46.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اخیرا سند مهمی منتشر شده از دستخط امام خمینی (ره) منتشر شده که حاوی نکات مهمی است.
این سند دستخط امام خمینی در انتخابات اول مجلس است و جالب اینکه ایشان به هیچ لیست انتخاباتی به طور کامل رای نداده اند. مدل رای امام به افراد مختلف از فهرست های انتخاباتی گوناگون که در انتخابات مجلس دوم و سوم نیز همان مدل تکرار شده، نشان می دهد مدل سیاست ورزی و رای دادن ایشان با احزاب و جریان های سیاسی که امروز اصرار دارند هواداران شان باید به یک لیست انتخاباتی خاص بدون هیچ چون و چرایی رای دهند کاملا متفاوت است.
سوال اساسی اینجاست؛ اصولگرایان و اصلاح طلبانی که در هر انتخاباتی سعی می کنند طرفدارانشان را به خاطر «شرایط حساس کنونی» مجبور کنند فکر کردن را تعطیل کرده و عینا به همان لیستی رای بدهند که آنها پشت دربهای بسته آن را با زد و بندهای سیاسی آماده کرده اند، نظرشان درباره مدل رای دادن امام خمینی چیست؟ آیا آنها امام را هم بی بصیرت و وحدت شکن می دانند؟ در قسمت ۵۹ برنامه حافظه تاریخی ایرانی به این مساله پرداختیم.
امیرحسین ثابتی
🆔 @h_falahati
📮 #توییت
⭕️ علی مطهری، نماینده پیشین مجلس:
🔹شهادت جوانمرد غیور حمیدرضا الداغی نتیجه برداشتی است که حامیان شعار «زن، زندگی، آزادی» درباره مفهوم آزادی دارند. به تعبیر آیت الله مطهری گروهی از کسانی که طرفدار آزادی زن به مفهوم غربی آناند مردان شکارچی هستند که میخواهند زن به آسانی در دسترس آنها باشد...
🔹این دو لاتی که میخواستند دختر مردم را به زور چاقو با خود ببرند و الداغی را به شهادت رساندند از مصادیق مردان شکارچی از نوع لاتش هستند و البته لاتها همیشه با کاهش اقتدار پلیس و یا حکومت سر بر میآورند.
🖋 علی مطهری به علت ضعف دانش سیاسی و اطلاعات از احزاب و سستی در مبانی انقلاب در اردوگاه اصلاحات است وگرنه عرق مذهبی خود را رها نکرده است.
🆔 @h_falahati
✨ دولت سیزدهم و خسارات خلاء گفتمانی
معمولا دولت ها به گفتمانشان شناخته میشوند. اما رواج عبارت «دولت سیزدهم» در ارجاعات به دولت در رسانهها، نشان میدهد آقای رئیسی نتوانسته خود را پرچمدار یک گفتمان به جامعه معرفی کند.
یکی از دلایل اینکه این دولت از همان آغاز کار زیر ضرب رفت، همین خلا گفتمانی است.
گفتمان، قدرت نرم ایجاد میکند. دولت فاقد گفتمان، از قدرت نرم محروم است و لذا در عرصه جنگ نرم، اولا توان حمله ندارد، ثانیا در برابر حملات نرم بی سلاح و سپر است.
گفتمان است که در قول و فعل کارگزاران، در رویکرد و عملکرد آنان، انسجام ایجاد میکند. گفتمان، عینک آسیبشناسانهای است که دولت به چشم میزند، مشکلات را از زاویه این گفتمان میبیند و از همین زاویه راهکارش را ارائه میدهد و اجرا میکند.
دولت فاقد گفتمان به شهرداری تقلیل پیدا میکند و این، یکی از جدیترین خطراتی است که دولت سیزدهم را تهدید میکند.
دولتی که ناکارآمدی گفتمانش عیان شود، گرفتار رکود می شود، اما دولت فاقد گفتمان، گرفتار روزمرگی میشود و خسارت این روزمرگی از رکود بیشتر است؛ چه، رکود با یک موفقیت گفتمانی -ولو کوچک- یا ناکامی گفتمان رقیب، شکسته میشود، اما بدون گفتمان از روزمرگی نمیتوان خلاص شد.
