این افراد معترض نبوده بلکه بهدنبال ایجاد آشوب و سوءاستفاده از اغتشاشات برای دست زدن به اعمال مجرمانه خود از جمله سرقت مسلحانه بودهاند.
🔸یک منبع مطلع در دستگاه امنیتی در گفتوگو با فارس، درباره نحوه شناسایی این گروه گفت: این افراد از طریق آگهی سایت دیوار خانهای را انتخاب کرده و با هدف سرقت برای بازدید از خانه برنامه ریزی می کنند و در جریان بازدید، خانم خانه را با سلاح سرد مورد ضرب و شتم و تعرض قرار می دهند.
🔸با سروصدای ایجاد شده در منزل، نزدیکان و خانواده فرد مطلع می شوند و بلافاصله به کمک می آیند و نیروی پلیس را خبردار می کنند که نهایتاً به بازداشت متهم منجر می شود.
🔸طبق بررسیها مشخص شد «امیرحسین مرادی» مدتی قبل نیز در کمپ پناهندگان در آلمان بوده و در آنجا با عناصر وابسته به گروهک منافقین، ملاقاتها و همکاریهایی داشته است.
🔺پس از اعلام تأیید خبر حکم اعدام این سه محکوم در دیوان عالی کشور، رسانههای معاند این خبر را با تیترهایی از جمله "حکم اعدام سه معترض آبان بازنشر کردند و بهگونهای در صدد القای این بودند که این افراد صرفا بهدلیل اعتراض به وضعیت معیشتی خود به اعدام محکوم شدند و برخی از سلبریتیها و مردم که از جزئیات اقدامات مجرمانه این محکومان بیخبر بودند ناخواسته با این جریان مرموز همراه شدند و جای جای فضای مجازی مملوء از هشتگ اعدام نکنید شد.
🔻جشنی برای فیک ها و ربات ها!
✍️معصومه_نصیری
خیلی سریع و صریح و بی پرده می روم سر اصل موضوع.
1️⃣جریان رسانه ای مجدد در حال تلاش برای تبدیل مجرم به قهرمان و قربانی است. هشتگ اعدام نکنید هم زاییده همین جریان چند ضلعی رسانه ای است؛ خارج نشینان+برخی سیاسیون داخلی+ برخی سلبریتی ها مثلث همیشگی این جریان رسانه ای هستند.
2️⃣کافی است نگاهی به تصویر داشته باشید تا متوجه شوید هشتگ اعدام نکنید از کدام کشورها بیشتر مورد استفاده قرار گرفته است و این تصویر را بگذارید کنار جملاتی مثل خروش مردم ایران(تکنیک همراهی جماعت)، اختلال در اینترنت به دلیل و همزمان با ترند شدن هشتگ در ایران (دروغ بزرگ)، ایستادگی مردم در برابر ظلم (توسل به احساسات و شاه ماه سرخ) و... که با تکرار و تعمیم سعی در #برانگیختن_احساسات با #پرداخت_به_موضوع_از_پله_دوم دارند.
3️⃣به این جمله دقت کنید! من نباید جریمه شوم. پلیس هم به جای اینکه به کار اصلی اش بپردازد یعنی جیب برها و معتادها را از خیابان جمع کند، می آید سراغ من که در یک خیابان خلوت به جای ۸۰ کیلومتر ۸۵ کیلومتر بر ساعت سرعت داشته ام آن هم برای اینکه به کلاسم برسم. ببینید با دانشگاهیان چه برخوردی می کنند در حالی که جیب زن ها آزادند!!
📌در این استدلال از تکنیک شاه ماهی سرخ برای #فریب/ #مغالطه استفاده شده است. اما موضوع اصلی چیست؟ جریمه به خاطر خلافی که مرتکب شده. اما این جا پلیس سرزنش میشود که کار اصلیاش را انجام نمیدهد. اما کار اصلی اش از نظر گوینده فریب کار چیست؟ یک موضوع کاملا نامربوط: مشکلاتی که در جامعه وجود دارد به نام جیب برها و معتادها.
📌شاهماهی سرخ یک استدلال #مغلطهآمیز است که سازوکارش بر اساس #پرت_سازی_حواس متکی است. در این تکنیک مرکز توجه منحرف میشود و توجه افراد به موضوعات نامرتبط کشانده می شود.
