eitaa logo
کانال حامد طاهرالقلب
316 دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
1.3هزار ویدیو
0 فایل
کرونا بزرگترین فریب و توطئه صهیونیستها در تاریخ برای کنترل جمعیت و به افسار کشیدن افکار جهان بود چه در فضای حقیقی و چه مجازی دارای مدرک مربیگری و کارشناسی دوره پیشرفته سواد رسانه و فضای مجازی از دانشگاه امام حسین ع
مشاهده در ایتا
دانلود
. 🔻👆شاید براتون جالب باشه بدونید ‏در ۲۴ ساعت گذشته حدود ۳ میلیون نفر ‏کیم کارداشیان رو بخاطر حمایت نکردن از فلسطین آنفالو بلاک کردن.. ‏ این موج بر علیه همه سلبریتی های جهان در حال شکل گیریه و خیلی هارو درگیر کرده ! ‏ چقدر خوب که مردم جهان به سمت آگاهی میرن و اين آنفالو شدن ها گریبان سیاستمداران غربی را هم خواهد گرفت چهره ی دروغین مظلومانه ای که یهود با ساختن افسانه هلوکاست برای خود ساخته بود به یکباره فروریخته است 💢@h11_t11 .
. 🔻همایش ملی مدیریت تهدیدات امنیتی غیر مسلحانه 🔹مهلت ارسال مقالات: 15تیرماه 1403 📌تاریخ برگزاری همایش: نیمه دوم مردادماه1403 •┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈• ▫️وبسایت همایش 🌐 https://Must.ihuo.ac.ir ▫️پیامرسان ایتا، بله و روبیکا: 🆔 09197637585 .
. 🔻دیروز، اسلواکی اعلام کرد را نخواهد پذیرفت. ‼️امروز، نخست وزیر اسلواکی ترور شد. 🔹پی‌نوشت: الف/ WHO ، مخفف سازمان (صهیونیستی) بهداشت جهانی است. ب/ معنی پاندمی: به همه گیری بیماری که از چندقاره فراتر برود و جهانی شود. 💢@h11_t11 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. 🔻ما فلسطین را آزاد نمی‌کنیم ..... این فلسطین است که دارد دنیا را آزاد می‌کند! 💢@h11_t11 .
. 🔻خانواده ها خیلی دقت کنید. تاکسی اینترنتی با اینکه قیمتش ارزونتره اما بسیار پایین هست خصوصا برای بانوان. 📌زیرا ۱- عضوگیری برای راننده در ناوگان اسنپ بسیار بی در و پیکر هست و هرکسی با هر ماشینی میتواند به عضویت در باشگاه رانندگان اسنپ بپیوندد ۲- بعلت اینکه شماره مسافر برای راننده نمایش داده میشه ، مزاحمت بصورت تلفنی و پیامکی و یا از طریق اپلیکیشن‌ها برای بانوان مسافر بسیار زیاد هست. ۳- در صورت هر اتفاقی برای مسافر و شکایت او ، چونکه پشتیبانی اسنپ در تهران مستقر هست ، لذا پیگیری ها اصلا جدی نیست و به آن توجهی درخوری نمیشود ، تهش این هست که راننده رو دو سه روز مسدود میکنن . لذا اگر به استحکام خانواده و پیشگیری از هنجارشکنی‌های اخلاقی اعتقاد دارید بهتره از اسنپ استفاده نکنید . شماره امن‌ترین آژانس‌های در منطقه یزد میبد اردکان اشکذر همان ۱۳۳ و ۱۸۹۱ و بقیه تاکسی تلفنی های دارای مجوز و مستقر در شهر خودتون میباشد. .
هدایت شده از کارهای گروهی
13.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏺به مناسبت فرا رسیدن روز جهانی موزه، بازدید از موزه مردم شناسی اردکان در روز شنبه ۲۹ اردیبهشت ماه رایگان می‌باشد.⚱ 📆زمان: شنبه ۲۹ اردیبهشت 🕙صبح ساعت ۱۰ الی ۱۲ 🕗عصر ساعت ۱۷ الی ۲۰ 📬از عموم همشهریان دعوت می‌شود در این روز از گنجینه مغفول شهرشان بازدید داشته باشند. 🖊مدیریت موزه مردم شناسی اردکان
8.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تاریک شدن آسمان مشهد به دلیل بارش شدید باران و تگرگ و روشن شدن چراغ‌های حرم مطهر رضوی .
9.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️نجات کبوتران توسط مردم در حرم امام رضا (ع)
. 🔻۱.قبل از هرچیز باید دانست که اصل افزایش تعطیلات هفتگی، انحرافی و غلط است و بقیۀ مباحث، فرعیست. 🔸امام خامنه‌ای (حفظه‌الله) در خطبه‌های نماز جمعه: ما در ایام سال، تعطیلی زیاد داریم که این به زیان کشور است. تعطیلی‌هایمان بسیار زیاد است. علاوه‌بر آن، عده‌ای با بی‌توجهی و بی‌اعتنایی خود به کار، علم، تحصیل و به اشتغالات روزمرۀ زندگی و کارهای اداری و سازندگی، بر این تعطیلات اضافه هم می‌کنند! (۱۳۸۱/۱/۱۶) ۲.دربارۀ تشبه به کفار و تبعیت از آنان (و حکومت‌های تابع آنان) تعطیلی هفتگی و آداب و زیست هم موارد گفتنی بسیار است. برخی موارد به نقل از امام راحل و شهید مطهری: 🔸پیام امام خمینی (ره) به اتحادیۀ انجمن‌های اسلامی دانشجویان در اروپا دربارۀ اسلامی نبودن رژیم: اگر اسلام نقشی داشت به مثل شماها مجال نمی‌داد که زمزمه تغییر تعطیل جمعه مسلمین به تعطیل مسیحیان شود، به عذر سودجویی. (صحیفۀ امام، ج۳، ص۲۱۲) 🔸شهید مطهری در کتاب آشنایی با قرآن: برای یهودی‌ها و مسیحی‌ها هم یک روز خاص در هفته است که شنبه است و یکشنبه. قهراً این یک وظیفۀ عمومی است برای همۀ مسلمین که این اختصاص و خصوصیت جمعه را حفظ کنند. نغمه‌‏هایی در مقالات به‌اصطلاح علمی شنیده می‌شود. می‏‌نویسند این برای ایران سبب رکود کارهاست که تعطیلات را جمعه قرار بدهیم در حالی که اکثریت مردم دنیا که ما با آن‌ها سروکار داریم تعطیلاتشان یکشنبه است. آن‏‌وقت ما مجبوریم که در هفته دو روز تعطیل داشته باشیم، روز جمعه به خاطر خودمان و روز یکشنبه برای اینکه دنیا تعطیلی دارد. این‌ها همه مقدمۀ جذب‏‌شدن و مقدمۀ هضم‌‏شدن فرهنگی در هاضمۀ دیگران است. (ج۷، ص۸۷)
. 🔻 طبق اظهارات افراد نزدیک به شورای نگهبان ، تعطیلی روز شنبه ، رای نخواهد آورد و رد خواهد شد. .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. 🔻اولین فیلم رنگی از حرم امام رضا (ع)؛ سال ۱۳۱۸ ۲۵ جولای ۱۹۳۹ میلادی، یک گردشگر سوئیسی به نام الامایارد از میان آتش جنگ جهانی دوم به همراه دوستش با یک ماشین سواری از راه افغانستان خودش را به ایران رسانده و با دوربینی که زیر لباسش پنهان کرده اولین فیلم رنگی از حرم امام رضا (ع) را ثبت کرده است. 💢@h11_t11 .