گفتمان یک شاخص برای انتخاب و ارزیابی مدیران نیز هست. در خلاء گفتمان، تیم دولت با بازیکنان قرضی از تیمهای دیگر شکل میگیرد و روشن نیست این تیم، به کدام اصول باید متعهد باشد و بر اساس کدام معیارها ارزیابی میشود. در خلاء گفتمان، خطای قابل اغماض مدیریتی ممکن است گناه نبخشودنی تلقی شده و منجر به برکناری مدیر شود، اما انحراف رویکردی اساسا به چشم نیاید. دولت حتی وقتی پیامی به کشور خارجی میدهید باید محور آن، گفتمانش باشد.
باید این خلا گفتمانی برطرف شود. اگر تلقی این است که «مردمی بودن» گفتمان دولت است، این سوال مطرح است که آیا اساسا مردمی بودن میتواند گفتمان باشد؟ گفتمان، یک دال مرکزی دارد که در حوزه ها و عرصه های مختلف تجلی و امتداد پیدا می کند. بر مبنای گفتمان می شود یک کلان پروژه تعریف کرد و پیش برد و پیشرفتش را سنجید. بر مبنای این کلان پروژه است که در سطوح میانی، پروژههای خردتر تعریف میشود. آیا «مردمی بودن» این ظرفیت را دارد که برای مثال در حوزه مالیات، در سیاست خارجی، در آموزش و پرورش، در بهداشت و درمان، در کشاورزی و... تجلی و امتداد پیدا کند؟ آیا میتوان مسائل این حوزهها را از زاویه «مردمی نبودن» آسیبشناسی کرد و از زاویه «مردمی شدن» برایشان راهکار ارائه داد؟ پاسخ بلاتردید خیر است، چون این مفهوم اساسا چنان عمقی ندارد؛ هرچند میتواند یکی از اجزاء و امتدادهای یک گفتمان باشد.
اما راهکار، تمرکز و تکیه بر روی عدالت به عنوان گفتمان دولت سیزدهم است که هم واجد مشخصات فوق است و هم با شخصیت آقای رئیسی تناسب و همخوانی دارد.
گفتمان عدالت نباید به لفظ عدالت محدود شده و تقلیل یابد. با صرف تکرار کلمه عدالت، گفتمان ایجاد نمی شود. مراکز فکری و دانشگاهی کشور و مشخصا مراکز فکری در دولت باید بسیج شوند و درباره عدالت ادبیات تولید کنند. رئیس جمهور درباره هر موضوعی و در هر زمان و مکانی صحبت و سخنرانی دارد، باید بتواند اولا بیعدالتیهای منجر به وضع موجود را بیان کند، ثانیا وضع مطلوب را از منظر عدالت توصیف کند، ثالثا اقدامات عادلانهای که دولت میخواهد برای گذار از وضع موجود به وضع مطلوب انجام دهد را شرح دهد. این اقدامات، همان پروژههای خُرد هستند که ذیل کلان پروژه عدالت، تعریف میشوند و باید نظام رصد و پایش و ارزیابی و گزارشدهی برایشان ایجاد شود.
هرچقدر ادبیات رئیس جمهور در این سه مرحله، اختصاصی و بدیع و دارای کلیدواژههای منحصر بفرد باشد، موفقتر خواهد بود؛ و البته بزرگترین تهدید برای گفتمان، این است که به ادبیاتهای وام گرفته شده از منابع دیگر، یا به اقدامات معمول و رایج، بخواهیم رنگ گفتمان خودمان را بزنیم.
دولت زمانی توانسته پرچم گفتمان عدالت را بلند کند که مخالفان اقدامات دولت را بتوان مخالفان عدالت توصیف کرد.
