✅ متاسفانه امروز تا این لحظات چندین تن از مردم عادی، طلاب و روحانیون مورد تعرض قرار گرفتند و مواردی شهید شدند!
روز ولادت امام عسکری علیه السلام به امام زمان عج تسلیت می گوییم و شکوه می بریم از حماقت هایی که با توطئه و بی عرضه گی عجین شده است.
اللهم انا نشکوا الیک
🆔 @h_falahati
🌙 شبنگار 🌙
نکتهای در بارهی «احمق بودن» دشمن
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
دشمنان ما البته «احمق» هستند، اما آنچنانکه بعضی از ماها خیال میکنیم، اینگونه نیست که بیمغز باشند و هیچچیز نفهمند.
مثلا دشمنان با خودشان میگویند:
«وقتی کسانی در داخل ایران هستند که یک شایعه و دروغ آشکاری مانند قضیهی «مهسا امینی» را باور میکنند، پس اگر به حرم شاهچراغ یورش ببریم و عدهای از مردم عادی را به گلوله ببندیم و سپس شایعهی «کار خودشونه!» را بسازیم، لابد عدهای در ایران وجود دارند که به جای خندیدن به این دروغ وقیحانه، آن را باور کنند.»
میبینیم که دشمنان ما همیشه هم محاسباتشان غلط نیست.
دشمنان از تودهی ملت ایران ناامید شدهاند و خودشان نیز میدانند که نمیتوانند ملت را با خود همراه سازند(که اگر جز این بود، دست به جنایتهای گرگصفتانهای که مردم را متنفر میکند نمیزدند)؛ لذاست که بر روی اقلیتی احمق حساب باز کردهاند و نیز اقلیتی شرور که به آسانی بتوانند به کشور و مردم به طور وحشیانهای تعرض کنند. این نشانهی «درماندگی» دشمن است.
ابرشاگرد
🆔 @h_falahati
🖋 این طرح خوبی بود و بهانه برای یک نکته مهم!
برخی به بنده می گویند هنوز از فلانی(رهبری) و انقلاب حمایت می کنی؟؟
اینا چنین کردند و چنان کردند؟!
برخی را می توان با آرامش و استدلال روشن کرد لکن به بسیاری که هیجانات غالبی دارند باید گفت:
ببینید دارید حرف چه کسانی را می زنید و دنبال چه کسانی می روید
وقتی همه مستکبران و کارمندان و مزدوران ضد بشریت مانند بن ساطور و بایدن و... همین حرف را تکرار می کنند بدانید مخالفت شما با آنها عین حق و حقیقت است!
آنهایی هم که مارا نصیحت می کنند از بلندگوی شیطان سخن می گویند و ماندن در آن میدان دیگر نتیجه شبهه نیست!
🆔 @h_falahati
✅ نیت ها و اغتشاشات!
نیت ها(NEET) اقشاری از جامعه هستند که در حقیقت نه در حال تحصیل و آموزش هستند، نه اشتغال به کار دارند و نه در حال مهارتآموزی برای ورود به صحنه اشتغال، یعنی افرادی که شاغل نیستند و به دنبال و در جست و جوی شغل نیز نیستند که به اعتقاد جامعه شناسان سیاسی وجود چنین افرادی در جامعه میتواند بحرانهایی را ایجاد کند.
دکتر سید جواد حسینی عضو هیات علمی دانشگاه امام صادق(ع) و استاد جامعه شناسی سیاسی از اساتیدی است که درباره این موضوع پژوهش و تحقیقات خوبی انجام داده و معتقد است که NEETها نقش موثری در آشوبهای اخیر در کشور داشتهاند و بسیاری از خشونت های صورت گرفته و رفتارهای همراه با خشونت توسط NEETها صورت گرفته است..
http://fna.ir/eywau7
🖋 گزارشی در شورای عالی انقلاب فرهنگی از اغتشاشات ارائه شده است که متاسفانه این تحلیل را تایید می کند، خشونت، تنفر بالا، بیکاری، اعتیاد، هرزه گی، گرایش شدید به آپ های ارتباطی مجازی، اعتیاد به بازی های رایانه ای، شرب خمر، رابطه با جنس مخالف، دور از آداب اجتماعی و اخلاق، فاقد مذهب مشخص، بدون هدف در زندگی و... تقریبا همان چیزی که در سریال های غربی از جمله #بازی_مرکب نشان داده می شود! از ویژگی های این جوانان است.
