❌سوراخی که هشتبار از آن گزیده شدیم!👇
🔻پنج سال پیش در ۲۳ تیر ۹۴ توافق لوزان موسوم به #برجام نهایی شد. اما برجامی که آب خوردن مردم هم به آن بند بود، بعد از گذشت پنج سال به چنان حال و روزی افتاده که دیگر کسی نامی هم از آن نمیبرد. اما این برای بار اول نبود که گروهی ثابت در کشور ما با خوشبینی به طرف بدعهد مقابل روی آورده و از آن رودست میخورد!!
#حافظه_تاریخی
1️⃣ بار اول – شکست مذاکره در دولت موقت آقای بازرگان
گام اول مذاکره ایران و آمریکا با هدف عودت ۱۲/۵ میلیارد دلار هزینه تجهیزات نظامی خریداری شده توسط شاه از آمریکا انجام گرفت. دولت موقت، تجهیزات نظامی را مطابق وعده تحویل نگرفت؛ اما آمریکا برخلاف توافق، هزینههای وعده داده شده را هرگز بازپس نداد.
2️⃣ بار دوم - شکست در مذاکره الجزایر برای آزادی گروگانهای آمریکایی
گام دوم، مذاکرات برای آزادسازی باقی مانده گروگانهای لانه جاسوسی توسط اصلاحطلبان در الجزایر انجام شد. ایران، گروگانها را مطابق وعده آزاد کرد اما آمریکا نه تنها به وعدههای خود عمل نکرد (۱۲/۵ میلیارد دلار را پس دهد، ایران را تهدید نکند و در امور داخلی ایران دخالت نکند) که از سال ۵۹ رسماً ایران را تحریم و محاصرهی اقتصادی کرد.
3️⃣ بار سوم، شکست مذاکرات مکفارلین
علیرغم مخالفت امام، مکفارلین همراه با مشاور نخست وزیر اسرائیل – آمیرام نیر- به ایران میآیند. مکفارلین مطابق وعدهی قبلی با خود ۵۰۰ موشک تاو آوردند که بر روی موشکها آرم انبارهای رژیم صهیونیستی خورده بود؛ این سلاح تاریخ مصرف گذشته بود و میبایست از رده خارج میشد. مسئولین ما رودست خوردند و سلاحها بازپس فرستاده شد.
4️⃣ بار چهارم – دخالت مستقیم در جنگ ایران و عراق و حمایت و پشتیبانی همهجانبه از صدام که در نتیجهی آن، پیروزی قطعی ایران در سالهای پایانی جنگ به عدمالفتح و پذیرش قطعنامه ۵۹۸ مبدل شد.
5️⃣ بار پنجم – اعمال تحریمهای هلمز برتون و داماتو در دورهی سازندگی و اصلاحات
آمریکا مزد اقدامات خوشبینانهی دولت کارگزاران و سازندگی (که با سیاست پنجرههای باز به روی غرب، روی کار آمدند و به مدت ۸ سال همهی قواعد و طرحهای غربیها در بانک جهانی، صندوق بینالمللی پول، طرح وازکتومی و... را پیاده کردند) را با تصویب تحریم هلمز – برتون و قانون داماتو دادند!
6️⃣ بار ششم – قرار دادن ایران در لیست محور شرارت، هم ارز عراق (صدام) و کره شمالی.
محمد خاتمی پیشنهاد گفتگوی تمدنها را در سازمان ملل ارائه کرد؛ آمریکا در همین سال، جنگ تمدنها را آغاز کرد و حوادث یازدهم سپتامبر را براه انداخت. به افغانستان یورش برد و دولت ما در این جریان با آمریکاییها همکاری کرد؛ اما پس از آنکه خر آمریکا از پل گذشت، ایران را هم طراز با عراق (صدام) و کرهی شمالی در لیست محور شرارت گذاشت.
