📢 فرمودهاند: «كسی كه دو روزش مساوی است ضرر كرده است.»
حالا كسی كه دو سالش مساوی است، چطور؟ كسی كه امسالش از پارسالش بدتر شود، چه؟
باید يک محاسبهای از خودمان بكنيم ببينيم پارسالمان بهتر از سال قبل بوده است یا خیر و عيبهای ما كجا بوده است؟
💠 استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری:
«وقتي سال نو میشود و بهار میشود، يك سال جديد آمده است و يك سال هم رفته است.
در روايات آمده: هر شب و روزی كه میآيد، ندا میدهد و میگويد: من ديگر تكرارشدنی نيستم. بهره خودت را از من ببر. فردا شب، فردا شب است. نگو من فردا شب، نمازشب میخوانم! من ديگر نيستم! من روز قيامت كه شهادت میدهم، صفحه وجود من از نور نافلهٔ شبِ تو خالی است.
سال بهطريقاولی وقتی كه رفت ديگر برنمیگردد. امسال هم كه آمد ديگر برگشتنی نيست.
بنابراين همانطور كه دستور دادهاند که هر شبانهروز، خودتان را به حساب و كتاب بكشيد، باید يك مراقبهای هم نسبت به سال گذشته داشته باشيد. اين بوتهای كه من در خانهام داشتم، خشك شد، دوباره الآن گل داده است. من در اين يك سال چه كردهام؟ حساب و كتابی از خودش بكشد و نسبت به امسالش با خدای متعال عهدها و قرارهایی ببندد و از نفْس خودش تعهداتی بگيرد. امسال بايد در وادی حق يك قدم جلو برويم؛ عالمتر و متقیتر و خداشناستر و خدومتر شويم و عيبهای ما كم شود. فرمود: كسی كه دو روزش مساوی است ضرر كرده است. حالا كسی كه دو سالش مساوی است، چطور؟ فرمود: كسی كه امروزش از دیروزش بدتر است، ملعون است و از رحمت خدا دور است. كسی كه امسالش از پارسالش بدتر شود، چه؟
يك محاسبهای از خودمان بكنيم ببينيم پارسالمان بهتر از سال قبل بوده و عيبهای ما كجا بوده است؟ اگر انسان، اهل مراقبه و محاسبه نباشد، همه عالم هم معلم شوند، هيچ چيز دست او را نمیگيرد. معلم مثل طبيب است، نسخه را میدهد، بايد خود شما دارو را مصرف كنی و خودت مراقب احوال خودت باشی.
بنابراين در امسال که سال جديدی است، بايد برای خودمان برنامهريزی جديدي داشته باشيم و برنامهريزیهای ما خيالی هم نباشد، با واقعيت منطبق باشد؛ ولی برنامه روبهپيش باشد. در باطن، ظاهر و در معنوياتمان و در همه چيزمان بايد تصميم بگيريم عيبهای گذشته مرتفع شود، در سال آينده انشاءالله اين عيبها برطرف شود. سعی كنيم امسال ما بهتر از سال گذشته ما باشد. صحيح نيست انسان دوسالش مثل هم باشد؛ نماز ، روزه و شبزندهداری امسال با سال قبل بايد فرق داشته باشد؛ زبانش و گوشش باید فرق کند.
اگر هر كاری که میكرده، در سال بعد هم انجام دهد، پس اين عمر را خدا برای چه داده است؟».
☑️ @mirbaqeri_ir
🌹 تولدت مبارک سردار دلها
نامت ای نامدارِ فروردين، زينتِ هفتسينِ خانه هاست.
یکم فروردین، سالروز تولد سردار دلها شهید حاج قاسم سلیمانی گرامی🌹
━━━💠🍃🌸🍃💠━━
📡 Join → @mostaghimabadi
🛑📸جدول قمر در عقرب سال ۱۴۰۲ هجری خورشیدی
🔹در روایتی امام صادق علیه السلام میفرمایند: «هر کس در هنگامی که قمر در عقرب باشد مسافرت یا ازدواج نماید ، خیری نمی بیند» الکافی، ج۸، ص ۲۷۵
اخبار مهم را ابتدا اینجا ببینید
http://eitaa.com/joinchat/3298492416Cc8880c401c
اولین و بزرگترین کانال قمیها☝️
🔴اولین رویکرد جدید رسانه سعودی عرب نیوز به ایران
🔹تبریک عید نوروز در صفحه اول روزنامه عرب نیوز عربستان به همراه گزارشی از علاقه سعودیها به طعم چلوکباب و بستنی زعفرانی تا معرفی هفت سین و موسیقی ایرانی!