#اغتشاشات
#NEET
🆔 @h_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ وحشیتر از داعش
▪️قاتل شهدای حرم احمد بن موسی، یک خارجی بود و ادعای انسانیت و مهربانی نداشت!
با خلیفه داعش بیعت کرده و ظاهر و باطنش یکی بود و در راه عقیده باطلش جان داد!
▪️ یک مجری ایرانی هم (که با قراردادهای چند صد میلیونی رسانه ملی پروار شده) با اشک و ناله پدرانه! علیه حافظان امنیت تبلیغ میکند و با ایجاد حس نفرت از ماموران انتظامی، به مخاطبانش برای شکنجه و کشتار پلیس و پاسدار و بسیجی "خط می دهد" و البته که بین "باطن" پر از کینه و نفرتش با "ظاهر" شیک و ژست دلسوزانهاش فاصلهای به بلندای نفاق وجود دارد و فردا پس از آرام شدن اوضاع حاضر است در قبال قراردادی چرب و میلیاردی برنامه "تقدیر از حافظان امنیت" را هم اجرا کند!!!
▪️ آیا آن تروریست داعشی (که زائران شاهچراغ را به گلوله بست) از این مجری صدا و سیما "شریفتر" نیست؟
🖋 این عنصر کثیف! از صدا و سیما به دلایل انضباطی و اخلاقی حذف شده است این کلیپ به جهات شغلی و نه انسانی که ادعا می کند تهیه شده است و بدنبال آن است که مسیر دیگران را برای شغل آینده در شبکه های خارجی هموار کند.
#کاسب_اغتشاشات
#داعشی
🆔 @h_falahati
🔰مماشات با رفتارهای داعشی ظلم به مردم است
🔹پیرو اتفاقات امروز کرج، جمعی از نمایندگان مجلس خطاب به شورای عالی امنیت ملی و قوه قضاییه اعلام کردند: مماشات با رفتارهای داعشی خیانت و ظلم به مردم است.
🔹«حسین پور» نماینده اسفراین: دبیرخانه شورای امنیت ملی، دستگاههای امنیتی و قوه قضاییه، باید با قاطعیت تمام با اغتشاشهای مسلحانه که از خارج هدایت میشود برخورد کنند. مردم مطالبه دارند.
🔹«فلاحی» نماینده همدان: چطور قوه قضاییه با افرادی که با دروغ زمینه ایجاد آشوب و حفره امنیتی برای اقدامات تروریستی ایجاد میکنند برخورد نمیکند؟
🔹«کرمی» نماینده دشتستان: شورای عالی امنیت ملی باید مماشات را با اعمال تروریستی کف خیابان کنار بگذارد.
🔹«حسینی» نماینده خدا بنده: مماشات با اغتشاشهای داعش گونه به صلاح مردم و کشور نیست.
🔹«علیزاده» نماینده دامغان: اقدامی که کف خیابان میبینیم محاربه با امنیت و جان مردم است و نمیشود فقط نگاه کرد. برخورد قاطع مطالبه مردم است.
🔹«جوکار» رئیس کمیسیون شوراهای مجلس: مسئولین امنیتی و قضایی بدانند که مماشات با تروریستهای اغتشاشگر پایمال کردن حقوق مردم است.
