8.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ اسکای نیوز:
📍اینک زندان های انگلستان به شلوغ ترین زندان های غرب اروپا تبدیل و به نقطه انفجار رسیده است....
🖋چاه کن همیشه ته چاه است!! انگلستان از موج سنگین اعتراض و اعتصاب و بی عدالتی به تنگ آمده است!
🆔 @h_falahati
از بین محسن های دیگری که مایه فخر ایرانی و همه آزادی خواهان است مانند حججی و فخری زاده! این محسن اوباش را انتخاب کرده است!
شاکله سازی و همسنگ پنداری خودش نشان دهنده درون افراد است!
🆔 @h_falahati
بسم الله الرحمن الرحیم
یک پرسش و پاسخ
آیا امام خمینی(ره) این منطق که «اول کار فرهنگی، سپس برخورد با متخلفان» را قبول داشت؟
بعد از پیروزی انقلاب شاید یکی از جدیترین بحثها بر سر این بود که آیا احکام و حدود اسلامی باید در جامعه اجرا بشود یا نشود؟ برخی جریاناتِ لیبرال¬منش همانند مسئولان دولت موقت و نیز برخی از آنانی هم که مذهبی و دلسوز بودند، این منطق را پیش می¬کشیدند که تازه از زمان پهلوی خارج شده¬ایم و بسیاری اقشار مردم آمادگی ذهنی و رفتاری برای اِعمال حکومتی احکام و حدود اسلامی را ندارند، بایستی صبر کرد و کار فرهنگی و تربیتی نمود تا بهتدریج زمینه فراهم شود. ولی امام خمینی (ره) سه هفته پس از پیروزی انقلاب و در آن شرایط بسیار سخت و بحرانی که نه هنوز دولت موقت تثبیت شده بود و نه قانون اساسی وجود داشت و نه اصلا کار فرهنگیای شده بود در شانزدهم اسفند ۱۳۵۷ اعلام کردند:
زنان اسلامی باید با حجاب اسلامی بیرون بیایند. نه اینکه خودشان را بزک کنند. زنها هنوز در ادارات با وضع پیشین کار میکنند. زنها باید وضع خودشان را عوض کنند.
امام خمینی(ره) در تاریخ ۲۹ تیر ۱۳۵۹نیز در دیدار مسئولین کشور فرمودند:
ما نمىتوانيم تحمل كنيم اين مطلبى را كه آقايان مىخواهند با آن مغزهايى كه در اروپا تربيت شده است درست بكنند. ما مىخواهيم اسلام را [پياده] بكنيم. يكى از اينها آمده بود گريه مىكرد كه چرا بعضى از اينها را مىكشند (اشاره به اجرای حدود)؛ نه اين آخريها را، آنهايى كه آقاى خلخالى (حاکم شرع ابتدای انقلاب) مثلاً مىكشتند. اينها باز توجه ندارند كه اسلام در عين حالى كه تربيت است، يك مكتب تربيت است، لكن آن روزى كه فهميد قابل تربيت نيست، هفتصد نفرشان را در يك جا، يهودى بنى قريظه را در حضور رسول اللَّه مىكشند، گردن مىزنند به امر رسول اللَّه. اينها همين حرفهاى غربى را مىزنند كه ما بايد اصلاح كنيم، اول همه را اصلاح كنيد بعد حدّ بزنيد. اين عجيب است كه [بگویند] اول ما بايد اين مملكت را، همه را هدايت كنيم كه همه تربيت بشوند، بعد حد بزنيم، اگر يك كسى حالا شُرب خمر كرد، حالا حدش نزنيم، حالا اول چيزش بكنيم تا مغزش اصلاح بشود! اينها يك حرفهاى غلطى است. بايد حدود جارى بشود.
این¬که بسیاری از مردم جامعه آن روز ایران ـ همانند اکنون ـ آمادگی اجرای قاهرانۀ احکام و حدود را نداشتند و تازه از فضای فساد رسمی رژیم قبلی در آمده بودند، واقعیت درستی بود. خیلی از آنها سال¬ها بایستی رویشان کار فکری و فرهنگی مداوم انجام می¬شد تا نسبت به اجرای این مسائل «اقناع» شوند یا برای اعمال مجازات و نهی از منکر حکومتی، اتمام حجت با آنها شده باشد.
اما امام امت ـآن پرچمدار جامع¬الاطراف اسلام نابـ این واقعیت ظاهرالصلاح را به هیچ وجه مجوز عدم اجرای قاهرانۀ احکام و حدود شرعی در متن جامعه نمی¬شناسد. زیرا او به درستی میداند که اگر در زمان حاکمیت اسلام، این احکام تعطیل شوند و منکرات و آسیبهای گوناگون روی هم دوباره انباشته گردند، فضای عمومی جامعه آلوده می-شود و دیگر بهترین کارهای فرهنگی و تربیتی، دوای درد امواج بزرگ و از کنترل خارج¬ شدۀ گناه را نخواهد کرد.
