♨️ نتیجه انتخابات
👈 مطابق آمار رسمی اعلام شده، آقایان پژمانفر و ظهوریان و نخعیراد مستقیماً به مجلس راه یافتند و آقایان معتمدیفر، کریمی قدوسی، عظیمی و اخلاقی به دور دوم رفتند.
🔹 ابتدائاً راهیابی به مجلس و بدست آوردن فرصت خدمت را به این عزیزان تبریک میگویم.
🔸 و اما بنده، هم اکنون همان حمزه شکریان هستم که قبل از انتخابات بودم!
یک شهروند سادهی مطالبهگر!
💢 بر اساس وظیفه شهروندی، تمام تلاشم را برای کمک به این عزیزان خواهم کرد و بر اساس وظیفهی مطالبهگری، نسبت به وظایف و یا ترکوظیفه آنها حساس خواهم بود.
دادشهر-حمزه شکریان
🖋 خداقوت به تمامی کاندیداهایی که با انگیزه انقلابی به شور انتخاباتی کشور کمک کردند. تشکر از مردم فهیم و پایکار کشور.
🆔 @h_falahati
خرده تحلیل راجع به تبیین.mp3
6.45M
‼️زیست دوگانه خرده تحلیلی بر مشارکت!
🔰مشکل دوگانگی #زیستاجتماعی در میان مردم است!
❗️ مسوولان ما درک نکردند که رسانه ها عملا مردم ما را به مردم دو کشور تبدیل کردند ما با دو دسته از مردم مواجهیم که یک دسته در جهان اجتماعی ما زیست می کنند و دسته ای، دیگر در جهان اجتماعی ما نیستند! لذا #جهادتبیین و... اصلا روی آنها کارگر نیست آنها اهل یک کشوری هستند که سوئیس بوده و از آنها دریغ شده است دیگر حس مسؤولیتی نیست به کشوری که در آن انقلاب شده ندارند، مدعی هم هستند!؟
#انتخابات
#مشارکت_حداکثری
#تحلیلاجتماعی
🆔 @h_falahati
#حدیثاجتماعی
🔻عن رسولالله صلى الله عليه و آله :إنَّ اللّه َ تعالى لَيَسْألُ العَبدَ في جاهِهِ كَما يَسألُ في مالِهِ ، فيقولُ : يا عَبدي ، رَزَقتُكَ جاها فهلْ أعَنْتَ بهِ مَظلوما ، أوْ أغَثْتَ بهِ مَلْهوفا ؟
🔻پيامبر خدا صلى الله عليه و آله :همان گونه كه خداوند درباره دارايى بنده از او سؤال مى كند، درباره مقام و موقعيت او نيز مى پرسد و مى فرمايد: بنده من! من، مقام و موقعيت، روزى تو كردم. آيا به وسيله آن ستمديده اى را يارى رساندى؟ يا به فرياد غمزده اى رسيدى؟
مستدرک الوسائل : 12/429/14525
🆔 @h_falahati
پیام حجت الاسلام حاج ابوالقاسم دولابی خطاب به مردم زنجان
بسمه تعالی
مردم شریف استان زنجان
🔹خدا را شاکرم که در یک دوره هشت ساله توفیق خدمتگزاری به شما مردم ولایتمدار و انقلابی را به اینجانب عطا کرد.
🔹در طول هشت سال گذشته با بیش از یکصد سفر به استان، و حضور مکرر در تمامی شهرستانها و شهرهای استان و بسیاری از روستاها، از نزدیک شاهد لطف و محبت شما به خادمانتان بوده ام.
🔹بر خود لازم میدانم از بذل محبت شما مردم شریف در طول هشت سال گذشته به این خادم تشکر کنم و شکر گزار حضور پر شورتان در تمامی عرصه های انقلاب خصوصا انتخابات یازدهم اسفند ۱۴۰۲ باشم.
🔹همچنین لازم است به برادر عزیز و ارجمندم فاضل گرانقدر و انقلابی جناب حجة الاسلام و المسلمین جعفری که مورد اعتماد شما مردم شریف برای نمایندگی در مجلس خبرگان قرار گرفتند صمیمانه تبریک عرض نمایم و همچنین به برادر ارجمندم جناب آقای دکتر مصطفی طاهری که برای بار دوم توفیق خدمت به شما مردم را پیدا کرده اند تبریک عرض مینمایم.
🔹به سایر برادران عزیزی که توفیق خدمت به مردم عزیز استان در مجلس شورای اسلامی را پیدا کرده اند نیز تبریک عرض نموده امیدوارم در خدمت به نظام اسلامی موفق باشند.
محمد حاجی ابوالقاسم دولابی
نماینده مردم شریف زنجان در دوره پنجم مجلس خبرگان رهبری
🔻#اخلاقانتخاباتی
🆔 @h_falahati
حامد فلاحتی
🏴 آیتالله امامی کاشانی درگذشت 🔹آیتالله محمد امامی کاشانی نماینده مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه مو
خدای متعال آیت الله امامی کاشانی را غریق رحمت کند!
عکس با بچههای گردان شهید باکری و حضور در جبههها
🆔 @h_falahati
🛑آمریکا درحالی که اصلی ترین تامین کننده مالی و تسلیحاتی اسراییله، ژست بشردوستانه گرفته و میگه از طریق هوایی درحال ارسال کمک به غزه است!