@TasnimNews
🆔 @h_falahati
✳️ در سختترین مواقع هم افسرده نباشید
انقلاب با چهرهها و دلهای افسرده تضمینشدنی نیست. انقلاب با دلهای پرشور و چهرههای شاداب تضمین میشود ... هیچکس مرا در این دوره نشیب و فراز انقلاب در سختترین مواقع، نتوانسته است با قیافهٔ افسرده ببیند. چرا افسرده باشیم؟ ما که به دنبال «إحدَیالحُسنَیَین»ایم؛ یا شهادت یا پیروزی. دیگر چرا افسردگی؟ افسرده نباشید چهرهها شاداب باشد، نشاط داشته باشید. آنوقت شعارتان همین است که آمریکا و مزدورانش هیچ غلطی نمیتوانند بکنند. ما در زیر بار سختیها و مشکلات و دشواریها قد خم نمیکنیم. ما راستقامتان جاودانهٔ تاریخ خواهیم ماند. تنها موقعی سرپا نیستیم که یا کشته شویم و یا زخم بخوریم و بر خاک بیفتیم و الّا هیچ قدرتی نمیتواند پشت ما را خم بکند.
۱۳۵۹/۱۲/۲۹
#سیدمحمد_حسینی_بهشتی
🆔 @h_falahati
26.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️انتقاد صریح حمید رسایی از رییس جمهور
آقای رییسی، شمخانی ( دبیر شورای عالی امنیت ملی) را به دلیل ناکارآمدی برکنار کنید.
حرف حساب!
🆔 @h_falahati
حضور نماینده مشهد در بین اقشار مردم در راهپیمایی 13 آبان
تشکر بابت این حضور
🆔 @h_falahati
🔻دعوت به خروج از خطّ امام
🖋 مهدی جمشیدی
۱- چندی پیش آقای مرتضی جوادی در مصاحبه با پایگاه اطلاعرسانی جماران، نکتههایی را دربارۀ وضع حاکمیّت مطرح کرد. ایشان در همان ابتدا، نظام را به «استبداد در رأی» و «لجاجت» و «عدمعقلانیّت» متهم نمود، امّا مشخص نکرد که این حکم را از چه رفتار یا رفتارهایی استنباط کرده است. از بندهای دیگر سخن ایشان این طور فهمیده میشود که همگان در قدرت حضور ندارند و حرفهای دیگران شنیده نمیشود و نیروهای اصیل به حاشیه رفتهاند و وحدت، مخدوش شده است. ازاینجهت، وی تصریح میکند که نظام از تفکّر امام خمینی، فاصله گرفته است. تلخ و تأسّفبار اینکه اشارۀ ایشان به وجود «استبداد» در نظام، تکرار ادّعاهای اغتشاشگرانِ خیابانی است که شعار «مرگ بر دیکتاتور» سرمیدهند.
۲- مطلب نخست، این است که چنین «کلّیگوییها»یی، هیچ دردی را دوا نمیکند و هیچ گرهی را نمیگشاید. بیان «نسبتهای کلّی» در عین گریز از ارائۀ «شواهد عینی» و «مصادیق مشخص»، نهفقط مخاطب را متقاعد و همراه نمیسازد، بلکه حاکی از «مواجهۀ عالمانه و منطقی» با مسائل نیز نیست. مخاطبی که این سخن را میخواند، بر اساس کدام «دلایل» باید این سخنان را بپذیرد یا نپذیرد؟ البتّه مطرحکردن «ادّعاهای بدون دلیل»، کارکرد تبلیغی و رسانهای دارد و میتواند آنان را که سواد رسانهای ندارند، به چاله بیفکند.
