🔴 کتک زدن طلبه ها توسط اراذل و جهال جالبه
به دو دلیل:
اول اینکه یک عده بودند دائم میگفتن طلاب و حوزویان یک مشت آدمهای منزوی و بیفایده اند که هیچ اثر اجتماعی ندارن. به هیچ درد هیچ جایی نمیخورن.
من سوالم اینه که اگر این جماعت اینقدر توی کشور بی تاثیرند، چرا میزنندشون؟
نیروی نظامی و انتظامی و بسیجی و غیره خوب دلیلش روشنه، اینها میآیند به خاطر امنیت در شهرها و کل کشور با این جماعت رو در رو میشوند. اما طلاب را چرا میزنند؟
اگر قبول کنیم کل ماجرا از طرف طاغوت جهانی رهبری میشه، سوال اینه که این هویت و این لباس و این جماعت دقیقا مگه چه اتفاقی رو دارند در دنیا رقم میزنند که هدف دشمن شده اند؟
بعضی ها میگن نزنید اینها اگر مسوولیتی داشتن دستتون بهشون نمیرسید. اینها خودشون بیش از همه زیر فشار اقتصادی اند، اینها چه گناهی دارند؟ اینها که اهل خدمت به سیل زده و زلزله زده اند و اهل خدمت در بیمارستانها و... واقعیت اینه که اصلا متوجه نیستند طلبه ها دقیقا به همین دلیل رو مخ دشمنند. چون اهل خاکند، اهل خدمتند، اهل دردند و مظلومیت و البته اهل ظهور عقاید دینی و الهی مردمند. به همین دلیل جلودارند چون جلودارند باید نباشند باید بمیرند باید بسوزند. مرور کنید ببینید این چند ساله چند طلبه فقط به جرم طلبه و ملبس بودن کشته شده اند. این مایه افتخار این صنف است که دشمن میزندشان و نشان دهنده حیات و زنده بودن حوزویان است. آنهایی که در دل حوزه هستند و تلاش جماعت زیادی از آخوندهای احمق یا وابسته را برای انزوا یا مرگ حوزه میبینند این نکته برایشان بسیار امید بخش است. این یعنی شکست همه این جریانها. شکستی سهمگین.
اما نکته دوم که بانمک تر هم هست این است که اراذل و اوباش و جهال و امثالهم نمیپرسند تو چه جور آخوندی هستی؟ رفیق محقق داماد و علوی بروجردی و مرتضی جوادی و مهدی نصیری و صادق شیرازی و کوفت و زهر مار هستی یا اهل حکومت و انقلاب و نظام اسلامی و خط خمینی کبیر هستی. برایشان فرقی ندارد همین که آخوندی باید کتک بخوری. معنایش این است که چهره غالب حوزویان انقلابی بودن و اهل نظام و حکومت اسلامی بودن است و این هم ارزش و افتخار دیگری است برای حوزه و نمایشگر شکست این جریانات منحرف و جاهل حوزوی است.
اینها را میخواستیم برای خیلی ها که ذهنیتشان را به دست فضای مجازی طاغوتی داده اند، توضیح دهیم، به راحتی قبول نمیکردند اما به نظرم طرحهای دشمن بدجوری در حوزه شکست خورده است.
این افتخار حوزه است که خون آرمان دهه هشتادی که واضح کننده حق و باطل شد، خون یک طلبه بود که به زمین ریخت. این افتخار حوزه است که مظهر اقتدار و مظلومیت ایران شد. مثل همیشه پیشرو و جلودار.
✍ علی مهدیان
🆔 @h_falahati
حامد فلاحتی
اینم هم خروجی علم انسانی مدرن (غیر دینی) تحلیل دکتر! آرش حیدری از اعتراضات! 🆔 @h_falahati
🔻فریادهایی در ستایشِ برهنگی:
برای «لذّتِ بدننمایی»!