4️⃣در ماجرای این سه جوان مثل مثال بالا اصل ماجرا چیست؟ سرقت مسلحانه یعنی جرم اصلی آنها سرقت است اما آنچه سعی میشود مخاطبان باور کنند ارتباط این حکم با حوادث آبان ماه است چراکه این موضوع توان بیشتری برای برانگیختن احساسات دارد، قطعا سرقت مسلحانه از یک زن اصلا قابلیت لازم برای مغالطه را ندارد اما اینکه سه نفر به خاطر اعتراض دارند اعدام میشوند به اندازه کافی فریب دهنده است.
پس براساس این تکنیک، حواسمان به طرح ادعاهای احساسات برانگیز باشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای اولینبار منتشر میشود
گوشهای از اقدامات وحشیانهی سارقان مسلح محکوم به اعدام که توسط دوربینهای مدار بسته ثبت شده است
آیا وقت برخورد جدی دستگاه قضایی با سلبریتی ها و سیاسیون منحرفی که به کمک کانالهای زرد تحت حمایتشان از این جنایتکاران حمایت میکنند فرا نرسیده است؟
#اینفیلمراحتماببینید
#اعدام_کنید
#قصاص_کنید
سلام به همه مخاطبان این پست ِبسیار بسیار مهم
بنده این پست را با دقت تمام خواندم
در مورد ذلتی که در برجام برای ملت ایران رقم خورده مختصری اطلاعات که به بیرون تا کنون درز شده بود شنیده و خوانده بودم
ولی اطلاعات بسیار دقیق این پست را که خواندم ، هنوز در یک شوک بسیار قوی قرار دارم و باورم نمی شود که چنین ذلتی و چنین ننگ بزرگی را برای ملت ایران در عصر حاضر و حتی برای تمامی نسل های آینده و تا ابد توسط(تیم مذاکره کننده) این دولت تعهد داده باشند !!!؟😱😡
لذا عاجزانه تقاضا دارم برای یکبار هم که شده متن این پست را در وقتی مناسب و با تمرکز فکری بال مطالعه بفرمائید
به نظرم اگر کسی این پست را بخواند و عمیقا" متأثر نشود و احساس تحقیر شدن به او دست ندهد ، باید به عقل و غیرت و ایرانی بودنش شک کند . پذیرفتن این همه ذلت و حقارت را در طول عمرم نه شنیده و نه دیده بودم . لطفا" با دقت بخوانید.👇👇👇👇
یادداشت خواندنی سیدمحمود نبویان در پنجمین سالگرد برجام
صفر تا صد بربادرفتهها در افسانهی برجام/طبق برجام ایران حتی حق نگهداری یک گرم سوخت مصرف شده را در خاک خودش ندارد/ جای انبار سانتریفیوژها را هم آمریکا تعیین کرد/ اگر برجام قابل دفاع است چرا ظریف و عراقچی حاضر به مناظره نیستند؟
آمریکا هم دستور تعطیلی غنی سازی و هم دستور ممنوعیت دانش غنی سازی و هم دستور جمع آوری بیش از هزار سانتریفیوژ را در فردو می دهد و هم جای انبار آنها را نیز آمریکا باید تعیین کند!
