فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ تلنگر! آقایان ابد در پیش داریم.
🆔 @h_falahati
✅ دلالت کلام!
مقام معظم رهبری:
رئیسجمهور از همهی مدیریّتهای کشور پُرمشغلهتر و پُرمسئولیّتتر است؛ تقریباً همهی مراکز مدیریّتی کشور در اختیار رئیسجمهور است؛ یعنی فرض کنید که قوّهی قضائیّه یا دستگاههای نظامی خب مدیریّتهایی دارند؛ اینها در قبال مدیریّتهایی که در قوّهی مجریّه هست یک اندکی بالاتر از صفرند یا چند درصدِ مختصرند. عمدهی نزدیک به همهی مدیریّتهای کشور که هزاران مدیریّت است، در اختیار رئیس قوّهی مجریّه است. همهی بودجهی مصوّب کشور در اختیار رئیسجمهور است.
۱/۱/۱۴۰۰
🔰 در دلالت این کلام رهبری نباید محدود و مسدود تفسیر کرد این کلام موسع است و همه را شامل می شود.
اولا آقائی که دو بار برای رای آوری به هرچیزی پنجه کشیدی و رای آوردی و دائما گفتید اختیارات نیست! نمی دانیم کی تصمیم گیر است! و وضعیت کنونی نتیجه این اختیارات بی حد و حصر شماست بدانید خیلی اختیارات داشتید! فصل حساب، انشاء تحویل ندهید. شما آنقدر اختیارات داشتید که همقطارانتان گفتند اگر این اختیارات دست چوب بود! بهتر عمل می کرد.
ثانیا آقایان داوطلب اگر در قوه قضاییه هستید، اگر در قرارگاه خاتم بودید، اگر شهرداری و مجلس را گرداندید، اگر مسوول صدا و سیما بودید، بدانید ریاست جمهوری کاری متفاوت و بس سنگین است نمی توانید نیایید و به خدمت قبلی مشغول باشید.
دیگر آنی که قبلا سابقه خود را نشان داده و یا موسسه انتشاراتی چرخانده یا نماینده مجلس است و حتی در حوزه انتخابیه خود هم نمایان نیست احساس اصلح بودن نکند اینها توهم است. کار سنگین است.
🆔 @h_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ سخنان ارزشمند صاحب کاپ اخلاق برجام، آن یگانه دورانها کسی که تا سال 97 دولت قبلی را رها نکرد و هنوز آنرا تخریب می کرد بلکه به نظام هم پنجه کشید تا رای بیاورد!
چون دائما فضایش انتخاباتی است مطمئناً در دوران تبلیغات یکی از تریبون های پاسخگویی خواهد بود و بی طرفی خود را نمی تواند ابراز نکند!
🆔 @h_falahati
✅ توازن و تناسب بین نهادهای تقنینی و مدنیت نظام
🔰 در ساختار جمهوری اسلامی مساله جمهوریت و اسلامیت هردو دیده شده و نگارنده معتقد نیست که جمهوریت اهم از اسلامیت آن است و ابایی از این موضع گیری ندارد.
جریان روشنفکری همیشه می خواهد جمهوریت نظام را دموکراسی تفسیر کند و بوسیله آن علیه اسلامیت نظام بشورد!
البته این جریان چون ذاتا مستبد است جنبه دموکراسی راهم ندارد و هروقت رای نیاورد تفسیرش از حضور مردم پوپولیسم است!
تکلیف اینها روشن است نفی اسلامیت را بارها از زنجیره ای ها و امثال تاج زاده و زیباکلام و عده ای آنطرف آبی ها شنیده ایم.
🔰 اما بچه های حزباللهی گاه می خواهند بدون توازن و تناسب نظری در ساختار نظام هرآنچه کاستی در زمینه های تربیتی و بصیرتی داریم را برسر نهادهای تقنینی تخلیه کنند و از آنها مطالبه فراقانونی دارند. نگارنده معتقد به حق سوال و پرسش از شورای نگهبان برای اقناع عمومی هست لکن تا جایی که قانون و شریعت اجازه دهد.
