✅ برخی از #حزب_اللهی در زمین دشمن بازی می کنند.
🔸طبق قانون موجود فردی که کشف حجاب کرده است #مجرم بوده و ضابط قضایی باید دستگیر کند و دادگاه تشکیل و خانم مکشفه برای خود وکیل بگیرد و در نهایت بر اساس قانون #جریمه شود که با توجه به #شمار_مجرمین اجرای آن امکان پذیر نیست.
🔹در قانون جدید جرم انگاری کشف حجاب فرایندی است به این معنا که در گام های اول به عنوان تخلف معرفی شده و جریمه بازدارنده برای آن صورت گیرد تا شمار مجرمین کم شود و در پایان کسی که لجاجت دارد به عنوان مجرم شناخته شود.
🔹کسانی در حال نقد هستند که لایحه را ندیدند؛ حتی در کنار نهاد ریاست جمهوری عده ای برای اعتراض تجمع کردند؛ اگر هر سه قوه با چیزی همراهی کنند اما #گفتمان_سازی صورت نگیرد موفق نخواهد بود.
🎙از آقای خسروپناه چنین سخنانی عجیب است!
آیا نقد و هشدار حزب اللهی ها نسبت به نواقص لایحه حجاب ؛ بازی در زمین دشمن است؛ یا عقب نشینی های مکرر نهادهای فرهنگی از سنگرهای فرهنگ عفاف و حجاب کشور!
بنظر میرسه که مسئولین مربوطه با این تدابیر سهل انگارانه در مورد مساله کشف حجاب ؛هیچ توجهی به بُعد #حرام_سیاسی بودن کشف حجاب و تبعات امنیتی و سیاسی و اجتماعی فاجعه بارش ندارند.
در زمینه حجاب کار فرهنگی خاصی که مشاهده نمیشود بنابراین برای کارهای حداقلی در این زمینه نباید از ابزار اقتدار کوتاه امد و پلیس و بسیج را دست بسته قرار داد و الا وضع بدتر خواهد شد!
بنده دیروز تو این جلسه بودم ولی چون بحث اصلی در مورد مساله فقه نظام بود و این بحث بصورت استطرادی ذکر شد؛ دیگه فرصت نشد به ایشون نقدمون رو انتقال بدیم./اصغر زمانی
🆔 @h_falahati
👓 امیرعبداللهیان: هیئت حاکمۀ فعلیِ افغانستان را به رسمیت نمیشناسیم
🔹هیئت حاکمۀ فعلیِ افغانستان را به رسمیت نمیشناسیم و بر لزوم تشکیل دولت فراگیر در افغانستان تاکید داریم زیرا طالبان بخشی از واقعیت افغانستان است نه همۀ آن.
🔹در ارتباط با موضوع حقابۀ ایران از هیرمند، گفتوگوهایی با مقامات افغانستان داشتهایم و معتقدیم که براساس قرارداد ۱۳۵۱ باید در این ارتباط مسیر حقوقی مورد توجه قرار بگیرد.
🔹به مقامات حاکم بر افغانستان به صراحت گفتهایم که حل مشکل حقآبه از طریق بیانیۀ سیاسی نیست، بلکه از طریق اقدام حقوقی در چارچوب عهدنامه ۱۳۵۱ است.
❗️ پینوشت:
طالبان بیسواد نمیدونه بنسلمانی که هزاران برابر اونها سلاح و قدرت نظامی و پول و بیمغزی داشت هم آخر به حرف #ایران رسید و در برابر ایران خضوع کرد!
حوزه توییت
🆔 @h_falahati
به راحتی به #استاد_فکر جسارت و اهانت می کند!
خود را صاحب اندیشه می داند!
و صفحه آقای هاشمی هم که به دست فرزندان است بازنشر می کند!
از برخورد هم خبری نیست!؟
🆔 @h_falahati
26.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺اولین تصاویر از مراحل شلیک و اصابت موشک خیبر!
🇮🇷🇮🇷ترهبون به عدو الله!
الحمدالله
🆔 @h_falahati
◼️ جعبه سیاه مهمترین پرونده نفوذ
خلاصهای از گفتگوی مهم مرحوم احمد قدیریان، از نزدیکان شهید لاجوردی و معاون دادستان تهران، در مورد شبکه نفوذ و چگونگی دستور امام بر مختومه شدن پرونده انفجار نخست وزیری:
قرار شد فردای آن روز [تشخیص اجساد شهیدان رجایی و باهنر] برای تشییع جنازه آماده شوند.
