🔰 مروری بر قیام پانزده خرداد ۱۳۴۲
▪️منشأ و خاستگاه قیام پانزده خرداد اندیشههای روحانیت مبارز شیعه، به رهبری حضرت امام خمینی(ره) بود. در اندیشهها و تفکر آن حضرت، تشکیل حکومت اسلامی و اجرای احکام اسلام جایگاه خاصی داشت. بر این اساس، پیاده شدن قوانین اسلام در حوزههای سیاست، اقتصاد، فرهنگ و اجتماع از انگیزههای اصولی نیروهای مذهبی محسوب میشد.
📝 بیشتر بخوانیم:
https://www.hozehkh.com/OneEntry?id=53684
🆔 @h_falahati
بیانیه اعلام حمایت آیت الله خویی ره از امام ره در قیام ١۵ خرداد!
🆔 @h_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حرفهای ایجابی خودمان را بگویید مطلقا تخریبهای مجازی را جواب ندهید!
این درخواست یک کاندیدای جبهه انقلاب است.
لطفا رعایت کنید!
#سعید_جلیلی
🆔 @h_falahati
🔺️مصحف شریف رضوی بهترین سند در مقابل منکران و گویای افتخارات قرآنی شیعیان است
حضرت آیت الله #مکارم_شیرازی :
این مصحف شریف، بهترین سند در مقابل منکران و گویای افتخارات قرآنی شیعیان است، این که دشمنان می گویند، شیعه با قرآن ارتباطی ندارد، با ارائۀ این مصحف، متوجه خواهند شد که بهتر از آن ها، قرآن را به جهانیان ارائه می کنیم.
این مصحف شریف که کتابت آن مربوط به قرن اول است، سند روشنی است بر وضع کتابت قرآن در قرون اولیه و مهم این است که ثابت نماییم قرآن موجود در میان مسلمانان، همان قرآنی است که در قرن اول بوده است.
متن کامل 👉
#علوم_قرآنی
#عدم_تحریف_قرآن
کشکول ناب حوزوی
🆔 @h_falahati
6.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥روایت حضرت آیتالله خامنهای از انتخابشان به عنوان رهبری
🔹با التماس به درگاه خداوند دعا کردم اگر این مسئولیت اندکی برای دین و آخرتم زیان دارد، اتفاق نیفتد
🔹لحظه رایگيری خبرگان
انقلابی
🆔 @h_falahati
🔰 چرا سعید جلیلی اصلح است؟ و چرا به جلیلی رای خواهیم داد! (در صورت تایید شورای نگهبان)
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
🔹1. به گفته دوست و دشمن، هیچ نقطه خاکستری در زندگی شخصی اش وجود ندارد. سالم، صادق، پاکدست، ساده زیست، دلسوز و با اخلاص است. با اینکه سالها در ساختار قدرت مسئولیت داشته اما کوچکترین نقطه ضعف اقتصادی یا اخلاقی ندارد. خانواده اش نیز هیچ حاشیه اقتصادی و... ندارند و هیچگاه از ایران مهاجرت نکردند. حتی بعضی از مخالفانش هم وقتی می خواهند بگویند به او رای نمی دهند، می گویند «قبول داریم آدم خوب و سالمی است»
🔹2. چون سالها دبیر شورای عالی امنیت ملی بوده، بر مسایل کلان و ملی مسلط است. او سالها مسئول نهادی بوده که دائم با رییس جمهور، رییس مجلس، رییس قوه قضاییه، ستاد کل نیروهای مسلح، بیت رهبری، بسیاری از وزراتخانه ها و... جلسه داشته و نقاط ضعف و قوت دستگاه های مختلف و حتی بسیاری از مسئولان ارشد کشور را خوب می شناسد و سالها با آنها تعامل و همکاری داشته است.
