eitaa logo
کانال حامد طاهرالقلب
326 دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
2هزار ویدیو
2 فایل
کرونا بزرگترین فریب و توطئه صهیونیستها در تاریخ برای کنترل جمعیت و به افسار کشیدن افکار جهان بود چه در فضای حقیقی و چه مجازی دارای مدرک مربیگری و کارشناسی دوره پیشرفته سواد رسانه و فضای مجازی از دانشگاه امام حسین ع
مشاهده در ایتا
دانلود
. 🔻 واکنش دکتر رحیم پور ازغدی به خبرهای ضدونقیض از تایید صلاحیت حسن روحانی برای خبرگان رهبری 🔻 دکتر رحیم پور ازغدی: ‏ 🔹بیش از یک میلیون، شکایت رسمی مردم از آقای حسن روحانی، از سوی دادگاه ویژه روحانیت، هیچ پاسخی نگرفت! 🔹دو سال پیش دستگاه قضایی گفته بود خط قرمزی ندارد!!! خبر اسناد تقلب او در رساله دکتری‌ منتشر شد و کسی پاسخ نداد! 🔹 ‏گفتند ایشان دو تابعیتی است، یا پاسپورت بریتانیایی هم داشته، هیچ مرجع قانونی توضیح نداد! 🔹 ده‌ها تخلف علنی و غیرعلنی اقتصادی و مدیریتی وی در ۸ سال حاکمیتش بر کشور، رسیدگی نشد! 🔹 رفتارهای خلاف قانون اساسی، از سیاست خارجی تا سیاست فرهنگی (۲۰۳۰ و...) و اقتصادی (ارز و بورس و مفاسد مالی) و ‏دروغ‌های مکرر و رسمی در شیوه حکمرانی سیاسی، تبدیل به پرونده حقوقی نشد! 🔹 اینک "مجتهد عادل"ی داریم که می‌خواهد در مجلس خبرگان، در تعیین و نظارت بر رهبر، اختیارات داشته و نمره بدهد... 💢@h11_t11 .
. حقوق حیوانات و 🌸﷽🌸 برخی حقوق اصلی حیوانات در اسلام ؛ ۱) خوراک او را بموقع و و قبل از غذای خودش به او بدهد. ۲) هنگام رویت آب، آب بر او عرضه کند. ۳) بیش از توان حیوان بار بر او نگذارد. ۴) بیش از حد توانایی، حیوان را راه نبرد. ۵) از پشت حیوان بعنوان استراحت و نشستن ، در حالت درجا استفاده نکند. ۶) به سر و صورت حیوان( محل تسبیح خدا) ضربه نزند. ۷) بر صورت حیوان داغ نزند.(محل تسبیح) ۸) حیوان را موقع رم کردن و عقب‌گرد نزند، (چون آنها چیزی را می بینند که ما انسانها نمی بینیم) ۹) موقع لغزش او را لعن نکند. نگوید سقط شوی! چون خداوند این اشخاص را لعنت می کند. و حیوان نیز .... وسایل الشیعه ج۸ _بحار ج۶۴ وقتی اسلام تا حد حقوق حیوانات نیز دارد، آیا باز ما باید و سند ۲۰۳۰ را از غرب وحشی بگیریم. (👈 ) ✍ اسب سواری ✅ نشر این پیام صدقه جاریه است 💢@h11_t11 .
. 🔺ناصر طهماسب درگذشت. اَبَرصداپیشه‌ی پیشکسوت‌؛ دوبلوری که نسل ما با نقشهای به یاد ماندنی سینما، تلویزیون و نریشن مستندهای این سالهای او بسیار آشناست... استاد بود اما بخاطر همکاری‌های مکررش با جبهه فرهنگی انقلاب، توسط جریان روشنفکر غربزده فضای هنر بکلی نادیده گرفته شد‌! خدایش بیامرزاد... 💬 علیرضا نادعلی ➕ ناصر طهماسب صدا پیشه و گوینده ی خیلی از مستندهای سیاسی تاثیرگذار، دیشب فوت و امروز به خاک سپرده شد... از جامعه ی حزب اللهی توقع میره به خاطر سال ها فعالیت وی در مستندهای انقلابی و کمک ایشان به جذاب تر شدن این مستندها صلواتی برایشان تقدیم کنند.. 💬 حامد سلطانی 💢@h11_t11 .