از این مقطع نقش سازمان مجاهدین انقلاب پررنگ شد. آنها بودند که اعلام کردند کشمیری [عامل انفجار، عضو سازمان مجاهدین خلق و جانشین خسرو تهرانی در شورای امنیت ملی] شهید و کشته شده است و برای او جنازه درست کرده بودند.
روزی که پرونده آقای بهزاد نبوی [متهم به همدستی با مسعود کشمیری و عضو مرکزیت سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی] آماده و حکم جلب برای دستگیری ایشان صادر شد، آقای خوئینیها دادستان کل بود. امام اصلاً آقای خوئینیها را نمیشناختند. امام فرمودند: «من ایشان را نمیشناسم، ولی افرادی که مورد اعتماد من هستند به من گفتند، لذا من ایشان را به عنوان دادستان انقلاب معرفی میکنم».
آقای منتظری و بعضی از دیگر مسئولین نظام [وی را به امام معرفی کرده بودند]. آقای خوئینیها متوجه شد که میخواهند آقای بهزاد نبوی را بگیرند. آن زمان [جانشین] دادستان [تهران] آقای رئیسی بودند. بنده هم معاون اجرایی بودم. آقای بهزاد نبوی شبی که قرار بود دستگیر شود به منزل آقای خوئینیها رفت. آن شب منزل ایشان قرار گذاشتند.
نظر آقای خوئینیها این بود که پرونده باید بسته شود. بچهها [قضات دادستانی تهران] زیر بار نمیرفتند و گفتند: «برای یکی از این افراد [بهزاد نبوی، وزیر مشاور کابینه باهنر در زمان انفجار و وزیر صنایع سنگین کابینه موسوی در زمان رسیدگی قضایی] کیفرخواست صادر شده است. این پرونده نمیتواند بسته شود». وقتی پروندهای کیفرخواست صادر میشود یعنی طرف متهم است. در واقع کار آن فرد تمام بود.
وقتی دیدند از این مسیر نشد، آنها برنامهریزی بسیار پیچیدهای کردند. با بیت امام، مرحوم حاج احمدآقا تماس گرفتند. آنچه عرض میکنم نقل قول از آقایانی است که در صحنه بودند. از حاج احمدآقا خواستند که راجع به این پرونده با امام دیداری کنند. امام میفرمایند بیایند. فردا یا پس فردای آن روز قرار میگذارند تا با حضور حضرت آیتالله موسوی اردبیلی و دعوت از آقای رئیسی خدمت امام بروند. بنابراین آقای خوئینیها، آقای موسوی اردبیلی و حاج احمدآقا و آقای رئیسی در آن جلسه بودند.
آن روزها آقای میرحسین نخستوزیر و آقای بهزاد نبوی هم وزیر صنایع سنگین و از نزدیکترین افراد به نخستوزیر بود. قبل از این جلسه بهزاد نبوی به حاج احمدآقا گفته بود: «هر موقع دولت میخواهد کاری کند بلافاصله علم شنگهای درست و مردم را دستگیر میکنند و کشور را به شورش و اغتشاش میکشانند. الآن تعدادی دستگیرند» و با توجه به شرایط جنگ مقداری فضاسازی کرده بود، گویا این موضوع خدمت حضرت امام منعکس شد.
وقتی امام نشستند، فرمودند: «آقای موسوی اردبیلی! قضایا چیست؟ برنامه چیست؟» آقای موسوی اردبیلی توضیح داد که پرونده و اعترافاتی است. بلافاصله آقای خوئینیها وارد صحبت شد و گفت: «نه آقا! من پرونده را دیدم. چیزی نبوده است».
سپس آقای رئیسی دخالت کردند. آقای رئیسی عرض کردند: «حضرت امام! پروندهای است. افراد اعتراف کردند. الان متهمی است که برایش کیفرخواستی صادر شده است». بعد امام دستور فرمودند که فعلاً این پرونده مسکوت بماند یا به روایتی مختومه شود. مجدداً آقای رئیسی خدمت حضرت امام عرض کردند: «حضرت امام! برای این پرونده کیفرخواست صادر شده است». امام فرمودند پرونده را مسکوت بگذارید یا مختومه کنید. لذا در آنجا پرونده بسته شد.
این موضوع را آقای رئیسی برایم نقل کرد.
◻️ پینوشتها:
۱. انفجار دفتر نخست وزیری در ۸ شهریور ۱۳۶۰، مهمترین پرونده امنیتی انقلاب است که علیرغم روشن بودن ابعاد آن، به دلیل شرایط ویژه کشور (جنگ خارجی و درگیریهای امنیتی و سیاسی داخلی) از جانب امام مختومه اعلام شد و دیگر پیگیری نشد.