7️⃣ بار هفتم – شکست مذاکرات هستهای در سعدآباد
پاییز سال ۸۲ با اروپا وارد مذاکره شدیم. وزیر خارجه آلمان، انگلیس و فرانسه وارد ایران شدند. آقای روحانی تسلیم شد و ما تعلیق داوطلبانه را شروع کردیم. همهی تأسیسات هستهایمان را پلمپ کردیم. سپس گفتند تعلیق موقت پذیرفته نیست باید تعلیق دائم داشته باشید. پروتکل الحاقی را نیز باید بپذیرید و حق داشتن یک سانترفیوژ را ندارید. ایران نیز برای پذیرش آن کمی اعلام آمادگی کرد! تا سال ۸۳ مطابق خواستشان جلو رفتیم؛ اما اوایل سال ۸۴ که زیادهخواهیهایشان جدی شد رهبر انقلاب دستور فک پلمپ را صادر کردند.
8️⃣ بار هشتم – شکست برجام
5.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌🎥 چرا محارب باید #اعدام شود!؟
✅ پاسخ به #شبهات_رایج | قسمت دوم
🎙حجت الاسلام هاشمی (متخصص اعتقادات)
🔖 موضوع: چرا حکم محاربین انقدر سنگینه؟! (۳دقیقه و نیم نماهنگ در پاسخ به این پرسش👆)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چرا مستندات جرایم ۳ اعدامی تاکنون منتشر نشده است؟
🔺سخنگوی قوه قضائیه پاسخ می دهد
آقای معاون اول
خواهش میکنیم سرعتش را بالا نبرید، نگران چپ کردن شما و رئیس بانک مرکزی و وزارت صنعت، معدن و تجارت هستیم، ما یادمان نرفته که نرخ ارز هر لحظه تغییر میکرد، اما شما ظاهرا فراموش کردهاید که چه گفتهاید؟ حالا هر لحظه، چند بار تغییر میکند و بنا به فرمایشات خودتان، آن تغییر کجا و این تغییر کجا؟
الان مردم نمیدانند چند لحظه دیگر ثروتشان چقدر کاهش خواهد یافت و فردا صبح چه باید بکنند؟
آقای معاون اول
بازهم برای یادآوری به بخشی از فرمایشات خودتان که این روزها در دنیای مجازی دست بهدست میشود، ارجاع میدهم:
«فکر میکنم سال ۹۱ بود که قیمت دلار همینجوری داشت آسانسوری میرفت بالا که من یک نامه نوشتم خدمت رهبر معظم انقلاب و گفتم آقا، بنده بهعنوان آدمی که از بیرون به این کشور نگاه میکنم و هیچ مسئولیتی ندارم، الان وقتشه که مسئولان اقتصادی دولت همه عوض بشوند، نگفتیم دولت عوض شود، مردم اعتمادشون را به اینها از دست دادند.
به من گفتند اگر بابک زنجانی دیگری توی این دولت پیش آمد چی؟
گفتم: حداقلش اینه که اون وزیرش باید سریع برکنار شود.
گفتند اگر بزرگتر شد، چی؟
گفتم: یعنی من هم باید بروم.
اینکه تعارف ندارد، اگر نتواند یک مقام این قدر کنترل کند که منابع کشور اینجوری برود، باید برود.»
آقای جهانگیری
هرچند معتقدم رفتن و آمدن دولتها بدون تغییر در ساختارهای زیربنایی نتیجهای نخواهد داشت، اما درحالحاضر مثل اینکه ماشین این دولت کاملا چپ کرده است، پس به قول خودتان الان وقتشه که مسئولان اقتصادی دولت همه عوض شوند، نگفتیم دولت عوض شود، مردم اعتمادشون را به اینها از دست دادند، خصوصا آقای بانک مرکزی.
ناصر بزرگمهر- مدیر مسئول روزنامه صمت
حالا دیگه نوبت شوخیهای معاون اول است (الان وقتشه)
ناصر بزرگمهر یادداشت مدیرمسئول 28 تیر 1399 - 10:14 بازدید: 91
بعد از بلایی که بر سر کشور فرود آمد و بعدها هم معلوم شد بین علمای دولت در اعلام عدد ۳۰۰۰ یا۳۸۰۰ تومان یا ۴۰۰۰ یا ۴۵۰۰ تومان برای قیمت دلار اختلافنظر بوده و آقای سیف هم از خودشان اعلام برائت کردند، بالاخره به همت معاون اول، یک شبه نرخ معروف به ارز ۴۲۰۰ تومانی جهانگیری اعلام شد و کشور را به اینجایی که میبینیم، رساند و فعلا هر روز صبح با هزار تومان افزایش قیمت دلار آنقدر جلو خواهیم رفت که دیگر حذف ۳، ۴یا حتی۷ یا ۸ صفر هم فایدهای ندارد.
