🔴«بُرد - بُرد» این است نه آن!/ از NPT خارج شوید
✍️حسین شریعتمداری
🔹دیروز شورای حکام آژانس قطعنامهای علیه ایران به تصویب رساند. در این باره گفتنی است؛
۱️. اکنون دیگر موضوع خروج ایران از برجام مطرح نیست زیرا اساساً برجامی وجود خارجی ندارد که ایران از آن خارج شود.
۲️. نیاز کنونی کشور خروج از NPT است. اگرچه خیلی دیر شده ولی از آنجا که برجام خسارت محض است، جلوی این ضرر بزرگ از هرجا که گرفته شود به نفع کشور است.
۳️. پیش از این تاکید کرده بودیم که برجام یک سند طلایی برای آمریکاست و هرگز از آن خارج نمیشود و بعد از خروج ترامپ از برجام مدعی شدند که اگر برجام به نفع آمریکا بود چرا از آن خارج شد؟ و این گفته موگرینی را ناشنیده گرفتند که خروج ترامپ از برجام پس از آن صورت گرفت که ایران تضمین داده بود هرگز از برجام خارج نمیشود!
🔹 آمریکا از یکسو برجام را حفظ کرده است و از سوی دیگر رسماً از تمامی تعهدات برجامی خود خارج شده است. بازی «برد – برد» این است نه آنچه دولت محترم شعارش را میداد و خروج ما از NPT بازی دو سر برد آمریکا و اروپا را به دو سر باخت تبدیل خواهد کرد.
🔍سند 2030 علت اصلی جاروجنجال های گزینشی برای دختران مقتول و محدودیت وام ازدواج.
"سعید درخشان"
🕹در بند چهارم سند 2030 به موضوعی بسیار مهم و حساسیت زا با عنوان ″دستیابی به تساوی جنسیتی و توانمند سازی تمام زنان و دختران″ پرداخته شده و ذیل آن مواردی مانند ریشه کنی اقدامات زیانبار مانند ازدواج در سنین پایین، ترویج تساوی جنسیتی و توانمندسازی، ریشه کنی انواع خشونت علیه زنان و دختران و... مطرح شده است.
🚫با توجه به موارد ذکر شده در این بند جریان غربگرا برای اجرایی ساختن این بند بسیار مهم، باید طعمه یابی کرده و با جاروجنجال رسانهای و سوءاستفاده از برخی دختران و زنانِ قربانی جهالت مردان، همچون رومینا و ریحانه، زمینه را برای تصویب قوانینی در راستای اجرای این سند دست و پا کند.
🚫از طرفی محدودیت پرداخت وام ازدواج برای سنین زیر 18 سال نیز در راستای اجرای این سند تفسیر میشود. چراکه این بند بصورت شفاف، ازدواج در این سن برای دختران را خطرناک توصیف کرده؛ لذا کشورها ملزم به ایجاد محدودیتِ ازدواج و بارداری دختران تا سن 19 سالگی هستند.
❌این درحالیست که در بند سوم این سند نسخه آموزش جنسی برای کودک و نوجوان میپیچند و در روابط آزاد هیچ محدودیت سنی قائل نمیشوند. جای بسی تآمل است که اگر رابطه جنسی و بارداری در قالب ازدواج برای دختران زیر 18 سال مضر است، چگونه روابط جنسی آزاد و سقط جنین برای کودک و نوجوان خطری در پی ندارد؟!!
🔆بدیهی ست که ادعای دفاع از حقوق زن، تجویز ازدواج سفید و بدون تعهد، شعار برابری جنسیتی به جای عدالت جنسیی، قبح زدایی از روابط جنسی آزاد، محدودیت سن ازدواج و تخریب جایگاه مرد در خانواده و جامعه، تنها و تنها با هدف ممانعت از ازدواج و تعهد، حذف نقش مادری و همسری از زن و به صورت کلی عدم شکلگیری خانواده ایرانی اسلامی طرح شده است.
🔔قابل توجه مسئولان غربزده و نفوذی ها: الگوی اربابانتان برای تعیین تکلیف برای مردم ایران مدتهاست که رنگ باخته! آنان وضعیت مطلوبی برای زن غربی ایجاد نکردهاند که حال قصد صدور الگویشان را برای کشورهای دیگر دارند. به تعبیر مقام معظم رهبری، این انقلاب اسلامی است که در قضیه زن باید از نظام سلطه غرب طلبکار باشد.
