وقتی غمی به سینه سزاوار میشود
دل با دو دیده وارد پیکار میشود
دل موج میزند که ببارد ز چشمِ تر
وز زخم چشم سینه چو گلزار میشود
هی دیده میرود که بگیرد سراب را
هی کار قلب حسرت و انکار میشود
در محضر عدالت دل زندگی خطاست
هر قطره از سر مژه بر دار میشود
غم کهنه میشود ولی از دوستان بپرس
چونان لباس کهنه به تن زار میشود
لبخند میزنم که نگویند عاشق است
لبخند می زنم که نگهدار می شود
باید سزای عشق بگیرد غمت ز دل
اینگونه غم به سینه سزاوار می شود
#دلاوار
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
وااسفا
شما خودتان از خواندن اقتصاد سرمایهداری چه عایدتان شد که دانشآموزان بیچاره را میخواهید آلوده کنید؟
مگر حضرت آقا نفرمودند مگر علوم انسانی اسلامی تولید کردهاید که این همه دانشجوی علوم انسانی میگیرید.
ماجرای آموزش سواد مالی و سواد اقتصادی به دانشآموزان ذيل پروژه CEE است که در حقیقت همان ۲۰۳۰ در حوزه اقتصاد است.
#فریب_بزرگ
توضیح بیشتر
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
گاهی اوقات به این فکر میکنم که عیبی ندارد جمهوری اسلامی به عدهای بچه حزباللهی حقوق میدهد در این سازمانها و موسسات تا حزباللهی بمانند. سازمانها و مؤسساتی که پشیزی کارکرد ندارند جز همین که چهارتا بچهحزباللهی در آنجا دور هم جمع میشوند و یک حقوقی میگیرند و تمام...
البته این اتفاق بهطور طبیعی در همه دنیا و همه حکومتها میافتد. مؤسساتی که برای اهداف حاکمیتی شکل میگیرند اما آخرش هم نمیدانند قرار است چکار کنند.
تعدادی از افرادی که در این نهادها هستند با دغدغه و باانگیزه و خوشفکرند. بعد از مدتی یا سرخورده میشوند و به هر دلیلی میمانند. برخی هم تحمل نمیکنند و میزنند بیرون.
بین این موسسات آنهایی که به نهادهای امنیتی متصل هستند و به هیچ نهادی هم پاسخگو نیستند وضعیت فاجعهباری دارند.
گاهی اوقات از فرط کژفهمی و کجروی در آنها اتفاقاتی میافتد که آدم شرم میکند از بازگویی.
خلاصه آنکه من بعد از سالها کار کردن با مجموعهها و نهادهای مختلف دولتی و شبهدولتی به این نتیجه رسیدم که باید دست روی زانوی آتشبهاختیاری گذاشت و توکل کرد به خدا و هرکاری میشود برای تمدنسازی انجام داد.
از هیچ نهاد رسانهای و فرهنگیِ دولتی و حاکمیتی هیچ بخاری برای انقلاب بلند نمیشود. اگر نگوییم دودشان به چشم انقلاب میرود.
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
رئیسی در صحن سازمان ملل: قرآن نمیسوزد. با آتش توهین و تحریف حقیقت نمیسوزد.
هرچند سوزاندهست قرآن ریشههاتان را
قرآن نمیسوزد نمیسوزد نمیسوزد...
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
رسانه بنگاه نیست!
حضرت آقا وقتی از تولید "صدها" اثر هنری فاخر در مورد دفاع مقدس صحبت میکنند اساسا مسئولین و ساختارهای تولید آثار رسانهای درکی از این مساله ندارند. یعنی متوجه این عدد نمیشوند و تصور میکنند آقا همینطوری یک عددی را بیان کردهاند.تقصیری هم ندارند. ساختار تولید رسانهایشان محدود است.
صدا و سیما توان چنین تولیدی را ندارد. موسسه اوج و حوزه هنری و وزارت ارشاد و... روی هم که جمع شوند نهایتا ده اثر داشته باشند. راهکار عمل به امر ولیّ جامعه تغییر در نگاه به مدیریت رسانه انقلاب اسلامی است. مدیریت رسانه انقلاب با مدیریت یک بنگاه اقتصادی متفاوت است.
همانطور که مدیریت دفاع مقدس با مدیریت یک نیروی نظامی متعارف فرق میکرد.
نمیتوان بدون استفاده از ظرفیت عظیم مردم و خروج از دوگانه دولتی_خصوصی به امر حضرت آقا عمل کرد. نمیتوان با شیوههای متعارف مدیریت رسانه و بدون تغییر در همهی شیوههای تولید رسانه به این اعداد رسید و در مقابل غولهای رسانهای دنیا پیروز شد.