معاون اول رئیسجمهوری در یک سخنرانی مبسوط در کنار وزیری که چند روز بعد برکنارش کردند، درباره ارز فرمودند: بانک مرکزی، مسئول تامین ارز کشور است و درباره یک دلار آن نیز حساسیت دارد و اگر کسی یک دلار گرفته و کالا وارد نکرده، مرتکب خیانت ملی شده است و باید در پیشگاه دستگاه قضایی کشور پاسخگو باشد.
که البته تا این لحظه، حتی اسم یک خودی یا نخودی هم اعلام نشده است.
جهانگیری ادامه داد: در دوران ۴۰ ساله جمهوری اسلامی ایران، بیش از ۸۰ درصد این مدت یعنی بیش از ۳۲ سال، نرخ ارز تثبیتی بوده است. تمام ۸ سال دولت آقای مهندس میرحسین موسوی، قیمت ارز ۷ تومان و در بازار آزاد ۱۲۰ تومان بود. در دوران مرحوم آیتاله هاشمی نیز قیمت ارز ۷ تومان بود و پس از آن ارز ۶۰ و ۸۰ تومانی و ارز آزاد تعریف و برای مدت ۷ ماه قیمت ارز تکنرخی شد و پس از آن دوباره ارز ۱۷۵ تومانی تعیین و ارز ۳۰۰ تومانی برای صادرات و قیمت ارز آزاد نیز تا پایان دولت حدود ۸۰۰ تومان شد.
در دولت آقای خاتمی تا سال ۸۱، قیمت ارز ۱۷۵ تومان بود و ارز آزاد نیز وجود داشت و ارز ۳۰۰ تومانی بعد از مقطعی حذف شد. سیاست ارز تکنرخی که در سال ۸۱ ایجاد شد تا سال ۸۹ بهدلیل وفور درآمدهای ارزی و تلاش برای فروش ارز ادامه یافت.
جهانگیری با اشاره به درآمدهای ۷۰۰ تا ۸۰۰ میلیارد دلاری در دوره دولت آقای احمدینژاد خاطرنشان کرد: این درآمدها، دورهای استثنایی در تاریخ کشور است که در این دوره، بهدلیل وفور درآمدهای ارزی، قیمت ارز را در سطحی که میخواستند میتوانستند نگه دارند.
سال ۸۹ که کشور با تحریم روبهرو شد، قیمت ۱۲۲۶ تومان برای ارز و قیمت دیگری تقریبا معادل دو برابر این رقم بهعنوان ارز مبادلهای تعیین شد و در کنار این دو رقم، ارز آزاد در بازار حدود ۳۰۰۰ تومان بود.
وقتی دولت تدبیر و امید آغاز بهکار کرد، هر ۳ قیمت برای ارز در کشور وجود داشت که دولت در یک ماهه نخست ارز مبادلهای و مرجع را یکسان و پس از آن تلاش کرد فاصله قیمت ارز آزاد با دولتی را به هم نزدیک کند.
در این مقطع، مسائلی پیش آمد که اوایل سال ۹۷ برای برخی کالاها، قیمت ارز را از ۳۸۰۰ به ۴۲۰۰ تومان تبدیل کردیم و در بازار آزاد قیمت ارز ۶۰۰۰ تومان بود که البته برخی تصور میکنند دولت قیمت ارز را از ۶۰۰۰ به ۴۲۰۰ تومان تبدیل کرده است.
پس از آن، ظرف ۳ماه تا مقررات جدید وضع و سامانه نیما تکمیل شود، برای حفاظت از معیشت مردم، ارز ۴۲۰۰ تومانی تعیین شد تا اقلام ضروری و کالاهای اساسی مردم تامین شود. اینکه گفته میشود پرداخت ارز با قیمت ۴۲۰۰ تومانی رانت است، این اقدام دولت در حقیقت برای حفاظت از معیشت مردم و پرداخت ارز با این مبلغ، تنها برای اقلام ضروری و برخی کالاهای اساسی است.