✅با بدون سانسور متفاوت بیاندیشید👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
khaterat-reyshahri.pdf
7.05M
📝 خاطرات سیاسی مرحوم #ریشهری 📜
💥 باتوجه اهمیت کتاب خاطرات سیاسی مرحوم ری شهری، وزیر وقت اطلاعات
📓مطالعه این فایل راتوصیه میکنیم
🏴بمناسبت اولین سالگرد رحلت مرحوم ریشهری
#مفتاح
#جهاد_تبیین
#عید_نوروز
#ماه_رمضان
•┈┈••••✾•🌿🌺🌺🌿•✾•••┈┈•
@meftahgolestan
هدایت شده از KHAMENEI.IR
4_5821396134672731873.mp3
28.62M
🎙 بشنوید | صوت کامل سخنرانی رهبر انقلاب در اجتماع زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی. ۱۴۰۲/۱/۱
💻 Farsi.Khamenei.ir
از اعمال شب اول ماه مبارک
و شب آخر ماه مبارک
زیارت سیدالشهدا(س) است ...
در این ماه در طواف و پناه حسین ع باید بود
رساله امجدیه.pdf
15.05M
رساله «امجدیه» در حقیقت میهمانی خداوند متعال و آداب میهمان و کیفیت نوافل و ادعیه غیرمعروفه شهر رمضان، از علامه ذوفنون حاج شیخ محمد رضا نجفی اصفهانی (از شاگردان عارف واصل آخوند ملا حسینقلی همدانی)
🔸نمازهای هزارگانه ماه مبارک رمضان و استحباب اکید آن
🔹علامه ذوفنون ابوالمجد حاج شیخ محمد رضا نجفی اهتمام زيادي به نمازهاي نافله هزارگانه ماه مبارک رمضان داشته و رساله امجديه را در ترويج اين سنت مؤکّد نگاشته است.
🔸ايشان مینويسند:
🔹«اعجب از آن اينکه مرحوم علامه مجلسی بعضي اعمال از نماز و ادعيه که ابداً سند معتبر ندارد و به معصوم نمی رسد در کتاب شريف «زاد المعاد» نقل فرموده، حتی مثل دعاهای روزها[ي ماه رمضان]، يعني برای هر روزی دعای مخصوص، که به حسب سند و متن در منتهای ضعف است، و از اين نماز که اجماع علما و تظافر اخبار را بر آن شنيدی، ورؤساء دين و مشايخ مذهب اکتفا به لفظ مستحب در اين نماز نمی فرمايند، بلکه او را مستحبّ اکيد مینامند... ابداً ذکری نفرموده، و از ادعيه معتبره عالية المضامين او در اين کتاب اثری نيست.
🔸و عجيب تر آن که با شهرت اين نماز و ادعيه آن در زمانهاي سابق، چنانچه محقق در معتبر ميفرمايد: «عمل الناس في الآفاق علي الاستحباب؛ يعني عمل مردم در آفاق بر استحباب است» اين ايام در اين بلاد منسوخ شده، و اين فقير اين مدّت قريب به ده سال، که در دارالايمان اصفهان هستم، نشنيدم يک نفر اين نماز را به جا آورد و ادعيه آن را بخواند».
🔹ايشان سپس تحت عنوان آسان بودن ادای اين نماز مينويسد:
🔸«حقير در ايام مجاورت نجف اشرف، در اکثر سال ها مواظبت بر اين نوافل داشتم، و اثرهاي بسيار، چه دنيوي و چه اخروي، از آن مشاهده ميکردم، و با اين که کوتاهي شب در بعضي سالها به هشت ساعت تقريباً ميرسيد، تمام هزار رکعت را در ماه، با سوره و قنوت و تمام ادعيه وارده، و بعض مستحبّات ديگر، از صلوات در رکوع و سجود و تسبيح فاطمه سلام الله عليها بعد از عدهاي از رکعات، به جا ميآوردم و مانع کارهاي ديگر نمي شد، چه امور دنيا از معاشرت و مراوده، و چه امور آخرت از زيارت و ادعيه سحر و غيره، به مقداري که توفيق مساعد بود به جا ميآوردم.
🔹پس مبادا شيطان از اين راه مانع مؤمنين بشود و [آنان را] از اين فيض عظيم محروم نمايد. لااقل يک سال تجربه نمايند تا صدق حقير ظاهر شود».
@bazmeghodsian