فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸خاطره ای عجیب وشنیدنی از زبان شهید تهرانی مقدم #پدر_موشکی_ایران
#گزیده_ی_خبرها👇👇👇
@gozideyekhabarha
🔺بزرگترین هواپیمای نظامی آمریکا در فرودگاه نظامی امریکا در شهر هریر 80 کیلومتری خاک ایران فرود امده است
#گزیده_ی_خبرها👇👇👇
@gozideyekhabarha
6.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 درد دل هاي امام جمعهای که با لباس مبدل پیگیر مشکلات رانندگان شده بود، در برنامه فرمول يک
✅ در مورد شادي براي مردم کم گذاشتيم/ چرا مسئولين عذرخواهي نمي کنند؟
#گزیده_ی_خبرها👇👇👇
@gozideyekhabarha
⭕️ پابرهنهها به بیغولههایشان برگردند| #احمد_کرمینژاد
📌 #گزیده| تحلیلی درباره #استانی_شدن_انتخابات و آخرین تلاشها برای حذف نقش مردم محروم و مستضعف از صحنه سیاسی کشور
🔹فرض کنید مجلس طرحی را به صحن بیاورد که بیحجابی را قانونی کند. آیا با ذهنیت و مشرب فکری نمایندگانی که خود را مسلمان میدانند، اصلا چنین چیزی ممکن است؟ اینجا زمینه اجتماعی است که این مسئله را «ناممکن» میکند.
🔸اما امروز، مسئله، حجاب نیست. مسئله، گفتمان اسلام ناب خمینی است که آخرین علائم حیاتیاش نیز در حال از دست رفتن است. همینکه چنین طرحی به نظر طراحانش «درست»! بیاید و با تعاریفشان از انقلاب و ارزشهای پذیرفته شدهشان در تعارض نباشد و با اکثریت آراء در مجلس شورای اسلامیِ بعد از انقلاب هم تصویب شود و نه از منبری صدا خیزد و نه از خیل عظیم روزنامه و پایگاه اینترنتی و تشکل انقلابی! حرکتی، نشان از آن دارد که «نظام معرفتی و ارزشی» نیروهای «دوستدار» انقلاب به طور کامل استحاله شده و اثری از اسلام ناب باقی نمانده است.
🔹اصلیترین مفروض مصوبه اخیر این است که: «مردم شهرنشین و به ویژه شهرهای بزرگ به دلیل سروکار بیشتر با روزنامهها و رسانههای الکترونیکی و آموزش و غیره از آگاهی سیاسی بیشتر نسبت به مردم روستاها و شهرهای کوچک برخوردارند و انتخاب ایشان آگاهانهتر و عقلانیتر است.»
🔸نظرگاه سیاسی اهالی شهرهای بزرگ به دو دلیل اتفاقاً مخدوشتر از روستاییان و اهالی شهرهای کوچکتر است. یکی سبک زندگی متفاوت و معرفت انضمامی برخاسته از آن است و دیگری مسئله رسانهها است. کارکرد رسانه، تحریف در واقعیت برای افزایش قدرت حزب یا گفتمان سیاسی متبوعش و کاستن از قدرت رقبا و ضربه به آنها است. هرکس بیشتر در معرض رسانههای سیاسی قرار داشته باشد و بیشتر از آنها تأثیر پذیرفته باشد، آگاهی و استقلال فکری مخدوشتری دارد. و به یک معنا شکارِ آن گفتمانها و احزاب سیاسی شده و چون خوابزدگان، بی اراده به دنبال آنان به راه افتاده است.
🔹این دو عامل ذکر شده موجب میشود که رأی و دیدگاه سیاسی مردم دور از مرکز که هم نسبت مولد به مصرف کننده و دلال در آنها بیشتر است و هم کمتر در تیربرد رسانهها و آسیبهای ناشی از آنند، واقعیتر، درستتر و کمتر تحت تأثیر دعواهای زرگری دو جناح کشور باشد.
🔸پیش فرض دیگری که پشتیبان و توجیه گر طرح و تصویب این مصوبه قرار داشت و حتی بعضی نمایندگان به آن اعتراف هم کردند این بود که اکنون، مردم مناطق حاشیهتر، قبلیهای رأی میدهند و استانی کردن انتخابات مجلس از دعواهای قومی و قبلیهای میکاهد. اما به این اشارهای نکردهاند که اگر هم چنین باشد، جای آن را دعواهای بسا بزرگتر زرگری و سیاه بازیهای پوچ سیاسی و جناحی میگیرد. باید گفت از قضا دعواهای قومی و قبلیهای ریشه در منافع واقعی و عینی مردم آن مناطق دارد، نه مانند دعواهای زرگری دو جناح اصلی کشور. در صورت پذیرفتن مدعای مدعیان نیز باید به ایشان متذکر شد دعواهای قومی و منطقهای، هم کوچکتر و کم هزینهتر از دعواهای کارتلهای سیاسی اقتصادی کشور است و هم واقعیتر و بر سر مسائل اصلیتر.
🔹اجرای این طرح از دو سو به طبقات دور از مرکز و #ولی_نعمتان انقلاب آسیب میرساند و از سهم ایشان میکاهد. شراکت در تصمیم؛ و پاسخگویی در اجرا. از یک سو نمایندگانی که با مسائل یک منطقه آشنایی کامل دارند و بین مردم آن منطقه موجهاند، چون توان مالی و تجربه سیاسی برای تبلیغات رقابت استانی ندارند از رقابت با رقبای سیاسی کار توانگر باز میمانند. از سوی دیگر در مقام پاسخگویی نیز نمایندگان طبیعتاً به مناطقی بیشتر پاسخگو خواهند بود که رأی بیشتر از آنجا گرفتهاند. اینجا، روستاها و مناطق کم جمعیت از پاسخگویی مسئولان نیز بیش از پیش محروم خواهند شد.