چیزی ازین مضحک تر هم تو دنیا هست؟!
🔺کاربرای شبکه های اجتماعی هم به خوبی این تناقض رو تصویرسازی کردن.
ـــــــــــــــــــــــ
پایگاه خبری صابرین نیوز
🖋 حقوقبشر اشمئزازآور غربی حتی به مزاق کاربران غربی هم خوش نمیآید و تهوع این جملات و استاندارهای فاشیستی غرب صدای همه را درآورده است!
کی وجدان این مردم در غرب لبریز از خشم می شود تا این حکومتهای آلوده و فاسد را به زیر بکشند!
#غرب
#حقوقبشر
🆔 @h_falahati
13.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ چگونه ادعای تجاوز جنسی نیروهای حماس به زنان اسرائیلی دروغ درآمد؟
🖋 خدا شاهد است که شش ماه پیش وقتی رهبر معظم انقلاب از حماس و #طوفان_الاقصی حمایت کردند و آنرا اقدامی درست از جانب مظلوم دانسته و این تصمیم را تماما فلسطینی اعلام کردند تعداد زیادی طلاب در خصوصی به خاطر همین خبر دروغ نیویورک تایمز و چند وبلاگ مشهور صهیونیستی پیرامون کشتارهای حماس، که بارها خبر آنرا گذاشتم و دروغ بودنش را اثبات کردم، به رهبری توهین کردند و ایشان را ظالم خطاب کردند!؟
🔻این عده رسانه زدههای جاهل هم اخبار جعلی کشتارهای حماس را که توسط خود رژیم صهیونیستی انجام شد و پخش شد باور کردند و هم این اخبار دروغ تجاوز را!! و نظام مظلوم اسلامی را مورد هجمه و عقده گشایی قرار دادند!
این افراد شهامت و جسارت پذیرش اشتباهات خود راهم نداشتند!
دنیای امروز رسانه پیچیده است و به راحتی در صف ظالم قرارمیگیریم!
تاسف!
🆔 @h_falahati
🔰تصاویر بچههای جهادی و بسیجی پایکار سیل مردم سیستان و بلوچستان
🔻خداقوت به این بچههای بیادعا و یک خسته نباشید!
❌اف بر لشکر بیسوادهای کف مجازی که دیگر حالت تهوع داریم از گوشی همراه آنها و صفحات نفرت پراکنشان!
#مکتبی
#پایکارمردم
🆔 @h_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑🎥 کنایه مجری صداوسیما به آرای سفید و باطله انتخابات مجلس: مشارکت مردم ربطی به بیعرضگی برخی مسؤولان ندارد!
🖋این مگسطور برخورد کردن با حقیقت انتخابات است!
واقعا این حرفها متر و معیاری ندارد
🔻اینکه صورتی طور بگوییم صدای مردمی که نیامدند را بشنوید
یا صدای رای سفید را بشنوید
❌حرفهای بیخود و بی سروته متاثر از مجازی است مسوولین همان رای های صحیح را هم نباید برای خود فاکتور کنند ولی این رای های باطله و یا آن نیامدن اینقدرها روشن و مشخص نیستند که بتوان آنها را یک تفسیر واحد مثبت یا منفی کرد.
اساسا پدیدههای اجتماعی را به سختی می توان به این سرعت تحلیل کرد و به مولفه های موثر در آن پی برد!
نیامدن مردم یا بخشی از مردم هم همینطور است دنبال زیربغل زنبور نباشیم همین مردمی که رای صحیح و موثر دادند را پاسخگو باشیم.
خلاص!
🆔 @h_falahati
🔰 نگاهی به نتایج انتخابات تهران از منظر هرم جمعیتی
🔻بر اساس آخرین آمار جمعیتی کشور در سال ۱۴۰۲ ترکیب جمعیتی و هرم جمعیت ایران به شرح زیر است :
- زیر ۱۸ ساله : ۲۵ میلیون نفر
- از ۱۸ ساله تا ۴۰ ساله : ۳۶ میلیون نفر
- از ۴۰ ساله تا ۶۰ ساله : ۲۳ میلیون نفر
- بالای ۶۰ سال : ۵ میلیون نفر
🔻از جمعیت زیر ۱۸ سال که قانونا به سن رای گیری نرسیده و نمیتوانستند در فرآیند رای گیری شرکت کنند و جمعیت کهن سال که بگذریم آنچه جلب توجه میکند و در انتخابات تعیین کننده بودهاست جمعیت ۳۶ میلیونی ۱۸ ساله ها تا ۴۰ سالهها است که بیش از ۴۱ درصد جمعیت کشور و حدود ۶۰ درصد واجدین رای دادن را تشکیل داده و نقش اساسی را در نتایج انتخابات داشتهاند یعنی متولدین دهه هفتاد و هشتاد یا نسل Z که معیارهایشان کاملا متفاوت با نسل قبل است .