🖋 مهدی جمشیدی
۱- فلسفۀ زندگی، «لذّت» نیست
انگارهای که حامی «برهنگی» است، از اصالت «لذّت» استقبال میکند و بر آن تکیه دارد. در اصالت لذّت، زندگی انسان به اندازهای مطلوب است که خوشایند باشد و خوشایندی نیز چیزی جز «لذّت» نیست. زندگی، برای لذّت است و لذّت، «هرچه بیشتر» باشد، بهتر است. ازاینرو، انسان، زندگیِ اجتماعی را برمیگزیند تا در سایۀ آن، خوشیها و لذّتهای بیشتری نصیبش شود. در این نگاه، هیچ سخنی دربارۀ «کمال» و «انسانیّت» و «ارزش» و «سعادت» و «معنویّت» در میان نیست؛ چراکه همۀ این امور، «توهمها» و «شبهواقعیّتها»یی هستند که در برابر «لذّتِ حداکثری»، مانعتراشی میکنند. تنها قیدی که پیش روی لذّت من است، لذّت دیگران است؛ یعنی لذّت من تا آنجا محترم و منطقی است که لذّت دیگران را نخراشد. بیش از این، هیچ معیار و قاعدهای وجود ندارد که بخواهد انسان را به سمتسوی خاصی «هدایت» کند، بلکه این «شهوت» و «میل» و «خواستۀ» خودِ فرد است که باید مبنا و اساس قرار بگیرد و فرمان بدهد.
۲- بدن، همۀ «وجودِ من» نیست
برهنگی، امری معطوف به بدن است و معتقدان به برهنگی، بدن را میستایند و تنها به بدن میاندیشند. بدن رد این نگاه، همهچیز است و انسان جز بدن، هیچ نیست و اگر هم واقعیّت دیگری در میان باشد، این بدن است که اصالت دارد و باید به آن پرداخت و غیربدن را به حاشیه راند. انسان، مساوی است با بدن و تمام مناسبات اجتماعی نیز بدن تکیه دارند. از طرف دیگر، چون بدن، متعلّق به من است و تنها من میتوانم دربارۀ آن تصمیم بگیرم، میتوان رهاسازی بدن و برهنگی را انتخاب کنم. نفیِ غیربدن، یا فروکاهیدن آن، بر تحقیر روح و بُعد معنوی انسان را این رویکرد دلالت دارد؛ چنانکه بدن، فصل مشترک میان انسان و حیوان و انسان از جهت بدنی، همان حیوان است. آنچه که موجب تمایز، بلکه برتری انسان بر حیوان میشود همان شرافت روحی و لایۀ معنوی و قدسیِ وجود انسان است. تمدّن غربی از هر جهت، یک تمدّن بدنمحور و بدناندیشه است و این واقعیّت، ریشه در جهانبینیِ مادّی آن دارد؛ در متن این نگرش، معنا و معنویّت و امور قدسی، خیالات شخصی و بیپایه هستند که در بهترین حالت، دردها و خلاءهای درونی انسان را تسکین میدهند، بیآنکه هیچ بهرهای از حقیقت برده باشند.
۳- جامعۀ برهنه، «عفیف» نیست
فلسفۀ «پوشش»، حفظ «عفت» است و بدون پوشش، عفت و پاکدامنی و حیا و اخلاق به تاراج خواهد رفت. آنان که میان پوشش و عفاف، فاصله میافکنند و پوشش را «لازمۀ عفاف» قلمداد نمیکنند، میدانند که میان این دو، «پیوستگی قهری» و «ارتباط تکوینی» وجود دارد و جامعۀ برهنه، هرگز طعم عفاف را نخواهد چشید؛ چنانکه تمدّن غربی از آن هنگام که مسیر برهنگی را در پیش گرفت، در چالۀ «فحشا» و «هرزگی» و «فساد اخلاقی» فرو افتاد و تباه شد. پوشش، همچون «پوسته»ای است که از «هستۀ» عفاف، حفاظت میکند. اگر این پوسته شکافته شود، هسته نیز در امان نخواهد ماند. هیچ راه و روش دیگری برای عفاف و پاکدامنی اجتماعی، نمیتواند جایگزین پوشش شود و خلاء آن را برطرف سازد. بنابراین، عبور از حجاب، پایان عفاف و درنوردیدن مرزهای اخلاق و ارزشهای عالی است.