معاون اول ادامه داد: کارنامه اقتصادی ما معلوم است و معتقدیم محدودیتها و دخالتهای دولت را باید به حداقل برسانیم، هدف اصلی دولت، دفاع و حمایت از زندگی مردم بهویژه اقشار ضعیف جامعه است.
آقای معاون اول
این سخنرانی به حدی جذاب است که برای هر جمله آن میتوان کتاب طنز نوشت، کدام حمایت از زندگی مردم؟ أصلا مردم مورد نظر شما کجا هستند؟ در این سخنرانی از مبارزه با فساد تا درس تفاوت حواله و السی داده شده است، بهطوریکه شنونده و خواننده گیج میشود که مخاطب ایشان کیست؟ اما چون چند سالی است به شوخیهای رئیسجمهوری محترم و هیات دولت عادت کردهایم، فقط درباره بخش ارز مورد توجه ایشان که تاریخچه آن را هم بهخوبی اعلام کردند، نکاتی را هم از فرمایشات قبلی خودتان یادآوری میکنیم:
«ما مشکلات بزرگی را حل کردیم، ثبات به اقتصاد ایران برگرداندیم، مگر یادتان رفته که نرخ ارز و قیمت کالاها لحظهای عوض میشد، ما اقتصاد کشور را راه انداختیم، ماشین اقتصاد کشور راه افتاده، سرعتش کم است، انشاالله سرعتش را هم زیاد خواهیم کرد.»
هدایت شده از دکتر قدیری ابیانه
قدیری ابیانه:👈زیان در بورس بر عهده خود خریداران سهام است.
مردم نسبت به ریسک بورس آگاه باشند
مقامات مسئول کشور و رسانههای کشور باید این موضوع رابرای افکارعمومی روشن ساخته وتکرار نمایندکه بورس محل ریسک است.ممکن است خریداران سهام سودیازیان کنند و ریسک آن باخود خریداران است ودولت تعهدی برای جبران زیان احتمالی خریداران سهام دربورس ندارد، تادرآینده درصورت زیان توقع نداشته باشند که دولت زیان آنهارا باتکیه بربیتالمال که متعلق به همه مردم است جبران نماید.
سودوزیان دربورس یک امررایج درجهان است. بسیاری ازافراد درجهان ازاین طریق به ثروتهای نجونی دست یافته ومیلیاردر شدهاند وبسیاری نیز به خاکسیاه نشستهاند وکم نیستندکسانی که به خاطر زیانهای بزرگ و ازدست دادن سرمایه خود دربورس دست به خودکشی زدهاند ودرهیچ کشوری زیان خریداران سهام را دولتها جبران نکردهاند.
کسانی که دربورس سودمیبرند مردم را درسود خود شریک نمیکنند که انتظار داشته باشند که در صورت زیان آنها، دولت دست درجیب مردم کرده و ازبیتالمال عمومی زیان آنهارا جبران نماید.
درماجرای سپردهگذاری دربانکهای خصوصی که با طمع سودبالا منجر به خروج پول ازبانکهای دولتی وجذب آن به بانکهای خصوصی گردید و بانکها نتوانستند نه سودپول ونه اصل پول رابه سپردهگذاران بدهند، زیاندیدگان دست به تجمعات بسیار زدند و ازدولت خواستند که زیان آنهارا جبران کند وفشار آنقدرسنگین شد که دولت خودرا ناچار یافت تا از بیتالمال عمومی یعنی از جیب همه مردم این وجوه را پرداخت نماید درحالی که سپرده گذاران مردم را در سود خود شریک نمی کردند
هدایت شده از دکتر قدیری ابیانه
قدیری ابیانه:👈 نمی دانم آیا حجاریان ریشه یهودی دارد یا نه، مهم مسلمانی امروز اوست. اما نمیتوانم هضم کنم که چرا حجاریان خواستار آزادی همجنسگرایی در ایران شده است.