🔸در نهایت جمعا اجرا این طرح، محرومان مناطق حاشیهای را به طور کامل از صحنه سیاسی کشور حذف خواهد کرد. همانها که امام خمینی «ولی نعمت» انقلابشان میدانست و همه را به خدمت ایشان امر میکرد. به جای ایشان هم اربابان #زر و #زور و سیاست بیش از پیش، تعیین کنندگان اصلی خواهند شد و اراده اربابان احزاب توانگر و ویژه خوار سیاسی و اقتصادی به جای اراده محرومان و #مستضعفان تعیین کننده آینده سرنوشت انقلاب خمینی خواهد شد.
#گزیده_ی_خبرها👇👇👇
@gozideyekhabarha
♦️تراکنش موبایلی با کارت بانکی غیر همنام با سیم کارت ممنوع شد
🔹بانک مرکزی: به شرکتهای پرداخت ابلاغ شده که طبق آن تراکنشهای موبایلی باید به نحوی انجام شود که نام صاحب سیم کارت و کارت بانکی یکی باشد.
🔹بنابراین افرادی که قصد تراکنشهای موبایلی دارند باید سیم کارت شان به نام خودشان باشد و از کارت بانکی استفاده کنند که بنام خودشان باشد
#گزیده_ی_خبرها👇👇👇
@gozideyekhabarha
🔴 در نامه فوق امیرکبیر پسر ناصرالدین شاه را به جرم رشوه از حکومت قم عزل کرده وبه شاه مینویسد:
فرستادم اورا به تهران بياورند تا اعليحضرت بدانند اداره امورمملکت با توصیه عمه و خاله نمیشود
#گزیده_ی_خبرها👇👇👇
@gozideyekhabarha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 ما انقلاب کردیم که کسی، برای کسی در باز نکند...
▪️ خاطرهی مرحوم #روحالله_نامداری از امر به معروفِ عدالتخواهانه یکی از شهدای جنگ خطاب به یک روحانی
#گزیده_ی_خبرها👇👇👇
@gozideyekhabarha
12.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سرککشیدن دوربینمخفی به ساختمانهای آقازادهها در لواسان!
🔥همه چیز درباره ساخت و ساز فاطمه. داماد شمخانی و داماد صفدر حسینی
حتما تا اخرش نگاه کنید خیلی پلیسیه 😎
#گزیده_ی_خبرها👇👇👇
@gozideyekhabarha
🔴مهم/ افزایش معنادار بودجه نظامی رقبای منطقه ای و بین المللی ایران!
◽️ از سال ۲۰۱۸ به این طرف، بودجه نظامی کشورهایی که تشدید تقابل با ایران را در دستور کار خود قرار داده اند از جمله آمریکا و عربستان، با افزایش محسوسی مواجه بوده است. به عنوان نمونه فقط در سال ۲۰۱۸ بودجه نظامی آمریکا ۱۰ درصد افزایش داشته است. این در حالیست که برای سال ۲۰۱۹ دولت آمریکا درخواست افزایش حدود ۲۰ درصدی بودجه نظامی در مقایسه با سال قبل را داشت که رقمی معادل ۷۱۶ میلیارد دلار یعنی ۸ درصد کل بودجه دولتی است.
اسرائیل نیر برای بودجه ۲۰۱۹ درصدی از افزایش را در نظر گرفته و بودجه نظامی و امنیتی خود را به محدوده ۲۵ میلیارد دلار رسانده که در مقایسه با سال قبل حدود ۳ میلیارد دلار افزایش داشته است. بودجه نظامی اسرائیل در ۲۰۱۹ حدود ۱۲ درصد کل بودجه اش است.
عربستان نیز بودجه پر و پیمانی (۲۹۵ میلیارد دلار) برای سال ۲۰۱۹ بسته که حدود ۱۸ درصد آن را به هزینه های نظامی و دفاعی اختصاص داده است. دربار سعودی برای بخش دفاعی و امنیتی اش در سال ۲۰۱۹ چیزی بالغ بر ۵۱ میلیارد دلار بودجه در نظر گرفته است که این مبلغ دومین سهم بزرگ بودجه دولتی پس از آموزش و پرورش محسوب می شود.
تمام این ها را مقایسه کنید با کاهش مشکوک و معنا دار بودجه نظامی و دفاعی ایران در سال ۱۳۹۸.
این افزایش تاریخی بودجه های نظامی رقبای ایران به خصوص برای سال۲۰۱۹ ناشی از توجه ویژه این کشورها به نقش توان دفاعی و نظامی و همچنین نیروهای مسلح در تامین حداکثری منافع ملی است که دقیقا منطبق بر رویکرد واقع گرایی است.
✍ حمید خوش آیند (تحلیلگر مسائل راهبردی)
#گزیده_ی_خبرها👇👇👇
@gozideyekhabarha
🔷جانشین وزیر دفاع: موشک سومار تحویل سپاه میشود/ ارتقاء تانکهای T-۷۲S به کرار
سردار قاسم تقیزاده :
🔸در مرحله اول، برنامه ما این است که تانکهای T-72S را بهینهسازی کرده و به استاندارد تانک کرار ارتقا دهیم و در مرحله بعد، تولید خود تانک کرار را هم با برنامهریزی ادامه میدهیم.
🔸موشک کروز زمینی برد بلند سومار از فناوریهای نوین در حوزههای ناوبری، پیشرانش و سازه برخوردار است و دقت بالایی در اصابت به اهداف دارد.
#گزیده_ی_خبرها👇👇👇
@gozideyekhabarha