🔻تفاوت اساسی بین جوان امروز (خصوصا دهه هشتاد به بعد) با جوانان دیروز از نظر فکر و اندیشه وجود دارد. ذائقه جوان امروزی تغییر کرده و ادبیات جوانان امروزی کاملا متفاوت با ادبیات جوانان نسل قبل است . جوان امروزی تربیت شده فضای مجازی ، بدون دغدغه معیشتی ، معترض و سرکش ، مومن و معتقد به فضای مجازی و شبکه های اجتماعی ، غیر دلبسته به جمهوری اسلامی ، بدون اعتماد به رسانه های رسمی دولتی و بدون اعتماد به مسئولین کشور است. در صورتیکه نسل قبل غیر از این بود.
❗️«نسل زد» پدیدهای جهانی است و بر بستر تحولات و پیشرفتهای فناورانۀ جهان تعریف شده است. اساس تفاوت ما و آنها این است که فناوریهای مجازی «وارد زندگی ما شد»، در حالی که آنها «وارد دنیای فناوری» شدند. به زبانی دیگر، «فجازی» در دنیای ما به دنیا آمد، در حالی که آنها در «فجازی» به دنیا آمدند. گوشی هوشمند «وارد زندگی ما شد»، اما آنها از ابتدا در گوشی هوشمند متولد شدند.
❗️آنها (نسل Z) بالاترین حد «عزتنفس» را دارند. آنها کمتر از همۀ انسانهای پیشینشان «خواهش و التماس کردهاند» و یا اصلاً کتک نخوردهاند یا به ندرت تنبیه بدنی شدهاند. آنها کمتر از گذشتگانشان تحقیر شدهاند. در سن خردسالی در «اجتماع خانواده» به «عضوی کامل با حق رأی» تبدیل شدهاند و بیشترین ابزارهای ابراز وجود را نیز داشتهاند. به همین دلیل، جامعهپذیری آنها بسیار زودتر از نسلهای پیشین رخ داده و شخصیت اجتماعیِ آنها زودتر و مستقلتر از پیشینیان شکل گرفته. داشتن ابزارهای ارتباطی گسترده به آنها اجازه داده در برابر اقتدارگراییِ خانوادگی مقاومت کنند .
❗️ آنها «حریم خصوصیِ» بسیار بزرگی دارند. این نسل بزرگترین حریم خصوصی را در تاریخ همۀ نسلهای ایرانی داشته است. حریم خصوصی بنیاد استقلال شخصیتی است.
❗️این نسل از آنجا که درون شبکههای اجتماعی به دنیا آمدهاند، توان ارتباطگیری بالایی دارند؛ با سرعت گروهسازی میکنند و همبستگی در آنها روانتر و مکانیکیتر صورت میگیرد. آنها بالاترین میزان ارتباطات، و در نتیجه بالاترین مهارتهای ارتباطی را دارند.
🔹همۀ اینها باعث میشود توجه آنها زودتر به جامعه معطوف شود، زیرا داشتههای فردیشان زودتر تأمین شده است . این وضعیت وقتی با سطح بسیار بالای استقلال و تمرکز بر وجوه روحی و شخصیتی همراه میشود، باعث میشود نسل Z خیلی زود سیاسی شوند. یک عامل بسیار مهمتر هم این است که این نسل کمترین سلطهپذیری را دارد. آنها خیلی زود با هر نوع اقتداری درگیر میشود و بسیار کمتر تمایل به اطاعت دارند. فرمانبری برای آنها امری بدیهی نیست .
🔺به طور کلی جوان امروزی را در دو دسته میتوان تقسیم بندی کرد :
الف : جوان مومن و متدین و معتقد به جمهوری اسلامی ولی معترض و سرکش ؛ بدون اعتماد به رسانه ها و مسئولین دولتی ؛ سرخورده از تبعیض ؛ عدم قبول دستور و تحکم و حرف آمرانه میباشد.
ب : جوان پیرو جریان وندالیسم : وندالیسم عارضه امروز دنیای مدرنیته است . جوان وندالیستی بدون دغدغه معیشتی ؛ اهل گیم و اینستاگرام ؛ بدون قید و بند مذهبی ؛ معتقد به آزادی بی حصر و حد و رابطه با جنس مخالف ؛ داشتن بغض نسبت به دین و روحانیت و اسلام و دنبال هیجان و اهل آشوب و تخریب اموال عمومی هستند.
🔺اثرات حضور اجتماعی دسته اول جوانان را در انتخابات اخیر ملاحظه کردیم و اثرات حضور اجتماعی دسته دوم یا وندالیستها را در حوادث خسارت بار سال گذشته شاهد بودیم.
🔹نتیجه ادبیات "چنارها" باعث قیام و شورش "پاجوشها" شد که ویژگی های خود را در عرصه اجتماعی نشان دهند و طغیان کنند و از هرگونه دستور و تحکم آمرانه و اقتدار و پدرخواندگی سرپیچی کنند . مشکل "چنارها" این بود که نتوانستند با این نسل ارتباط برقرار کنند و خلا این ارتباط را «پاجوشها» تا حدودی پرکردند، چون با فنون ارتباط با نسل Z آشنا تر بودند.
✍️۱۳-اسفند۱۴۰۲/محسن شاطرزاده
🆔 @h_falahati
حامد فلاحتی
🔰تصاویر بچههای جهادی و بسیجی پایکار سیل مردم سیستان و بلوچستان 🔻خداقوت به این بچههای بیادعا و یک
این زن مردنمای احمق هم این تصویر ساخته شده توسط هوش مصنوعی را که از بچه های غزه ساخته شده بود به سیل بچههای سیستان نسبت داد؟!