گاه نمی دانیم اصلا شورای نگهبان چه وظیفه ای دارد و نظارت او را پسینی تعریف می کنیم.
اشکالات فرد و تخلفات و تمرد های او را برسر شورا خالی می کنیم.
توازن در جمهوریت و اسلامیت بدان است که کف صلاحیت ها تابع قانون باشد و سقف را با حضور مردم تعیین کنیم.
اگر تلاش نمی کنیم برای اصلح و شناخته شدن او یا نهادی برای تربیت یا شناساندن این عناصر نداریم ربطی به نهادهای نظارتی و تصویبی ندارد.
خلط نکنیم. انقلاب کار فکری می طلبد.
🆔 @h_falahati
✅ جناب آشنا زور زدید امشب یک دیالوگ را در سریال گاندو تغییر دادید احسنت! موفق باشید.
ولی تاریخ خواهد نوشت که مشاور اقتصادی، یکی از مشاوران حقوق بین الملل و مسوول رسانه ای تیم مذاکره کننده در هتل کوبورگ جاسوس بودند.
آقای دری اصفهانی، رمضانی و مشکور همه جاسوسی سرویسهای آمریکایی، انگلیسی و فرانسوی را می کردند.
بگذریم که مسوول دفترتان هم جاسوس بود!
🆔 @h_falahati
✅ در سریال گاندو فردی به اسم موسی پور مشاور وزیر خارجه است که جاسوسی سرویس اطلاعاتی انگلیس را می کند این فرد همان محمدعلی شعبانی از اعضای نایاک است، فردی دوتابعیتی که مشاور ظریف سیاست خارجه بود. این فرد از سالها قبل در مرکز تحقیقات استراتژیک نشریه انگلیسی زبان مجمع را اداره می کرد. احسنت جناب پرزیدنت!
🆔 @h_falahati
🖋یادداشتهای گه گاه! شماره دو
🔰 تذبذب تقی زاده!
تقی زاده ابتدای ورود به مجلس چنان از مجلس و مقابله با استبداد سخن می گفت که با نطق هایش توانست سری در میان سرها پیدا کند و مورد غضب محمدعلی شاه قرار گرفت پس از به توپ بسته شدن مجلس پناهنده سفارت انگلستان شد و با پادرمیانی به انگلستان تبعید شد و دوره ای را در آنجا در قالب کتابدار کتابخانه دانشگاه گذراند.
پس از گذشت دورانی به کشور برگشت و در دوران مشروطه دوم به شدت ضد دینی موضع گرفت به گونه ای که آخوندخراسانی در اعلامیه ای فساد مسلک سیاسی وی را اعلام کرد.
او بر یک مدار نبود در دوره ای طرفدار آلمانی ها و پیشرفتهای آنها در جبهه های جنگ جهانی شد و دوره ای برای فرانسه سینه چاک کرد و در برخی قراردادها جاسوسی انگلیس را می کرد.
این تذبذب سیاسی گم گشتگی او در مبانی اندیشه ورزی نبود! او مبنایش در تذبذب بود چرا که می خواست همیشه باشد و بماند!
مانند برخی سیاسیون دوران انقلاب که همیشه هستند.
حتما کتاب زندگی طوفانی را مطالعه کنید.
#تقی_زاده
🆔 @h_falahati
✅ گاه شمار التهابات انقلاب!
امروز سالروز نامه معروف حضرت امام ره به آقای منتظری است. ایشان پس از دوسال درگیری با ماجرای بغرنج آقای منتظری و بعد از سخنرانی معروف آقای منتظری در 67.11.22 بیانیه معروفی صادر کردند، منشور روحانیت را نوشتند و سپس نامه های 68.1.6 و 68.1.8 را نوشتند و در تاریخ 68.1.26 خطاب به دولت و وزراء بیانیه ای دادند به مخاطبین بزرگوار توصیه می کنم این موارد مذکور را حتما به همراه سخنرانی آقای منتظری و جوابیه ایشان به امام ره بخوانند.
ماجرای آقای منتظری و عامل نبودن ایشان به گفته های خود در سالهای بعد تا فتنه 88 از عجایب تاریخ زندگی ایشان است.
