بازگشت ناوچه اسپانیایی از خلیج فارس
اسپانیا ناوچه خود که ناوهواپیمابر آمریکایی را همراهی می کرد از خلیج فارس فراخواند.
به گزارش اسپوتنیک به نقل از « El Pais »،وزیر دفاع اسپانیا به فرماندهی ناوچه دستور داد همراهی ناوهواپیمابر آمریکا را تا زمان مشخص شدن اوضاع مرتبط با ایران متوقف کند.
اسپانیا نمی خواهد به درگیری با ایران کشانده شود.
مارگاریتا روبلس وزیر دفاع اسپانیا در باره خروج موقت ناوچه Mendez Nunez با 215 ملوان از گروه جنگی در حال شناور در خلیج فارس که ناو هواپیمابر آمریکایی «آبراهام لینکلن» در رأس آن قرار دارد اطلاع داد.
ناوگروه از تنگه بابالمندب عبور کرده که نقطه تلاقی دریای سرخ به اقیانوس هند است و بسوی تنگه هرمز در حال شناوری است تا وارد آبهای خلیج فارس بشود اما بدون کشتی اسپانیا در آنجا شناوری خواهد کرد.
همگرایی ناوچه اسپانیا در گروه جنگی که دیگر کشتی های ناتو نیز در آن شرکت دارند حداقل یکسال پیش برنامهریزی شده بود تا آمادگی مشترک گروه دریایی بهبود یابد. قرار بود این شناوری مشترک 6 ماه ادامه یابد.
علاوه بر ناو «آبراهام لینکلن» و 85 هواپیما، کشتی حامل موشک، سه ناو هواپیمابر، زیردریایی و کشتی کمکی در ترکیب ناوگروه وجود دارند.
درخواست عفو بینالملل برای شکایت از رژیم صهیونیستی
image.png
سازمان عفو بینالملل خواستار شکایت از رژیم صهیونیستی به دلیل حمایت این رژیم از عربستان و امارات شد.
به گزارش ایسنا، به نقل از خلیج آنلاین، سازمان عفو بینالملل اعلام کرد که از شکایت علیه وزارت جنگ رژیم صهیونیستی حمایت میکند، چراکه این وزارتخانه با لغو مجوز صادرات گروه "ان اس اُ" (NSO Group) مخالفت کرده است. این گروه عربستان و امارات و دولتهای سرکوبگر دیگر را به برنامههای جاسوسی مجهز میسازد.
سازمان عفو بینالملل در این باره در سایت خود نوشت: قرار است امروز (سهشنبه) طوماری که به امضای حدود ۵۰ تن از اعضا و حامیان عفو بین الملل و سایر فعالان حقوق بشر رسیده است، تحویل دادگاه محلی تل آویو شود.
طبق این طومار، وزارت جنگ رژیم صهیونیستی به دلیل صدور مجوز صادرات برای ادامه تولیدات شرکت مذکور، حقوق بشر را در معرض خطر قرار داده است.
در بیانیه عفو بین الملل آمده است که گروه ان اس اُ محصولات خود را به دولتهایی دارای سابقه موارد نقض حقوق بشر میفروشد و در این راستا، ابزارهایی را در اختیار این کشورها قرار میدهد که از آن برای شناسایی و رهگیری فعالان و منتقدان استفاده میکنند. به عنوان مثال یک کارمند در سازمان عفو بینالملل اوت ۲۰۱۸ توسط برنامه ان اس اُ موسوم به پگاسوس " Pegasus" که یک برنامه جاسوسی است، هدف قرار گرفت. این برنامه همچنین در حمله علیه فعالان و روزنامهنگاران در عربستان، مکزیک و امارات مورد استفاده قرار گرفته است.
این نهاد بینالمللی افزوده است: وزارت جنگ اسرائیل شواهد روزافزونی را که گروه ان اس اُ را به حملات به مدافعان حقوق بشر ربط میدهد، نادیده گرفته است و همین مسأله باعث شده که ما از شکایت علیه اسرائیل حمایت کنیم، زیرا مادامی که تولیداتی مانند برنامه پگاسوس بدون نظارت مناسب به بازار عرضه شود، حقوق و امنیت کارمندان سازمان عفو بینالملل و حقوق فعالان، روزنامهنگاران و مخالفان دیگر در سراسر جهان در معرض خطر قرار خواهد گرفت.
مقر شرکت ان اس اُ در تلآویو قرار دارد و این شرکت عربستان و امارات و دولتهای سرکوبگر دیگر را به برنامههای جاسوسی مجهز کرده است.
محصولات این شرکت در زمینه جاسوسی در هجمهها علیه فعالان حقوق بشر در سراسر جهان مورد استفاده قرار گرفته است که آخرین نمونه آن قتل جمال خاشقجی روزنامه نگار منتقد سعودی در استانبول بود.