🔹3. خیلی از کسانی که با جلیلی از نزدیک کار کرده اند شهادت میدهند که «قدرت تصمیم گیری» بالایی دارد. یعنی در بزنگاه های حساس می تواند درست ترین تصمیم را بگیرد و مدیر جسوری است. مثلا؛ وقتی قرار بود هواپیمای حامل ریگی به زمین فرود بیاید، بدون اطلاع برخی دستگاه های امنیتی او در چند دقیقه باید این تصمیم را ابلاغ می کرد یا از این تصمیم منصرف می شد. اما بهترین تصمیم را گرفت و پشت نیروهای امنیتی کف میدان ایستاد تا آن اتفاق معجزه آسا رقم بخورد.
🔹4. منظومه فکری قوی و مشخص دارد و به همین خاطر هیچ تناقضی در گفتار و رفتارش نیست. به شدت اهل مطالعه، تعمق فکری و دارای ذهن چارچوب دار است. نگاه تمدنی و کلان به مسایل دارد و هرکس از راه رسید نمیتواند با نیم ساعت سخنرانی، او را دچار تذبذب کند.
🔹5. در عرصه سیاست اهل خیالپردازی و توهم نیست، واقع گراست و و دنیا و جهان غرب را به خوبی میشناسند. هرآنچه سال 92 و 93 و 94 در حوزه سیاست خارجی گفت، درست از آب درآمد و تبدیل به تجربه برای ملت ایران شد. از همان اول گفت نباید با خوش بینی به دشمن امتیاز داد چون وقتی خرشان از پل بگذرد به هیچ کدام از تعهدات شان عمل نمی کنند، حرفش را گوش ندادند و به او خندیدند اما بعدا واو به واو حرفهایش درست از آب درآمد. به خاطر سالها تجربه در عرصه دیپلماسی، در شرایط فعلی منطقه و جهان ضرورت حضورش در راس دولت بسیار ضروری تر از قبل است.
🔹6. با برنامه ترین کاندیدای انتخابات است و بیش از ده سال است که در حوزه های مختلف اقتصادی، صنعتی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، ورزشی، آموزشی و... ریز ترین برنامه های قابل اجرا را تهیه کرده. برای رسیدن به راه حل خیلی از مشکلات، کل ایران را از نزدیک دیده و تا دورافتاده ترین روستاها را نیز سر زده است. برنامه هایش فقط روی کاغذ نیست بلکه پشتوانه اش سالها تجربه عملیاتی است.
🔹7. اولویت های کشور را به خوبی می شناسد و اهل اداره کشور با روزمرگی و دهن بینی نیست. دقیقا میداند که در هر موضوعی باید کدام وزارتخانه چه کاری انجام دهد و کشور را با آزمون و خطا و هدر دادن زمان اداره نخواهد کرد.
🔹8. بسیار پرکار است و علیرغم مجروحیت جنگی از دوره دفاع مقدس (پای راست) بسیار پر سفر، فعال و پیگیر است. بارها شاهد بودم که قبل از روشن شدن هوا جلسات کاری اش شروع می شد و تنها چند ساعت مانده به اذان صبح به خانه بر میگشت.
🔹9. تعاملش با گروه های سیاسی و فکری مختلف نه بر اساس پیش فرض ها و جناح بازی بلکه براساس فکر و تخصص آنهاست. اصلاحطلبان مختلفی را می شناسم که با وجود اختلاف سیاسی با او، همیشه میگویند شخصیت جلیلی با بقیه سیاستمداران متفاوت است و حتی خانم دکتر خوش خلق را فراموش نمی کنم که با وجود گرایشهای سیاسی اصلاح طلبانه ای که داشت، بعد از آشنایی و همکاری با جلیلی، می گفت این مرد نگاه من را نسبت به خیلی از سیاستمداران عوض کرد. او به عنوان یک رییس جمهور میتواند خیلی از شکافهای سیاسی و اجتماعی بیهوده را کم کند.
🔹10. بسیار دوراندیش و عقلانی است. اهل هوچی گری و نمایش و شلوغ کاری نیست. صبور است و هیجانی تصمیم نمیگیرد و اگر روزی رییس جمهور شود، پیشرفت ایران تا 20 سال آینده تضمین است. جلیلی رییس جمهوری خواهد بود که نه فقط رای دهندگان به او بلکه نسل های بعدی نیز به او و اقداماتش افتخار خواهند کرد.
