eitaa logo
کانال حامد طاهرالقلب
316 دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
1.3هزار ویدیو
0 فایل
کرونا بزرگترین فریب و توطئه صهیونیستها در تاریخ برای کنترل جمعیت و به افسار کشیدن افکار جهان بود چه در فضای حقیقی و چه مجازی دارای مدرک مربیگری و کارشناسی دوره پیشرفته سواد رسانه و فضای مجازی از دانشگاه امام حسین ع
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. 🔻 محمد صفایی از لیدرهای دانشگاه جندی‌شاپور اهواز دیشب به گونی هدایت شد وقتی وقتش برسه "بچه‌ها کمک " هم سودی به حالتون نداره :) 💢 @h11_t11 .
. شراب شوق می نوشـــــم به گرد یـــــار می گردم سخن مستـــــانه می گویم ولی هشیــــــار می گردم گهی خنــــدم،گهی گریــــم، گهی افتـــــم،گهی خیــــزم مسیـــحادر دلم پیـــدا و من بیمـــــارمی گردم . ‎‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌ ‌ ‌ ‌
5.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. 🔷 توی نیشابور اغتشاشگرا تو این محل فراخوان داده بودن، وقتی میان با این صحنه مواجه میشن :)) 💢 @h11_t11 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. لعنت بهتون یکساعته دارم از خنده اشک میریزم :)))))))))))))))) خب چه کاریه داداش این دوتا شاخه‌رم نمیخاست زحمت آتیش زدنشو بکشی ، زنگ میزدی دفترشون میومدن برای عرض تسلیم 🔻 @h11_t11 .
◾. حماسه ای دیگر از فتوشاپ بازان جان برکفِ جبهه ی براندازی... توضیح تصویر اول : امروز شیراز تعطیل بوده و ملت در غم شهدا به خیابان ها آمده اند. وقاحت و رذالت این جماعت را ببینید. فیلم همین را برای مخاطبِ مسخ شده ی خود به اسمِ اعتصاب مغازه دارها پخش کرده اند. تصور کند در اعتراض به داعش مغازه بسته ای ، همان را به اسم دفاع از داعش پخش کنند. "بن سلمان مالیده ها" همین قدر کثیف هستند... توضیح تصور دوم : رسما تصویری از سالها قبل و لحظه بازداشت یک جنایتکار را آورده اند، جای او یک دختر را فتوشاپ کرده اند تا سوال تکراری ما دوباره تکرار شود : جماعت ساده ای که باور میکنید ، چرا تمام عکس هایی که با آن شما را جریحه دار میکنند دختران هستند؟ چرا حتی از یک لیدر مرد چنین تصویری منتشر نمیشود؟ اندکی عقل... 💢 @h11_t11 .
10.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ لحظه دستگیری قاتلان طلبه شهید «آرمان علی‌وردی» ▫️شناسایی و برخورد قاطع با تک تک اغتشاشگران به جان و ناموس مردم در دستور کار دستگاه امنیتی به ویژه اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است ▫️بسیاری از لیدرهای آموزش دیده اغتشاشگران با توجه به اشراف امنیتی حافظان امنیت و آرامش مردم و لو رفتن چهره واقعی آنان در حال فرار از کشور هستند 💢 @h11_t11 .
. 👆قابل توجه کسایی که گزارش وزارت اطلاعات و اطلاعات سپاه رو در مورد دو جاسوس خبرنگار قبول ندارن ‏اینا هم از خبرنگاری تو همین روزنامه ها شروع کردن 🌍 @h11_t11 .
. اول این رجز خوانی توماج صالحی رو ببینین 😂 ◾اینجا توماج صالحی توئیت زده : بچه های شاهین شهر رو آزاد کنید ، من خودم رو تحویل میدم یک مشت بچه این روزها مملکتی را سرگرم اغتشاش و آشوب کرده اند. طرف را خانواده‌ش تحویل‌ش نمیگیره ، رفته رپر شده ، چهار نفر هم برایش هورا کشیدن ، فکر کرده خبریه ... 🔻در پست بعدی هم قیافه بازداشت‌شدش رو ببینین 🔷 @h11_t11 .
🔷 توماج صالحی در حال فرار از مرزهای کشور بود که سه سوته بازداشت شد. بی شرف را ببینید توئیت میزد: مگر میهمانی می روید که دست خالی به خیابان روانه میشوید؟ مسلح بروید 🔻همزمانی که داشته دیگران را دعوت به حمل سلاح میکرده در فکر دور شدن از محل آشوب و گریختن از کشور بوده است. حساب باز کردن روی این جماعت موذیِ بزدل که زیرِ کاورِ رپ پنهان شده اند ، حماقت بزرگی‌ست 💢 @h11_t11 .
. 🔹 ‏این آرمیتا عباسی که به عنوان لیدر اغتشاشات گرفتنش ، خیلی خیلی اتفاقی ستاره شش‌پر داوود گردن‌ش بود. 『 @h11_t11 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. 🔴 ببینید قدرت زوم و وضوح تصویر پهپادهای شناسایی و *چهره‌زن* اطلاعات سپاه در ارتفاع ۳۰۰متری ▪️حالا برید دوربین مداربسته‌ها رو بشکنید:)) این کلیپو دست بدست بچرخونید 💢 @h11_t11 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا