⭕️ والدین آشوبگران را بشناسیم!
🔹 علی لاریجانی:
باید درباره قانون حجاب همانند قانون ممنوعیت ماهواره رفتار شود.
گفته میشود اگر به موضوع حجاب توجه نشود، قضیه «آندلس» رخ میدهد، من فکر میکنم این مطلب درست نیست!
نباید کاری کرد که مسئله حجاب، جنس حکومتی پیدا کند. سوال این است آیا حکومت در این امور باید دخالت کند؟
❇️ به نظرحضرت امام، فلسفه تشکیل حکومت اسلامی و مبنای نظریه ولایت فقیه، اقامه احکام شریعت است!
❇️ رهبر انقلاب (دی ماه ۱۳۹۷):
نمیتوانیم مسئلهی حجاب و عفاف را در عداد مسائل مهم دیگر کشور قرار بدهیم. این مسئله بالاتر از آنهاست.
▪️به تفاوت و فاصله آشکار و عمیق دیدگاه لاریجانی با نظر حضرت امام و رهبر انقلاب در خصوص مسئله این روزها دقت کنید!
▪️ دیدگاه لاریجانی درباره نسبت حکومت اسلامی با احکام شریعت و اجرای این احکام را "سکولاریسم" میگویند!
(سکولاریسم یعنی حکومت وظیفهای درقبال دین و احکام آن ندارد)
▪️وقتی فردی با این دیدگاه ۱۰ سال رئیس صدا و سیما و ۱۲ سال رئیس مجلس بوده توقع دارید نسل دهه ۸۰ و ۹۰ چگونه تربیت شود؟
مگر نه این که بنا به فرمایش امیرمومنان(ع) مردم به حاکمانشان شبیهترند تا پدرانشان!
▪️چرا از شباهت نگرش آشوبگران دهه هشتادی به دیدگاه یکی از مقامات عالی رتبه نظام تعجب میکنید؟ مگر شعار اغتشاشگران نوجوان و جوان این روزها (حجاب اختیاری و نفی قانونی کردن احکام شریعت) عین دیدگاه علی لاریجانی نیست؟ نتیجه حاکمیت امثال علی لاریجانی بر کشور، تربیت آشوبگران دهه هشتادی است!
دکتر کوشکی
🆔 @h_falahati
سال ۸۸ وقتی فضای سیاسی کشور ملتهب شد، چهره های سیاسی_ فرهنگی مختلفی از جبهه انقلاب دانشگاه به دانشگاه میرفتند تا منطق جریان انقلاب را تبیین کنند.
نکته مهم در آن برهه این بود که بخش مهمی از افرادی که در دانشگاه ها حاضر بودند نمایندگان مجلس بودند. دقیقا خاطرم هست که حداقل یک سوم از نمایندگان تهران در مجلس هشتم کسانی بودند که کف دانشگاه ها حاضر بودند و در تبیین شرایط کشور و منطق جبهه انقلاب نقش داشتند؛ از جمله مرحوم حسینیان، مرحوم زارعی، علیرضا زاکانی، حمید رسایی، حاج اسماعیل کوثری، الیاس نادران، مهدی کوچک زاده، بیژن نوباوه، حداد عادل، حسین نجابت و...
اما در اتفاقات اخیر یک خلاء جدی، عدم حضور مسئولان مختلف به خصوص نمایندگان مجلس در کف دانشگاه هاست. با اینکه میانگین سنی نمایندگان تهران در دوره فعلی به نسبت ادوار گذشته کمتر است و برخی از آنها کسانی هستند که در همین سالهای نه چندان دور جزو فعالان دانشجویی بوده اند اما در ۲۰ روز گذشته حضور پررنگی در دانشگاه ها نداشته اند.
یک علت آن شاید این است که متاسفانه تعدادی از نمایندگان فعلی از جمله نمایندگان تهران نیز بر اساس زد و بندهای پشت پرده احزاب و بده بستانهای سیاسی وارد مجلس شده اند و اساسا قدرت تحلیل خاصی نیز ندارند که به تبع آن بخواهند در دانشگاه ها با دانشجویان و افکار عمومی تخاطب کنند و فقط یک صندلی را در مجلس اشغال کرده اند تا طبق خواسته پدرخوانده ها رای مثبت و منفی بدهند اما از سایر نمایندگان جوان تر و انقلابی که تحلیل و قدرت بیان خوبی دارند انتظار میرود این روزها علیرغم همه مشغله ها، دانشگاه به دانشگاه حاضر شوند تا هم حرف همه دانشجویان را بشنوند و هم با قدرت منطق جبهه انقلاب را تبیین کنند.