🆔 @h_falahati
✅ قابل تامل!
آقای منتظری تا روزهای آخر عمر با رسانه های غربی مرتبط بود و نظام را تضعیف کرد و عماد باقی بیت او را مامن ضدانقلاب کرده بود! تا آخر عمر!
🆔 @h_falahati
✅ از جمله مصادیق ورود ولی فقیه برای تسهیل اهداف کشور و مصالح جامعه بهبود روابط ایران با چین و روسیه است.
این فاجعه در روابط را دولت برجام پرست بوجود آورد که در طول این سالها جناب ظریف و اعوان و انصارشان آنقدر معطوف به غرب موضع گرفتند و پلها را خراب کردند که دولت های چین و روسیه بخاطر رفتار بد دولت ایران تقاضای ورود حاکمیت ایران را برای برقراری روابط کردند!
چرا که از نظر آنها حاکمیت ایران قابل اعتماد است نه دولت ایران!
آنهایی که تقاضای ورود رهبری دارند بدانند دولت منتخب آنها روابط منطقه ای را هم بهم زد و شما فقط با امضای کاغذی ساده لوحانه ظریف رقصیدید و در میدان هیچ بدست نیاوردید.
همیشه انتخاب مردم صحیح نیست ولی به مصلحت هست.
🆔 @h_falahati
✅ اینکه مسوولین ستادهای استانی و مرکزی کرونا مانند خبرگزاری ها عمل می کنند و فقط ماشین پمپاژ هشدار شده اند! معنایش یک چیز بیشتر نیست یا توان تصمیم مقتدرانه حاکمیتی ندارند.
یا در ستادها با برخی مسوولین اختلاف دارند.
هردو بد است. رهبری فرمودند در مواردی نیاز به ورود حاکمیتی است.
اینکه هرروز آمار دهیم چه هنری رخ داده است.
تدبیر دیگر آرزو نیست نقشی برخیالهاست، امید که بروند.
🆔 @h_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥روایتی تکان دهنده از آنچه بر سوریه گذشت
🔰 خدای متعال حاج قاسم و بچه های مدافع حرم را رحمت کند و برخی افراد منحرف که ادعای نامزدی ریاست جمهوری را دارند هم هدایت کند که حتی بلحاظ رسانه ای هم حاضر به دفاع از مجاهدان راه حق نداشتند.
خدای متعال دولت کنونی را هدایت کند که به جبهه مقاومت آسیب زدند که حاج قاسم برای حقوق فاطمیون راه افتاده بود این طرف و آن طرف!
خدای متعال هر مفسدی را از عالم اسلام پاک کند.
آمین
🆔 @h_falahati
رفتار انتخاباتی اصلاح طلبان؛
چند پرسش برای راستی آزمایی
رو راستی و صداقت با مردم، شرط اول حضور هر جریان سیاسی در انتخابات است. ائتلاف حاکم در دولت (مدعیان اعتدال و اصلاحات) اگر با مردم رو راست باشند، باید پاسخ چند سوال را روشن کنند:
۱- بعد از چهار دوره ۸ ساله اداره دولت، آیا دولت و رئیس آن را دارای اختیار کافی و بنابراین موظف به پاسخگویی می دانند یا نه؟ آنها در دولت های موسوی، هاشمی، خاتمی و روحانی (مجموعا ۳۲ سال) مسئولیت اداره کشور را بر عهده داشته اند، اما با این وجود، از میانه دولت های خاتمی و روحانی، ژست اپوزیسیونی به خود گرفته و از پاسخگویی گریخته اند. بهره مندی از قدرت بدون بر عهده گرفتن مسئولیت نتایج مدیریت، رفتاری غیر اخلاقی و غیر مسئولانه محسوب می شود.
در واقع، غیر از مسئولیت های تقنینی و قضایی که طبق نظام تفکیک قوا در هر نظام دموکراتیک متولی خود را دارد، تمام مسولیت های اداری و اجرایی کشور در اختیار دولت و رئیس جمهور است. طبعا نمی شود در نظام مردم سالار، ژست دموکراتیک گرفت، اما خواستار انحصار قدرت شد و به تفکیک قوا تمکین نکرد.