اروپا نقاب انداخت؛
تعهدات فرا تر از NPT را لغو کنید
✍️ تروئیکای اروپایی عضو برجام، با آخرین دشمنی در قالب قطعنامه ضد ایرانی "آژانس"، ثابت کردند به تمام معنا شریک دزد هستند، هر چند که تیم روحانی اصرار داشت آنها را دوست و شریک ایران جانمایی کند.
🔹قطعنامه ای که شورای حکام آژانس به پیشنهاد انگلیس، فرانسه وآلمان تصویب کرد، از ایران می خواهد دسترسی های جدیدی برای بازرسی بدهد و این در حالی است که ایران، فراتر از تعهدات ان پی تی و پروتکل الحاقی، رژیم بازرسی ویژه ای را طبق برجام پذیرفت؛ با این تصور که غرب به تعهدات لغو تحریم ها عمل کند.
♦️وقتی آمریکا برجام را زیر پا گذاشت، تیم روحانی و ظریف بالغ بر یک سال، در زمین اروپا بازی کرده و این گزاره خلاف واقع را عنوان کردند که قصد اروپا اجرای تعهدات ضد تحریمی است؛ بنابراین ما هم باید تعهدات را ادامه دهیم.
🔹پس از آن هم که ثابت شد اروپایی ها تعهدات را به انجام نمی رساند، ادعا شد اروپا انگیزه و اراده اش را دارد و فقط "نمی تواند" مقابل تحریم های آمریکا بایستد. به همین دلیل نیز روحانی و ظریف، حتی در پاریس و نیویورک، به دنبال جلب همراهی اروپایی ها بودند!
♦️اما قطعنامه پیشنهادی تروئیکای اروپایی به آژانس، نشان می دهد آنها کاملا غرض ورزانه برخورد می کنند؛ چه این که ایران در واکنش به نقض کامل برجام از سوی آمریکا (و البته همراهی اعلام نشده اروپا) اقدام به کاهش یا توقف برخی تعهدات برجامی کرده است.
🔹ایراد بزرگ به مبنای غلط تنظیم برجام بر می گردد: هر چه مطالبات طرف مقابل در نهایت بی اعتمادی، سخت گیری و بر مبنای دریافت امتیازات نقد (غالبا برگشت ناپذیر) نوشته شد، انتظارات طرف ایرانی بر مبنای حسن ظن و سهل اندیشی و خوش خیالی نگاشته شد.
♦️تیم ظریف پذیرفت در ازای دریافت مُشتی وعده نسیه و فاقد ضمانت، امتیازات گسترده بدهد. و ضمنا آژانس را -با وجود سوابق سیاهش- داور قضاوت درباره تعهدات خود قرار دهد. در عین حال، تعهدات غرب، دارای هیچ تضمینی نبود و هیچ نهادی برای دفاع از حقوق ایران در صورت نقض عهد غرب، پیش بینی نشده بود.
🔹ما به عنوان استثنای پادمان های آژانس، خود را متعهد به تعهداتی ویژه کردیم، بدون این که از آمریکا و اروپای بدعهد کمترین تضمینی بگیریم. این دستپخت دوم تیم روحانی در مذاکرات 92 تا 94، با وجود عبرت های توافقات 82 تا 84 بود.
♦️بدتر این که مکانیسم شکایت در برجام نیز به زیان ایران عمل می کند و بنابراین دولت روحانی نتوانسته حتی از نقض برجام (به خاطر برگشت خودکار تحریمها) شکایت کند.
🔹اعلام توقف همه تعهدات فراتر از ان پی تی و تاکید بر این که ایران پس از این، "رژیم ویژه بازرسی" به عنوان استثنا بر ان پی تی را نخواهد پذیرفت، کمترین واکنش برای احیای بازدارندگی و بازگشت توازن به مواجهه با غرب است.
"محمد ایمانی"
❌ مذاکره ممنوع، آمریکا دشمن است
🔹 مشاور ارشد «جو بایدن»، پیروز احتمالی انتخابات ریاست جمهوری آمریکا گفت:
🔺 در صورت ورود بایدن به کاخ سفید تمامی تحریمها علیه ایران، از جمله تحریمهای اعمالشده توسط «دونالد ترامپ» حفظ خواهند شد.