امام امت برخلاف بسیاری از مسئولینِ روشنفکرنمای جمهوری اسلامی می¬دانست منطق ادارۀ اجتماع یعنی چه، و تقابلسازی میان کار فرهنگی و برخورد قاهرانۀ حکومتی، تقابلی از اساس غلط و فریبنده است و اِعمال احکام و حدود در متن جامعه و اقامۀ امر به معروف و نهی از منکر از موضع حکومت و با ضمانت اجرایی، نه نافی اقدامات فرهنگی و تربیتی و علمی و آموزشی، بلکه خود زمینه¬ساز أثرگذاری اقدامات فرهنگی و علمی خواهد بود و بستر عمومی جامعه را برای آنها مهیا خواهد کرد. رها کردن خیابان و بازار و اماکن عمومی، و صرفاً ارشاد مردم از طریق منبر و رسانه و مدرسه و کارهای هنری، نگاهی بس عبث است که در هیچ منطق واقع¬بینانه¬ای جواب نمی¬دهد، چه برسد به منطق آرمان¬گرایانه!
فرمایشات امام خمینی (ره) در آن مقطع و سال¬های بعدی، فقط محدود به مورد بالا نبود. ایشان حتی پیش از این، در خرداد 58 اینگونه موضع¬گیری¬های «فرهنگی» و «علمی» را که میگویند: «حالا زود است صبر كنيد» به کنایه می¬گیرند و از اجرای مو به موی احکام اسلام سخن گفته و فرمودند:
اگر ما امروز قوانين اسلام را اجرا نكنيم، كِى اجرا بكنيم؟ آقايانى كه مىگوييد نمىشود، پس كِى مىشود؟!
صحیفه امام، جلد ۸ ، ص ۵۷
کانال هنر تبیین
🆔 @h_falahati
May 11
🔰 سلبریتی یعنی کسی که جلب توجهاش به هرچیز دیگری غلبه دارد!
یک کارشناس رسانه گفت: ما باید ابتدا بدانیم که هر هنرمندی لزوماً سلبریتی نیست. یک بازیگر ممکن است به تعریف منفی سلبریتی تبدیل نشده باشد، چراکه سلبریتی معنا دارد. سلبریتی یعنی کسی که کنشهای فضای مجازی او و جلب توجهاش در فضای مجازی به هرچیز دیگری غلبه دارد.
(برای دیدن ادامه ی مطلب به لینک زیر مراجعه کنید)👇
https://donyayetahlil.com/?p=22799
#سلبریتی
#شهرت
#اغتشاشات
🆔 @h_falahati
🔰 درباره کلیپ برخورد با بانوان متحصن در حرم رضوی!
متأسفانه این کلیپ به صورت گسترده پخش می شود و نکاتی را به خوانندگان تقدیم می کنم:
اولا چندان این تحصن دارای ادله صحیح و درستی نیست افرادی هم که شرکت کرده و تایید کردند به نظر بی دقتی در این زمینه داشتند.
ثانیا این کلیپ چیزی را له و یا علیه مسوولین حرم اثبات نمی کند یک جریان و واقعه را با تقطیع هدفمند آنهم در فضای ملتهب کنونی می توان با هزار غرض پخش کرد.
ثالثا تعابیری که ذیل کلیپ استفاده می شود خود دچار اشکال شرعی و قانونی است و با نوعی عوام فریبی همراه است.
رابعا پخش آن در فضای فعلی کشور کاری بس غلط و دارای شبهه شرعی است.
خدای متعال به همه ما توفیق فهم و درک عمیق مسائل را عنایت بفرماید دشمن شناسی و تحلیل رفتارهای طرف مقابل خودش بصیرت می خواهد.
والسلام
🆔 @h_falahati
✍️رهیافت من از مناظره امشب آقایان دکتر محبی و دکتر برهانی:
(یادداشتی از دکتر جعفر صادقمنش)
✅️۱- زمان شناسی بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق علیه السلان در اعلام میزبانی و دعوت دو بزرگوار برای مناظره در فضای هجمه های گاه غیر علمی مخالفان و موافقان حکم اعدام یک اغتشاشگر به اتهام محاربه ، بجا و ستودنی بود.
✅️۲- برگزاری این مناظره، حرکت در جهت درست احیای جایگاه گفتگوی علمی به عنوان سنت حکیمانه و آزاداندیشانه صاحب نام این دانشگاه حضرت امام صادق علیه السلام بود و انتظار می رود این حرکت نه تنها متوقف نشود که در گامهای بعدی تقویت، ارتقا و توسعه یابد.