#سعید_جلیلی
(تولید مطلب از جانب آقای ثابتی نماینده مجلس است)
🆔 @h_falahati
🟢سوگند ۴ سالهای که بیش از ۸ روز دوام نیاورد!
🖊احمدحسین شریفی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔻 ۹ نماینده محترم مجلس دوازدهم که ۸ روز پیش، رسماً ردای نمایندگی مجلس را بر تن کرده بودند، اکنون خود را لایق پوشیدن ردای ریاست جمهوری دانستهاند. و به عنوان نامزد ریاست جمهوری ثبت نام کردهاند.
آنان ۸ روز قبل در مرآی و منظر همگان و در پیشگاه قرآن و با تکیه بر شرافت انسانی خود چنین گفتند:
«من در برابر قرآن مجید به خدای قادر متعال سوگند یاد میکنم و با تکیه بر شرافت انسانی خویش تعهد مینمایم که ....ودیعهای را که ملت به ما سپرده به عنوان امینی عادل پاسداری کنم»
🔹پرسش این است که این عزیزانی که الان بیاعتنا به این «سوگند» و به آن «ودیعه»، خود را نامزد ریاست جمهوری کردهاند،
1.چه تصویر و تصوری از «سوگندنامه نمایندگی» داشتهاند؟
2.چه تصویر و تصوری از «ودیعه نمایندگی» ملت داشتهاند؟
3.چه تصویر و تصوری از «شرافت انسانی خود» داشتهاند؟
4.اگر واقعاً خود را صالح برای ریاست جمهوری میدانستند چرا چنان سوگندی یاد کردند؟
5.چرا همان زمان اعلام نکردند که صلاحیت و لیاقت اجراییشان بیش از صلاحیت و لیاقت قانونگذاری و نظارتشان است؟!
🔸این بنده بر این باورم که آنان اگر واقعاً خود را برای چنین مسؤولیتی شایستهترین میدانستند، باید همان زمان، از پیشگاه ملت عذرخواهی میکردند و میگفتند که آنان بیتوجه به تواناییها و شایستگیها و علایقشان، خود را نامزد خدمت در بخش قانونگذاری کرده بودند و الان متوجه شدهاند که مناسب سکانداری قوه مجریهاند و نه حضور در قوه مقننه. و رسماً از نمایندگی استعفا میدادند و چنان سوگندی یاد نمیکردند.
#مجلس
#انتخابات
🖋 متأسفانه عده ای این رفتار نمایندگان را با ورود رهبری به ریاست جمهوری در سال ۶٠ مقایسه می کنند که بسیار غلط است، وزن آن روزهای رهبری با توجه به ترورهای گسترده فرزندان غیور و مسوولین خدوم انقلاب، قابل مقایسه با این کار امروز این نمایندگان نیست!
هیچکدام از این آقایان در آن تراز نیستند! شرایط هم آن شرایط نیست!
حتی با نحوه ورود آقای رئیسی هم قابل مقایسه نیست کما اینکه با تذکر رهبری هم همراه بود و ایشان فرمودند به جهاتی خاص اصلا نهی هم نمی کنند و این منافاتی با نهی کلی ایشان ندارد ضمن اینکه اصلا این نهی به صورت خاص راجع به نمایندگان بود!
نفس این قسم که نمایندگان مجلس هم می خورند به این راحتی نیست که بتوان از آن عبور کرد!
🆔 @h_falahati
21.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎧 کتاب گویای #روایت_رهبری را #رایگان دریافت نمایید
♦️ مناسبات جمهوریّت و اسلامیّت در انتخاب ولیّ فقیه
نوشته دکتر سیّد یاسر جبرائیلی
🎙️ گویندگان: آقایان داوود نماینده، محمد امرایی و مجید عسگری
📍 از نشانی زیر دریافت نمایید:
https://khameneibook.ir/book/کتاب-صوتی-روایت-رهبری
@KhameneiBook