#حماقتسلبریتی
🆔 @h_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تناقض
بانک مرکزی دلار تلگرامی رو قبول نداره ولی خودش شمش های طلاش رو با نرخ دلار تلگرامی بفروش میرسونه !
🖋 آقای رئیسی عزیز مردم منتظر هستند ببینند دولت حضرتعالی برنامه ای برای کنترل ارز دارد یا نه!
دولت شما چه تفاوتی در تصمیم گیری در نرخ ارز با دولت قبل دارد!؟
حس بی دولتی را دامن نزنید! تمام بازارها وابسته به این نرخ شده است!
خسته شدیم از این وضعیت بی تصمیمی دولتها!
#نقددولت
🆔 @h_falahati
🔰مجازی پرشده است از تفاسیر عجیب و غریب راجع به میزان آراء تهران و شهرستانها!
❗️ متأسفانه از بیسوادی برخی در علم آمار انسان تعجب می کند!
نمی خواهم بگویم مشارکت بالا بوده اما به مفهوم توزیع رای دقت کنید!
🔻در انتخابات امسال پدرخواندهها توفیق نداشته اند و نتوانستند با لیستسازی های خود انتخاب مردم را جهت دهند! بلکه مردم در یک اقدام معنادار خودشان انتخاب کرده اند و این باعث توزیع آراء شده است! همین
#بیسوادیرسانهای
🆔 @h_falahati
❌ دروغ ۵۹ درصدی
ضدانقلاب بعد از حماسه جمعه در تقلاست و می گوید:"اینکه ۴۱ درصد شرکت کردند، پس ۵۹ درصد مقابل نظاماند."
☑️ این ادعای مشحون از بلاهت نیاز به توضیح ندارد. اما چون برخی در داخل دانسته یا نادانسته آنرا تکرار میکنند مختصری توضیح می دهیم:
1️⃣ یکم. با چی مقایسه میکنید؟
معیار مقایسه نرخ مشارکت با متوسط مشارکت است؛ نه عدد ۱۰۰. متوسط نرخ مشارکت در مجلس طی یازده دوره گذشته ۵۷ درصد است. جهت اطلاع متوسط نرخ مشارکت در اتحادیه اروپا ۵۰ درصد و در آمریکا زیر ۵۰ درصد است.
☑️ تفاوت نرخ مشارکت در انتخاباتها نیز به شرایط سیاسی اجتماعی وقت مرتبط است و اساسا از عدم مشارکت هیچ وقت درصد مخالفان نظام در نمیآید.
🔻خاطرتان هست نرخ مشارکت رفراندوم اول انقلاب چقدر بود؟ ۹۶ درصد. اما چند ماه بعد مشارکت در انتخابات مجلس به ۵۲ درصد رسید. این یعنی مردم چند ماهه از انقلاب برگشتند؟ مضحک نیست؟
سال ۷۶ مشارکت ریاست جمهوری ۸۰ درصد بود. چند ماه بعد مشارکت مجلس به ۶۷ درصد رسید. باید چی می گفتیم؟
2️⃣ دوم. هرکس رای نداد ضدانقلاب است؟
🔻و اما کسانی که رای نمی دهند چند دسته اند:
الف. بخشی به هر دلیل ناتوان از حضورند.
ب. بخشی آرای معترض امااصلاح گرند. آرائی که نظام را قبول دارند اما به خطا معتقدند قهر بیشتر از رای جواب می دهد.
تا اینجا این دودسته که مخالف نظام نیستند. هستند؟
🔸ج. دسته سوم آرای هیجانی اند. آرائی که سرشان به کار خودشان است و عمدتا در شرایط دوقطبی ترغیب به رای می شوند. تخمین این افراد چقدر است؟
🔻یک مثال برای اینکه متوجه شویم از چه جماعتی حرف میزنیم:
بالاترین نرخ مشارکت در سال ۸۸ و برای انتخابات دوقطبی احمدی نژاد- موسوی است؛ با نرخ مشارکت ۸۵ درصد. فاصله این عدد با نرخ ۶۶ درصدی متوسط مشارکت ریاست جمهوری، سهم آرائی است که در شرایط دوقطبی زنده می شوند؛ ۲۲ درصد.
👈آرائی که در شرایط هیجانی زنده می شود ضدانقلاب است؟
🔸د. دسته دیگر آرای مردد است که ممکن است با آرای هیجانی در دوقطبی ها هم پوشانی داشته باشد و به هر دلیل به جمع بندی نمیرسد که در انتخابات شرکت کند. این آرا در انتخابات اخیر حدود ۲۱ درصد است. این عدد از کجا آمده است؟
نزدیکترین پیش بینی مشارکت به واقعیت، مربوط به نظرسنجی ایسپا است. ایسپا مشارکت را ۴۱ درصد پیش بینی کرد.
حالا؛ همین نظرسنجی نرخ مرددین را ۲۹ درصد برآورد کرد. این نرخ را نظرسنجی صداووسیما ۲۸ درصد اعلام کرده بود.