۴- برهنگی، برآمده از «میل جامعه» نیست
جامعۀ ایران چه در دورۀ پیشااسلام و چه در دورۀ پسااسلام، هیچگاه به سوی برهنگی حرکت نکرده و برهنگی را ارزش قلمداد نکرده است. در هیچ نقطهای از تاریخ ایران، نمیتوان رد پایی از برهنگی یافت و بر اساس آن ادّعا کرد که پوشش، پیشنهاد اسلام به زنان ایرانی بوده است. زنان ایرانی حتّی در دورۀ پیشااسلام نیز مایل به برهنگی و خونمایی و بدنمحوری نبودند و جامعه را به طرف بیاخلاقی و پردهدری و هرزگی سوق ندادند. ازاینرو، باید گرایش به پوشش را جزو «تمایلات عمیقِ تاریخیِ جامعۀ ایران» دانست. بااینحال، در دورۀ تاریخی اخیر در اثر تماس فرهنگی با غربِ متجدِّد و حاکمیّت تجدّد آمرانۀ رضاخانی، جامعۀ ایران گرفتار «تکانههای فرهنگی» شد و برهنگی در لایههای از جامعه نفوذ یافت. پس برهنگی، امری «وارداتی» و «بیگانه» است. البتّه حتّی غرب نیز در دورۀ تجدّد به برهنگی رو آورد و آن را توجیه نظری کرد، وگرنه در دورۀ پیشاتجدّد، اینگونه نبود که برهنگی در غرب، رسم رایج و عمومی باشد. آنچه که امروز در غرب مشاهده میکنیم، حاکی از تحوّلات چند سدۀ اخیر است و نمیتواند گویای تمام تاریخ غرب باشد.
🆔 @h_falahati
12.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥این دختر در نا آرامی ایران لیدر بوده، حالا به کردستان عراق برگشته و زیر نظر سنتکام است و میگوید به زودی برای جنگ با ایران بر میگردم ... / یگان زنانی که مامور عملیات در ایرانند را ببینید / این دختران برای جنایت به ایران اعظام میشوند / با دقت ببینید؛
🔹اینها دخترانی هستند که سنتکام آنها را آموزش میدهد تا به ایران آمده و پس از آن ماموریتهای مختلف را انجام دهند... با دقت ببینید و به دیده شدنش کمک کنید.
🔹برخی تصور میکنند همه چیز همانقدر ساده و فانتزی است که تصور میکنند، زیر کوچکترین اتفاقات در ایران ، هزار لایه برنامه وجود دارد... شک دارید ؟ این ویدئو یک نمونه اش ، خودتان ببینید...
🖋 ورزشکاران، سلبریتی ها و افراد مشهور اجتماعی و بعضا مذهبی آنقدر ساده اندیش هستند که اصلا به ذهنشان خطور نمی کند!
مانند افراد ساده اندیش و بعضا ابله سیاه می پوشند و بگمانشان با مردم ایران همدردی می کنند!!
🆔 @h_falahati
⭕️ اطلاعیه دوم وزارت اطلاعات درباره پشت پرده فاجعه تروریستی شیراز
◻️عنصر اصلی هدایت و هماهنگ کننده عملیات در داخل کشور، تبعهی جمهوری آذربایجان بوده که از فرودگاه بینالمللی حیدرعلیاف در باکو پرواز و از مرز هوایی فرودگاه امام خمینی (ره) وارد کشور شده است. این فرد پس از رسیدن به تهران خبر حضور خود را به عنصر هماهنگ کننده در جمهوری آذربایجان اعلام کرد.
