eitaa logo
هنگام درنگ
83 دنبال‌کننده
3.7هزار عکس
1.8هزار ویدیو
101 فایل
این نیز بگذرد ...
مشاهده در ایتا
دانلود
✅انقلاب حد نصاب لازم نیرو را دارد «ما هشتاد و چند میلیون جمعیّتیم و از این جمعیّت، عدّه‌ای کودک و نوجوانند و وارد مقولات نیستند، از آن عدّه‌ای هم که هستند، بعضی‌هایشان مخالف این راهند ... یک مجموعه‌ در در این کشور وجود دارد که پای این حرف محکم ایستاده؛ معنای ایستادگی ملّت این است». (1398/1/19). پی نوشت: پیروزی در انقلاب اسلامی و پیروزی در جنگ مقدس هشت ساله نیز با استقامت همین حد نصاب لازم به دست آمد، در حالی که در همان زمان هم بسیاری نسبت به رویدادهای انقلاب بی تفاوت بودند.
هدایت شده از هابیلیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چه قدر زیبا امر به معروف کرد این خانوم بدحجاب رو، آفرین 👌 @Habiliyan
✅ابتنای اجتماعی بر سازی فردی 🔹در تمدن سازی، شاید به جای شروع از نظام سازی اجتماعی، باید از سبک زندگی فردی شروع کرد، شاید به جای آسمان نگری، باید زمین را دید و از همین پایین شروع کرد. 🔹از این خرده سبک زندگی های دینی، نظام اجتماعی متناسب و مقتضی متولد میشود،مطالبه اش ایجاد میشود و نظام اجتماعی متناسب با آن شکل میگیرد 🔹تاکید رهبری هم در بیانیه گام دوم بر طراحی سبک زندگی است نه طراحی نظام های اجتماعی 🔹سبک های زندگی دینی در دنیای جدید را باید مجتهدانه طراحی و در زندگی خود تست کرد، اگر مجتهد نیستیم، باید به سیره بزرگان دینی مراجعه و سبک زندگی دینی آنها را استخراج و ارائه کرد.
✅ شادی به سبک 2030 🔹یکی از طلاب کرج: برای دخترم در مدرسه جشن کلاس اول گرفته اند و آهنگ ساسی مانکن را پخش کرده اند، اعتراض کردم، گفتند باید بچه ها شاد باشند!!! 🔹ظاهرا اوضاع خیلی وخیم تر از چیزی است که در آینه می بینیم و در بسیاری از مدارس صدای این آهنگ سخیف بلند است یعنی واقعا معلمان مملکت نمی فهمند یک آهنگ جنسی مناسب کودکان نیست؟ بعید است، قضیه احتمالا چیز دیگری است 🔹در 2030 بحث مطرح است (نه تربیت جنسی) یعنی باید به کودک همه چیز را آموزش داد تا در معرض خطر قرار نگیرد! و ترویج این نوع آهنگ های جنسی هم شاید در چارچوب آموزش جنسی و سند 2030 قرار می گیرد، آن هم به بهانه شاد کردن بچه ها.
