📗 کتاب "هیئت و دانشگاه" منتشر شد.
🔸هیئتهای مذهبی دانشجویی ازجمله هیئتهای مذهبی هستند که در ادامه روند تکامل و گسترش متنوع هیئتهای مذهبی و مجالس عزای حسینی علیهالسلام، در محیط دانشگاهی شکلگرفته و باتوجّه به نقشها و کارکردهای گوناگون خود ازسوی دانشجویان اداره میشوند.
🔰 کتاب «هیئت و دانشگاه» با هدف شناخت کارکردهای هیئتهای مذهبی دانشجویی در دانشگاهها با مطالعه موردی دانشگاههای شاهد، صنعتی شریف و تهران، بر اساس روش مطالعات تحلیل اسنادی و مشاهده میدانی و بهرهگیری از ابزارهای مصاحبه و فیشبرداری تالیف شده است. نویسنده اثر تلاش کرده است که با نگاه علمی و جامع در پنج بخش مجزّا (یک مقدمه و چهار فصل) به بررسی تحلیلی مفاهیم و مبانی نظری و انواع کارکردهای اجتماعی، سیاسی و فرهنگی هیئتهای مذهبی دانشجویی بپردازد.
📚 تهیه اثر از فروشگاه اینترنتی پژوهشکده:
💠 http://pbshop.ir/__p-p-609.aspx
#کتاب
#باقرالعلوم
#هیات
🌐 صفحه معاونت راهبردی و توسعه راهبری سازمان تبلیغات اسلامی
🔰https://eitaa.com/ido_strategy
🖋 این کتاب می تواند برای فعالان عرصه هیئت و هیئت داری برای یافتن یک منظومه از جایگاه و کارکرد هیئت موثر واقع شود.
🆔 @h_falahati
حامد فلاحتی
🔴 آیا اقتصاد ما دچار سرگیجه شده؟ 🔹 ما بیشتر درگیر فشار داخلی هستیم! نمونه اش این تصمیم خوراک پترو
گرانی لاستیک و جلسات بیحاصل مسئولان وزارت صمت
🔹درحالی مسئولان وزارت صمت خود را مشغول برگزاری جلسات بی حاصل کرده و حاضر به پاسخگویی نیستند که توقف عرضه لاستیک دولتی باعث شده، بازار این محصول با رشد قیمت روبرو شود و خریداران بلاتکلیف در بازار امکان خرید تایر نداشته باشند.
🔹نمایندگیهای فروش لاستیک مدعی هستند لاستیکی در اختیار آنها نیست و مشتری باید منتظر تحویل کارخانه باشد. در عین حال خرید اینترنتی لاستیک هم چند روزی است که مختل شده است.
🔹در طول چند روز اخیر لاستیکهای سواری رشد قیمت ۲۰۰ تا ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کردهاند به نحوی که لاستیک سمندی به ۳ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان، پژویی ۳ میلیون و ۷۵۰ هزار تومان و پرایدی ۳ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان رسیده است.
🔹تماسهای مکرر خبرنگار تسنیم با مسئولان امر در وزارت صمت برای پاسخگویی درباره دلایل وضع نابهنجار بازار لاستیک تاکنون بینتیجه مانده و حضور در جلسات را برای عدم پاسخگویی بهانه میکنند.
tn.ai/2959116
@TasnimNews
🖋 وزیر اقتصاد دو هفته پیش با بالابردن نرخ خوراک پتروشیمیها با افتخار گفت ما جلوی رانت ها را گرفتیم؟
به چه قیمتی؟
به قیمت بی درو پیکری بازار و منتقدین همین مساله را گفتند حال دو سه هفته دیگر هم همین وضعیت برای شویندهها و کالاهای پلاستیکی رخ می دهد تا مردم بدانند اقتصاد دلاریزه است و مشکل تدبیر مسوولین است نه تحریمها!!!