◻️مجموعه رصدها، تحقیقات و عملیات صورت گرفته تاکنون منجر به شناسایی و بازداشت کلیّهی عوامل هدایت صحنه، عملیاتی و پشتیبانی آن اقدام تروریستی شد. مضاف بر آن تعداد دیگری از عواملی که برای عملیات مشابه وارد کشور شده بودند نیز بازداشت شدند. بدین ترتیب تاکنون ۲۶ تروریست تکفیری دستگیر شدهاند.
◻️ کلیهی افراد دستگیر شده، غیرایرانی و با ملیّتهای جمهوری آذربایجان، تاجیکستان و افغانستان هستند.
◻️ عنصر پشتیبانی کنندهی صحنهی عملیات در شیراز، فردی افغانستانی بهنام «محمد رامز رشیدی» با نام مستعار «ابوبصیر» و عامل تیراندازی در حرم مطهر بهنام «سبحان کُمرونی» با نام مستعار «ابوعایشه» که تبعهی تاجیکستان بود.
◻️تروریستهای مذکور، در استانهای فارس، تهران، البرز، کرمان، قم و خراسان رضوی مورد تعقیب قرار گرفته و دستگیر شدهاند. تعدادی از آنها نیز در مرزهای شرقی و هنگام فرار از کشور بازداشت شدند.
📎متن کامل اطلاعیه دوم وزارت اطلاعات
🆔 @h_falahati
35.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ازخود باختگی تا خودباوری!
🔸️در این ویدئو روایتی از تاریخچه خودباختگی ایرانیان را ببینید!
🗂منبع: کانون اندیشهجوان
#فرهنگی #ازخودبیگانگی #تخریب #ایران #ایرانیان #خودباوری
🆔 @h_falahati
5.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 برای تامل!
واقعيت زیست مجازی
🆔 @h_falahati
روایتی از حضور در یک هنرستان پسرانه دولتی
چندی قبل دوستی زنگ زد و گفت برای سخنرانی در جمع تعدادی از دانش آموزان دبیرستانی حاضر می شوی؟ پرسیدم چه تیپی هستند؟ گفت یک دبیرستان دولتی که دانش آموزانش همه مدل هستند. از مذهبی تا غیر مذهبی. پذیرفتم چون دقیقا دوست داشتم در چنین جمعی حاضر شوم و با فضای ذهنی این تیپ بچه ها بیشتر آشنا شوم.
روز مقرر در جمع شان حاضر شدم. حدود سی نفر دانش آموز متولد نیمه دهه 80 بودند که همه تیپی در بین شان بود. از موافق تا مخالف.
بحث را شروع کردم و مقدمه ای گفتم که چرا ایران کشور مهمی است و اگر به جای جمهوری اسلامی هر نظام سیاسی دیگری هم وجود داشت بازهم ایران یک کشور مهم بود و دشمنان زیادی داشت. چون به لحاظ نفت و گاز و انرژی و ژئوپلتیک و ... خاص هستیم، چون با 15 کشور دنیا همسایه هستیم، چون به لحاظ جغرافیایی جای مهمی از دنیا قرار گرفته ایم، چون به لحاظ تاریخی و تمدنی کشور مهمی هستیم و حتی 70 سال قبل در زمانی که شاه سلطنت می کرد و نخست وزیرش یک پیرمرد کراواتی ِسکولارِ تحصیل کرده سوییس بود که نه آخوند بود و نه بسیجی، همان را هم امریکایی ها و انگلیسی ها تحمل نکردند و علیه او کودتا کردند. همانجا پرسیدم از محمد مصدق حرف می زنم، می شناسید؟ پاسخ ناامید کننده ای گرفتم! جز چهار پنج نفر، هیچ کس او را نمی شناخت...
