🚨 نوبت مجلس
لازم است مجلس، تشدید مجازات همه مشارکت کنندگان در اغتشاشاتِ منجر به لطمات جانی و مالی را تصویب و کیفرهای قانون مجازات را با موارد زیر تغلیظ نماید:
۱. اخراج از نهادهای حاکمیتی
۲. قطع یارانه
۳. محرومیت از تحصیل در دانشگاههای دولتی
۴. پرداخت دیه و خسارات وارده به اموال عمومی و خصوصی
قانون پیشنهادی مذکور، علاوه بر بالابردن هزینه برای آشوبگران و افزایش بازدارندگی، بر این منطق استوار است که هرکس به هرنحو در اغتشاشات حضور بههم برساند در واردآوردن خسارت به اموال عمومی و خصوصی سهیم است و از این حیث مطلقا نباید حق برخورداری از بیتالمال را داشته باشد.
۱۴۰۱/۴/۲۱
@GhadiriNetwork
.
♻️ حمید رسایی: آقای باهنر! شما در خیلی چیزها تردید دارید که باید در آنها تجدید نظر کنید! امیدوارم به خاطر این تشکیک در راهبردیترین آرمان انقلاب اسلامی، رسما از شهدای گرانقدر مبارزه با رژیم جعلی صهیونیستی، سربازان خمینی در منطقه، ملت ایران و امام خمینی (ره) عذرخواهی کنید.
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
فصل ۱۰ جزوه آموزشی «فعالیت امن» منتشره در سایت ضدانقلاب «اتحاد برای ایران»: توبه و درخواست عفو
@GhadiriNetwork
انجمن شهید ادواردو آنیلی منتشر کرد
دانلود آزاد سیر نمایشگاهی صدور انقلاب
https://rahyafteha.ir/65864/
به کانال و سایت رهیافتگان بپیوندید
🌐 @rahyafte_com
هدایت شده از دکتر قدیری ابیانه
قدیری ابیانه:🎓 *از نظر کار رسانهای انصافا ضعیف هستیم، ماباید به دنبال کشف سوالات در اذهان باشیم.*
در اولین روز از ایام الله دهه فجر نشست دستاوردهای انقلاب اسلامی و ریشه های مشکلات فعلی و راهکارها با حضوردکتر قدیری ابیانه استراتژیست و سفیر اسبق ایران در مکزیک و استرالیا در مسجد شهیدصدوقی دانشگاه آزاد اسلامی یزد برگزار شد.
📆انتشار : بهمن 16, 1401
وی ضمن گرامیداشت دهه فجر گفت: ما یک کشور ثروتمند و نفت خیزی هستیم. هفت درصد ثروت طبیعی جهان در ایران است درصورتی که یک درصد جمعیت جهان را دارد در واقع روی دریایی از نفت و گاز قرار داریم.
سفیر اسبق ایران در مکزیک و استرالیا گفت: من معتقدم از نظر کار رسانه ای انصافا ضعیف هستیم ما باید به دنبال کشف سوالات در اذهان باشیم و به آنها پاسخ دهیم.
وی تصریح کرد: ما در کشور ثروتمند و نفت خیزی هستیم اما چرا مشکل داریم؟ و قیمت نفت تغییر کرد چه اتفاقی در سفره ما افتاد؟ ما با صادرات نفت چه کردیم؟
دکتر قدیری ابیانه گفت: اعداد و ارقام درآمد نفت جز اعداد و ارقام کشف و تبلیغی است. هر بار روسای جمهور لایحه بودجه را تقدیم مجلس می کنند یکی از مواردی که مطرح می شود آمار مربوط به نفت است.
وی با توجه به مطالب منتشر شده در فضای مجازی در رابطه با مقایسه یارانه در کشورهای دیگر افزود: کافی است جست و جویی در اینترنت داشته باشیم ببینیم جمعیت بومی کشورهای مثل قطر یا امارات چند نفر است؟ جمعیت ایران ۸۴ و نیم میلیون نفر است و با صادرات که در سه بخش مقایسه شود، در قانون بودجه سال ۱۴۰۱ صادرات روزی یک میلیون ۴۰۰ هزار بشکه تصویب شده که محقق نشده، بودجه محقق روزی یک میلیون بشکه می باشد.