هدایت شده از دکتر قدیری ابیانه
✅دولت دروغگویان
#آشنا رئیس مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری: ا اگر بپذیریم مردم میفهمند و نمیتوان به همگان در همه امور و همواره دروغ گفت، شاهد کاهش رواج آن خواهیم بود.
farsnews.ir/news/13990431000897
#کرباسچی: حسام الدین آشنا دروغ میگوید، ... آشنا سعی دارد با دروغ از دولت و روحانی دفاع کند، وی حقوق میگیرد که این حرفها را بزند، او در واکنش به نقدهای من به دولت و در دفاع از روحانی میخواهد با دروغ کارهای خود را پیش ببرد.
alef.ir/news/3970921070.html
#قدیری_ابیانه: چه باید کرد که دولتی ها بپذیرند که مردم میفهمند که این دولت دولت دروغگویان است؟
💵روحانی ارز کمتر از 4200 تومان را تایید میکرد
رئیس پیشین بانك مركزی روایتی عجیب ازتعیین نرخ ارز دولتی ۴۲۰۰تومانی دارد. سیف گفته كه ازشهریور ۹۶ بعداز نوسان ارزی در تیر همان سال بانك مركزی گزارشی به دولت ارایه و تاكید كرد كه در شرایط هشدارآمیز ارزی قرار داریم و بنابه گفته او برای اولین بار از تركیب «تنش ارزی» استفاده و هم زمان پیشنهادهایی چون مدیریت تقاضا ارایه شد كه گویا برای رئیس جمهوری خوشایند نبود و درنهایت بررسی آن به جلسه ای با حضور جهانگیری موكول شد. به گفته سیف قرار شد، خروجی جلسه با جهانگیری و سایر اعضای ستاد اقتصادی دولت به سمع و نظر روحانی برسد. ولی بیان جزییات آن از زبان جهانگیری در جلسه بعدی هیأت دولت نیز به مذاق روحانی خوش نیامد و آن گونه كه سیف گفته هم با جهانگیری و هم با نیلی به عنوان اقتصاددان مورد اعتماد دولت برخورد تندی صورت گرفت. گویا پیشنهاد مشخص بانك مركزی این بوده كه« بپذیریم ارز یك نرخ باشد و اجازه بدهیم از بازار تبعیت كند» همینطور باتوجه به اینكه «در سال ۶۲ میلیارد دلار واردات داشته ایم، بگوییم حد ذخایر ارزی ما باید معادل مصرف ۶ ماه یعنی ۳۱ میلیارد دلار باشد و الان كه ۹ میلیارد دلار داریم؛ بنابراین طول ۲۲ ماه آینده هر ماه یك میلیارد دلار ارز كنار بگذاریم» كه این پیشنهادات مسكوت باقی می ماند.
در ادامه با شدت شدت گرفتن تنش های ارزی، بانك مركزی از قوه قضاییه درخواست می كند تا به ماجرا ورود كند ولی نیروی انتظامی وقتی فروشندگان ارز را دستگیر می كرده همان شب آزاد می شدند و مدعی بودند، جرمی مرتكب نشد ه اند. فروردین ماه ۹۷ اوج نوسان ارز بود كه سیف به رییس جمهوری پیشنهاد داد، ارز به قیمت ۶ هزار تومان برسد اما آن طور كه رییس پیشین بانك مركزی گفته، روحانی عصبانی شده و از او می پرسد «تو می خواهی نرخ ارز برسد به آن جا و بعد دوباره همین وضع باشد. تضمین می دهی نرخ ارز از ۶ هزار تومان بیشتر نشود؟ گفتم مسلما نمی توانم تضمین بدهم اما واقعیت این است كه فشار تقاضا خیلی زیاد است و روی قیمت ۶ هزار تومان تقاضا كمتر خواهد بود. معنای آن این نیست كه ۶ هزار تومان بشود دیگر ۶۵۰۰ تومان نخواهد شد.»