جلوتر رفتم و درباره چند مساله دیگر که فکر می کردم جزو شبهات بچه ها باشد حرف زدم. از اینکه در دنیای امروز هیچ چیز جدای از سیاست وجود ندارد، حتی ورزش. و این فقط به ایران ربطی ندارد و در تمام جهان همینطور است. برای مثال به «مسعود اوزیل» ستاره ترک تبار فوتبال آلمان اشاره کردم که علیرغم درخشش در فوتبال آلمان، چه طور به خاطر برخوردهای نژاد پرستانه آلمانی ها و حتی اهانت های مکرر ژرمن ها به او به خاطر مسلمان بودنش، نهایتا قید آلمان را زد و به ترکیه برگشت. اما برایم جالب بود، تعدادی از بچه ها حتی مسعود اوزیل را هم نمی شناختند...
بحث جلوتر رفت و کمی چالشی شد. بچه ها سوالاتشان را پرسیدند. یکی بپرسید: چرا در اوین 350 نفر کشته شدند؟ تعجبی همراه با خنده وجودم را فرا گرفت. گفتم چرا می گویی 350 تا؟ گفت پس چندتا؟ گفتم 3500 تا! تعجب کرد، توضیح دادم اگر قرار بر گفتن یک عدد و رقم روی هوا باشد، هر چیزی را می شود گفت و بعد ماجرای اوین را کامل توضیح دادم که اصلا چه اتفاقی افتاده بود.
یکی دیگر از بچه ها گفت چرا نیکا شاکرمی را کشتند؟ گفتم فیلمش هست که وارد یک خانه می شود و کسی هم همراهش نیست. بر چه اساسی می گویی کسی او را کشته؟ چطور اینقدر با اطمینان می گویی؟ گفت 90 درصد مطمئنم. گفتم چرا 95 درصد مطمئن نیستی؟ چرا 80 درصد مطمئن نیستی؟ این اطمینان از کجا آمده؟ چطور قبل از اطمینان از یک اتفاق، اینقدر راحت درباره اش حکم صادر می کنید؟
جالب اینکه دو سه نفرشان خیلی جدی (تاکید می کنم جدی) می گفتند این اتفاقات یک انقلاب است که بعد از پیروزی نهایی، علی کریمی و علی دایی کشور را اداره خواهند کرد. وقتی دیدم واقعا جدی چنین حرفی می زنند پرسیدم: «صدف بیوتی» چی؟ به نظرتان او هم می تواند کشور را اداره کند؟ شوک همراه با خنده شان، مطمئنم کرد کمی به حرفی که زده اند فکر خواهند کرد.
البته برخی شان هم حرفهای حسابی و انتقادات درستی داشتند. تناقضات آشکار برخی مسئولان و سیاست های کشور را خوب می فهمیدند و به درستی انتقاد می کردند. در خیلی از انتقادات همراهی شان کردم چون حرف شان منطقی بود و این مسئولین هستند که باید حرف و عمل شان را یکی کنند.
در پایان هم با برخی شان بیشتر حرف زدم و کمی رفیق شدیم اما متاسفانه فرصت کم بود و طبیعتا می شد ساعتها با این بچه ها حرف زد و سخن شان را شنید.
جمع بندی ام این است که چقدر این نسل لازم دارد که با افراد مختلف «حرف» بزنند. مظلومیت این نسل در این است که به معنی واقعی کلمه رها شده اند و نه تنها کتاب نمی خوانند، بلکه در بمباران هر روز اخبار فیک و زرد، اطلاعاتشان از همه چیز «اینستاگرامی» است. احساسی و زودباور هستند و از هر چیزی در حد یک استوری اینستاگرام یا یک توییت اطلاعات دارند و متاسفانه بر اساس همان اطلاعات هم تحلیل می کنند.
در مقابل باید چه کرد؟ تداوم همین کارهای ساده و همین حرف زدن ها، سوالات و ابهامات زیادی از آنها را جواب می دهد و چقدر مسئولان و نخبگان ما از چنین فضاهایی دور هستند.
کاش هر دانشجوی انقلابی که اهمیت صحبت کردن با این بچه ها را درک می کند، هر هفته یکبار در یکی از مدارس نزدیک محل سکونتش حاضر شود و با آنها حرف بزند، نمی گویم این کار معجزه می کند و همه مشکلات را حل خواهد کرد اما حتما از جایی که امروز هستیم، چند قدم جلوتر خواهیم رفت.