۲- صرف نظر از بی اخلاقی در گذشته، آنها چاره ای ندارند که قبل از ورود به انتخابات، به فیگور شتر مرغی پایان دهند: یا بر این ادعا که "رئیس جمهور اختیارات ندارد"، پایبند بمانند و بنابراین در رقابت های انتخاباتی وارد نشوند؛
یا این که ورود کنند -چنان که از چند ماه قبل ورود کرده اند- و بنابراین اذعان کنند رئیس جمهور را همچنان که هست، مسئول اداره امور اجرایی کشور می دانند. آنها در این صورت، قبل از هر کاری، باید پاسخگوی کارنامه ۸ ساله دولت روحانی باشند و رسما از مردم به خاطر سوء مدیریت عذرخواهی کنند. طبق نظرسنجی ها، محبوبیت آقای روحانی به زیر ۷ درصد رسیده و بنابراین، اصلاح طلبان نمی خواهند خود را "پاسوز" این سقوط مقبولیت اجتماعی بی سابقه کنند.
سوال دوم، همین جا شکل می گیرد؛ این که آیا مدیریت دولت را به سیاق ادبیات برخی دولتمردان نظیر روحانی و جهانگیری و نوبخت و واعظی، موفق ارزیابی می کنند، یا برای نمایش همراهی با مردم، نمره مردودی به کارنامه دولت و وعده های وارونه آن می دهند. اگر حق با دولتمردان است، بنابراین باید نامزد طیف ائتلافی، از میان اعضای ارشد دولت (جهانگیری/واعظی/ نوبخت) معرفی شود و اصلاح طلبان هم دسته جمعی، از آن نامزد حمایت کنند. اما اگر حق با مردم است، باید توضیح دهند که چرا با وجود اختیارات قانونی و حتی اخذ اختیارات فرا قانونی، هشت سال فرصت سوزی کرده اند؟ چرا در دو انتخابات، مدیریتی را به مردم قالب کردند و خود را تضمین وعده های آن دانستند که هم چرخش چرخ سانتریفیوژ ها را متوقف کرد و هم چرخ اقتصاد را به جای پیش رفت، به عقب چرخاند؟
به عبارت دیگر، مردم چرا باید مجددا به طیفی اعتماد کنند که در انتخابات ۹۲، ۹۴ و ۹۶ در کنار هم بوده اند، اما ثمره مدیریت آنها در دولت و مجلس دهم، ثبت رکوردهای تورم و رکود اقتصادی بوده است؟
۳- مشخصا اصلاح طلبان ناچارند توضیح دهند که چرا جرئت نکردند در دو انتخابات ۹۲ و ۹۶ از دو نامزد اصلاح طلب (عارف و جهانگیری) حمایت کنند؟ و اکنون که کارنامه منفی دولت هم روی دوش آنها سنگینی می کند، قرار است چگونه وارد انتخابات شوند؟ با فاصله گذاری و مستقل از دولت، یا در ائتلاف با مدعیان اعتدال (روحانی و نوبخت و واعظی)؟
پذیرفتنی نیست که آنها تحت فشار افکار عمومی، دولت را ناکارآمد ارزیابی نمایند، اما مجددا با همان دولت ائتلاف کنند و ضمنا وعده های جدید بدهند. اما اگر دولت را موفق ارزیابی می کنند، پذیرفتنی نیست که نامزد شان فردی بیرون از دولت باشد. این طیف البته ادعای دیگری هم دارند؛ مبنی بر این که جهانگیری در انتخابات ۹۶ خیلی به روحانی کمک کرد؛ اما روحانی به او اختیارات نداد.
این ادعا البته خلاف واقع است و جهانگیری از ارکان تصمیم گیری های اصلی در دولت بوده است. اما در هر صورت، اصلاح طلبان اگر در ادعاهای خود صادقند، درست این است که از جهانگیری به عنوان نامزدی ششدانگ اصلاح طلب، حمایت کنند تا وزن اجتماعی آنها کاملا روشن شود. هر انتخابی غیر از جهانگیری، نشانه بی صداقتی اصلاح طلبان با مردم محسوب میشود.