۳- رهبر انقلاب از اوایل سال نودودو تصریح کرد که نسبت به «مذاکرۀ با آمریکا»، خوشبین نیست، امّا با وجود این، مجال مذاکره داد و در این راستا، دولت اعتدالگرا، هشتسال ایران را در مرداب برجام اسیر کرد. اینکه رهبر انقلاب در عین بدبینی به مذاکره، با آن مخالفت نکرد، حاکی از «استبداد در رأی» و «لجاجت» است؟! «شبکۀ ملّی اطلاعات» نیز با وجود آن همه تأکید ایشان، سالها در دولت اعتدالگرا پیش نرفت. «سند تحوّل بنیادین در نظام آموزشی» نیز به همین سرنوشت دچار شد و دولت اعتدالگرا از عملیاتیکردن آن شانه خالی کرد. این وضع، خاص دهۀ اخیر نبوده است، بلکه حتّی در دهۀ شصت و در زمان حضور امام خمینی نیز کسانی میکوشیدند انقلاب را از مدار اصلیاش خارج سازند. شخص هاشمیرفسنجانی و حلقههای اقماریاش همچون «مجمع عقلا» - که حسن روحانی در آن حضور داشت - همواره نقش «نیروی گریز از مرکز» را نسبت به انقلاب و نظرات شخص امام خمینی ایفا کردند؛ چنانکه هماینان در دورۀ پس از امام خمینی و در نسبت با رهبر انقلاب نیز به «نیروی تقابلِ پنهان» تبدیل شدند. با این همه، رهبر انقلاب با سعۀ صدر اعجابآور خویش، آنها را برتافت و طرد نکرد. واقعیّتهای تاریخیای از این قبیل، بهروشنی نشان میدهند که چه نیروها و جریانهایی، گرفتار «استبداد در رأی» و «لجاجت» بودند.
۴- نظام جمهوری اسلامی، بر طرد و نفی تأکید ندارد، امّا از آن سو، نمیخواهد به بهای عبور از ارزشهایش، دیگریها را در خویش بگنجاند. این منطق مکتوب و بیّنِ امام خمینی است - که آقای مرتضی جوادی برخلاف آن توصیه میکند - آنجا که امام مینویسد:
باید از تجربۀ تلخِ رویکارآمدنِ بهظاهر، «عقلای قوم» که هرگز با «اصول و اهدافِ اسلام»، آشتی نکردهاند عبرت گرفت که مبادا دلسوزیهای بیمورد و سادهاندیشیها، سبب مراجعت آنان به پستهای کلیدی و سرنوشتساز نظام شود. بعضی از تصمیمات اوّل انقلاب در سپردن پستها و امور مهم به گروهی که «عقیدۀ خالص و واقعی به اسلام ناب محمّدی» نداشتهاند، اشتباهی بوده است که «تلخی آثارِ» آن، بهراحتی از میان نمیرود. آنان به چیزی کمتر از «انحراف انقلاب از تمام اصولش» و «حرکت بهسوی امریکا» قناعت نمیکنند. ما هنوز هم چوب «اعتمادهای فراوانِ» خود را به «لیبرالها» میخوریم. آغوش انقلاب، همیشه برای پذیرفتنِ کسانیکه قصد خدمت دارند، گشوده است، ولی نه به قیمتِ «طلبکاری آنان از اصول»؛ که چرا شعار «نهشرقی و نهغربی» دادید؟! چرا «لانۀ جاسوسی» را اشغال کردید؟! چرا «مرگ بر امریکا» گفتید؟! چرا «جنگ» کردید؟! چرا نسبت به «منافقین و ضدّانقلاب»، حکمِ خدا را جاری کردید؟! تا من هستم نخواهم گذاشت حکومت به دست «لیبرالها» بیفتد(صحیفۀ امام، ج۲۱، صص۲۸۶-۲۸۷).
۵- «لیبرالیسمِ ایرانی»، گاه از سوی مهندس بازرگان و نهضت آزادی بهصورت «ضدّانقلابیگری» و «آمریکامداری» و «سازش» جلوهگر میشود؛ و گاه از طرف هاشمیرفسنجانی و کارگزاران سازندگی در هندسۀ «عملگرایی» و «فنسالاری» و «توسعهگرایی» نمایان میگردد؛ و زمانی از سوی محمد خاتمی و جبهۀ اصلاحات، جامۀ «سکولاریسم» و «روشنفکری شبهدینی» و «دموکراسیِ لیبرال» به تن میکند. اینان، «دیگریهای ایدئولوژیکِ نظام» هستند که از قضا، همگی در قدرت رسمی بودهاند و سیاستهای غلط خویش را یکی پس از دیگری به اجرا نهادهاند. اینک، زمانۀ «جوان مؤمنِ انقلابی» و «دولت انقلابی» است. آری، لیبرالیسمِ ایرانی، تمام شده است.
دکتر جمشیدی
🆔 @h_falahati