🆔 @h_falahati
🔴 خطشکنی و رادیکالسازی
اینکه دانشگاه تهران جلسه لیلا حسینزاده را فاقد مجوز دانسته و اعلام کرده «اقداماتی که منجر به تشکیل این جلسه شده با هماهنگی یک عضو هیأت علمی دانشکده علوم اجتماعی صورت گرفته» یعنی اجرای برنامه هدفمند برای خطشکنی و رادیکالسازی فضای امنیتی و فرهنگی دانشگاهها در آستانه سال تحصیلی.
۱۴۰۲/۶/۲۹
احمد قدیری
🆔 @h_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اطلاعیه دانشگاه تهران درباره جلسه دفاع یک محکوم امنیتی
تازگی فیلمی از جلسه دفاع از پایاننامه «لیلا حسینزاده» محکوم امنیتی در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران منتشر شد.
وی با پوشش تروریستهای پژاک و بدون حجاب شرعی در این جلسه حضور یافت و از با یاد کردن از دو تجزیهطلب معروف پایاننامه خود را آغاز کرد.
برگزاری جلسه پرحاشیه اخیر، فاقد مجوز قانونی بوده و از اساس موضوعیت نداشته است و کلیه اقداماتی که منجر به تشکیل این جلسه شده است با هماهنگی یک عضو هیأت علمی دانشکده علوم اجتماعی صورت گرفته است.
دو نفر از اعضای هیأت علمی حاضر در جلسه به حالت تعلیق درآمدند و در خصوص سایر عوامل مشارکتکننده نیز تصمیمات انضباطی اتخاذ شد.
🖋 همین مساله نشان می دهد که برخی اعضای هیئت علمی دانشگاه هرگز صلاحیت تصدی این مقام را ندارند و این رفتارهای رادیکال هم شان اوباش و عناصر آنارشیک است تا استاد!
اینکه فردی در برنامهریزی رادیکال علیه نظام از امکانات دانشگاه بعنوان علم!! سواستفاده می کند و در طرحی توطئهگونه مشارکت می کند و جلسه ای فاقد مجوز را شکل می دهد یعنی او عنصری نامطلوب است.
🆔 @h_falahati
اذعان اندیشکدۀ صهیونیستی به ناتوانیِ براندازی در ایران
🔹موسسۀ مطالعات امنیت رژیم صهیونیستی بهتازگی در گزارشی به بررسی امکان تغییر نظام در ایران پرداخته و نوشته که حدود ۷۰ درصد از جامعه ایران را اقشار عملگرا و سنتی تشکیل میدهند که بدون مشارکت آنها هرگونه تلاش برای تغییر حکومت به ثمر نخواهد نشست.
🔹تحلیل این اندیشکدۀ صهیونیستی نشان میدهد نهادها، رسانهها و محافل فکری این رژیم براندازی حکومت جمهوری اسلامی را با توجه به ویژگیهای جامعه ایران امری ناممکن تلقی میکنند.
@Farsna
🖋 تبعا با این تحلیل باید توصیههای این مراکز را نیز دید!
چرا که باتوجه به این تحلیل توصیهها به سمت مدرنسازی جامعه ایران خواهد رفت. ترویج انگارههای مدرن در جامعه ایرانی و نسل جوان می تواند بر خواستها، تمایلات، اندیشه و فرهنگ حاکم بر کشور تأثیرگذاشته و روند رفرم و یا براندازی نرم در ایران را تشدید سازد.
این مراکز قطعا توصیه برای دهههای آینده خواهند داشت که تغییرات در ایران نیاز به صبوری و عملیات پیچیدهی فرهنگی خواهد داشت.
ای کاش مراکزی در ایران این مسائل را دنبال می کردند و بعنوان عقل منفصل حاکمیت بدون رودربایستی و ارتباط فرمایشی چنین تحلیلهایی را به مسوولین کشور ارائه می کردند تا بتوانند بر روند تصمیمسازیهای کلان در کشور تاثیرگذار بوده و واکسینهسازی انقلاب را بالا ببرند.