۲. همزمان با پیشرفت تحقیقات، طراحان انفجار نیز برای نجات «شبکه» دو برنامه را به موازات هم پیش بردند، یکی قتلهای زنجیرهای مسؤلان پرونده (شهیدان قدوسی، ربانی املشی و لاجوردی) و دیگری فشار بر امام و ایجاد حاشیه امن برای متهمان، که نخستین نمود بارز آن حمایت علنی هاشمی، به عنوان رئیس مجلس و فرمانده جنگ، از نبوی بود و نمود دیگر، نامه ۶۰ تن از مسؤلان ارشد کشور از جمله ۱۰ وزیر کابینه موسوی به امام و درخواست ختم رسیدگی، که ایشان را ناچار به توقف پیگیری پرونده نمود.
۳. متن کامل مصاحبه احمد قدیریان:
revolution.pchi.ir/show.php?page=contents&id=12867
۴. متن نامه به امام و اسامی امضا کنندگان:
khabaronline.ir/news/170413/
۵. مستند «پرونده ناتمام» را در همین رابطه تماشا کنید.
۶. توضیحات داخل کروشه از اینجانب است.
@GhadiriNetwork
🆔 @h_falahati
📚آیا علامه طباطبایی با انقلاب اسلامی مخالف بود؟
✔️بررسی صریح «ماجرای علامه و انقلاب» تقابل یا حمایت؟ کتابی که سوژهای متفاوت و حرفهای تازهای برای گفتن دارد؛ نوشته رضا اکبری آهنگر و وحید خضاب از سوی انتشارات شهید کاظمی به زیور طبع آراسته شد.
مؤلفان در این کتاب سعی کردهاند با ارائه ۱۱ مصاحبه و یک پیوست تحقیقی به سؤالات و شبهاتی که مدتی است نسبت به علامه طباطبایی مطرح میشود را پاسخ داده و تصویری حقیقی از مشی علمی و عملی علامه طباطبایی درباره انقلاب و جمهوری اسلامی را ارائه کنند.
👈 معرفی تفصیلی + خرید: http://ijtihadnet.ir/?p=71295
🆔 @h_falahati
♻️ رکوردشکنی تورم نقطهای تاریخ پس از انقلاب در فروردین ۱۴۰۲
◀️ متوسط قیمتها در فروردین ۱۴۰۲ نسبت به فروردین ۱۴۰۱، بالغ بر ۶۹ درصد جهش داشته است.
◀️ طبق شنیدهها، تورم نقطه به نقطه خوراکیها نیز در حدود ۹۰ درصد جهش داشته است.
◀️ علیرغم میل باطنی رئیسجمهور برای بهبود معیشت مردم، متاسفانه مجموعه سیاستگذاران دولت در نیمه عمر مسئولیت، با نسخهها و پیشنهادات خود، شرایط را به جایی رساندند که نرخ تورم مذکور، بالاترین نرخ تورم نقطهای در تاریخ بعد از انقلاب است. حتی در دوران دفاعمقدس با محدودیتهای فراوان نیز چنین تورمهایی مشاهده نشده است.
◀️ تصمیمسازانی که با نسخههای خود، مسبّب تورم مذکور هستند، نمیتوانند دلسوز مردم و یاریدهنده دولت سیزدهم در راستای اهدافش باشند.
◀️ برای تغییر جهت تورم در اقتصاد به نفع طبقات محروم و اهداف دولت سیزدهم که مدنظر رهبر انقلاب نیز میباشد، در درجه اول میبایست رئیسجمهور محترم با تغییر تصمیمسازان مذکور و تفکر حاکم بر آنها، فاصله سیاستی خود را به نمایش بگذارد.
◀️در درجه دوم، نقطه آغاز جراحی اقتصادی باید از اصلاح نظام ارزی و سیستم بانکی باشد، نه جراحی معیشت مردم.
حمید رسایی
🆔 @h_falahati
🔻خرمشهر اینجاست! جهانآرا کجاست؟
🖊 مهدی جمشیدی
۱. یک هفتۀ اول پس از بیستوششم فروردین، شاید کشف حجاب بیش از پنج درصد کاهش پیدا کرد. شال هم نه بهعنوان حجاب، بلکه برای احتیاط به دور گردن اضافه شد. اما بعد از این یک هفته، و احساس شعاری و تبلیغی بودن هشدار سردار رادان، وضع به گذشته بازگشت؛ بلکه جسارت و بیحیایی، فزونی بیشتری گرفت. اکنون تا حد زیادی، وضع کشف حجاب، عادی و بهنجار شده است. مشاهدۀ روزانۀ حدود ده درصد کشف حجاب و حتی کشف بدن، در حال تثبیتشدن از نظر روانی و فکری است. کشف حجاب، آشکار و آسوده و در همهجا است. البته بعضی از اینان در درونشان، حس نگرانی به وجود آمده که نظام قصد برخورد دارد و در کمین ما نشسته است و چهبسا از راه برسد. با این حال، وضع همچنان مانند گذشته است؛ به این معنی که روند، دوباره صعودی شده است اما با شیب کم.