گروه سیاسی-رجانیوز: 23 تیرماه ۱۳۹۴ توافق هستهای میان ایران و گروه 1+5 در وین امضا شد، توافقی که پیشنویس آن چندماه پیش از آن در لوزان به تایید طرفین رسیده بود و حالا امروز پس از پنج سال خسارات آن به عنوان تجربهای تلخ رو به روی چشم همگان قرار دارد. حجت الاسلام نبویان استاد دانشگاه و نماینده مجلس شورای اسلامی که از ابتدا به صورت تخصصی روی برجام کار کرده به مناسبت سالگرد این بازی برد-باخت به طور مستند به آنچه ایران در توافق هستهای از دست داد پرداخته است. این یادداشت با عنوان «افسانه برجام» در اختیار مخاطبین رجانیوز قرار داده شده است:
بسم الله الرحمن الرحیم
نسبت به برجام، شاهد اظهار نظرهای متفاوت و نیز متضادی هستیم، آقای ظریف در جدیدترین اظهارات خود در مجلس شورای اسلامی مورخ ۱۵/۴/۱۳۹۹ برجام را از افتخارات ایران دانسته است. اما به نظر می رسد که رسیدن به حقیقت، صرفا با مراجعه به متن برجام میسر خواهد بود نه با تفسیرهای دلبخواهی و بدون سند. از این رو، بدون هیچ مقدمه ای به سراغ متن برجام می رویم و تعهدات ایران و طرف غربی را مرور می کنیم. (آدرس ها براساس متن انگلیسی و نیز ترجمه فارسی وزارت خارجه از برجام است که با امضای آقای عراقچی به نمایندگان مجلس داده شده است):
اول:
مرکز نطنز که در آن تا 20% غنی سازی انجام می شده است، براساس تعهدات داده شده در برجام اولا: ملت ایران نمیتواند بیش از 67/3 درصد غنی سازی داشته باشد(ص26ترجمه فارسی بند28) ، ثانیا: تمام سانتریفیوژهای نسل 2، 3، 4، 5، 6 و 8 باید جمع آوری و انبار گردد و ملت ایران حق استفاده از آنها را ندارد (ص6 ترجمه فارسی بند2، ص26 ترجمه فارسی بند29)، ثالثا: از حدود 16 هزار سانتریفیوژ نسل یک که در نطنز نصب شده بود، صرفا باید از 5060 عدد استفاده کند و بقیه را باید جمع آوری و انبار کند، رابعا: تا ابد ایران حق داشتن مرکز غنی سازی دیگری غیر از نطنز را ندارد (ص24 ترجمه فارسی بند20).
دوم:
مرکز غنی سازی فردو که ملت ایران در آن تا 20% غنی سازی می کرده است، اولا: غنی سازی به صورت کامل –و تاکید می شود به صورت کامل- ممنوع شده است، ثانیا: علاوه بر غنی سازی، تحقیق و توسعه و تکمیل دانش غنی سازی در فردو نیز کاملا ممنوع شده است (ص29 ترجمه فارسی بندهای 44 و 45)، ثالثا: ملت ایران حق نگهداری بیش از 1044 سانتریفیوژ در فردو را ندارد و بقیه را باید جمع آوری و در نطنز –نه در فردو- انبار کند (ص29 ترجمه فارسی بند46 و ص30 ترجمه فارسی بند47 و 48). یعنی آمریکا هم دستور تعطیلی غنی سازی و هم دستور ممنوعیت دانش غنی سازی و هم دستور جمع آوری بیش از هزار سانتریفیوژ را در فردو می دهد و هم جای انبار آنها را نیز آمریکا باید تعیین کند!!
سوم:
در مرکز اراک که ملت ایران راکتوری را براساس دانش متخصصین خود ساخته بود و برای اقتدار و امنیت ایران بسیار مهم بوده است، به دستور آمریکا اولا: قلب راکتور اراک خارج و کانال های آن چنان با بتُن خاص باید پُر شود که قابل استفاده برای مصارف هسته ای آینده نباشد (ص20 ترجمه فارسی بند3)، ثانیا: ملت ایران حق نگهداری حتی یک گرم سوخت مصرف شده را در خاک خودش ندارد و تمامی سوخت های مصرف شده تمامی راکتورهای حال و آینده ای که ملت ایران تا ابد خواهد ساخت را به خارج می فرستد (ص8 ترجمه فارسی بند11 و ص23 ترجمه فارسی بند17)، ثالثا: ملت ایران غیر از راکتور آب سنگین ک
ه غربی ها بجای راکتور آب سنگین نابودشده قرار است در ایران بسازند، تا ابد حق داشتن راکتور آب سنگین دیگر را ندارد (ص23ترجمه فارسی بند16) و رابعا: ملت ایران حق انجام بازفرآوری و حتی دانش بازفرآوری و تحقیق و توسعه در زمینه آن را تا ابد نخواهد داشت (ص24ترجمه فارسی بند18).