🔹 نکته اینجاست؛ جو بایدن همحزبی باراک اوباما است، همان رئیسجمهور باادبی که اصلاحطلبان عاشق مذاکره با او بود
خبر:👈 وزیر امور خارجه کشورمان با انتقاد از ناتوانی محض سه کشور اروپایی عضو برجام در عمل به تعهدات خود ذیل این توافق چندجانبه، آنها را شریک جرم رئیسجمهور آمریکا و نخستوزیر رژیم صهیونیستی خواند.
نظر👈 قدیری ابیانه: ناتوانی فقط دلیل رفتار خصمانه آنها نیست بلکه نمی خواهند جلوی آمریکا بایستند اما می خواهند آمریکا را در فشار علیه ایران یاری کنند. چه زمانی آقای ظریف می خواهد به ماهیت کشورهای اروپایی پی ببرد.
🔴 ۵ سوال ساده که بعد از تئوری #سید_حسن_آقامیری مطرح میشود؟
✖️باید از کسی که میگوید مشرکان نیز به بهشت میروند پرسید:
وقتی سرانجام همه به بهشت میروند و عملا وضع دنیایی افراد دخلی در عاقبتشان ندارد، پس..
1️⃣ چرا انبیاء این همه به آب و آتش زدند که مردم ایمان بیاورند؟
2️⃣ با فرضیه مشترک بودن عاقبت مومن و مشرک، فلسفه وحی و نبوت چه میشود؟ اساسا وقتی نتیجه دو راه متضاد مشترک است، دعوت و اصرار به رفتن به یک راه و نرفتن به راه دیگر، نهایت کودنی و آب کوبیدن در هاون است.
3️⃣ خود گوینده این حرف، مومن است یا مشرک؟
4️⃣ اگر مومن است چرا مومن است؟ چرا بیخود به خودش زحمت ایمان میدهد حال آنکه میتواند راحت مشرکانه زندگی کند، وقتی عاقبت مومن و مشرک یکسان است.
5️⃣ اگر مشرک است، چرا علنا اعلام نمیکند تا مردم طرف حسابشان را خوب بشناسند؟
✍️حجت الاسلام امینی خواه
🆘
🔴 تکذیب خبر ساخت منزل مسکونی برای #روحانی
روابط عمومی ریاستجمهوری:
🔸 ملک مذکور از جمله املاک قدیمی متعلق به نهاد ریاست جمهوری است و به هیچ وجه مالکیت شخصی ندارد.
🔸 کاربری ملک مذکور مسکونی و شخصی نبوده و ساختمانی با کاربری اداری است و انتشار خبر ساخت منزل مسکونی برای رئیس جمهور در عین کذب بودن، یک شیطنت آشکار و کاملاً با اغراض مشخص صورت گرفته است.
🔸 ساخت این ملک با هماهنگی کامل با شهرداری تهران انجام شده و موضوع تخلف و ساخت خارج از روابط نیز کاملاً فاقد حقیقت است./نسیم
خالص دریافتی مدیران میتواند ۲۱ برابر حداقل حقوق باشد!
«صالحی» مدیرعامل سابق صندوق بازنشستگی:
🔹بسیاری از مدیران دستگاه ها، حقوق نجومی قانونی می گیرند.
🔹پایه پرداخت حقوق های نجومی قانونی به این افراد، مصوبه تیرماه ۹۵ شورای حقوق و دستمزد است.
🔹بر این مبنا، خالص دریافتی مدیران می تواند ۲۱ برابر حداقل حقوق باشد و به ۳۷.۵ میلیون تومان رسیده.
هدایت شده از دکتر قدیری ابیانه
یادداشت محمدحسن قدیری ابیانه: آمریکا و شکست رویکرد «زانو برگردن دیگران»
📰قدس آنلاین 📆1 تیر 99
داستان اعتیاد مقامهای کاخ سفید به اعمال تحریم اقتصادی علیه کشورهایی که با سیاستهای یکجانبه و قلدرمآبانه آنها سر سازگاری ندارند، این روزها پررنگتر شده و صدای دوست و دشمن واشنگتن را درآورده است.