ارز دولتی در دولت روحانی
رئیس پیشین بانك مركزی معتقد است كه رییس جمهوری نگران تبعات سیاسی افزایش نرخ ارز بوده و البته مجلس و سایر قوا در ملتهب كردن ذهن او بی تاثیر نبودند. درنهایت نیمه فروردین جلسه ای برگزار شد تا نرخ ارز تعیین شود كه رییس جمهوری نرخ ۳۸۰۰ را پیشنهاد داد. سیف تاكید دارد كه در تعیین این نرخ هیچ محاسبه ای در كار نبوده و تنها ملاحظه ای كه وجود داشت این بود كه قیمت ارز خیلی بالا نرود. در همین راستا با قیمت ۴۸۰۰ تومان پیشنهادی از سوی بانك مركزی كه گفته شده سایر اعضای دولت هم با آن موافق بودند به شدت مخالفت می شود و یكی، دو نفر از اعضای دولت سعی كردند از ۴۲۰۰ تومان نرخ را بالاتر ببرند اما رییس جمهوری در همان جلسه مذكور می گوید «دیگر حرفش را نزنید» استدلال هم این بود كه نرخ ارز باید پایین نگه داشته شود. در آن جلسه رئیس جمهوری از سیف می خواهد كه نرخ ۴۲۰۰ تومان را اعلام كند كه سیف مخالفت كرده و می گوید اگر او مسوول اعلام نرخ ارز باشد، مبلغ ۴۸۰۰ تومان را اعلام خواهد كرد. در این شرایط رییس جمهوری از جهانگیری می خواهد كه این نرخ را اعلام كند با این توجیه كه« این موضوع، موضوع مهمی است و در حدی است كه معاون اول باید اعلام كند.»
در لحظه آخر جهانگیری از رییس جمهوری می خواهد كه اگر اجازه بدهد، نرخ ارز را ۴۳۰۰ تومان اعلام كند كه رئیس جمهوری مخالفت كرده و تاكید می كند كه نرخ ارز بالاتر از ۴۲۰۰ نرود. بر اساس آنچه سیف روایت كرده تنها مخالف رییس جمهوری بوده و تقریبا همه با افزایش نرخ ارز حتی بیش از ۴۲۰۰ نیز موافق بودند، نرخی كه طبق نظر كارشناسی و اقتصادی هم تعیین نشده بود. ادعایی كه شاید پیش از این، جهانگیری به صورت تلویحی به آن اشاره كرده بود. جهانگیری خرداد گذشته در جریان مراسم تودیع و معارفه رییس بنیاد شهید« هدف از تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی» را «قرار گرفتن كالاهای اصلی مورد نیاز جامعه با قیمت مناسب و به وفور» اعلام كرد و در عین حال به انتقاد از منتقدان این سیاست هم پرداخت، انتقادی كه مبنای اقتصادی نداشت و به بیان این نكته بسنده كرد كه« این تصمیم یك تصمیم صرفا اقتصادی نیست و كسانی كه اینگونه تصمیمات را زیر سوال می برند كمترین ارتباطی با زندگی مردم ندارند.» جهانگیری با دلار ۴۲۰۰ تومانی كه خواسته یا ناخواسته به پای او نوشته شده بود بیش از گذشته در دولت دوازدهم كم رنگ و بی اثر شد و سرنوشت سیاسی اش دستخوش تغییر قرار گرفت.
او یك باره از یك كاندیدای بالفعل ریاست جمهوری و كاندیدای پوششی به جهانگیری ای تبدیل شد كه ارز ۴۲۰۰ تومانی را علم و عملا راه را برای فساد اقتصادی باز كرده و در نهایت تأثير به سزایی در كنترل نرخ ارز نداشته است
sarpoosh.com
هدایت شده از دکتر قدیری ابیانه
✅دولت دروغگویان
#آشنا رئیس مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری: ا اگر بپذیریم مردم میفهمند و نمیتوان به همگان در همه امور و همواره دروغ گفت، شاهد کاهش رواج آن خواهیم بود.
farsnews.ir/news/13990431000897
#کرباسچی: حسام الدین آشنا دروغ میگوید، ... آشنا سعی دارد با دروغ از دولت و روحانی دفاع کند، وی حقوق میگیرد که این حرفها را بزند، او در واکنش به نقدهای من به دولت و در دفاع از روحانی میخواهد با دروغ کارهای خود را پیش ببرد.
alef.ir/news/3970921070.html
#قدیری_ابیانه: چه باید کرد که دولتی ها بپذیرند که مردم میفهمند که این دولت دولت دروغگویان است؟