محمد ایمانی
🔰 پی نوشت: مطلب در این باب زیاد است لکن نوشته جناب ایمانی جان کلام است. دقت بفرمایید.
🆔 @h_falahati
May 11
✅ الحمدلله پس از سالها بازی با منافع ملی و برجام سرایی به مدد ید با کفایت رهبری به این نتیجه رسیدید. لطفا رونوشت به دفتر ریاست جمهوری، جناب واعظی، جهانگیری، نوبخت و سخنگوی محترم ارسال فرمایید شاید آنهم شاید کمی تنبه بیاورد.
هرچند این فقط یک سند تفاهم است و بس.
🆔 @h_falahati
🔴بيعتنامة امام عصر با 313 ياور اصلي خود
🖊احمدحسین شریفی
🔶تأمل در بندهای این بیعتنامه و مقایسه حال خودمان با ویژگیهای مطلوب حضرت حجت(عج) میتواند گوياي دوری یا نزدیکی ما با الگوی مورد نظر حضرت مهدی باشد. همچنین این بیعتنامه نشان میدهد که آن حضرت يک مدل عملي از سبک زندگي اسلامپسند را به جهانيان عرضه ميکند. مدلي که جذابيت فراوان دارد آن هم در جوامعي که پر از فساد و ظلم و بيعدالتي شده باشند و از ستم و ظلم به ستوه آمده باشند؛ وقتي چنان مدلي از رفتار را ميبينند همگي جذب ميشوند:
«با او بيعت ميکنند که هرگز از اين اصول عقبنشيني نکنند؛
(۱) هرگز دزدي نکنند،
(۲) زنا نکنند،
(۳) هيچ کار حرامي را مرتکب نشوند؛
(۴) هرگز دنبال فساد و فحشا نروند؛
(۵) به ناحق هيچ کس را نزنند؛
(۶) طلا و نقره، گندم و جو ذخيره نکنند؛
(۷) مسلماني را دشنام ندهند؛
(۸) خونی را به ناحق نريزند؛
(۹) به آبروي کسي لطمه نزنند؛
(۱۰) به خانة کسي هجوم نبرند؛
(۱۱) مسجدي را خراب نکنند؛
(۱۲) هرگز شهادت باطل ندهند؛
(۱۳) هرگز بدگويي مؤمنان را نکنند؛
(۱۴) هرگز ربا نخورند؛
(۱۵) در سختيها صبور باشند و جزع نکنند؛
(۱۶) هیچ خداپرستي را لعن نکنند؛
(۱۷) شراب نخورند؛
(۱۸) لباس مطلا و حرير و ابريشمين نپوشند؛
(۱۹) دشمن شکست خورده در حال فرار را تعقيب نکنند؛
(۲۰) مسلماني را فريب ندهند؛
(۲۱) حتي نسبت به کافران و منافقان نيز ستم روا ندارند؛
(۲۲) سادهزيست باشند؛
(۲۳) خاک را فرش خود قرار دهند؛
(۲۴) از فساد و فحشا بيزاري جويند؛
(۲۵) امر به معروف و نهي از منکر کنند.
🌹سپس او نيز فرمود اگر شما به اين عهد و پيمان متعهد بمانيد من نيز با شما عهد ميبندم که:
(1) ياران خاص ديگري را برنگزينم و کسي را بر شما ترجيح ندهم؛
(2) در خوراک و پوشاک و مرکب همچون شما رفتار کنم؛ و هيچ برترياي براي خودم قائل نباشم؛
(3) همواره با شما باشم و با شما حرکت کنم؛
(4) به کم راضي باشم؛
(5) و جهان پوشيده از ظلم و جور را پر از عدل و قسط کنم؛
(6) و خدا را آنگونه که سزاوارش است عبادت کنيم.
سپس ميفرمايند: من به عهدم با شما پايبندم؛ شما هم پايبند باشيد.( يزدى حايرى، على، إلزام الناصب في إثبات الحجة الغائب(عچ)، ج2، ص168.)