🖊 این نشان می دهد که لیست سازی های اصولگرایان حتی از تشخیص افراد نخبه انقلابی هم عاجز است چرا که افراد لیست ساز خودشان افرادی متوسط، اداری و فاقد نگرش عمیق #گفتمانی_انقلاب هستند!
🆔 @h_falahati
20.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خداروشکر مادر ما نیستی 😁
فاطمه معتمد آریا در اعتراض به اینکه چرا اسم و عکسشو گذاشتن جزو مفاخر زن ایران تو میدون ولیعصر این کلیپو منتشر کرد.
خانم معتمد آریا سارینا خودکشی کرده، مادرشم گفته دخترم از پشت بام خودشو پرت کرده زمین و همه همسایه ها هم اومدن دورش جمع شدن. البته اگه شما مادر واقعی سارینا هستید که بحث فرق میکنه🤦♂
حسین دارابی
🖊 با دیدن این فیلم از خانم معتمد آریا حس ترحم نسبت به موجود بی سواد و دانشی را پیدا می کنیم که با احساسات و عواطف او بازی شده است.
در این کش و قوس رسانه ای کلا در بازی که او را وارد کرده اند که او کارگردان و تهیه کننده را درک نمی کند.
غرق نقش است و درکی از جهان پیرامونش ندارد.
بی خودی در این نقش باد شده و چون مجانین دنبال تاثیرگذاری نقش است.
خیلی تحرک برانگیز و طفلک هستید!
#هنرمند_بیسواد
🆔 @h_falahati
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 با نفرت پراکنی سیاسیون بی اغماض برخورد کنید!
🆔 @h_falahati
18.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♻️ ردپای نفوذ !
بیش از دو هفته تمام رسانههای بیگانه پر شد از ادعای کشتن سارینا اسماعیلزاده توسط نیروهای انتظامی، حتی رضا کیانیان در صفحه اینستاگرامش ادعا کرد که پس از کشتن سارینا توسط نیروهای سرکوبگر، مادر این دختر خودکشی کرد! یعنی دو روایت دروغ! حالا پس از پمپاژ این همه دورغ و فریب، گزارش مستندی از حقیقت ماجرا تهیه شده!
چرا در حالی که درگیر جنگ رسانهای و جنگ روایتها هستیم، این گزارش باید اینقدر دیر تهیه شود؟! چرا گزارش اعتراف پدر مهسا امینی که میکنید سر فرزندش سالم است و هيچ نشانه ای از ضربه نیست، اینقدر با تأخیر منتشر میشود؟
جمهوری اسلامی از فقدان مدیرانی که رسانه را بفهمند رنج میبرد. در این حوزه یا با جماعت نادان و ناکارآمد مواجهایم یا با افراد خائن! بدون ترديد با شبکه پیچیدهای از جریان نفوذ مواجهایم.
🆔 @h_falahati
هجمه به حجاب از جبهه خودی!
نصب تصاویر برخی زنان مشهور مکشوفه ایرانی در تهران، اسمش تدبیر و اعتدال و آرام کردن فضا و حتی عملگرایی نیست؛
رسما به سخره گرفتن #حجاب به عنوان #اصلشرعی و #امر_قانونی است
این قبیل اقدامات که معالاسف توسط طیفی از عناصر مدعی انقلابیگری (آنهم با ژست عقلانیت و همهچیزدانی) صورت میپذیرد، تضعیف آشکار مبانی امام و رهبری و بنیانهای حکمرانی در جمهوری اسلامی است.
امید است کسانی پیدا شوند که این اقدام قبیح را جبران کنند.
معیارهای فقهی و قانونی و مبانی و تصریحات امام و رهبری را نمیتوان و نباید #بازیچه عدهای #خودعقلکلپندار قرار داد.
رؤسای محترم قوا که از متدینین و سنگربانان اصل حجاب هستند که جای خود دارند و حتما پیگیری خواهند فرمود اما گذشته از مسئولان اجرایی، متولیان مذهبی و فرهنگی تهران بیشترین مسئولیت را در این زمینه دارند....
روزنه
🆔 @h_falahati
👓 محمد شیاع السودانی که کل جریانهای شیعیان عراق طرفدار نخست وزیری او بودند و فقط مقتدی مخالف او بود، بجای #الکاظمی نخست وزیر عراق شد!
❗️ امیدواریم روزهای خوبی برای جریان مقاومت در راه باشد! و البته هرگاه مقاومت پیش رفته، مکرهای امریکا نیز به روز شده است!
حوزه توییت
🆔 @h_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️ عملیات داعش در خیابانهای تهران
وقتی یکی از نیروهای حافظ امنیت کشور به دست اغتشاشگران آتش زده میشود!