داستان اعتیاد مقامهای کاخ سفید به اعمال تحریم اقتصادی علیه کشورهایی که با سیاستهای یکجانبه و قلدرمآبانه آنها سر سازگاری ندارند، این روزها پررنگتر شده و صدای دوست و دشمن واشنگتن را درآورده است. ایالاتمتحده که در میان رشد سریع چین و دیگر رقبای جهانی، موقعیت برتر خود را ازدسترفته میبیند، در تلاش است به هر طریق ممکن و بهویژه با اعمال تحریمهای اقتصادی به خیال خود، راه پیشرفت دشمنانش را سد کند؛ امری که تاکنون نتیجه معکوس به بار آورده است. امروز سیاهه بلندی از کشورها در جغرافیای جهانی از چین و کره شمالی در شرقیترین نقطه از آسیای پهناور تا روسیه، ترکیه و حتی اتحادیه اروپا تا ونزوئلا و کوبا در غربیترین منطقه از کره زمین از تحریمهای آمریکایی در امان نبودهاند.
ایران هم که در سیاست خارجی آمریکا بهعنوان دشمن تعریفشده از این قاعده مستثنا نیست. براساس آماری که به تازگی کاظم غریب آبادی، سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در آژانس بینالمللی انرژی اتمی ارائه داده، کاخ سفید تنها در سه سال گذشته از دولت ترامپ ۱۲۹ تحریم علیه کشورمان وضع کرده است. آمار ارائهشده البته چیز عجیبی نیست. روند ضد ایرانی از ابتدای تولد انقلاب اسلامی در سیاست خارجی آمریکا رخنه کرده و امروز به یکی از اصول آن تبدیلشده است؛ اما حال پرسش این است که تهران و دیگر کشورهای تحریمی چه اقدامی میتوانند در راستای تقابل باسیاستهای تهاجمی آمریکا انجام دهند؟
نخستین اقدام که بهطور جد میتواند مدنظر این دولت باشد، تشکیل بلوکی از کشورهای تحریمی با هدف مقابله با سیاستهای واشنگتن است. همانگونه که گفته شد، امروز کشورهای بسیاری از تحریمهای اقتصادی ایالاتمتحده متضرر شده و این تهدید برای دیگر کشورها هم وجود دارد. این کشورها هرکدام دارای ظرفیتهای مهمی هستند که در تعامل با هم میتوانند کشف شوند و رونق اقتصادی آنها را به دنبال داشته باشد. اقدام حماسی ایران در اعزام پنج نفتکش به ونزوئلا میتواند بهعنوان گامی آموزنده در این زمینه موردتوجه قرار گیرد. البته در این میان توجه به حذف دلار بهعنوان سلاح مهم یانکیها در جنگ اقتصادی هم به جد باید دیده شود. روسیه و چین پیشازاین در زمینه حذف دلار از مبادلات بین خودشان و کاهش نفوذ آمریکا، گامهای خوبی برداشتهاند. این مسئله در ایران هم مورد توجه است و بهویژه در رابطه اقتصادی با ترکیه و عراق اعمال میشود؛ اما حذف دلار به توجه بیشتر و رویکرد جدیتر نیازمند است.
مرگ جورج فلوید، مرد سیاهپوست آمریکایی که چند هفته پیش زیر زانوی افسر پلیس سفیدپوست هموطن خود جان سپرد، ماهیت نژادپرستانه نظام آمریکایی را برملا نکرد؟ سیاست ایالاتمتحده در عرصه بینالملل هم «رویکرد زانو بر روی گردن» دیگران با ابزار تحریم است. این رویکرد غلط در عرصه داخلی شعلهور شده و اعتراضها علیه بیعدالتی را به دنبال داشته است. در حوزه خارجی هم باید آن را از پیش شکستخورده دانست. امروز حتی اتحادیه اروپا بهعنوان نزدیکترین متحد، از سیاستها یکجانبه واشنگتن و اعمال فشار بر دیگر کشورها دلزده و خشمگین است و این چیزی جز استیصال بیشتر آمریکاییها را به دنبال نخواهد داشت. اکنون خرد شدن صدای استخوانهای آمریکا با کسری بودجه ۴ تریلیون دلاری (درآمد نفتی ۸۰ سال ایران پیش از تحریمها) و بدهی خارجی ۷۷ تریلیون دلاری در میان بحران اختلاف و دودستگی میان سیاستمداران، شکاف گسترده اجتماعی و بحران کرونا و تبعات اقتصادی ناشی از آن به گوش میرسد؛ مسئلهای که جز نوید بر فروپاشی نظام تکقطبی، بیانگر چرخش محور جهان از غرب به شرق است.
qudsonline.ir/news/708768/