👈آیا مردد یعنی ضدانقلاب؟ چنین ادعایی از سر حماقت نیست؟
🔸ه. بله. بخشی از آرا نیز البته برای مخالفان نظام است که با دسته بندی بالا وزن شان روشن است که در اقلیت است.
3️⃣ سوم. و اما چرا رای غائب؟
آرای معترض و مردد چطور شکل گرفته است؟
🔹اینجاست که باید به جنگ ترکیبی تمام عیار دشمن طی ماههای گذشته اشاره کرد. هم جنگ اقتصادی و هم جنگ رسانهای. با جنگ اقتصادی تلاش کردند روز به روز سفره مردم کوچکتر شود. چه کسی است که نداند تورم امروز رابطه مستقیم با تحریم نفتی دارد؟
با جنگ رسانهای نیز تمام تلاش خود را برای تبلیغ انسداد سیاسی در ایران بکار بستند. اینکه کشور را سیاهی و فلاکت و فساد گرفته است و طبیعتا هیچ امیدی به آینده نیست.
این ماجرا وقتی جالبتر می شود که توجه کنیم همین رسانهها نرخ مشارکت در انتخابات را زیر ۲۰ درصد تخمین میزدند تا جائی که رسانه معتبر گاردین باور کرد و نرخ مشارکت را حداکثر ۲۷ درصد پیشبینی کرد.
👈و اما لازم است در کنار این جنگ ترکیبی به عنوان مسبب اصلی به دو دلیل داخلی نیز اشاره کرد.
☑️ اول اینکه خدمات دولت و مجلس با همه تلاش هائی که داشتند هنوز به صورت محسوس سر زندگی مردم احساس نشده است و این سوال مطرح می شود که رای های قبلی ما چه اثری داشت که اینبار مجدد رای دهیم.
☑️ و اما دلیل دوم اینست که برخی بداخلاقیها در رقابتهای ایام انتخابات باعث شد که اساسا مردم از هردو گروه تنفر پیدا کنند. تهمت زدن ها و بی آبرو کردنها و دروغ گفتنها و مجادلات پیاپی بسیار مشارکت سوز است.
✅ با این توضیح علیرغم اینکه حتی کاهش یک رای برای جمهوری اسلامی اهمیت دارد اما باید توجه داشت که با این شرایط، آرای ۴۱ درصدی آرای غیرتمند و پرقدرت محسوب میشود و دژ مستحکم انقلاب اسلامی را شکل می دهند و می تواند در آینده موتور محرکه و شتابدهنده رشد مشارکت در کشور باشند.
خلاصه اگر ترکیب غائبین روشن شود، حماسه ۲۵ میلیونی نیز به روشنائی خورشید خواهد بود.
✍️ محسن مهدیان
🆔 @h_falahati
❗️رأی سفید شیخ فرهاد فتحی!
♨️ اخیرا در همین کانال نقد و گلایهای داشتیم به بیمبنایی و مشی مجازی برخی از آخوندهای سلبریتی که باعث دلخوری طرفدارانشان شد!
💢 اما همان روز آخر و عاقبت امثال فرهاد فتحی روشن بود، چرا که انحراف و عطش دیده شدن، اگر جلویش گرفته نشود، خانمانسوز و عاقبتسوز خواهد بود؛ نمونه بارز آن مهدی نصیری و اکبرنژاد...
⭕️ اما تبلیغ رأی سفید آخر این ماجرا نخواهد بود؛ چرا که نداشتن مبنا، آن هم با چاشنی شهرتطلبی، این دیوار کج را تا ناکجاآباد به پیش خواهد بُرد.
✍️ محمد ابراهیمزاده
احوال حوزه
🖋 قبلا از شیخ فرهاد مطالبی را در کانال قرار میدادم که مطالب بحقی بود!
اکنون هم معتقدم مطالب خوب دارد و می تواند فردی دارای تاثیر باشد لکن این کار اخیرش در انتخابات و عبور از رای موثر و قدرمشترک یابی با کلیدواژه رای اعتراضی که یک برنامه منسجم از ناحیه ضدانقلاب است توجیه ندارد امید که جبران کند این اشکال بزرگ ایشان است!
کمی بوی بی مبنایی در فعالیتها می آید!
🆔 @h_falahati
OstadAbedi_VaziateQaze_14021213.mp3
2.45M
🔰 بیانات استاد احمد عابدی درباره وضعیت مردم غزه
🔹 وضعیت اسفبار مردم غزه
🔹 کشتار و قتل عام مردم غزه از طریق تحمیل گرسنگی و تحریم غذایی توسط اسرائیل
🔹 علت عدم کمک مصر به فلسطین
🔹 مردم مصر، دشمن اسرائیل هستند.