ای کاش...
#تبیین
🆔 @h_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک جورایی حرف آخر را زد! 😁
🆔 @h_falahati
🔴 علت تناقض در اخبار حادثه خدابنده چیست؟
✍️ مرتضی توکلی
مدیر مسئول پایگاه خبری صراطزنجان
🔹امروز بعد از حادثه ای که منجر به از دنیا رفتن روحانی قیداری شد دو نوع خبر متناقض در رسانه ها منتشر شد که یکی حکایت از شهادت و ترور ایشان را داشت و دوم خبری که توسط فرماندهی انتظامی مبنی بر خصومت شخصی با مقتول بیان شد.
🔸ظاهر قضیه مبتنی بر این می باشد که فرد قاتل بصورت مسلح وارد صحن مسجد می شود و در میانه نماز ۵ گلوله را به امام مسجد تیراندازی کرده و گلوله دیگر را به نمازگزاری که قصد ممانعت دارد می زند و در همان لحظه فرد ضارب توسط مردم دستگیر می شود.
🔹رسانه های حوزوی و مردمی اعلام شهادت امام جماعت را می کنند ولی بعد از چند ساعت فرمانده انتظامی خدابنده بصورت مبهم اعلام می کند که طبق بررسی اولیه خصومت شخصی علت اصلی حادثه بوده و بصورت کاملا عجیب بدون اسم بردن از فرد مقتول و شخصیت روحانی ایشان، فقط اشاره به ۴۰ ساله بودن مقتول می کند.
🔸نشر این موضوع و عدم نام بردن از روحانی مقتول، واکنش منفی روحانیون و برخی مردم را به همراه داشته و بصورت جدی نسبت به شهادت ایشان تاکید می کنند.
🔹روحانیون و افراد نزدیک به این روحانی بر این باور هستند که عبارت "خصومت شخصی" برای روحانی ای که اولا اهل قیدار نبوده و ثانیا هیچ مستندی نسبت به اختلاف مالی یا ناموسی و یا حتی زد و خورد لفظی و خانوادگی با قاتل نداشته است، #اجحاف در حق این روحانی می باشد و به جد پیگیر مساله ترور و #شهادت می شوند.
🔸این در حالیست که دستگاه های امنیتی و مراجع ذیربط با توجه به اینکه فرد قاتل وابستگی به هیچ یک از شبکه و گروهک تروریستی ندارد، با مساله ترور و شهادت مخالفت کرده و موضوع را در همان خصومت شخصی متوقف می کنند. تا جایی که حتی این خبر از صدا و سیما استان انعکاسی پیدا نمی کند.(البته پس از مصاحبه فرمانده انتظامی، دادستان عمومی خدابنده انگیزه مقتول را نامعلوم اعلام می کند و بصورت غیرمستقیم خصومت شخصی کنار می رود)
🔹این در حالیست که برخی مسئولان ارشد استانی اعم از ائمه جمعه و استاندار و .. نیز تاکنون هیچ واکنشی نسبت به این موضوع نداشته اند.
⁉️حال سوال اینجاست که علت تناقض فاحش در اخبار مواصله به خبرگزاری ها و مردم چیست؟
🔹بنظر می رسد موضوع ترور و عوارض امنیتی آن موجب شده است که دستگاه ها نسبت به این موضوع حساس شوند و نسبت به موضوع شهادت دچار تردید شوند.
🔸مشابه این حادثه نیز سال گذشته در شهادت آیت الله سلیمانی اتفاق افتاده بود که تا چند روز از اعلام شهادت وی ممانعت می شد و با صرف اینکه قاتل تعادل روانی نداشته و یا با مقتول مشکل شخصی داشته، موضوع شهادت به قتل تقلیل داده می شد که با پیگیری ها و توضیحات انجام گرفته ابعاد مساله روشن شده و شهادت ایشان اعلام شد.