چهارم:
ایران که برای تولید رادیوداروها برای تقریبا یک ملیون بیمار سرطانی خود 8/447 کیلو مواد 20% تولید کرده بود، همه آنها را نابود و حق نگهداری یک گرم از آن را ندارد –ضمن اینکه حق تولید آن را نیز ندارد- و برای رفع نیازش، غربی ها به ایران 5کیلو در هر نوبت خواهند داد (ص33 ترجمه فارسی بند60)، از سوی دیگر، ملت ایران که برای تامین سوخت راکتور تولید برق بوشهر، تقریبا 11تن مواد 5/3 تا 5% تولید کرده بود (هرسال 30تن مورد نیاز است)، حق نگهداری بیش از 300کیلو را در خاک ایران ندارد (ص31 ترجمه فارسی بندهای 56 و 57).
پنجم:
ملت ایران حق تولید هیچ نسلی از سانتریفیوژ را برای سالها ندارد (ص34 ترجمه فارسی بندهای62 و 63).معنای این تعهد، تعطیلی کارخانه های تولید سانتریفیوژ به مدت چندسال است.
ششم:
مقام معظم رهبری مدظله العالی در نامه ای که در 29/7/1394 به روحانی نوشته است، برجام را خسارت آفرین برای حال و آینده کشور –در صورت عدم مراقبت لحظه به لحظه- می دانند، ایشان فرموده اند: «با این حال محصول مذاکرات که در قالب برجام شکل گرفته است دچار نقاط ابهام و ضعف های ساختاری و موارد متعددی است که در صورت فقدان مراقبت دقیق و لحظه به لحظه، می تواند به خسارت های بزرگی برای حال و آینده کشور منتهی شود.»
این بخش از نامه مقام معظم رهبری بسیار مهم ولی متاسفانه بسیار دردناک و ناگوار است، اولا: وجود نقاط ابهام، ثانیا: ضعف های ساختاری و ثالثا: وجود موارد متعدد در متن برجام، بستر را برای تحمیل خسارت های بزرگ به ملت عزیز ایران –در صورت عدم مراقبت دقیق- در حال و آینده کشور فراهم آورده است، و از این امر معلوم میشود که چرا مقام معظم رهبری در طول مذاکرات هشدارهای لازم و خطوط قرمز را بیان داشته و در موارد متعددی اعلام نگرانی و دغدغه می نموده است. اگرچه بسیاری از این خطوط قرمز از سوی مذاکره کنندگان، رعایت نشده است.
برای روشن شدن مسأله، مواردی از متن برجام را در توضیح سه نکته اساسی در این بخش از نامه مقام معظم رهبری –که موجب خسارت های بزرگ به کشور عزیز ایران خواهد شد- بیان می نمائیم:
الف- وجود موارد متعدد خسارت آفرین
برنامه جامع اقدام مشترک (برجام)، متنی است پیچیده که نیازمند بررسی دقیق است، و پس از بررسیهای فراوان و ملاحظه دیدگاههای متخصصان، متاسفانه روشن می شود که برجام، مستلزم تعهدات گسترده برای ملت ایران بوده و در موارد مهم متعددی نیز در تضاد با منافع اساسی ملت بزرگ ایران است. به برخی از مواردی که موجب خسارت های بزرگ به ملت ایران در حال و آینده می شود، اشاره می کنیم:
(1)- اعطای مجوز دسترسی به تمام اماکن نظامی ایران، (متن انگلیسی: ضمیمه اول، ص23 و 24، بندهای 74 تا 78 و متن فارسی: ص36 و37 بندهای 74 تا 78)
(2)- پذیرش نظارت آژانس و نیز استقرار آنها در ایران بدون هیچ محدودیت تعیین شده زمانی، (متن انگلیسی: مقدمه ص9 بند 15 و ضمیمه اول، ص20 بند2/67 و متن فارسی: ص9 بند15 و ص35 بند2/67)
(3)- پذیرش 6 نوع نظارت نسبت به فعالیت های هسته ای، نظامی و صنایع غیر نظامی ملت ایران. امری که در هیچ کشوری در دنیا سابقه ندارد. کشورهای هسته ای دنیا، نظارت آژانس را در قالب پادمان و حداکثر به صورت اختیاری در قالب پروتکلالحاقی می پذیرند، اما در برجام، علاوه بر دو مورد بیان شده، 4 مورد نظارتی دیگر نیز مورد پذیرش قرار گرفته است؛ یعنی ایران نظارت آژانس در قالب پادمان، نظارت آژانس در قالب پروتکل الحاقی، نظارت آژانس در قالب اقدامات شفاف ساز، نظارت شورای امنیت بر صنایع هسته ای، نظامی و غیر نظامی کشور، نظارت کمسیون مشترک بر صنایع هسته ای، نظامی و غیر نظامی کشور و نظارت تقریبا دهها کشور جهان بر صنایع نظامی و غیر نظامی کشور ایران را در برجام پذیرفته است.