🌹استاد دکتر احمدحسین شریفی
🆔 @h_falahati
✅ از نامداری تا برجام!
🔰 کی گفته ما مأموریت داریم جهان را از سلطۀ جهانخواران نجات دهیم؟!
🔰 خبرگزاری ایسنا در یک تحلیل بظاهر جامعه شناختی از فوت خانم نامداری به ابعاد این واقعه پرداخته است.
برجام سرایان عجیبند و به ظاهر پیچیده؟! حتی از اموات استفاده کرده و بدنبال تئوریزه کردن افکار و خط مشی سازشکاری هستند و به احدی رحم نمی کنند.
حتما می پرسید چه ارتباطی وجود دارد؟
بله واقعا عجیب است نویسنده تحلیلی تحت عنوان (کدام بار تاب و توان نامداری را گرفت؟) به ابعاد این واقعه پرداخته و در شاه بیتی عجیب نتیجه گرفته است که همه نکته در این است که ما بار زیادی بر افراد حمل می کنیم و از آنها زیادی درخواست داریم همانطور که در سطح ملی اینگونه هستیم؟! لذا به صورت انکاری پرسیده است:
کی گفته ما مأموریت داریم جهان را از سلطۀ جهانخواران نجات دهیم؟
این تحلیل در روز ولادت منجی عالم بشریت عجیب است و هرگز تصادفی نیست.
وی پس از آن نتیجه گرفته است که خانم نامداری تحت این فشار ایدئولوژیک کم آورده و دست به خودکشی زده است؟!
این فشار توسط نهادهای کشور به افراد مشهور بار می شود و آنها توان ندارند؟!
در نتیجه در عالم هم ما رسالتی نداریم و لذا بگذارید در صلح و صفا اندازه و قدر خود را بدانیم!
🔹 این سخنان عبارت اخرای اخلاد و زمین گرایی و دنیاپرستی است که انسان را بی مسوولیت تلقی می کند و به جای روشنگری و تبیین انسانیت از او موجودی زمینی می سازد و گویا اصلا انسان رسالت الهی ندارد! او شاهد می آورد که خواجه حافظ هم گفته است که (نگر تا حلقۀ اقبال ناممکن نجنبانی)؟!
🔹این ایدئولوژی بافی ها که توسط لیبرال ها در قالب فرار از ایدئولوژیک زندگی کردن است، خود نمونه دیگری از ایدئولوژی است حتی نگارنده پا را فراتر نهاده و در توجیه نفاق افراد آنرا محصول زیست در جهان های موازی دانسته نه اینکه افراد دچار دورویی هستند؟!
🔹واقعا برای بنده جالب بود شخصی می تواند تا این حد آسمان و ریسمان ببافد و تمام فضائل و رذائل را در هم آمیزد تا در نهایت تئوری انقلاب اسلامی و ظهور حجت عج را زیر سوال ببرد و دیگران را بی مسوولیت کرده و آنها را بدون عهد رها کند!
در نهایت هم بگوید این وظیفه کسی است که درسش را خوانده و لباس و ریشش را دارد؟!
حتما پس از آنهم این بی عهدی و بی مسوولیتی را برای دیگران توجیه نموده و برجام را نمونه دانستن اندازه خود توجیه نماید آنهم در سطح ملی؟!
واعجبا و واحسرتا از این نحوه تحلیل.
🆔 @h_falahati
✅ سبک آشنای دولت!
پررو، بی تحرک، مدعی، امنیتی!
حتی قیمت مرغ هم او را به تحرک در کنترل مدیریت وا نمی دارد! ولی حاضر است آنرا از سپاه و سایر نهادهای انقلابی طلب کند!
باز مجبور می شویم دنبال گاندوهای دولت در بازار بگردیم پس از کشف می گوید نگاه امنیتی سازنده نیست!
همین قدر وقیح همین قدر مفلوک!
🆔 @h_falahati
✅ آقایان ستاد کرونا در این عکس چه می بینید؟!