صادرات نفت در صورت رفع تحریم به ۲۳۰۰۰۰۰ بشکه می رسد. یک سال صادرات نفت بهوازای یک تبعه اماراتی با چند سال صادرات نفت یک ایرانی است؟ یک سال امارات با در نظر گرفتن رفع تحریم با ۶۰ سال صادرات نفت یک ایرانی در مقایسه با رفع تحریم برابر است. اگر با صادرات مصوب در نظر بگیریم یک سال امارات با یک قرن ایران برابر است. و اگر با روزی یک میلیون بشکه محقق مقایسه کنیم با ۱۴۰ سال یک ایرانی برابر هست.
سفیر اسبق ایران در مکزیک و استرالیا اظهار داشت: آیا با این شرایط حق داریم رفاهیات خود را با این کشور مقایسه و خود را تحقیر کنیم. وسعت کشور ما ۲۰ برابر امارات و جمعیت ما ۶۰ برابر این کشور است. پس در مقایسه شرایط را در نظر بگیریم. وی افزود: اگر بخواهیم دستاورد انقلاب را ارزیابی کنیم باید بر اساس واقعیات ارزیابی کنیم نه تصورات واهی، صدا و سیما برای این مهم نقش اساسی می تواند داشته باشد. قدیری ابیانه تصریح کرد: نتیجه تصورات واهی در اذهان عمومی این شده است که دولت نقش پررنگی در اذهان خارج از امکانات واقعی دارد.
https://esargaran.iau.ir/%D8%A7%D8%B2-%D9%86%D8%B8%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%86%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D8%B5%D8%A7%D9%81%D8%A7-%D8%B6%D8%B9%DB%8C%D9%81-%D9%87%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D9%85/
هدایت شده از دکتر قدیری ابیانه
قدیری ابیانه:📉 *ساعت مفید کار در ایران جزو کمترینها در جهان است/خرید کالای خارجی یعنی خروج ارز از کشور*
سفیر اسبق ایران در استرالیا و مکزیک با بیان اینکه یکی از عوامل ایجاد تورم چاپ پول بدون پشتوانه است، گفت: ساعت مفید کار در ایران جزو کمترینها در جهان است و طبق ارزیابیهای انجام شده میزان کار مفید در ادارات ۲۲ دقیقه در روز است در حالی که در ژاپن یا کره جنوبی هشت تا ۹ و نیم ساعت کار مفید میکنند.
به گزارش خبرگزاری فارس از لنگرود، محمدحسن قدیری ابیانه امشب در جمع معتکفین مسجد جامع لنگرود با بیان اینکه یکی از سوالات مردم این است که ایران کشوری ثروتمند و غنی است ولی با مشکلات مختلفی مواجه هستیم، اظهار کرد: یکی از ذخایر ایران نفت است و درامد آن در اذهان خیلی بزرگ و درشت است که عام مردم مبلغ کلان درامد نفت را با درامد ماهانه و سالانه خود مقایسه نمیکنند.
وی با بیان اینکه در سال ۹۶ که دولت وقت، بودجه سال ۹۷ از فروش نفت را با فرض رفع تحریم پیشبینی کردند و میگفتند که امضای جان کری وزیر خارجه آمریکا تضمین است ۹۶ هزار میلیارد تومان بود که به فرض این بود که رفع تحریم محقق شود که چنین هم نشد، گفت: اگر بودجه سال ۹۷ با فروش نفت به صورت کامل تامین میشد که این رقم یعنی به ازای هر ایرانی ماهانه یکصد هزار تومان میشد که این عدد در مقابل دخل و خرج ماهانه مردم چیزی به حساب نمیاید ولی چون ما رقم نجومی از فروش نفت را در نظر میگیریم این احساس میشود که با این مبالغ می توان نیاز مردم را برآورده کرد ولی دست مردم نمیرسد که این سوء ظن به وجود میآورد.