امیرحسین ثابتی
🆔 @h_falahati
✅ افول آمریکا!
دکتر ایزدی
⭕️ فواد ایزدی در دانشگاه علم و صنعت:
▪️افول آمریکا شروع شده ولی تجزیه آمریکا را قبول ندارم/ آمریکا به چیزی شبیه برزیل تبدیل خواهد شد/ انتهای افول آمریکا به سن شما دانشجویان خواهد رسید/ پیش بینی نابودی ۲۵ ساله اسرائیل زودتر اتفاق میافتد
👤 فواد ایزدی، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران:
🔹زمانی که آمریکا خاصیت آمریکا بودن خود را از دست بدهد و بفهمد که دیگر ابرقدرت نیست مشکل حل خواهد شد.
🔹افول آمریکا شروع شده است، ولی با فروپاشی فرق دارد و من تجزیه آمریکا را قبول ندارم
🔹امروز نوبت افول آمریکاست که شروع شده و روند آن هم کند نیست.
🔹آمریکا به چیزی شبیه برزیل تبدیل خواهد شد که حرفش در دنیا تعیینکننده نیست.
🔹یکی از دلایل تنفر آمریکا از سردار سلیمانی برای این بود که حاج قاسم نگذاشت سیاستهای آمریکا در منطقه به نتیجه برسد و امروز دنیا در حال چند قطبی شدن است.
🔹ایران، چین و روسیه سه کشوری هستند که روند افول آمریکا را تسریع کردهاند.
🔹در پایان، موفقیت با ایران، چین و روسیه خواهد بود نه آمریکا
🔹روابط و تجارت با چین و روسیه مغایر با شعار «نه شرقی، نه غربی» نیست. «نه شرقی، نه غربی» یعنی نه به سلطه شرق و غرب.
🔹یک داستان دموگرافیک در بین یهودیان وجود دارد و بر این اساس اتفاقی که دارد میافتد این است که تولید مثل در جمعیت ارتدکس یهودی بیشتر از سکولارهاست و این به تدریج اکثریت جمعیت یهودی را به سمت ارتدکسها میبرد و اینگونه مدیریت شهرداریها به دست شهرداری میافتد و این روند شروع شده است.
🔹سکولارها نمیتوانند ذیل ارتدکسهای یهودی زندگی کنند، چون کارهای عجیب و غریبی انجام میدهند به همین دلیل مهاجرت معکوس در سرزمینهای اشغالی شروع شده و این در حالی است که جمعیت فلسطینیها نیز در حال افزایش است. با این اوصاف به نظر بنده با روندهایی که میبینیم پیش بینی نابودی ۲۵ ساله اسرائیل زودتر اتفاق میافتد.
🔹در انتخابات کنست اسرائیل حزب سکولار یا کارگر ۱۲۰ کرسی دارد، اما در انتخابات اخیر این حزب توانست فقط ۵ کرسی را به دست بیاورد و این هم نشانه دیگری از اوضاع نامناسب سکولارها و تغییر دموگرافی در سرزمینهای اشغالی است و با این روند اصلا لازم نیست که ما بخواهیم با اسرائیل وارد جنگ شویم، چون اسرائیلیها خودشان از درون تهی میشوند.
🔹اینکه اسرائیلیها نسبت به ایران این همه حساس هستند، دلیلش این است که اوضاع خودشان خوب نیست؛ از این رو تصورشان این است که اگر ایران در سبک فعلی فعلی خودش باقی بماند میتواند روند نابودی اسرائیل را سرعت ببخشد؛ پس پایان اسرائیل جدی است و امروز میخواهند این روند را عقب بیندازند و این نیز میطلبد که کشوری مانند ایران نباشد که بخواهد به فلسطینیها کمک کند.