خیلی به سختی نیافتید وقتی به سبک آشنای دولت تصمیم بگیرید و همه چیز عینک سیاسی-امنیتی به سبک خاص داشته باشد، فقط در اعیاد شعبانیه کرونا هست!
در این صف تدبیر نیست آنچه دیگر ارزشش از دلار و موز و خیار و غیره خیلی بالاتر است و دست شما بدان نمی رسد.
با این رفتار ارزش اعتبار پشتیبانی رهبری از تصمیمات خود را زیر سوال می برید و نظراتتان در حوزه تخصصی خود، بی ارزش می شود! همین!
عید گذشت ولی روسیاهی آن...
🆔 @h_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ بدتر از جنگ!
🔴🎥 بلایی که #دولت_نئولیبرال بر سر اقتصاد ایران آورد، در هشت سال جنگ تحمیلی سابقه ندارد. بالاترین رقم تورمی که اقتصاد ایران در طول جنگ با رژیم بعث تجربه کرد، ۲۹ درصد بود؛ امروز اما این رقم حداقل ۴۰ درصد است.
سیدیاسر جبرائیلی
🆔 @h_falahati
واشنگتن: چین در تلاش برای تضعیف نظم جهانی به رهبری آمریکاست
🔹وزیر خارجه آمریکا در مصاحبهای گفت که چین در تلاش برای تضعیف نظم جهانی به رهبری آمریکا است و از بازی بر اساس قوانینی که پس از دوره جنگ جهانی دوم ایجاد شده خودداری میکند.
@Farsna - Link
🔰 پی نوشت: این جملات بلینکن بهترین دلیل برای رد تلقی خوشبینانه و ظاهرگرایانه جریان لیبرال روشنفکر در کشور است که رنگ و لعاب سازمانها، پادمانها و مراکز به ظاهر حقوقی دنیا را حق و پیوستن به آنرا حقیقت می پندارند.
این نهادسازی های به ظاهر حقوقی همان توحش زرورق شده است برای حفظ هژمون کشورهای سلطه گر حال در کشور در اثر انتخاب مردم دولتی سرکار است که دولت کنوانسیون هاست و کمترین عواقب این مساله دور کردن انقلاب از اهداف خودش است.
#روند_بی_خاصیت_سازی_انقلاب تئوری جریان لیبرال و اصلاح طلب در انتخابات آینده است.
🆔 @h_falahati
🎧بگوید: همه پرسی! / بشنو: شوراهای چند نفره!
کلمه حق گاه با اراده کردن باطل از آن و گاه بخاطر گفتن فردی با روزمه ی ضد، هدر می رود!
🔸مثلاً "حکمیت" کلمه حق و اصلی اسلامی و راه حلی اساسی است؛ برای حل منازعات سیاسی ای که به تحرکات مسلحانه کشیده شده است.
امیرالمومنین قبل از صفین در ماجرای جمل خود پیشنهادش را به طلحه و زبیر داد(نامه۵۴).
همه فقهای ما در کتاب جهاد ازجمله مواردی که ترک قتال را لازم می شمارند؛ یکی پذیرش حکمیت از سوی متخاصمین است؛ حتی جایی که معصوم یک طرف دعواست و حَکَم هم غیر او -البته مورد پذیرش او- است.(۱)
لکن حکمیّت صفین در "بی موقع گی"، "تحمیل حَکَم فاقد اهلیت به امیر(ع)" و "حُکم خلاف شرع حَکَمین"؛ اصل این راه حل را نزد ما شیعیان به محاق برد و علیرغم قوت نظری آن، به ندرت در منازعات داخلی مسلمین راهگشا شد!
🔸انگار "همه پرسی" هم دارد مثل حکمیت میشود! اینکه:"مسائل بسیار مهم اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی، اِعمال قوه مقننه از راه همه پرسی و مراجعه مستقیم به آرای مردم صورت گیرد"(اصل۵۹ قانون اساسی)؛ چاره ای تمام کننده و بالفعل کننده پشتیبانی مردمی از تصمیمات است. لکن طرح مکررش از سوی رئیس جمهوری که در دوره او و روزومه اش بیشترین خروج از استقرار اراده عمومی و حکمرانی مردمی وجود دارد؛ هدر دهنده این اصل مترقی است.