چرا باید با کسانی که در اغتشاشات حضور دارند مماشات کرد! در کجای دنیا چنین موجوداتی را "مردم" خطاب میکنند؟ هر کس به اسم مردم از این حیوانات وحشی حمایت کند، به دلیل توهین به مردم شریف ایران باید توسط مدعیالعموم مورد بازخواست قرار بگیرد. در کجای دنیا به چنین موجوداتی رحم میشود؟ در کجای دنیا نسبت به حامیان این جماعت چشمپوشی میشود؟ از این پس ما با معترض و منتقد مواجه نیستیم بلکه با داعشیان مواجهایم و نباید به آنها رحم کرد.
حمید رسایی
🖊 تعجب است که عده ای از موجهین ریش گرو می گذارند تا پادرمیانی کرده و برخی جوانان را که دستگیر شده اند از زندان آزاد شوند!؟
این مداخله در قانون است و کار صحیحی نیست.
🆔 @h_falahati
📸 #عکس_نوشت | بالاترین عاشقِ خدا
🔹️هدف از وجود امام زمان عجل اللّه تعالى فرجه الشریف و آباى گرامى اش این بوده که من و شما با خدا آشنا شویم؛ بنابراین هرچه با تمسّک به گفتار و رفتار اهل بیت علیهم السلام در مسیر معرفت و عبودیت خداوند متعال پیش برویم، به اهداف حضرت نزدیکتر شده و قلب مطهّر او را شادتر ساختهایم؛ چرا که حضرت، بالاترین عاشق خدا است که بیشتر از هر چیز رضایت خدا را مىخواهد و رضایت خدا هم در این است که بندگانش هرچه بیشتر با او آشناتر و به او نزدیکتر شوند.
📖 کتاب آفتاب ولایت، صفحه۲۶
🌸 #مهدویت
🆔 @h_falahati
🟡 سیره نبوی(۲)
♦️شنيدن انتقاد و اعتراض و تنفّر از تملق و چاپلوسى
🔻-پیامبر اکرم(ص)- گاهى با اعتراضات برخى ياران مواجه مى شد
امّا بدون آنكه درشتى كند نظرشان را به آنچه خود تصميم گرفته بود جلب و موافق مى كرد.
🔻از شنيدن مدّاحى و چاپلوسى بيزار بود، مى گفت:
«به چهره مدّاحان و چاپلوسان خاك بپاشيد.»
🔻محكم كارى را دوست داشت، مايل بود كارى كه انجام مى دهد متقن و محكم باشد،
🔻تا آنجا كه وقتى يار مخلصش سعد بن معاذ از دنيا رفت و او را در قبر نهادند،
او با دست خويش سنگها و خشتهاى او را جابجا و محكم كرد و آنگاه گفت:
«من مى دانم كه طولى نمى كشد همه اينها خراب مى شود،
امّا خداوند دوست مى دارد كه هرگاه بنده اى كارى انجام مى دهد آن را محكم و متقن انجام دهد.»
▪️مجموعه آثار استاد شهيد مطهرى (وحى و نبوت)، ج2، ص: 261-260-با تلخیص و ویرایش جزئی-
#اندیشه_مطهر
🆔 @h_falahati
🔻آیا «دیکتاتور» اینگونه است؟!
🖋 مهدی جمشیدی
۱. بسیار اندک بودند، امّا میخواستند «وانمود» کنند که فراونند. میخواستند «گروهکهای مجازی» را به «لشکرهای خیابانی» تبدیل کنند. بااینحال، نتوانستند «مردم» را با خود همراه کنند. تصوّر میکردند که «جامعۀ ایران»، چونان «انبار کاه»، فقط محتاج یک «جرقۀ کوچک» است تا شعلهور شود. نهفقط «جرقه»، بلکه «آتشها» برافروختند امّا جامعه نخروشید و با آنها همصدا و همداستان نشد. این اقلیّت محض و مطلق، نعرههای بلند سر دادند، امّا جامعه به راهی رفت و اینان به راهی دیگر. «اقلیّت مطلق» بودند و «اقلیّت مطلق» ماندند. هرچه که دستوپا زدند و هوچیگری و روایتسازی و بازیپردازی کردند، نشد که نشد. و چون ناکام ماندند، در پی جبران برآمدند؛ با «آتش» و «خون» و «دروغ» و «فریب» در خیاباهای فضای مجازی و خیابانهای ایران. و تلختر و سوزانندهتر از همه، روایتهای دروغین بود. و از این جمله، متهمساختن آیتالله خامنهای به «دیکتاتوری».