✅️۳- برگزاری این مناظره عیار منطق و استدلال حقوقی هر یک از دو طرف را برای تبیین ارکان تشکیل دهنده جرم محاربه و کیفر آن با لحاظ مواد قانونی مرتبط به خوبی روشن کرد.
✅️۴- پایبندی به رعایت ادب و احترام و تلاش برای پرهیز از جوزدگی و دعوت طرفداران به ارامش و سکوت، نمره اخلاق هر دو طرف مناظره را نمره ای قابل قبول کرد.
✅️۵- نظام مندی مطالب، روشمندی گفتگو، تمرکز روی موضوع مناظره و تسلط بر ابعاد موضوع بحث از نقاط مثبت آقای دکتر محبی بود.
✅️۶- اهتمام آقای برهانی به حقوق متهم به عنوان بحثی کبروی نقطه مثبت ایشان بود ولی صحبتهای آقای دکتر برهانی بیشتر خطابه بود و بیان قواعد و اصول کلی فقهی بود.
✅️۷- خلط سوء نیت خاص با قصد نتیجه در جرایم مقید مثل محاربه خطای فاحش آقای دکتر برهانی بود که البته خیلی دیگر از حقوقدانان کیفری ما گرفتار چنین خلطی هستند.
✅️۸- به کارگیری کلمه "اغتشا"ش توسط آقای دکتر برهانی برای تبیین وضعیتی که نیروهای امنیتی تکلیف به برخورد با آن دارند اتفاق خیلی خوبی بود که ناقص ماند چون ایشان روی ملاحظاتی که داشتند کلمه را ناقص رها کردند!
✅️۹- آقای برهانی در خصوص ایراد آقای محبی مبنی بر اظهارنظر بدون اطلاع درباره جرئیات پرونده مورد بحث، پاسخی نداشتند به ویژه آنجا که آقای محبی با قرائت بخشی از اظهارات متهم، نادرستی ادعای آقای برهانی را به روشنی نشان داد.
✅️۱۰- تبیین دقیق دایره شمول "مردم" به عنوان آماج سلاح و تفریق بین قصد ارعاب به عنوان سوء نیت خاص با ناامنی در محیط به عنوان نتیجه لازم برای تحقق جرم محاربه و نیز روشنگری نسبت به این که برای محاربه ۴ سوء نیت خاص با حرف یا به هم دیگر عطف شده اند و وجود هر یک از این سوء نیتها برای تحقق جرم یاد شده کافی است از دیگر توفیقات آقای محبی بود.
✅️۱۱- نکات دیگری هم هست که بیان آنها را دارای اولویت نمی دانم.
✅️۱۲-از خداوند برای هر دو بزرگوار و برادر عزیزم آقای دکتر شاطری پور که جلسه را به خوبی مدیریت کردند عاقبت بخیری طلب می کنم.
ج.صادق منش ۲۰/۹/۱۴۰۱
🆔 @h_falahati
11.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روایتی از چند دقیقه اضطراب در خیابانهای مشهد
🔹اظهارات «مجید رهنورد» در دادگاه: نفهمیدم که کاری دور از انسانیت انجام میدهم؛ برادرکشی کردم.
@TasnimNews
🖋روایتی از دادگاه، مادران و وابستگان، شاهدان عینی
این مجرم صبح امروز به دار آویخته شد.
🆔 @h_falahati
حامد فلاحتی
روایتی از چند دقیقه اضطراب در خیابانهای مشهد 🔹اظهارات «مجید رهنورد» در دادگاه: نفهمیدم که کاری دور
بخاطر اجرای عدالت تشکر می کنیم از دستگاه قضایی
دلسوزان از مسوولین مطالبه کنند فضای مجازی کنترل شود تا این نتایج اتفاق نیافتد.
🆔 @h_falahati
کسب و کار مصی و شرکاء همچنان عضوگیری می کند و مسوولین ما نه در کف خیابان و بین مردم هستند تا ببینید چگونه دارند با روح و روان آنها بازی می کنند و نه از اهمیت رسانه امروز و بعضا نقشه های دشمن باخبرند!
دولت قبل مصیبتی در این حیطه بود! دولت جدید در این زمینه با نحوه تصمیماتش غصه ای است!
مجلس!؟ ماهیچ! ما نگاه!
#مطالبه
#بازسازی_فرهنگی
🆔 @h_falahati
17.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بخشی از مناظره دکتر محسن برهانی و حجتالاسلام جلیل محبی با موضوع "محاربه در فقه و قانون"
به این بخش دقت کنید مطلب مهم و نوع مناظره هم دارای اهمیت است.
🆔 @h_falahati