🔴 با عنایت به اینکه هر دو مواجهه مذکور با ملاحظات اش قابل تامل می باشد ولی نباید از این نکته غافل شد که مساله بصورت ساده قابل جمع و حل می باشد.
🔻اصل اولیه بر اینست که؛
وقتی مستندی بر خصومت شخصی اعم از اختلافات مالی، عرضی و حتی زد و خورد خانوادگی موجود نیست و با توجه به اینکه فرد مقتول جزو جامعه روحانیت و از مسئولین قیدار می باشد و قوت این امکان که قاتل بخاطر تنفر متوهمانه اش از این شخصیت(نه شخص)، اقدام به قتل وی در ملا عام آن هم در حین نماز نموده است. این روحانی به شهادت رسیده است البته نه بدست یک گروهک تروریستی بلکه بدست یک ضارب خیانکار.
🔹مگر اینکه مستنداتی مبنی بر خصومت شخصی موجود باشد که وظیفه دستگاه هاست که به قید فوریت آنها را در اختیار رسانه ها بگذارند.
🔹با این فرض هم شان این روحانی شهید محراب حفظ خواهد شد و هم ملاحظات امنیتی و .. نادیده گرفته نمی شود.
صراط
🆔 @h_falahati
♻️ تصمیم درست آموزش و مرورش در سایه بیتدبیری
🔰امسال آموزش و پرورش در تصمیمی بجا و درست، با برگزاری یک آزمون استخدامی زمینه رقابت بین معلمین مدارس غیردولتی برای ورود در سیستم رسمی را آماده کرد.
این کار بسیار هوشمندانه کمک میکرد تا معلمینی که سابقه چندین سال تدریس دارند، در یک روند قابل قبول بتوانند به آموزش و پرورش منتقل شوند. بنابر این هم برای آموزش و پرورش بسیار مفید بود و نیروی با تجربه را جذب میکرد و هم برای معلمین که از حقوق و امتیازات کمتری در مدارس غیرانتفاعی برخوردارند.
آزمون چند ماه پیش برگزار شد و طبعا چند برابر ظرفیت برای مصاحبه دعوت شدند. تقریبا تمام دعوت شدگان به مصاحبه از معلمین مراکز غیردولتی بودند. مصاحبهها طولانی و
همه مراحل آن ضبط میشد و در هر مرحله، افرادی بودند که جزئیات مصاحبه شوندگان را کامل ثبت میکردند.
همه این نکات نویدبخش یک آزمون عادلانه بود. اما متاسفانه جواب آزمون که قرار بود حداکثر تا هفته اول شهریور اعلام شود تاکنون اعلام نشده است! و این یعنی اوج بیتدبیری. یعنی اول مهر مدارس باز میشوند ولی هنوز معلوم نیست که این معلمین چه باید کنند!
اشکال دیگر اینجاست که از این تعداد معلمی که برای مصاحبه دعوت شدهاند و تقریبا همه از معلمین مراکز غیردولتی هستند، یک سوم آنها پذیرفته و بقیه رد خواهند شد در حالی که همه آنها تا آن زمان، فرصت شغلی قبلیشان را از دست دادهاند!
این شیوه مدیریت، یعنی شما چند هزار معلم سرخورده، ناراحت و عصبانی را در این وضعیت اقتصادی خراب، منتقد نظام کنید. چرا باید این قدر الکی برای نظام هزینه درست کنید؟
از طرفی تاخیر در اعلام نتایج، بسیاری را به این سوءظن رسانده که طولانی شدن به خاطر دستکاری در نتایج است و الا مصاحبهای که همه محتویات و نظرات داورانش آنلاین به مرکز فرستاده میشد چرا اعلام نتایج نمیشود؟
امیدواریم آموزش و پرورش به این نکات دقت کند.
حمید رسایی
🆔 @h_falahati