eitaa logo
گالیور نیوز
1هزار دنبال‌کننده
6.5هزار عکس
4.2هزار ویدیو
8 فایل
گالیور نیوز مرجع بروز ترین اخبار گاهی طنز گاهی جدی😜🤨 #مستقل ادمین: @saeidsharifi #کپی_بدون_ذکر_نام_حلال_با_ذکر_صلوات
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥من ترجیح میدهم ایران به عنوان یک کشور بماند با هر وضعی ، تا ایران از صفحه‌ی روزگار محو بشود!!! 🔺 حالا که اسرائیل رسما در کنار تجزیه طلبان ایران ایستاده است ، صحبت‌های ۱۵ سال قبل داریوش همایون [وزیر اطلاعات پهلوی] قابل تامل است! او معتقد است که دولت‌های بزرگ خواستار تجزیه ایران هستند. #⃣
هدایت شده از بدون سانسور🇮🇷
10.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴رابرت اف. کندی جونیور در سخنرانی برای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا جمله‌ای گفت که توجه رسانه‌ها رو جلب کرده: «ما داعش را ایجاد کردیم 🔹ما ۲ میلیون آواره را روانه اروپا کردیم و زمینه‌ساز بی‌ثباتیِ دموکراسی در آنجا شدیم که منجر به برگزیت شد، این هزینه جنگ عراق است. 🔹۸ تریلیون دلار آنجا خرج کردیم و ۱۶ تریلیون دلار برای تعطیلی‌های کرونایی، در مجموع ۲۴ تریلیون دلار خرج شد و هیچ حاصلی نداشت جز ویران شدنِ طبقه متوسط در آمریکا.» پ.ن: ‏ارزش جان و امنیت مردم منطقه ما برای این‌ها همینقدره: هیچ! ‏مثلا آوارگی مردم مهم نیست، اینکه باعث برگزیت شد بده، چه اهمیتی داره چقدر آدم کشته شدند، ‏چقدر خانه و زیرساخت در منطقه ما ویران شد ‏فدای تار موی طبقه متوسط آمریکا ‏کاش هرگز برای حقوق بشر و مردم منطقه ما ابراز نگرانی نکنند که پشت هر ابراز نگرانی‌شون فقط شره ✍وارده ✅با بدون سانسور متفاوت بیاندیشید👇 @BDON_SANSOR
🌤حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف): 📢 برای تعجیل فَرَج زیاد دعا کنید، زیرا همین دعا کردن، فَرَج و گشایش شماست. 📚بحار الأنوار ج۵۲ ص۹۲
♨️ آزادی قدس مهم‌ترین مسئله امروز جهان اسلام است ♦️رئیسی در دیدار با فرماندهان مقاومت فلسطین: آزادی قدس مهم‌ترین مسئله امروز جهان اسلام بوده و همه معادلات جهان اسلام ذیل آن تعریف می‌شود. ▫️دشمنان می‌خواهد با جنگ ترکیبی القا کند که زندگی فلسطینیان در گرو وجود رژیم صهیونیستی است. ◾️تنها راه‌حل فلسطین‌، حاکمیت دولتی براساس اراده فلسطینی‌ها‌ست و اگر غربی‌ها مدعی دموکراسی هستند، مراجعه به رأی مردم فلسطین را بپذیرند و به نتیجه آن متعهد باشند.
5.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔵همسر شهید : شما به حریم خصوصی من تجاوز کردید! ☝️تودهنی مادر و همسر شهید الداغی به امید دانا و مصی علینژاد و براندازها به دلیل پخش عکس‌های خانوادگی‌ ایشان!
6.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴روایت یک هم‌وطن ساکن آلمان از وضعیت کار کردن خانم‌ها وقتی از برابری حقوق زنان و مردان در ایران صحبت میکنیم ، غالبا کسی اشاره نمیکند به ؛ نفقه [خرجی زندگی] ، مهریه ، حق مسکن و دیگر حقوق زنان که بر عهده‌ی مردان است و همچنین کسی از برخی مسئولیت‌ها اجتماعی مثل سربازی که فقط مختص به مردان است صحبت نمیکند! ✅اما در خارج چیزی به اسم مهریه نیست ، و زن خرجش با خودش است و باید پا به پای مردان کار کند و بیل بزند و در بسیاری از کشور ها زنان نیز در ارتش حضور دارند!!!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هنگامی که تصاویر او را میبینم از مهمترین گزاره هایی که در ذهنم می‌آید این سه گزاره است ؛ 1⃣با اخلاص 2⃣مسئول انقلابی 3⃣سرباز ولایت
🔊 وزیر نفت هم به ویراستی پیوست 🔺 همزمان با فعالیت گسترده مسئولین لشکری و کشوری، نمایندگان مجلس و نخبگان، وزیر نفت هم به ویراستی پیوست. 📍پ.ن: وزیر ارتباطات علاوه بر اینکه خودش از طریق جنگ افزارهای مجازی فیلتر شده دشمن با مردم خود ارتباط ندارد، مسئولین دیگر را هم به حضور در سکوهای ایرانی می کند. ♦️ در دوران روحانی هم یک وزیر بازیگر ارتباطات داشتیم که کارگر و سکوهای ارتباطی دشمن بود!
10.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نامه‌ای که زندگی رهبری را تغییر داد! ✅ماجرای هجرت آیت الله خامنه‌ای از قم به مشهد برای رسیدگی به امور پدرشان!
✍نام اثر : استقبال پرشور از رئیسی در سوریه
🔻چرا با فتوشاپ ته‌ریش گذاشتن برای شهید؟ 😐🤦‍♂ نکنید این کارارو خدایی... ✍حسین‌دارابی 📍پ.ن: اگر قائل شویم که این کار از روی مرض و شیطنت نبوده باید بپذیریم در بعضی از ارگان ها و سازمان ها ، بی سوادی رسانه ای موج میزد! شهدا رو انقدر بالا میبرند که غیر واقعی و غیرقابل دسترس بشوند ، بعضی وقت ها هم با بدسلیقگی و عدم شناخت درست رسانه ، کاری انجام می دهند که هم دستاویزی برای حمله و تخریب به شهید و اسلام دست دشمن می افتد و هم موج مثبت حاصل از ایثار شهید نابود شود! ⛔️اینها عمل انقلابی نیست و به انقلابی گری نمی‌چسبد! ✅قبل از کارهای اینچنینی فکر کنید!
5.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ شیشه ضد گلوله‌ی ایرانی 🔷ویدیو تست با سلاح کلاشینکف و اسلحه کمری می‌باشد،‌ این محصول ساخت شرکت فنی مهندسی پرشیا جام می‌باشد