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رهبر انقلاب: ضرورت تولید ده ها و صدها اثرهنری در مورد دفاع مقدس!
یک مدیر رسانه وقتی با نگاه بنگاه داری به مدیریت رسانه مشغول است با خودش می گوید یک اثر هنری فاخر 100 میلیارد تومان هزینه دارد و من برای تولید در حوزه دفاع مقدس 200 میلیارد بودجه دارم فلذا از این صدها اثر هنری 2 عددش به من می رسد!
این برخوردها با امر ولی جامعه در همه حوزه ها وجود دارد.
حضرت آقا می فرمایند بانکها غلط می کنند بنگاه داری می کنند وزیر می گوید ما بانک ها را موظف کردیم 50 درصد بنگاه داری کنند فقط!
حضرت آقا می فرمایند باید جهش تولید داشته باشیم فهم عده ای نهایتا رونق تولید و بهبود فضای کسب و کار است!
حضرت آقا می فرمایند خام فروشی نداشته باشیم عده ای فهمشان این است که کمی هم فرآوری کنیم!
حضرت آقا می فرمایند دلارزدایی داشته باشیم عده ای می گویند چند پیمان دو جانبه پولی هم داشته باشیم!
حضرت آقا می فرمایند مونتاژ هم تولید نیست! عده ای به مونتاژکاری افتخار می کنند و حمایت از آن را حمایت از تولید می دانند!
حضرت آقا می فرمایند تعاونی و بنگاه های کوچک ارکان اصلی اقتصاد مقاومتی هستند عده ای با چند کار نمایشی مساله را پشت گوش می اندازند!
اما کافی است یک جایی حضرت آقا یک اشاره ای به نکته ای بکنند که به مذاق لیبرالها خوش بیاید!
مگر ول کن ماجرا می شوند!
تا ته نئولیبرالیسم را در نیاورند به اسم آقا دست بردار نیستند!
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رحمت بر این قلم و این اثر خوشگل و پرمحتوای هنری!
خدا پدر و مادر تولیدکننده این کار رو بیامرزه.
و البته خدا پدر و مادر اون کسانی که این حرف رو تولید کردند و الان داره تبدیل میشه به محصول رسانه ای هم حفظ و رحمت کنه.
#اقتصاد_فرهنگی
#خانواده
#زیست_شهر
#خانه_مولد
#سرمایه_داری
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
اگر یک ماشین 500 میلیونی برای شما کفایت می کند
سوار شدن بر ماشین دو میلیارد تومانی گناه کبیره است
اگر اسکان در یک خانه یک میلیاردی برای شما کفایت می کند
سکونت در یک خانه ده میلیاردی گناه کبیره است
اگر یک گوشی 20 میلیونی برای شما کفایت می کند
استفاده از گوشی 50 میلیونی گناه کبیره است
امام صادق علیه السلام: آیا خیال میکنی که چون خدا به کسی مالی دهد و او را در آن امین بداند، به وی این اجازه را می دهد که اسبی را به ده هزار درهم برای سوار شدن خود بخرد؛ در صورتی که اسبی به بهای بیست درهم برای او کافی باشد. و [خداوند در قرآن] فرمود: اسراف نکنید که خداوند اسرافکاران را دوست ندارد.
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
امام صادق علیه السلام:
مال، مال خداست، و آن را نزد اشخاص به امانت میگذارد، و بر ایشان روا میدارد که از آن با میانه روی بخورند، و با میانه روی بنوشند، و با میانه روی بپوشند، و با میانه روی زناشویی کنند، و با میانه روی از مرکب استفاده کنند.
و هر چه جز آن باشد، به فقرای مؤمنان دهند، و به نابسامانی زندگی ایشان سامان بخشند.
پس هر کس چنین کند، خوردنی و نوشیدنی و سواری و مرکب و زناشویی او حلال است و هر کس، چنین نکند، بر او حرام خواهد بود.
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
امام صادق علیه السلام: لَيْسَ مِنْ شِيعَتِنَا مَنْ مَلَكَ عَشَرَةَ آلاَفِ دِرْهَمٍ إِلاَّ مَنْ أَعْطَى يَمِينا وَ شِمَالا وَ مِنْ قُدَّامٍ وَ خَلْفٍ.
شيعۀ ما نيست كسى كه ده هزار درهم را تملك كند،مگر كسى كه به دست چپ و راست و از جلو و پشت سر،انفاق كند.