صهیونیست ها از کاربران واتس اپ جاسوسی می کنند
تهران - ایرنا - روزنامه 'نیویورک تایمز' فاش کرد که هکرهای یک شرکت جاسوسی رژیم صهیونیستی با استفاده از یک بدافزار از مکالمات تلفنی کاربران 'واتس اپ' جاسوسی می کنند.
صهیونیست ها از کاربران واتس اپ جاسوسی می کنند
به گزارش روز سه شنبه ایرنا، تارنمای این روزنامه به نقل از گزارش 'فایننشال تایمز' افزود: یک شرکت اسرائیلی متهم به استفاده از ابزار جاسوسی برای نظارت بر فعالان حقوق بشر و روزنامه نگاران است.
این بدافزار صهیونیست ها می تواند از حفره امنیتی واتس اپ برای نفوذ به تلفن همراه کاربران دارای این نرم افزار پیام رسانی استفاده کنند.
این گزارش فاش کرد که جاسوس افزار شرکت اسرائیلی 'NSO ' قادر به سرقت اطلاعات تلفن های هوشمند، کنترل دوربین های آن و تبدیل کردن تلفن های همراه به یک دستگاه جاسوسی است.
پژوهشگران امنیتی گفته اند که این جاسوس افزار برای رخنه به تلفن همراه یک وکیل انگلیسی در لندن بوده است. شرکت جاسوسی صهیونیستی NSO متهم به هک گوشی همراه یک مخالف رژیم آل سعود در کانادا، یک شهروند قطری و گروهی از روزنامه نگاران و فعالان مکزیکی بوده که این وکیل انگلیسی مسئول رسیدگی به پرونده NSO بوده است. محققان همچنین افزودند که احتمالا اهداف دیگری نیز مورد حمله سایبری صهیونیست ها قرار گرفته است .
بر اساس این گزارش، هکرها به سادگی با برقراری یک تماس تلفنی از طریق واتس اپ حتی در صورت عدم پاسخگویی کاربر، می توانند کدهای جاسوسی را وارد کنند و اطلاعات را از گوشی های هوشمند مورد نظر سرقت کنند. همانطور که مهندسین فنی واتس اپ این آسیب پذیری را مورد آزمایش قرار دادند، به این نتیجه رسیدند که این راهکار مشابه ابزارهای شرکت جاسوسی NSO است.
جاسوس افزار این گروه صهیونیستی بارها روزنامه نگاران، وکلا، مدافعان حقوق بشر و مخالفان را مورد حمله قرار داده است. همچنین از این جاسوس افزار در روند قتل 'جمال خاشقجی' روزنامه نگار مخالف عربستانی نیز مورد استفاده قرار گرفته که از جمله آن می توان به حمله سایبری به دوست نزدیک خاشقجی اشاره کرد.
مقامات واتس اپ از 1.5 میلیارد کاربر خود در سراسر جهان خواسته اند تا برای احتیاط این نرم افزار پیام رسانی را به روزرسانی کنند.
۶۶ درصد از آمریکاییها حاضرند به یک مسلمان برای ریاست جمهوری رای دهند
رشیده طلیب ایلهان عمر
نتایج یک نظرسنجی جدید نشان میدهد، ۶۶ درصد از آمریکاییها حاضرند به یک نامزد مسلمان برای رئیسجمهوری کشورشان رای دهند که این به نسبت ۵۸ درصد سال ۲۰۱۲ رشد نشان میدهد.
به گزارش ایسنا، نتایج نظرسنجی مرکز تحقیقات پیو نشان میدهد، به طور کلی، اکثریت آمریکاییها معادل ۶۶ درصد حاضرند به یک نامزد رئیسجمهوری مسلمان رای دهند که نسبت به ۵۸ درصد سال ۲۰۱۲ رشد نشان میدهد.
حال آنکه کمتر از ۴۰ درصد از جمهوریخواهان حاضرند از یک نامزد مسلمان حمایت کنند. نتایج این نظرسنجی جدید نشان میدهد تنها ۳۸ درصد از جمهوریخواهان مایلند تا به یک رئیسجمهوری مسلمان رای بدهند. در مقابل ۸۶ درصد از دموکراتها و ۷۳ درصد از رایدهندگان غیر وابسته به انتخاب یک رئیسجمهوری مسلمان تمایل نشان میدهند.
یافتههای این نظرسنجی در شرایطی منتشر میشود که دونالد ترامپ، رئیسجمهوری آمریکا و جمهوریخواهان همچنان از دو نماینده زن مسلمان کنگره کشورشان انتقاد میکنند. ایلهان عمر و رشیده طلیب با پیروزی در انتخابات مجلس نمایندگان آمریکا تاریخساز شدند.
اقدام آمریکا را در بالا بردن تعرفه ها بر روی 200 میلیارد دلار کالای چینی از 10 درصد به 25 درصد