🌀 برشی از یک کتاب 🔹 سبک شمردن روزه روزه را هم نباید استخفاف کرد و سبک شمرد. بعضی روزه را به شکلی می‌گیرند (حالا این شوخی است) که- العیاذبالله- اگر من به جای خدا بودم اصلًا روزه اینها را قبول نمی‌کردم. من افرادی را سراغ دارم که اینها در ماه رمضان شب تا صبح را نمی‌خوابند اما نه برای اینکه عبادت کنند، بلکه برای اینکه مدت خوابشان پر نشود؛ تا صبح هی چای می‏خورند و سیگار میکشند، اول طلوع صبح که شد نمازشان را می‌خوانند و می‌خوابند، چنان بیدار می‌شوند که نماز ظهر و عصر را با عجله بخوانند و بعد بنشینند سر سفره افطار. آخر این چه روزه‏ای شد؟! آدم شب تا صبح را نخوابد برای اینکه در حال روزه حتماً خواب باشد و رنج روزه را احساس نکند. آیا این استخفاف به روزه نیست؟! به عقیده من مثل فحش دادن به روزه است، یعنی‏ای روزه! من اینقدر از تو تنفر دارم که می‌خواهم رویت را نبینم!. 📚 آزادی معنوی، شهید مطهری، ص۸۹
🔴دین این نیست! 🔹عده اى از روى كج فهمى يا از روى غرض، اين طور وانمود مى كنند كه دين عبارت است از يك سلسله ها و ها، بكن، نكن، بخور، نخور، دين را اين گونه معرفى مى كنند، دين اين است؟! اين غير منصفانه ترين و نگاه نسبت به هر دينى، به خصوص دين اسلام است. 🔹معرفت روشن، شادابى ناشى از ايمان، حركت برخاسته از معرفت، به كار انداختن روح خردمندى و آن وقت روشن و شفاف نسبت به ؛ اين پايه دين است. 🔹دين در درجه اوّل، يك و يك شناخت است؛ شناخت نسبت به اين عالم، نسبت به انسان، نسبت به مسئوليت، نسبت به مسير و راه و هدف؛ مجموعه اين معرفت ها پايه دين است. (رهبر انقلاب، 1379/5/5).
✅انفجار کیوسک و آرامش امام مرحوم آیت الله روح الله شاه آبادی (فرزندِ استادِ امام) که خودش شاگرد امام بود و خیلی به ایشان ارادت داشت تعریف میکرد، روزی در نجف همراه امام در حال حرکت در کوچه ای بودیم که ناگهان پس از عبور از کنار یکی از کیوسک های برق فشار قوی، آن کیوسک فشارقوی منفجر شد و موج انفجارش تا شعاع ۵۰۰ متر همه شیشه ها را شکاند. با این شدت حادثه، اما امام خمینی حتی یک تکان کوچک نخورد و بر نگشت (که این تکان غیرمنتظره ظاهرا قهری بدن است). [ امام خمینی با چنین توحید مصداقی قلبی است، که وقتى در سال ۴۳ بعد از آزادیشان در مسجد اعظم سخنرانى كردند، فرمودند: «والله من به عمرم نترسیده ام. آن شبى هم كه آنها مرا میبردند، آنها (مامورها) میترسیدند و من آنها را دلدارى میدادم» ]. @abedini
✅ و الله قسم من با قبول قطعنامه مخالف بودم والله قسم، من از ابتدا با انتخاب شما (آقای منتظری) مخالف بودم ... والله قسم، من با نخست وزیری بازرگان مخالف بودم ... والله قسم، من رأی به ریاست جمهوری بنی صدر ندادم و در تمام موارد نظر دوستان را پذیرفتم (نامه امام به آقای منتظری، 68/1/6) و اگر روح خدا زنده بود، چنین ادامه می داد: «والله قسم من با قبول قطعنامه مخالف بودم و نظر دوستان را پذیرفتم» امام با قبول قطعنامه، نوشیدند و چندی بعد، بیمار شدند و از دنیا رفتند. بعد از قطعنامه، امام تمام دیدارهای عمومی را تعطیل کردند و به تعبیر آیت الله توسلی، دیگر هیچ گاه نخندیدند: «ما دیگر لبخند بر لبان امام ندیدیم».