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
عَنْ أَبِي جَعْفَرٍ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ فِي قَوْلِ اَللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ اَلَّذِينَ يَكْنِزُونَ اَلذَّهَبَ وَ اَلْفِضَّةَ : اَلْآيَةَ قَالَ إِنَّمَا عَنَى ذَلِكَ مَا جَازُوا أَلْفَيْ دِرْهَمٍ وَ ذَكَرَ أَنَّ اَلْعُلَمَاءَ يُحَاسِبُونَ أَنْفُسَهُمْ كُلَّ لَيْلَةٍ فَإِنْ كَانَ عِنْدَهُمْ مِنَ اَلْعَيْنِ أَكْثَرَ مِنْ أَلْفَيْ دِرْهَمٍ أَخْرَجُوهُ فَقَسَّمُوهُ وَ لاَ يَثْبُتُ عِنْدَهُمْ أَكْثَرُ مِنْ أَلْفَيْ دِرْهَمٍ .
امام باقر عليه السّلام در بارۀ آيۀ شريفۀ و كسانى كه طلا و نقره را پنهان مى كنند فرمود: مقصود كسانى هستند كه بيش از دو هزار درهم جمع كنند. گفته شده كه: علماء همواره هنگام شب به محاسبۀ خود مى پردازند،اگر نزد آنان بيش از دو هزار درهم بود آن را جدا نموده و تقسيم مى كردند،و هرگز بيش از دو هزار درهم نزد خود نگاه نمى داشتند.
پ ن: این اعداد را به قیمت امروز محاسبه نکنید. اصل مطلب را بگیریم.
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
امام باقر عليه السّلام فرمود: در زمان رسول خدا صلّى اللّٰه عليه و آله يكى از اصحاب صفّه كه شخصى فقير و با ايمان و عابد و بسيار محتاج بود،و هميشه هنگام نماز ملازم رسول خدا صلّى اللّٰه عليه و آله بود و از ايشان جدا نمى گشت،و رسول خدا صلّى اللّٰه عليه و آله هم وقتى به احتياج و عزّت نفس او توجّه مى كرد دلش مى سوخت،روزى به او فرمود:اى سعد اگر چيزى به دستم رسيد تو را بى نياز مى كنم.جبرئيل بر او نازل شد و دو درهم به حضرت داد و گفت:اين دو درهم را به او بده و امرش كن كه با آنها تجارت كند و با روزى خدا زندگى كند،سعد دو درهم را گرفت،بعد از اينكه رسول خدا صلّى اللّٰه عليه و آله نماز ظهر و عصر را خواند،فرمود:اى سعد برخيز و به دنبال روزى برو،من نسبت به حال تو غمگينم،سعد به طرف تجارت رفت،و چيزى را به يك درهم نمى خريد مگر اينكه آن را به دو درهم مى فروخت،و به دو درهم نمى خريد جز آنكه آن را به چهار درهم مى فروخت،دنيا به سعد رو كرد به حدّى كه مال و اموالش بسيار شد و تجارتش رونق گرفت،و نزديك مسجد رسول خدا صلّى اللّٰه عليه و آله دكّانى تهيه كرد و در آن به جمع سود تجارت پرداخت،هر گاه بلال مى گفت الصلاة ،رسول خدا صلّى اللّٰه عليه و آله به طرف مسجد مى رفت ولى سعد مشغول دنيا بود،و وضو نمى گرفت و آمادۀ نماز نمى شد. پيامبر صلّى اللّٰه عليه و آله به او فرمود:اى سعد دنيا تو را از نماز باز داشته سعد مى گفت:چه كنم، اموالم از بين مى رود،اين مرد مى آيد و به او چيزى مى فروشم و پولش را از او مى گيرم،و از اين مرد چيزى مى خرم و بايد پولش را به او بدهم.در اين هنگام جبرئيل نازل شد و گفت:اى محمّد مال و دنيا انسان را از آخرت دور مى كند،به سعد بگو دو درهمى را كه به تو دادم به من بازگردان،پيامبر صلّى اللّٰه عليه و آله فرمود:اى سعد آن دو درهم را به ما نمى دهى؟ سعد گفت:چرا،بلكه دويست درهم مى دهم،فرمود:من فقط همان دو درهم را مى خواهم.سعد دو درهم را به ايشان داد،ناگاه دنيا به سعد پشت نمود،به طورى كه تمامى آنچه را جمع كرده بود از بين رفت،و به همان حالتى برگشت كه اوّل داشت.