۲. آیتالله خامنهای چه کرده است که چنین اتهامی را بر او روا داشتند؟! او در هیچ انتخاباتی دخالت نکرده است و همچون یک شهروند عادی، «یک رأی» به صندوق انداخته و سپس نظارهگر کنشگریِ آزادانۀ مردم بوده است. او رأی مردم را «محترم» دانسته است و در منطق حکمرانی، «دخالت مستقیم و جدّی» داده است. او همواره به «مشارکت حداکثریِ مردم در انتخابات»، توصیه کرده است و نتیجه را فرع بر حضور دانسته است. حتّی آنگاه که «گزینههای زاویهدار با او» به قدرت رسیدهاند، منطق مردمسالاری را کنار ننهاده و انتخابات را «ابطال» نکرده است. او در برابر این گزینهها، «کارشکنی» و «سنگاندازی» نکرده و جهتگیریهای شخصیاش را مبنای تعاملاتش قرار نداده است. همۀ تعاملات او بر اساس «اخلاق» و در چهارچوب «قانون» بوده است. آیا «دیکتاتور» اینگونه است؟!
۳. آیتالله خامنهای در وظایف قوا و نهادها دخالت نکرده و از مدیران و کارگزاران، «مترسک بیعمل» و «عروسکهای خیمهشببازی» نساخته است. او به جای «قانون»، به «خود» ارجاع نداده است و در دورۀ حاکمیّت، نظرش جایگزین قانون نشده است. او سلیقه و پسند خود را بر قانون ترجیح نداده است. هرچه که توانسته، کمتروکمتر مداخله کرده و حضور داشته است تا جریان امور، بهصورت طبیعی و در امتداد قانون پیش برود. او نه آشکارا و نه پنهانی، هیچ امری را از «مدار قانون»، خارج نکرده و «بدعت» نساخته است. حکومت ایران در چهارچوب قانون پیش میرود نه خواستههای شخص او. حضور و قدرت و عظمت او، کمترین سایهای بر سرِ قانون نیفکنده است. آیا «دیکتاتور» اینگونه است؟!
۴. آیتالله خامنهای، بسیار بر «فرهنگ» و «سبک زندگی» اصرار میورزد، امّا در پی «تحمیل» و «تحکّم» نبوده است. با اینکه «حاکم» و «در قدرت» است، امّا به زبان «زور» و «اجبار» سخن نگفته و «امر» و «فرمان» صادر نکرده است، بلکه همچون یک «عالِم دینی»، دردها و نگرانیهای فرهنگیاش را شفاف و صمیمانه بازگفته و «استدلال» کرده است. آری، «استدلال»! او برای اصلاح سبک زندگی، «بخشنامههای فاشیستی» صادر نکرده و از «موضع بالا» به جامعه نگاه نکرده است. او همواره خود را «از جامعه» و «در کنار جامعه»، انگاشته است. او «از مردم» بوده است نه «بر مردم». او «تربیت» و «فهم» و «اخلاق» و «گفتگو» و «تبیین» و «گفتمانسازی» را کنار نزده و «تحکّم» و «تحمیل» و «زور» و «خشونت» و «تعدّی» و «جبر» را حاکم نکرده است. زبان او، «زبان استدلال» بوده است؛ همچون تمام گذشتۀ فکریاش. «آیتالله خامنهایِ نظام جمهوری اسلامی»، همان «حجتالاسلام خامنهایِ طرح کلّیِ اندیشۀ اسلامی در قرآن» است؛ با همان حوصلۀ گفتگویی و اهتمام تبیینی و منطق تبلیغی. پس از پنجاه سال، و با وجود صدرنشینی در قدرت سیاسی، حالوهوای او دگرگون نشده است. آیا «دیکتاتور» اینگونه است؟!
۵. عدّهای از یک «اعتراض جزئی»، شعار ساختارشکنانۀ «مرگ بر دیکتاتور» ساختند و در خیابان، حرمت او را شکستند و حریمش را درنوردید، امّا او هیچ واکنشی نشان نداد. نهفقط توپ و تانک به خیابان نیاورد و چوبۀ دار برپا نکرد، بلکه گفت حساب «هیجانزدگانِ بازیخورده» را از «غرضورزانِ بازیساز» جدا کنید و همه را به یک چوب نرانید. او هیچ سخنی در دفاع از خود نگفت و زبان به انتقاد نگشود. او مرز میان «منتقد» و «معارض» را شعار «مرگ بر دیکتاتور» ندانست و خویش را محور و مبنای حقّ معرفی نکرد. آیا «دیکتاتور» اینگونه است؟!
۶. نه، او «دیکتاتور» نیست، او «مقتدرِ مظلوم» است. و مگر حاجقاسم سلیمانی در وصیّتنامهاش، آیتالله خامنهای را «مظلوم» نخواند؟! چه خوندلها که نخورده است در این سالها، و چه دردها و رنجها که پنهان نساخته است در عمق سینهاش ... . از چشمانِ قلمم، اشک میچکد و از حنجرهاش، فریاد برمیآید.
🆔 @h_falahati