┄┅┅❀🔹🇮🇷🇸🇩🔹❀┅┅┅┄
#غزه #فلسطن #کشتار_جمعی #قتل_عام
#اسرائیل
🔹یکشنبه ۱۳ اسفندماه ۱۴۰۲، دارالقرآن علامه طباطبایی(ره)
🆔 🇮🇷 👉 @ahmad_aabedi
┗⊰⃟☘࿐ྀུ༅🇸🇩🌷🇮🇷࿇━┛
🆔 @h_falahati
حامد فلاحتی
❗️رأی سفید شیخ فرهاد فتحی! ♨️ اخیرا در همین کانال نقد و گلایهای داشتیم به بیمبنایی و مشی مجازی بر
دوستان می گویند در کانالش استفتاء از رهبری مبنی بر حجیت داشتن رای سفید گذاشته است!!؟
این پاسخ و توجیه بدتر است چون اگر به فرد اصلح نرسیدید نباید رای سفید خود را تبلیغ کنید و ترویج نمایید! برای همین معتقدم در رفتار ایشان بوی بی مبنایی می آید!
ایشان معتقد است فقه خوب خوانده آن استفتاء رهبری ربطی به ترویج رای سفید ندارد! بلکه سخن در حجت داشتن برای رای و شرعیت و صحت رای سفید است این با ترویج رای سفید در کانالی با جمعیت بسیار بالا! معنی ندارد.
و نوعی مغلطه کاری است حالا یاعلی
🆔 @h_falahati
سخنی با منتخبانِ
منسوب به جبهه انقلاب
♦️انتخابات، معمولا با شگفتی همراه است. انواع هیجان ها سراغ برندگان و ناکامان می رود. سرمستی یا سر خوردگی، هر دو آسیب زا است، چرا که هر دو از جنود جهل در برابر جنود عقل است. کار البته اگر برای خدا باشد، هیچ توفیری نمی کند.
🔹آن روز که با نگرانی و دستپاچگی، به امام (ره) خبر دادند خرمشهر سقوط کرد، بین دو نماز بود. خبر را که دادند، امام یک جمله بیشتر نگفت: "جنگ است دیگر". همین را گفت و قامت بست. "الله اکبر"! مدتی بعد هم که خبر فتح شورانگیز خرمشهر را دادند، با وقار تمام پیام داد: "خرمشهر را خدا آزاد کرد".
♦️در آغاز آن جنگ مهیب و نابرابر که همه نگران بودند و ارتش صدام در حال پیشروی بود، امام فرمود "دیوانه ای آمده و سنگی انداخته و رفته. نگران نباشید". سرانجام پیروز و عزتمند آن دفاع مقدس را می دانیم که مبنای پیروزی های بعدی شد.
🔹نتایج انتخابات مجلس هنوز کامل نشده و تکلیف ۴۵ کرسی از مجموع ۲۹۰ کرسی در دور دوم انتخابات (اردیبهشت آینده) معلوم خواهد شد. ظاهرا تا اینجای کار، ۱۳۵ منتخب جدید به مجلس راه یافته اند که تحولی قابل توجه است و می تواند تا نیمی از ترکیب مجلس فعلی افزایش یابد.
♦️در میان نمایندگان فعلی یا نامزد های جدید، افراد متنوعی از طیف های مختلف را می توان رصد کرد که انتخاب نشدند؛ از نوبخت و علی مطهری و باهنر، تا فریدون عباسی و حسین جلالی (نزدیک به جبهه پایداری) و همچنین برخی نمایندگان یا نامزد های ائتلاف شانا (نزدیک به قالیباف).
🔹گویا تا اینجای کار، ۴۵ نماینده یا نامزد طیف مدعی اصلاحات و اعتدال به مجلس راه یافته اند که احتمالا در دور دوم به بالای ۵۰ تا ۶۰ نفر برسد.
♦️آنها با یارگیری از چند ده نامزد منفرد می توانند اقلیتی موثر تشکیل دهند و اگر ماجرای مجلس پنجم یا هشتم و نهم تکرار شود (دودستگی عمیق در طیف اکثریت) می توانند تاثیر عمیق روی کارکرد مجلس بگذارند.
🔹چند ائتلاف منسوب به جبهه انقلاب، پیش از انتخابات رقابت بسیار داغی را ترتیب دادند که هم وجوه مثبت داشت و نگاه بدنه انقلابی را آشکار کرد و هم بعضا به رفتار های تند و هیجانی و بد اخلاقی میل کرد.
♦️رقابت انتخاباتی، هر چه بود تمام شد. اکنون نوبت همدلی بر مبنای آرمان های انقلاب و مطالبات بر زمین مانده مردم، در کنار تعامل سازنده با دو قوه دیگر است.
🔹منتخبان منسوب به جبهه انقلاب به ویژه در تهران، اگر نخواهند با همدیگر تعامل و تعاون سازنده بر مبنای اصول داشته باشند و بر همین مبنا تنازل کنند، فرصت محدود خدمت را به فرسایش یکدیگر خواهند گذراند و این، بازی در نقشه بدخواهان ایران و انقلاب است.
♦️از همین حالا باید تعامل را تمرین کرد. مدل تعامل صحیح همان است که رهبر انقلاب در دیدار "فراکسیون انقلاب اسلامی" (مجلس هشتم/ ۲۱ دی ماه ۱۳۸۸) فرمودند. بیانات رهبر انقلاب را اینجا بخوانید.
محمدایمانی
🆔 @h_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 دموکراسی در کشور ما یا همان رای اکثریت مطلوب نبوده و نیست ملاحظه آزادی هم به معنی دموکراسی نیست وقتی افراد نتوانند نه از ساختار نه از افراد و نه از کارکرد مجلس درکی داشته باشند چه آزادی لحاظ شده است!