۲. در حال حرکت به سمت طبیعیشدگی و هنجارشدگی هستیم. آنقدر تعلل کردند که تا حدی وضع، به نفع آنها تثبیت شده است. غیرتها و حساسیتها، ساییده شدهاند و این گروهکهای فرهنگی، بخشی از جامعه شدهاند. در واقع، خودشان را در جامعه جا کردهاند و در پی جایابی ساختاری نیز هستند. اینان جامعه را از آنِ خود کردهاند و بخش متدین نیز بیش از گذشته، ناچار است در فضاهای گلخانهای بخزد و از واقعیتهای فرهنگیِ بیرونی بگریزد، مبادا که دامنش به معاصی اینان، آلوده شود. این همان کاری است که دربارۀ «مدارس» انجام شد و در اثر آن، مدارسِ خاصِ حزباللهیها و مؤمنان ایجاد گردید. مدارس اینان از مدارس دیگران جدا شد و اینک کار جدایی، به «جامعه» هم کشیده شده است. انقلابیها، هرچه بیشتر در حال منزویشدن هستند و خود را پنهان میکنند. مدسه و جامعه را نمیپسندند اما به جای «مواجهه» و «اصلاح»، میگریزند و برای خود، «باغچههای فرهنگی» ایجاد میکنند؛ ناکام در جامعهپردازی توحیدی و راضی به باغچهپردازی مصنوعی. از خودسازی به جامعهپردازی عبور نکردهاند، چه رسد به اینکه بخواهند تمدّنسازی کنند. منطق تقیّه و گریختن و پنهانشدن و بیرونکشیدن گلیم خویش را از آب آموختهاند و بس.
۳. نیاز نیست که قانون حجاب در مورد همه «اجرا» شود تا سخن از «امکان» و «قابلیت»، معنا داشته باشد. شاید دربارۀ حدود بیست درصد، اعمال «قدرت» (اجرای قانون) موضوعیت داشته باشد. بقیۀ افراد با مشاهدۀ اِعمال قدرت، تمکین و همراهی خواهند کرد. برای اینان، «اقتدار» کافیست و حاجت به قدرت نیست. ازاینرو، بیست درصد اِعمال «قدرت» و هشتاد درصد تجلی «اقتدار»، ما را از گردنه عبور خواهد داد. کار دولت، بسته به اقتدار است؛ اقتدار که فرویخت، همهچیز مباح میشود. واقعیت اجتماعی، صفر و صدی نیست، بلکه با مواجهههای پیوستاری و متنوّع، گرههایی که به ظاهر کور هستند، گشوده میشوند. در جنگ ترکیبی، باید چندلایه و چندسویه عمل کند و اهرمهای مختلف را به کار گرفت.
۴. بسیاری از ساختارها، چندان در خدمت غایات دینی نیستند. تسهیلگر نیستند، بلکه گاه مانع هستند؛ هرچه که بتوانند بازدارندگی ایجاد میکنند. سبک زندگیِ ما نیز در بخش مهمی، زیر نفوذ «ساختارهای تجدّدی» هست؛ حتی در لایۀ خُرد. فقط تحلیل ارزشهای معطوف به ازدواج و انتخاب همسر، کافی است که تغییر ساختارهای ذهنی را نشان بدهد. از ازدواج تا اشرافیت در زندگی تا فرزندآوری تا پوشش تا مصرف و خرید و پاساژ و سلبریتی و فضای مجازی و لذت و بدن و بینی و گونه و ... در هم تنیده شدهاند و تجدّد را میزایند؛ آن هم در ابعاد ساختاری. در بند هفتمِ بیانیۀ گام دوم، تعبیر «نفوذ سبک زندگی غربی» به کار برده شده است. اولاً نفوذ و ثانیاً نفوذ ساختاری. تجدّد، ما را محاصره کرده است و میخواهد بیش از گذشته، سرزمینهای فرهنگی ما را اشغال کند. خرمشهر اینجاست. جهانآرا کجاست؟!