. 🔻محمدهاشم مهیمنی، آخرین استاندار گلستان در دولت خاتمی ، مردی فاسد بود که توله اش امروز به عنوان گزارشگر برای ایران شبکه تروریستی_جاسوسی کار می‌کند. محسن مهیمنی با سفارش شخصی جناب مصطفی تاج زاده فتنه‌گر وارد شبکه تروریستی_جاسوسی شد و مثل سایر لیبرال‌ها سر سفره‌ی رنگین وطن فروشی نشست. راجع به فساد پدرش آنقدر مطلب هست که با یک سرچ ساده میتوانید پی به همه چیز ببرید. 💢@h11_t11 .
ـ 🔻تحریم انتخابات به بهانه واهی رد صلاحیتها، از سوی عزیزان اصلاح‌طلب ، یک فرا فکنیه! جناحی که بیش از ۳۲سال مدیریت کشور دستش بوده حالا انقدر با قحط الرجال روبه روئه که حتی یک نفر مطابق معیارهای قانونی نداره؟! این خیلی نکته مهمیه 💢@h11_t11 .
. 🔻نیازی به امتحان اجتهاد از حسن روحانی نیست. ایشون اگر توضیح بده که چطوری بدون دانستن زبان انگلیسی و بدون حضور در دانشگاه، از یک دانشگاه بریتانیایی مدرک دکترا گرفته کفایت میکنه. 💢@h11_t11 .
. . ⁉️پاسخ به شبهات دانش آموزی❓ 1⃣ «چرا تبعیض جنسیتی وجود دارد؟» 📝1_ جواب اجمالی: 🔷 تصور کنید یک پادشاهی بخواهد برایش شمشیری از طلا بسازند و بگوید من می‌خواهم در مبارزه با دشمن از این شمشیر طلا استفاده کنم. همین شمشیر طلا وقتی در مبارزه با شمشیر فولادی قرار بگیرد، شکسته می‌شود. آیا می‌توان گفت چون شمشیر طلا شکست خورد، پس طلا بد است؟! مسلما کسی این را نمی‌گوید. چون خاصیت طلا این است. به این خاطر کسی نمی‌گوید شمشیر طلا از شمشیر فولاد بی ارزش‌تر است. بلکه ارزش او بالاتر هم هست. ولی جایگاهش میدان جنگ نیست. بلکه جایگاهش در بالای سر پادشاه و فخر اوست. 🔹زن و مرد هم طبق ویژگی‌هایی که خدا به آن‌ها داده است، از آن‌ها انتظار دارد. مثلا از زن انتظار ندارد که کار سنگین انجام دهد، یا وارد میدان جنگ شود و مبارزه کند. چون ویژگی و روحیه‌ی او لطیف و احساسی است و باید مثل باران که کلوخ را نرم می‌کند تا زمین آماده پرورش دانه شود، مرد سخت و خشن را برای ساختن زندگی نرم می‌کند. یا مثل نسیم که به درختان و سبزه‌ها شادابی می‌دهد با نسیم احساساتش به خانه شادابی دهد. یا مثل خورشید که به گل‌ها گرمی می‌دهد به زندگی گرمی دهد. اما مرد ویژگی‌اش این است که سخت و مقاوم است و در برابر خطرها و درگیری‌ها و جنگ‌ها از زن و خانواده دفاع کند و کار سنگین بر عهده‌ی مرد است. چون ویژگی اوست. پس در واقع تبعیض جنسیتی وجود ندارد بلکه تفاوت‌ها و ویژگی‌های مرد و زن است که بین کارها و وظایف آن‌ها تفاوت گذاشته شده است. 2- دوم: ما به دیگران خصوصا غربی‌ها و روشنفکرها کاری نداریم که زن را یک کالا می‌دانند و مثل یک کالا با او رفتار می‌کنند و ارزشی برای او قائل نیستند. اما در اسلام خداوند بین زن و مرد در ارزش و جایگاه تفاوتی نگذاشته است حتی در برخی موارد جایگاه و ارزش زن بالاتر از مرد خوانده شده است. به طوری که بهشت را زیر پای مادران قرار داده‌اند. دختر را تشبیه به رحمتی کردند که از او بازخواست نمی‌شوید و پسر را به نعمتی تشبیه کردند که به خاطر او بازخواست می‌شوید. 🌹🌹🌹🌹 💢@h11_t11 .
. 🔻اسپانیایی ها توی نظرسنجیِ اینکه فکر میکنند بابانوئل کجا زندگی میکنه اکثرا ایران رو انتخاب کردند . بابانوئل در ایران😊 💢@h11_t11 .