🔹ما در اتحادیه اروپا با اسپانیا و پرتغال بهتر کار می کنیم چون این کشورها حالت ابرقدرتی خود را از دست داده اند و به کشورهای معمولی و غیر استکباری تبدیل شده اند. با این اوصاف آمریکا هم دارد به این سمت می رود و شما دانشجویان این را خواهید دید و افول آمریکا به سن شما می رسد.
خبرگزاری دانشجو
🆔 @h_falahati
کلکسیونی تماشایی از اپوزیسیون
وقتی انسان می بیند در این روزها جمعی متشکل از وهابی و داعشی و کمونیست و ناسیونالیست و تجزیه طلب و آخوند آمریکایی و انگلیسی و لیبرال و همجنس باز و روسپی و اوباش و مفسد اقتصادی و قاچاقچی موادمخدر و قاچاق انسان و تاجر جنسی و مانند اینها از داخل و آمریکا و اسرائیل و عربستان و مرتجعین منطقه از خارج همه در یک صف قرار می گیرند و با جمهوری اسلامی می جنگند و از آیندۀ آزاد ایران سخن می گویند، خود را با یکی از شگفت انگیزترین پدیده های اجتماعی تاریخ مواجه می بیند و درباره چگونگی و چرایی شکل گیری چنین کلکسیونی از اپوزیسیون و چنان معجونی از معجونی از دشمنان در فکر فرو می رود!!!
فنائی اشکوری
🆔 @h_falahati
#حدیث_روز
امام صادق عليه السلام:
💠تَسبيحُ فاطِمَةَ عليها السلام في كُلِّ يَومٍ في دُبُرِ كُلِّ صَلاةٍ، أحَبُّ إلَيَّ مِن صَلاةِ ألفِ رَكعَةٍ في كُلِّ يَومٍ
تسبيحات فاطمه عليها السلام در هر روز و در پى هر نماز، نزد من، محبوبتر از هزار ركعت نماز در هر روز است
الكافی جلد3 صفحه343
🆔 @h_falahati
آیت الله جوادی آملی.mp3
906.4K
🎙آیت الله العظمی جوادی آملی
«جامعیت علامه طباطبایی(ره)»
🆔 @h_falahati
عالم نو.pdf
422.4K
🔸عالَم نو؛ منظر متفاوت رهبری در تحلیل رویدادهای اخیر.
▫️در میان تحلیلهایی که برای تفسیر و تاویل رخدادهای آشوبزده این روزها بیان شده است، این انگاره عمومیت یافته است که این رویداد در نتیجه «ضعف» مستقر در منطق جمهوری اسلامی رخ داده است. ضعفی که میتوان آن را در تدبیر فرهنگ، اقتصاد یا سیاست جستجو کرد.
▫️اما #رهبر معظم انقلاب، در شش سخنرانی خود که در این ایام ارائه نمودهاند، منظری متفاوت را برای تفسیر و تحلیل این رخداد، برگزیدهاند. متن #ضمیمه به بیان اجمالی و واچینی بیانات ایشان پرداخته است.
▫️این متن در جستحوی یافتن راهبرد کنشگری فعال در این ایام، صورتبندی شده است و مبتنی بر دکترین رهبری در پی دستیابی به سرمایهها، حیطهبندی اقدام و راهبری کنشگری است؛ برای مشارکت در #تکمیل این نوشتار میتوانید نسخه ویرایشپذیر برخط آن را در آدرس زیر ببینید:
📋 yun.ir/alamno
محقق: دکتر محمدهادی شریعتی
🖋 این تحلیل مبتنی بر موضع ضعف و ناتوانی نظام جمهوری اسلامی مبتنی بر انقلاب اسلامی نیست بلکه تلاشی است برای نشان دادن سطح منازعه انقلاب با نظام سلطه!
در این تحلیل نشان داده شده است که نظام سلطه برای نباختن در منازعه با فرهنگ انقلاب رفتاری پیشدستانه انجام داده است و این رفتار ناشی از ضعفی است که در میدان منازعه با جبهه انقلاب در جناح سلطه وجود دارد.
🆔 @h_falahati