۵. ما دچار فقر «فهم عالمانه و دینی» هستیم. چندان شناخت درستی از گرهها و گرانیگاهها در دست نیست. باید این فهم را تولید و تکثیر کرد؛ چون ادبیات متناسب با این فهم، ذهنیتها را تغییر خواهد داد. باید تعبیر دینی و انقلابی از دردها و درمانها ارائه داد. رسالت نخبگان فکری، آفرینش همین فهمهای قدسی است تا به واسطۀ آنها، راه گشوده شود. راهکارها هم وابسته و مشروط به فهمها هستند. حتی فهم ما از ماهیت حجاب هم متوقف مانده است و ازاینرو، روایتهای نو ایجاد نکردیم. تغییر انفسی، تغییر در فهم نیز هست و اغلب باید از «فهم» به «وجود» رسید.
🆔 @h_falahati
درخواست وزیر اقتصاد از مجمع تشخیص: اعتبارزدایی از قولنامهها را تصویب کنید
🔸چند سال پیش طرح اعتبارزدایی از اسناد عادی و قولنامهها در مجلس تصویب شد اما شورای نگهبان به آن ایراد گرفت و این مصوبه ۵ بار بین مجلس و شورای نگهبان رفتوبرگشت داشت و درنهایت نظر شورا تامین نشد و مجلس هم به مصوبۀ خود اصرار داشت؛ بههمیندلیل مجمع تشخیص باید درمورد این مصوبه تصمیمگیری کند.
🔹حالا وزیر اقتصاد در نامهای به مجمع تشخیص نوشته تصویب نشدنِ طرح اعتبارزدایی از قولنامهها اجرای قانونِ مالیات بر خانههای خالی و مصوبۀ مالیات بر سوداگری که شورای نگهبان درحال بررسی آن است را با مشکل مواجه خواهد کرد؛ چون وقتی اسناد عادی معتبر باشند دوطرفِ معاملات ملکی خریدوفروش خود را بدون ثبت در جایی انجام میدهند.
🔹خاندوزی گفته: بیاعتبارشدنِ قولنامهها و اسناد عادی ضمانت اجرای مالیاتِ خانههای خالی و مالیاتِ سوداگری است و موفقیت حاکمیت در کنترل بازار سوداگرانۀ مسکن به تصویب این طرح گره خورده.
@Farsna - Link
🖋 از ابتدا روشن بود که بخاطر محدودیت های شرعی نمی توان اعتبار قولنامه ها را در نظر نگرفت آیت الله آملی لاریجانی در چند مورد پیشنهاد کردند اینها در مجمع بررسی شود تا از باب مصالح تایید گردیده و اعتبارزدایی صورت گیرد باید زودتر این تصمیم گرفته می شد و به نظر وزیر محترم باید پافشاری کنند تا این مساله در مجمع حل شود.
🆔 @h_falahati
168483230381475700.pdf
708.3K
🌀 متن کامل لایحه «حمایت از فرهنگ عفاف و حجاب»
📝 جریمه تخلفات پوشش چقدر پیشبینی شده است؟
♨️ سید ابراهیم رئیسی، رئیسجمهور 31 اردیبهشت در نامهای به محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی، لایحه حمایت از فرهنگ عفاف و حجاب را به مجلس تقدیم کرد.
📌 مناهج:
علیرغم سر و صدای زیادی که در رد و تأیید مفاد این لایحه در رسانهها و شبکههای اجتماعی شکل گرفته است، حوزه علمیه هیچ موضع و واکنش رسمی نسبت به این لایحه - که موضوع آن از مسائل حوزه است - نداشته است!
#حجاب
#لایحه_حجاب
مناهج
🆔 @h_falahati
https://virasty.com/Mahdijamshidi
،،،،،،،،
۱. تاکنون به اشکالهای نیروهای فکریِ انقلاب نسبت به لایحۀ حجاب، «پاسخ» داده نشده است.
۲. حکیمانه نیست که برخی بزرگان، اعتبارشان را صرف «توجیه» لایحهای کنند که حتی نویسندگانش، توان دفاع از آن را ندارند.
۳. اگر «ائتلاف محافظهکاری» شکل بگیرد، ما نیز تیغ «انتقاد انقلابی» را از نیام بیرون میکشیم.
🖋 اظهارات چند روز پیش و درکل این روزهای استاد خسروپناه مایه حیرت و تعجب است!!
اساسا اصل اشکالات را برنمی تابند!
در برابر مطالبه طرح و فعالیت به بیان نبود بودجه می پردازند!
🆔 @h_falahati