این فکر و اندیشه اول انقلاب مورد توجه بود!
🔻اما به نظرم عدم درک صحیح از مصالح انقلاب، رقابت و دوقطبی کاذب سیاسیون و درک پایین آنها از برخی اصول و قواعد انقلاب ما را در همین سطح اکثریت نگهداشت و به سمت انتخابات کیفی و انتخاب افراد دارای تراز مطلوب نبرد!
#شهیدبهشتی
#انتخابات
#مکتبی
🆔 @h_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹سوال :بهتر نبود وقایع ۷ اکتبر اتفاق نمیافتاد تا غزه اینقدر شهید نمیداد؟
اما پاسخ رو بشنوید!
🆔 @H_falahati
⭕️سه مسیر پیش روی قالیباف
🗞روزنامه فرهیختگان نوشت:
🔹اصولگرایان سلبیترین انتخابات تاریخ را پشتسر گذاشتهاند، غیر از رای اعتراضی و سلبی به عدم مشارکت، قالیباف خوب میداند که بخشی از فضای سیاسی بدنه اصولگرایی در انتخابات جمعه نه به اوست، پس عجیب نیست که برای سروشکل دادن به وضع مجلس آتی اول باید مسیر قالیباف مشخص شود.
🔹قالیباف به چند دلیل هاشمی ۷۸ نیست؛ اول اینکه وضعیت او هم در کمیت و هم در کیفیت با هاشمی فرق دارد. غیر از آنکه قالیباف فعلا نفر چهارم تهران است و هاشمی را چند بار بین رتبه ۴۰ تا ۲۰ گرداندند. هاشمی در موقعیتی بهشکل تحقیرآمیز به مجلس رفت که دولت مستقر در اوج شرایط گفتمانی خود قرار داشت و اساسا در نه به او شکل گرفته بود، دو نکتهای که درباره قالیباف صدق نمیکند.
🔹نکته بعد این است که وضع ائتلاف قالیباف در کلیت انتخابات احتمالا با هاشمی فرق میکند، هنوز آرای قطعی انتخابات مجلس دوازدهم مشخص نیست و احتمالا در برخی حوزههای مهم به دور دوم خواهد رفت. اما بهنظر میرسد کلی مجلس بهلحاظ مزاج سیاسی تفاوت ۱۸۰ درجهای با مجلس قبل ندارد. بهعبارتی تغییر گفتمان در مجلس رخ نداده است، بلکه در رقابت درونی اصولگرایان کمی جابهجایی اتفاق افتاده که از جایی به بعد استفاده از این فضا به توانایی سیاسی فرد برمیگردد.
🔹نکته مهمتر این است که قالیباف مزیتهای سیاسی هاشمی را هم ندارد و اساسا از نظر تواناییها قابلمقایسه با هم نیستند که قالیباف فکر کند میتواند با انصراف و عزلت خود را بازسازی کند.
🖋 آقای رسایی در کانال خود سخن از تغییر در هیئت رئیسه به میان آورده است پس چه بهتر که این کار با آرامش و گفتگو و بدون تنش صورت گیرد.
🆔 @h_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 ماجرای این کلیپ!
زمان: صبح 6 خرداد 1360 / 22 رجب 1401
مکان: تهران، حسینیّه جماران
موضوع: اهمیت مجلس شورای اسلامی و بیان وظایف نمایندگان مجلس
مناسبت: سالگرد تأسیس مجلس شورای اسلامی
حضار: نمایندگان مجلس شورای اسلامی
🖋 خب با این اوصاف پسزمینه این کلیپ که بخشی از سخنرانی مفصل #امام ره است در سال پرتلاطم و تنش ۶٠ روشن است.
کلام امام ره در مورد باطن شما!؟ خطاب به دارودسته بنیصدر و مجاهدین است که در کشور التهاب آفرینی می کردند از طرفی درگیر جنگ بودیم و از طرفی جبهه داخل را برهم زده بودند و چنگ و دندان نشان انقلابیون و جبهه طرفداران شهید بهشتی ره، می داند!
نمی گویم از این جملات امام نمی توان درس یا اصل بعنوان مکتب گرفت لکن آنچه امروز اراده می کنند غرض این سخنرانی نبوده و نیست.
امام گزینی کار شایسته ای نیست!
#مکتبی
🆔 @h_falahati
🔹امام صادق عليه السلام:
🔹كَم مِن صَبرِ ساعَةٍ قد أورَثَ فَرَحا طَويلاً، و كَم مِن لَذَّةِ ساعَةٍ قد أورَثَت حُزنا طَويلاً!
بسا لحظه اى شكيبايى كه شادى درازى را در پى آورَد و بسا لذّتى آنى كه اندوهى طولانى برجاى گذارَد.
🔹ميزان الحكمه جلد6 صفحه156
🖋 صبر و لذت وقتی مقابل هم هستند صبر به معنای مقاومت و خودنگهداری است یعنی در این سیاق به معنای تقواست! تقوا و خودنگهداری حتی به صورت لحظه ای هم پیامدهای مثبت زیادی دارد این #تقوایلحظهای تمرینی است برای یک #تقوایدائمی!