باید در پایان چهار سال اول دولت، کتاب عدالت آقای رئیسی برگرفته از مجموعه سخنرانیهای این چهار سال منتشر شود. همچنین دولت در پایان چهار سال باید بتواند گزارش دهد که چگونه با برقراری عدالت مشکلات را برطرف کرده است. آیا با نظر به کارنامه دوساله، چنین چشماندازی میتوان متصور شد؟
جبرائیلی
🖋 این قلم با بضاعت اندک خود از شش ماه بعد از دولت این نکته را در محافل و مجالس گوناگون بیان کرده و با مخاطبین درمیان گذاشته است لکن برخی دوستان کم عمق مارا متهم به جلیلیسم و تک بعدی نگری می کردند! حال برخی افراد آرام آرام به این نتیجه می رسند که این دولت فاقد گفتمان ارتباطی لازم در بستر انقلاب اسلامی است و توان اداره در این کارزار سخت را ندارد هرچند آرزومندیم که بتواند.
🆔 @h_falahati
🔘 واگذاری خودرو به نمایندگان تایید شد
🔻 بازرس ویژه رئیسجمهور با تائید واگذاری خودرو به تعدادی از نمایندگان مجلس گفت: بیش از ۱۰۰ خودرو به قیمت کارخانه و بدون قرعهکشی به ایشان یا معرفیشدگانشان واگذار شده است.
ـــــــــــــــــــــــ
🖋بازرس ویژه رئیس جمهور واگذاری ١٠٠ خودرو(شاسی بلند هایما) بدون تشریفات قرعه کشی به نمایندگان مجلس را تایید کرد این مساله طی تفاهمی بوده که در سال ١۴٠٠ با مدیر ایرانخودرو وقت منعقد شده و تا نیمه ١۴٠١ ادامه داشته و وزیر سمت و برخی نمایندگان خبر نداشتند!
این خبر را حجةالاسلام درویشیان تایید کردند!
مدیرعامل ایرانخودرو برای همین در آن زمان برکنار شده است.
جناب قالیباف منتظر موضع حضرتعالی هستیم!
🆔 @h_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 آیتالله جوادی آملی: انچه در نهی از منکر واجب کفاییست، تذکر لسانیست، برخورد هم با حاکمیت است. اما انزجار قلبی از گناه و ابرازش کفایی نیست، واجب عینیست.
🔸 شخصی با پوشش زننده به مغازه ما میآید بی تفاوت باشیم؟ مگر انزجار بر ما واجب نیست؟ بعد انتظار داریم دعایمان مستجاب بشود.
پن: چرا مدیر صفحات مجازی منتسب به این استاد معظم حوزه این نظرات آیت الله جوادی آملی را بازنشر نمیدهد؟! چرا برخی جملات تقطیع شده از این استاد برجسته حوزه را به صورت تقطیع شده و در راستای حمایت از یک جریان خاص منتشر میکند!
حمید رسایی
🆔 @h_falahati
سکس برای ادامهی بقا در انگلیس!
Sex for rent!!
Escort work!!
😳😳😳
گاردین: زنان بریتانیایی به دلیل بحران هزینههای زندگی مجبور به «سکس برای اجاره» شدهاند. خیریهها هشدار میدهند که برخی از زنان برای تامین هزینههای اولیه مسکن به کار اسکورت روی آوردهاند
بهدلیل وخیمتر شدن شرایط برای اقشار آسیبپذیرتر بریتانیا، تعداد زیادتری از زنان مجبور به سکس برای بقا میشوند. افزایش هزینهها باعث شده برخی زنان در ازای مسکن یا تامین سایر نیازهای اولیه زندگی، مجبور به رابطه جنسی با مالک یا همخانه شوند.
بیسمچی مدیا
🖋 آخر زندگی متعالی و آرزویی که در جاهای مختلفی در رسانه ها و اندیشه های غرب زده ترویج می شود این خروجی را دارند!
در غرب مدتهاست که دیگر کیفیت زندگی معنی و مفهوم خود را از دست داده است.
🆔 @h_falahati
✅ از این جذب و اجتماع بی حاصل!