هدایت شده از خبرگزاری رسا
🔸از لج شما روسری‌ام را انداختم اما... حجت‌الاسلام حامد امامی نژاد یکی از اعضای #گروه_تبلیغی_جهادی_بقیه‌الله (عج): 🔹کنار ساحل بودیم. خانم جوانی از ماشین شاسی‌بلند پلاک تهران پیاده شد، حجاب درستی نداشت، چشمش که به ما خورد کلاً روسری‌اش را درآورد. 🔹گفتم من تذکر می‌دهم. یکی از دوستان گفت باهم برویم اما اجازه بده من صحبت کنم. جلو رفتیم. خانم جوان گره اخم‌هایش را درهم کرد. آقا مهدی لبخندی زد و گفت سلام خانم محترم، به شهر ما بابلسر خوش‌آمدید! کم و کسری داشته باشید در خدمتیم، پارکینگ هم صد متر آن‌طرف‌تر است. 🔹این را گفتیم و برگشتیم که خانم صدایمان کرد و گفت من از لج شما روسری‌ام را برداشته بودم و حالا به احترامتان روسری را سر می‌کنم. 🔹در این چند سالی که از فعالیتمان در سواحل شمال کشور می‌گذرد این اتفاق‌ها زیاد افتاد و اراده ما را برای ادامه کار محکم‌تر از قبل کرد. 🆔 @rasanews_agency
آیت الله خامنه ای: «گناهکار هم فقط بدحجاب نیست که بعضی فقط به مسأله بدحجابی چسبیده‌اند. این، یکی از گناهان است و از خیلی از گناهان کوچکتر است. خلافهای فراوانی از طرف آدمهای لاابالی در جامعه وجود دارد: خلافهای سیاسی، خلافهای اقتصادی، خلاف در کسب و کار، خلاف در کار اداری، خلافهای فرهنگی. اینها همه خلاف است. کسی غیبت میکند، کسی دروغ میگوید، کسی توطئه میکند، کسی مسخره میکند، کسی کم‌کاری میکند، کسی ناراضی تراشی میکند، کسی مال مردم را میدزدد، کسی آبروی مردم را بر باد میدهد. اینها همه منکر است. در مقابل این منکرات، عامل باز دارنده، نهی است؛ نهی از منکر» http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=8811 در ذهنیت پنهان امروز ما علت قیام امام حسین(ع) در مقابل یزید، نهی از منکر بدحجابی در کوفه و مدینه است و علت قیام امام خمینی(ره) در مقابل شاه، نهی از منکر بدحجابی در قم و تهران. پی نوشت: کسی منکر ضرورت نهی از منکر در موضوع بدحجابی نیست؛ سخن در غفلت و نادیده گرفتن عمدی یا سهوی منکرات بزرگ تر است.
✅ آدرس جهنم و بهشت را اشتباهی داده اند! 🖍 مشهور است که رذائل اخلاقی، مثل حسد و بخل و تکبر و ... تا وقتی در عمل ظاهر نشده اند و به گناه عملی ختم نشده اند، حکم شرعی و فقهی ندارند ولی حضرت امام و عرفا معتقدند که جهنم رذائل اخلاقی شدیدتر از جهنم گناهان عملی است: «قَذَرات (آلودگی ها) باطنیه منشا جهنم اخلاق است که بالاتر و سوزاننده تر از جهنم اعمال است» (آداب الصلوه ص57) «بهشت صفات از بهشت اعمال بالاتر است» (سرالصلوه ص64) «بهشت صفات که به واسطه کرائم اخلاقی است، هیچ طرف نسبت نیست با بهشتی که جسمانی اعمالی است» (شرح چهل حدیث ص511) روایات همسو با این دیدگاه هم کم نیست، مثلا: « أكثر أهل جهنم المتكبّرون». پی نوشت: و جهنم عقاید مثل کفر، بالاتر از جهنم رذائل اخلاقی است. در نگاه عارفان، بهشت و جهنم سه مرتبه اصلی دارند: عقایدی، اخلاقی، اعمالی؛ و ما به مردم فقط جهنم عقایدی و اعمالی را یاد داده ایم.
🔹مردان و زنان نقره ای و تبلیغ حجاب در تهران کار تمیز فرهنگی شهرداری تهران! نمایش پرفورمنس آرت (هنر اجرای مفهومی) با موضوع عفاف و حجاب با اجرای زنان و مردان نقره‌ای به همت سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران و با مشارکت شرکت متروی تهران عکس های بیشتر در: https://www.yjc.ir/fa/news/6996872 پی نوشت: قابل توجه بزرگوارانی که به سبک پیش از اسلام تبلیغ حجاب رو انجام میدن