🔺آری میشد پس از خروج ترامپ از برجام، رفراندم بقاء یا خروج از برجام را(مثلا) به آراء عمومی بگذاریم تا بسیاری نزاع ها تمام شود؛ اما این رئیس جمهور بیش از همه محفل گرا بوده است. رجوع به آراء عمومی پیشکش، ایشان تصمیم گیری در مسائل مهم را از نمایندگان ملت گرفته به شوراهای ۱۷نفره و ۹نفره داده است!(۲)
همین رئیس جمهور بود که علیرغم اصول متکثر فصل هفتم قانون اساسی، شوراهای گزینشی را جای مجلس شورای اسلامی و نمایندگان ملت نهاد!
🔸دونمونه:
1⃣اولین بار در دوره او قراردادهای جدید نفتی موسوم به ipc با مدت ۲۵ساله ی قرارداد و امتیازات بیشتر، کلید خورد(مهر۹۲). و این قراردادها در اختیار نمایندگان ملت بلکه حتی مرکز پژوهش های مجلس قرار نگرفت و صرفا به هیات چند نفره تطبیق قوانین زیر نظر رئیس مجلس داده شد! شرکت توتال هم بر همین اساس قرارداد بست و از مجلس فقط دو نفر(رئیس کمیسیون انرژی و بودجه) در هیات عالی نظارت بر منابع نفتی(برای نظارت) بودند.(۳)
این در حالیست که اصل۷۷ قانون اساسی می گوید:"عهدنامه ها، مقاوله نامه ها، قراردادها و موافقت نامه های بین المللی باید به تصویب مجلس شورای اسلامی برسد"!
تفاهمنامه ۲۵ساله ایران و چین هم اگر به مرحله قرارداد و موافقتنامه رسیده باشد(که البته دولت منکر است) مثال دیگر میشود.
2⃣ایشان بود که اردیبهشت۹۷ در جلسه خصوصی دونفره و بعداً در جلسه مسئولان عالیرتبه از رهبر انقلاب، فرماندهی جنگ اقتصادی علیه آمریکا را خواست و با قید "درچارچوب مقررات" اجازه ایشان را گرفت.(۴) رهبر انقلاب ۲خرداد۹۷ از آن به "ستاد مقابله با شرارت دشمن" و به اتاق جنگی مثل اتاق جنگ علیه ایران در وزارت خزانه داری آمریکا تعبیر کردند.
آقای روحانی اما فارغ از چارچوبه مقررات، آن شورای ۱۷نفره را در تصمیمات مهم جای مجلس نهاد؛ از تصویب افزایش نرخ بنزین تا برنامه اصلاح ساختار بودجه و...! ولابد اینها را از فروعات مقابله با جنگ اقتصادی آراست. اینها نقض آشکار اصل۷۱ و۷۵ قانون اساسی بود!
❓سؤال از جنابشان این است که لابد قراردادهای نفتی و نرخ بنزین از مسائل مهم یا بسیار مهم بوده؛ اگر نمایندگان ملت محرم شنیدن و تصمیم گیری نبوده اند، چگونه همه ملت محرم میشوند تا در آراء عمومی تکلیف آنها را معلوم کنند؟!
❗️نکند فقط سازش با آمریکا مسأله ایشان برای رفراندوم است!
⬅️این است قصه اصلی مترقی که به هدر و به محاق می رود. خوب است مردم و نخبگان فارغ از این گوینده یا پس از سپری شدن دوره ایشان بیشتر سر این اصل مترقی قانون اساسی فکر و گفتگو کنند.
____________
پی نوشت:
۱.ر.ک: جواهرالکلام ج۲۱ص۱۱۰تا۱۱۷
۲.شورای سران قوا ۱۷نفر و شورای عالی نظارت برمنابع نفتی ۹نفر است.
۳. yun.ir/v9nyy7
۴. yun.ir/gyylx3
📝محسن قنبریان ۱۴۰۰/۱/۱۱
🆔 @h_falahati