گاه در تحلیل ها حیرت می کنیم و دعواهای بی حاصل را تماشا می کنیم تا شاید جمعمان مفید واقع شود!
بارها این قلم نوشته است که #مکتبی_شدن برآیند فهم عمیق و کنش موثر است.
هرکدام لنگ بزند نیروی انقلابی نخواهیم بود.
رهبری می فرماید ضعیف الحجاب ها!
بدحجابها دختران ما هستند و منکری مرتکب شدند!
این چه ارتباطی به کشف حجاب و جرم سیاسی و حرام شرعی مذکور دارد!
آیا ما بد نمی فهمیم!
رهبری می فرماید برنامه کشور را تغییر دهید دولت با برنامه، جوان و اهل جهش نیاز داریم می رویم در میدان انقلاب با لیستها و افراد تولید شده توسط اصولگرایان بت شکن و غیره می سازیم بعد می گوییم ایشان از منتخب مردم حمایت می کند پس خیلی کار خوبی کردیم!!؟
چه بگویند منتخب را زیر سوال ببرند و حمایت نکنند!؟
ما باید تلاش می کردیم و از اصلح نمی گذشتیم تا دولت جوان انقلابی تشکیل شود!
وگرنه گرفتار روزمره گی و درجازدن های بی حاصل خواهیم شد!
نتیجه این وضعیت نیروهای انقلاب واپسگرایی، درجازدن، بسط برخی ارزش سازی های موقتی و بی آرمانی یا گمگشتگی در مسیر حرکتی است!
این هشدارها در جای جای کلمات امام ره آمده است امام ره در منشور روحانیت صریحا از دادن انقلاب به دست غربگراها هشدار می دهند این غربگرایی گاه پیچیده است و مربوط به افراد نیست بلکه شامل برنامه ها و ایده ها می شود!
امید که این نکات را آویزه گوشمان قرار دهیم.
#مکتب_امام
🆔 @h_falahati
‼️شب گذشته در گروها و کانالها میدان فراخی وجود داشت و تقریبا مد بود که حمله ای به یکی از ائمه جمعه صورت گیرد!
هرآنچه لازم بود از خیانت به رهبری و تندرو و... گفتند و احدی در این میان نگفت چرا باید کار کشف حجاب به عرصه رسمی و جلسات علنی کشیده شود!
مگر به اصطلاح مسوولین دولتی نمی دانند!
مگر این آقایان وظیفه ای ندارند و نداشتند که آنرا رها کرده ایم و به نوع رفتار امام جمعه چسبیده ایم و از او طلب می کنیم که چه بکند!
این همه از گم گشتگی تحلیلی ما و بهم ریختگی ذهن هاست!
🆔 @h_falahati
حامد فلاحتی
‼️شب گذشته در گروها و کانالها میدان فراخی وجود داشت و تقریبا مد بود که حمله ای به یکی از ائمه جمعه ص
جرمی رخ داده است و برخوردی به فرض نامناسب صورت گرفته است!!
برخی انقلابیون بدون تقبیح آن جرم آن رفتار غلط را گرفته اند و آنرا تقبیح کرده و آنرا توبیخ می کنند!
شخصی مسجد را نجس کرد دیگری آمد و آب دهان انداخت و گفت چرا اینکار را کرده ای!؟
دیگران به او حمله کردند که چرا در مسجد آب دهان انداخته ای!! 😳
این همه از کژروایتی است که داریم!
از رنجی که می بریم!
🆔 @h_falahati
تصاویری شرمآور از مسابقات دو میدانی مختلط کشوری!
#در_غیبت_حکمرانی_فرهنگی
🔸حاشیه روزنه
وقتی از #رهاشدگی و #ولنگاری_فرهنگی حرف میزنیم دقیقا منظورمان همین چیزهاست!
فعلا خاکریز عفاف و حجاب به درون سازمانها و نهادهای فرهنگی خودمان کشیده شده است!