شاید این روایت راهکاری باشد برای ماداومعلیه(آنچه برآن مداومت و تمرین دارید=عادت شدن برخی کارها)
لذا باید راهکار تقواهای لحظهای را یافت!
🔻برای شروع
به تعویق انداختن،
قطع توجه کردن،
به کارهای دیگری پرداختن،
سنجش و درنظرگرفتن پیامدها،
دست دست کردن،
مشغلهسازیهای زیاد و...
در هنگام کشش به سمت معاصی و خطاها
از راهکارهای #تقوایلحظهای باشد.
#اخلاق
🆔 @h_falahati
تحلیل انتخابات.mp3
9.54M
تحلیل حجتالاسلام والمسلمین رجبعلی مقیسه در رابطه با انتخابات و میزان مشارکت
🔻🔻🔻
مسئولین با رهبری در فهم واقعیت مردم و میزان پایداری و وفاداریشان خیلی تفاوت دارند.
رهبری واقعا مثل امام به مردم معتقدند باورشان این است که مردم، اگر مورد اعتماد قرار گیرند، دیده شوند و مسئولین واقعا برای حل مشکلات مردم اقدام کنند مردم بههیچ وجه از انقلاب و مملکت و ارزشهای قرآنی و دینی عقبنشینی نمیکنند، ممکن است کمرنگتر شود اما اصل انقلاب و ایران را خیر.
مسئولین متزلزل هستند، اگر مثل رهبری باشند باید فدای ملت شوند، رهبری جانباز است، فدای ملت شده
این مقدار که در انتخابات آمدند به عشق رهبر و انقلاب است.
ما و مسئولین خیلی کم از ضعفهای دورههای قبل درس میگیریم. چندین دوره افت حضور داشتیم ولی اینها را آسیبشناسی نکردیم.
یکسری از بچههای انقلابی که دلشان خون است، وقتی صحبت میکنیم میگویند نه خوب است، انتخابات [اخیر] خوب است، نه این خوب نیست! باید خیلی بیشتر از این حرفها شرکت میکردند
با این همه توطئه مشارکت بالای چهل درصد خوب است ولی باز باید بیشتر شرکت میکردند.
ائمه جمعه باید به پیوست حرفها و تحلیلهای رهبری [مطالب] را پررنگ کنند تا مجالی به تحلیلگران داخلی و خارجی برای تمسخر آن سخنان ندهند.
کانال روزنه
🆔 @h_falahati
🔰 این ٢۵ میلیون اهالی کجا هستند!
🔻فضای مجازی تقریبا ول پرشده است از اکانتهایی که در سکوهای بدون کنترل خارجی از تلگرام گرفته تا واتس آپ، اینستاگرام و ایکس، در حال ترور اذهان مردم ایران هستند!
بسیاری از این اکانتها اساسا شخص نیستند و امکان تشخیص هویت آنها به سادگی وجود ندارد!
هرواقعه خوب و مطلوبی را دائما آماج حملات خود قرارمی دهند و کنترل #روایتهای اصلی وقایع را بدست گرفته و با #ذهنسازی و #تصویرسازی به افکار مردم آسیب می رسانند!
🔻آخرین مورد آن #انتخابات مطلوب مجلس در ایران است.
همین واژه #مطلوب برای یک عده بسیار سخت می نماید چرا که آنها تاثیرپذیرفته از این فضای مسموم امکان تشخیص مستقل خود را در این مارپیچ سنگین رسانهای از دست داده اند!
حتی بچههای معتقد به #جریانانقلاب هم در مواردی دچار همین آسیب هستند!
این ملیگراها و وطن پرستان دروغین مجازی به شکلی از انتخابات سخن می گویند که گویا حجم کثیری از مردم ایران ضدیت با نظام را در پیش گرفته اند!
آنها می گویند مردم در انتخابات ۴١درصد مشارکت داشتهاند و این یعنی ۵٩ درصد مخالف حاکمیت هستند!
🔹درحالی که:
١- دروغین نامحترم شما تا پارسال دنبال رفتنی بودن انقلاب بودید حالا به این ادبیات رسیده اید!؟
٢- مگر در همه جای دنیا تمام صددرصد در انتخابات شرکت می کنند که چنین نتیجهای میگیرید!؟
٣-در سال ۵٨ انتخابات مجلس ۵۶درصد مشارکت را تجربه کرده است! آیا آن هم همین مفهوم را دارد؟!
۴-از میان واجدین شرایط که امکان شرکت داشته اند تقریبا نزدیک به ۵٠درصد در انتخابات مجلس شرکت کرده اند در حالی که شما دنبال ٢٠درصد بودید و این یعنی دروغهای شما تمامی ندارد!
۵-بهرحال با متر و مقایس شما این ٢۵میلیون نفر انسان هستند یا خیر! حق انتخاب دارند یا خیر؟ اهل کدام جزیره یا سیاره هستند!؟
🔹توان دیدن دارید یا ارادهای ندارید! یا فاکتور از جای دیگری صادر شده و کارت به کارت تحلیل شما قبلا صورت گرفته است!
به #مردم احترام بگذارید و بیخود در مورد معنای صدای آنها که نیستند و مشخص نیست چرا نبوده اند سخنپراکنی نکنید!
#انتخابات
🆔 @h_falahati