سفیر اسبق ایران در استرالیا و مکزیک با بیان اینکه مردم میزان رفاه مردم را با کشورهای نفتخیز جنوب ایران مقایسه میکنند در حالیکه میزان جمعیت ایران به نسبت اکثر این کشورهای حاشیه خلیج فارس دهها برابر بوده و این مقایسه غلط است، افزود: دولت سیزدهم خزانه را منفی و بدهکار تحویل گرفت و هر ماه بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان باید سود اوراق مشارکتی را بدهد که دولتهای گذشته دریافت کرده اند.
قدیری ابیانه با بیان اینکه یکی از عوامل ایجاد تورم چاپ پول بدون پشتوانه است که دواتها مجبورند برای پرداخت ۸ و نیم میلیون کارمند و بازنشسته پرداخت کنند تصریح کرد: ساعت مفید کار در ایران جزو کمترینها در جهان است و طبق ارزیابیهای انجام شده میزان کار مفید در ادارات دولتی ۲۲ دقیقه است در حالی که در ژاپن یا کره جنوبی هشت تا ۹ و نیم ساعت کار مفید میکنند و این مقدار کم کار مفید در ایران خود ایجاد مشکل میکند.
وی با بیان اینکه یکی از ایراداتی که وارد است پرمصرف بودن ما در زمینههای مختلف است و این روند باید اصلاح شود، گفت: اگر کالای هر کشوری را بخریم به این معنی است که به اقتصاد، اشتغال و ارزش پول آن کشور سود رسانده و ارز از کشور خود به نفع کشور دیگر خارج کردهایم مگر اینکه کالایی در کشور وجود نداشته باشد و مجبور به واردات و خرید آن باشیم درغیراین صورت میتوانیم با خرید کالای موجود در کشور به اقتصاد کشور نیز کمک کنیم.
سفیر اسبق ایران در استرالیا و مکزیک با بیان اینکه تمام کسانی که اقدام به خرید کالای خارجی میکنند در کاهش ارزش پول ملی موثر و مقصر هستند، افزود: هر چه مردم در مصرف انرژی صرفه جویی کنند دولت میتواند با صادرات آن به حداقل ۱۰ برابر قیمت داخلی موجب ورود ارز به کشور و بهبود وضعیت اقتصادی شود ولی اگر مصرف بیهوده شود دولت میبایست انرژی را وارد کند که این باعث خروج ارز میشود.
قدیری ابیانه با بیان اینکه مردم نباید همه کارها را بر گردن دولت بیندازند و خود مردم نیز در کارها باید وسط میدان باشند، تصریح کرد: هر کسی باید بیندیشد که خودش چکار میتواند بکند که در جامعه اثرگذاری مثبت داشته باشد و به مردم و دولت و کشورش کمک کند و نباید اینگونه باشد که سر جای خود بنشینیم و همه چیز ریز تا درشت را از دولت بخواهیم.
به گفته وی، کلید پیشرفت کشور شعارهای سالی است که رهبری نامگذاری میکنند و در هر سال مردم باید خود را مخاطب آن شعار بدانند و فعالیت و تلاش کنند نه اینکه همه چیز را از دولتها بخواهند.
http://fna.ir/1u6kia
هدایت شده از ایران، شهر خورشید
یادآوری 4 رویداد اعتراضی بسیار بزرگ هفته گذشته
فرانسه: اعتصاب ملی علیه اصلاحات بازنشستگی
بریتانیا: اعتصاب برای افزایش دستمزد و بر خلاف قانون ضد اعتصاب.
اسرائیل: پنجمین هفته تظاهرات علیه نتانیاهو.
دانمارک: تظاهرات علیه لغو تعطیلات رسمی و سیاست های دولت
بهش میگن زمستان سرد
@iran_cityofsun