به عبارت دیگر، ایران در برجام متعهد شده است که نظارتهای زیر را بپذیرد:
1- پادمان،
2- پروتکل الحاقی، (متن انگلیسی: ص8 بند 13، ضمیمه اول ص18 بند 64، ضمیمه پنجم ص5 بند22 و متن فارسی: ص9 بند13، ص34 بند64، و ص123 بند22)،
3- اقدامات شفاف ساز را انجام دهد، (متن انگلیسی: ص2 و 8و 9 و متن فارسی: ص2 و 9) اقداماتی که کاملا مبهم بوده و شامل هر آنچه که آنها درخواست کنند، خواهد شد،
4- آژانس باید گزارش فعالیت های هسته ای و غیر هسته ای ملت ایران را علاوه بر شورای حکام، به شورای امنیت سازمان ملل گزارش دهد، (متن انگلیسی: مقدمه، ص4 بندx و متن فارسی: ص4 بند ی)،
5- آمریکا و سایر اعضای کمیسیون مشترک نیز باید نسبت به فعالیت های گوناگون ملت ایران از جمله اعطای مجوز دسترسی آژانس به فعالیت
های نظامی ایران دخالت داشته باشند، (متن انگلیسی: ضمیمه اول، ص23 و 24، بندهای 74 تا 78 و متن فارسی: ص36 و37 بندهای 74 تا 78) و
6- در مورد اقلام دو منظوره که در صنایع مختلف غیر نظامی و نظامی بکار می روند، ایران باید به کشورهای صادر کننده اجازه دهد که استفاده نهایی آن اقلام را در ایران، مورد راستی آزمایی قرار دهند (متن انگلیسی: ضمیمه 4، ص 5و 6، بند 8/6 و متن فارسی: ضمیمه 4، ص114، بند 8/6). (باید دقت کرد که کشور صادرکننده ذکر شده است نه کشور تولید کننده، و کشور صادر کننده شامل هر کشوری خواهد شد.)
(4)- ایجاد بدعت بی سابقه در دنیا یعنی پذیرش تشکیلاتی به نام کمیسیون مشترک برای دخالت در ابعاد هستهای و نظامی ایران. کمسیون مشترک دارای 8 عضو است: آمریکا، آلمان، فرانسه، انگلستان، روسیه، چین، نماینده عالی اتحادیه اروپا و ایران. تصمیم گیری در مورد 16 مساله از ابعاد هستهای، نظامی و مساله تحریم ها به آنها واگذار شده است، مانند تصمیم گیری در مورد: اراک، فردو، تولید سانتریفیوژ، دسترسی به اماکن نظامی، تحریم ها، تولید سوخت، تهیه اقلام دوگانه-، (متن انگلیسی: ضمیمه چهارم ص1 بند1 و ص3 بند4 و متن فارسی: ص107 بند 1 و ص110 بند 4)
جالب آن است که تصمیم گیری در تمام موارد فوق باید اجماعی و به اتفاق آراء باشد جز در یک مورد یعنی دسترسی به اماکن نظامی ایران که اجماع لازم نبوده و 5 رأی از 8 رأی کافی است. (متن انگلیسی: ضمیمه اول، ص23 و 24، بندهای 74 تا 78 و متن فارسی: ص36 و37 بندهای 74 تا 78)
(5)- محدودیت شدید خرید ایران نسبت به اقلام دوگانه یعنی کالاهایی که تکنولوژی متوسط (مدیوم تِک) یا تکنولوژی بالا (های تِک) محسوب شده و در صنایع مختلف کشور-مانند صنعت نفت، پتروشیمی، نانو- آزمایشگاههای دانشگاه های صنعتی کشور، صنایع دانش بنیان و صنایع نظامی کشور بکار می روند،
ایران موظف شده است که این کالاهای حساس را صرفا:
1- با ارائه لیست خرید خود به کارگروه خرید تعیین شده از سوی کمیسیون مشترک؛
2- دریافت اجازه از همه اعضای آن کارگروه؛
3- دریافت اجازه از همه اعضای کمیسیون مشترک؛
4- دریافت اجازه از سوی شورای امنیت سازمان ملل؛
تهیه نماید.