اگر برای #مدیریت_خیابان برنامه ندارند، لااقل اقل نهادهای زیرمجموعه خودشان و جلسات رسمی خودشان را که #باید مدیریت کنند.
اینجاست که راهی جز #استیضاح_وزرای_مرتبط و #عزل_مدیران_خاطی باقی نمیماند!
نمایندگان متدین مجلس باید همت کنند. اگر در مسئله حجاب کار از دست برود و به نقطه برگشتناپذیر برسد، همه آنها که مسئولیت دارند مقصراند و در دنیا و آخرت باید پاسخگو باشند.
#اصحاب_کار_فرهنگی(😂) بجای فکر و مشورت و مدیریت فضا، برای توجیه #ترک_فعل و #ترک_فکر، فقط میگویند باید کار فرهنگی کنیم!
خب آقایان! کو کار فرهنگی تان؟!
نمودهای کار فرهنگی تان فعلا که کاملا ضدفرهنگی از آب درآمده است!
روزنه
🆔 @h_falahati
✅ چرا در جنگ روایات ها، کلان روایت مهم است!
#یادداشت_های_پراکنده!
حامدفلاحتی
__________________________________
مهم است که در وقایع، کلان روایت داشته باشیم تا خرده روایت را در تحلیلها بیابیم.
-ما در جریان انقلاب هستیم
-انقلاب جلوه ای از مظاهر جبهه حق است
-ما در درگیری با عالم استکبار هستیم
-استکبار فرهنگ دارد کما اینکه انقلاب و جبهه حق، فرهنگی دارد.
-در درگیری و جنگ نرم فرهنگی باید در جبهه حق نقش آفرینی کنیم.
-اگر در جبهه حق #شخصی دچار اشتباهی شد در نقد و گوشزد کردن نباید ضریب ملامت جبهه حق بیش از حمله به باطل و مظاهر آن (کشف حجاب) باشد!
-عقل به ما می گوید جبهه خودی و حق نیازمند به تزاید و هم افزایی است.
-استحکام جبهه حق به تشخیص خطوط و برخورد به موقع با باطل است.
-جبهه حق باید بداند آنچه هدف اصلی است اعتلای مظاهر حق است(لتکون کلمةالله هی العلیا) لذاست که اشتباهات در این جبهه به آن حدی که باطل مذموم و مورد تقبیح است نیست!
-باطل برای شما زمینی تعریف می کند و شما در آن زمین بازی می کنید!(زین لهم الشیطان..)
-به حنجره ی حق گو حمله می کنید به اسم اشتباه کردن این باعث تضاعف و تزاید باطل شده و جری تر می شود
آرام آرام این فضا برای حضور باطل فراهم شده و خود را حق نشان می دهد!
-این هنگام است که دیگر فضا تیره و تار شده و حق و باطل گم می شود
-آنگاه دیگر نه حق شناخته می شود و نه باطل قابل تشخیص است!
اینست که از یک #روایت_غلط #جبهه_حق مخدوش می شود و تحلیل به مسلخ می رود؟
آنچه نیست بصیرت و فهم است!
روایت صحیح همان درایت است! ما برای فهم مکتبی #روایت_صحیح می خواهیم.
🆔 @h_falahati
مسیر همان است که بارها از امام ره شنیده ایم!
مسیر انقلاب مسیر فهم، تحلیل، مطالبه و آرمان خواهی است!
این کلان روایت ماست!
🔻🔻🔻🔻🔻
🔹یکی از عناوین و اوصافی که دربارهی امام راحل عظیمالشّأن ما، کمتر بهکار رفته است و کمتر از این عنوان استفاده کردهایم، عبارت است از یک عنوان جامع که من اینجور تعبیر میکنم: #مؤمنِ_متعبّدِ_انقلابی. ما امام را با صفات متعدّدی همواره توصیف میکنیم امّا این صفت -که ما کمتر امام را با آن توصیف کردهایم- یک صفت جامع است؛ مؤمن است، متعبّد است، انقلابی است. رهبری خرداد٩۵
🆔 @h_falahati