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از شکوه زن و زنانگی
سلام علیکم
اگر ایشان هم مخاطب کانال ماست باید به ایشون عرض کنم در منطق زنان شیعه، زنان ما پاسدار کیان خانه هستند و اولین مسالهای که در قیامت مورد بازخواست قرار خواهند گرفت مساله خانه و همسرداری است. تا جاییکه همسرداری خوب برای زنان جهاد محسوب میشود.حال اگر اشتغال به حفظ خانه و تربیت فرزند لطمه بزند، یک زن از حقیقت زنانگی خودش دور افتاده است. و در طولانی مدت روح خود زن آسیب خواهد دید و بهتر هست دوباره برگرده و با تقویت نهاد خانه به فکر اهتمام به امور مسلمین باشد
اما توصیه بنده برای شما برادر گرامی :دلایل علاقه همسرخودتان به اشتغال رو شناسایی کنید، آیا نیاز مالی، نیاز به احساس مفید بودن، ترس از خانه ماندن و منزوی شدن، عدم شناخت از وظایف حقیقی زن است ؟ محبت و مدارا و صحبت کردن رو اولویت خودتون در توجه به همسرتان به خانه وخانواده قرار دهید و سعی کنید برای رفع نیازهای روانی ایشون به اشتغال تدبیری و جایگزینی بیابید
لطفا سه عکس بالا را با دقت ببینید!
دو عکس راجع به بانک است
بانک خصوصی سامان اقتصاددانانی را دعوت کرده تا ثابت کنند خلق پول بانک خصوصی نه تنها بد نیست که کاملا طبیعی است و حتی باعث شادی و طراوت پوست هم میشود.
داوود سوری که در جریان اغتشاشات ۱۴۰۱ بسیار فعال بود و مدتی دستگیر شد له همراه حسین جوشقانیان که تحصیلکرده دانشگاه شیکاگو هست کارشناسان این نشست خیلی خیلی علمی بودند.
سال گذشته رسانههای منحطی مثل دنیای اقتصاد و زیرمجموعههاش کمپین آزادی داوود سوری را راهاندازی کردند.
اما سومین عکس مربوط به زمانی است که کمپانیهای سیگار دانشمندانی را اجیر کردند تا ثابت کنند و قسم بخورند نیکوتین اعتیاد آور نیست و اتفاقا این پزشکان هم کلی مقاله و کتاب علمی! نوشتند و مصاحبه کردند و قسم خوردند که نیکوتین اصلا هم اعتیاد آور نیست!
#فریب_بزرگ یعنی همین. یعنی استفاده از واژه علم برای توجیه عملکرد ساختارهای سرمایهسالار در جامعه.
تازه این ماجرا مربوط به پزشکی است. در حالی که در حوزه علوم انسانی و اقتصاد و... مساله بسیار فاجعهبارتر است.
#تجارت_علم #بچههای_شیکاگو
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😂😂
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از مجمع عالی اقتصاد مقاومتی خراسان جنوبی
برخی پیامدهای منفی فروشگاههای زنجیرهای:
۱- فروشگاههای زنجیرهای شرایط خاصی را برای همکاری با تولیدکنندگان تعیین میکنند. این شرایط در نهایت به نفع فروشنده و به ضرر تولیدکننده است.
۲- تبلیغات گسترده و زرق و برق این فروشگاهها منجر به کسادی و تعطیلی مغازههای کوچک میشود.
۳- فروشگاههای زنجیرهای تمایل دارند با تولیدکنندگان بزرگ کار کنند. از این رو بازار تولیدکنندگان کوچک محدود میشود.
۴- کارگرانی که در این فروشگاهها استخدام میشوند، غالباً از کف حقوق و مزایا بهرهمند میشوند.
۵- ثروت مالکان فروشگاههای بزرگ رشد تکاثری میکند. افزایش ثروت، مقدمه برخورداری از امکانات، روابط و رانتهای مختلف مثل تسهیلات کلان است. علاوه بر این بخشی از درآمد این قشر صرف خرید دارایی در خارج از کشور و عیش و نوش لاکچری میشود.
۶- فروشگاههای زنجیرهای کارکردهای فرهنگی و اجتماعی مغازههای کوچک محلی را ندارند.
🔹بنابراین ممکن است فروشگاههای زنجیرهای فوایدی داشته باشند، اما با توجه به پیامدهای ذکر شده در نهایت به ضرر جامعه خواهند بود.
🔹میتوان با تغییراتی مثل: عدم صدور مجوز فعالیت در سطح ملی، الزام مالکیت تعاونی و ... برخی پیامدهای منفی را کاست.
🔹همچنین میتوان با شفاف و روانسازی نظام توزیع و طراحی نظام قیمتگذاری منصفانه، سودهای نجومی فروشگاههای زنجیرهای را محدود نمود.
🇮🇷یادداشتِ اقتصادی | مجتبی غفاری
🌻جهادگران اقتصاد مقاومتی👇
@jam_zn
هدایت شده از محسن قنبریان
✅ مواضع اصولی و انقلابی و روبه جلو و همه جانبه ی #رئیس_جمهور در نیویورک قابل ستایش و استقبالِ گرم از ایشان کاری انقلابی و شایسته #جنبش_دانشجویی است.
محسن قنبریان
☑️ @m_ghanbarian