ایران تعهد داده است که کالاهای مذکور را صرفا و فقط از طریق بیان شده تامین نماید. این محدودیت نیز زمان دار نبوده و به صورت ابدی می باشد. (متن انگلیسی: ضمیمه چهارم، ص3-6 بند 6 و متن فارسی: ص111-114 بند6)
(6)- در صورت کسب اجازه ایران برای تهیه اقلام دوگانه از کارگروه خرید، کمیسیون مشترک و شورای امنیت سازمان ملل، ایران متعهد شده است که به کشورهای صادرکننده اجازه دهد که نسبت به استفاده نهایی کالاهای خریداری شده در ایران راستی آزمایی کنند. توجه به این نکته لازم است که در این تعهد، ایران به کشور صادرکننده اقلام دوگانه –نه کشور تولید کننده آنها که محدود به چند کشور در دنیا می باشند- اجازه خواهد داد که استفاده نهایی آن کالاها را در ایران راستی آزمایی نمایند، (متن انگلیسی: ضمیمه چهارم، ص5 بند8/6 و متن فارسی:ص114 بند8/6) و این امر به معنای دسترسی به اطلاعات بخش های بسیار مهم صنعتی و نظامی کشور و نیز اطلاعات متخصصین کشور عزیزمان از سوی بسیاری از کشورهای جهان به صورت ابدی می باشد.
(7)- پذیرش محدودیتهای 10، 15، 20 و 25 سال در صنعت هسته ای کشور ایران، (متن انگلیسی:مقدمه،ص6 بند2، ضمیمه اول،ص9 بند27 و 28، ص12 بند45، ص25 بندهای 79 و 80، ص21 بندهای 68 و 69 و متن فارسی:ص6 بند2 و ص26 بند27 و 28 و ص29 بند45، ص38 بندهای 79 و 80 و ص36 بندهای 68 و 69)
(8)- پذیرش محدودیتهای ابدی ملت ایران حداقل بیش از 10 مورد؛ مانند: ارسال سوخت مصرف شده راکتورها تا ابد به خارج از کشور (متن انگلیسی: مقدمه،ص8 بند11، ضمیمه اول، ص6 بند 17 و متن فارسی: ص8 بند11 و ص23 بند17)، ممنوعیت بازفرآوری به صورت ابدی (متن انگلیسی: ضمیمه اول، ص7 بند18 و متن فارسی: ص24 بند18)، ممنوعیت تحقیق و توسعه در مورد بازفرآوری به صورت ابدی (متن انگلیسی: مقدمه، ص8 بند 12، ضمیمه اول، ص7 بند 18 و متن فارسی: ص8 بند12 و ص24 بند18)، ممنوعیت ابدی داشتن بیش از یک راکتور آب سنگین، (متن انگلیسی: ضمیمه اول، ص6 بند16 و متن فارسی: ص23 بند16)، محدود شدن تهیه اقلام دوگانه به طریق تعیین شده از سوی کمسیون مشترک تا ابد (متن انگلیسی: ضمیمه چهارم، ص3-6 بند 6 و متن فارسی: ص111-114 بند6)، محروم شدن ایران از تولید اورانیوم 20درصد (متن انگلیسی: ضمیمه1، ص16، بند60 و متن فارسی: ضمیمه 1، ص33، بند60)، و ... .
معنای پذیرش محدودیت های ابدی، محدود کردن نسل موجود و تمام نسل های آینده کشور در طول قرون آینده است.
(9)- ممنوعیت ایران در تست موشک های بالیستیک و حتی شلیک آنها در طول 8 سال، (متن انگلیسی: قطعنامه 2231، ضمیمه ب، بند 3)
(10)- ممنوعیت ارسال سلاح ایران به کشورهای دیگر در طول 5 سال جز با اجازه مورد به مورداز شور