﷽
🔻کم کاری های خودت رو ننداز گردن نظام.
♦️در ضمن اگر در روزهای اغتشاش ، ناامنی ایجاد نمیکردی و دروغ پخش نمیکردی کسی شخمت نمیزد، اگر زندگی سالمی داری شخمتم میزد چیزی پیدا نمیکرد😉
🔺ضمنا خون بچه ی تو از خون بچه های مملکت رنگین تر نیست.
🔺حالا تو که مبتکر بخشش هستی نهایتا بچتو بکشند هم باید ببخشی ولی برای یک سرم عادی که روزانه افراد میزنند این همه بهم ریختی.
♦️راستی آنچه از اسلام رحمانی گفتی رو در مورد حکم متهمان این پرونده هم بازگو میکنی یا چون بچت ترسیده اینبار فرق داره چون برای خودتو نمیخشی آخرین بارم به اون بنده خدا بعد چندماه زندانی کردنش رضایت دادی ده جور تعهد گرفتی و رضایت دادی بماند که زندگی اونم نابود کردی ؟ 🤥
🔺آنچه کاشتی را برداشت کن که دود ایجاد نا امنی در چشم خود ما و فرزندان ما خواهد رفت.
🔺ادامه بده تا حالا موفق بودی😏
🔻خیلی سخته صفحت ۴.۵ میلیون فالور داشته باشد ولی ۳ ماه نتونی چیزی بذاری و در توییتر از صفر شروع کنی. میفهمم😉😂 بزنی میخوری قاعده اینجوره، آرام باشی درست میشه😘
شیخ فرهاد فتحی
🆔 @h_falahati
🔴 پای القائات روانی در میان است؟
فرهیختگان:
🔹به گزارش psychologytoday، حوادث اخیری که در مدارس دخترانه ایران رخ داده و هنوز هم شاهد تکرار هر روزه آن هستیم، تکرار حوادثی است که نمونههای آن را در سال 2009 در افغانستان و در 1983 در کرانه باختری شاهد بودهایم. مسمومیتهای ناشی از تنفس گازهای سمی که ماحصل آن بروز علائم مشابهی چون سردرد، حالت تهوع، سرگیجه و از دست دادن هوشیاری دانشآموزان دختر بوده است. تشابهاتی که بین حوادث ایران، افغانستان و کرانه باختری رخ داده، ذهن را به فرضیه خرابکاری و نشانه رفتن جایگاه حضور زنان و دختران در دل جامعه میکشاند. در وقایع اخیر شاهد موجی از گزارشها از مسمومیتهای دختران مدرسهای بودیم که از نوامبر 2022 (آذر ماه 1401) آغاز شد و هرکدام از آنها نگرانی والدین و التهاب ایجادشده در جامعه را افزونتر کرد. فرضیههای مختلفی در این زمینه مطرح شده اما مسالهای که در این بین وجود دارد، پیدا نشدن عامل این حملات است.
استرسهایی که مشکلآفرین شدند
🔹به گزارش BBC، شرایط پراسترسی که طی ماههای گذشته و بهویژه هفتههای اخیر نسبت به مسمومیتهای پیاپی در مدارس گزارش شده، به خودیخود میتواند زمینهساز بروز این قبیل علائم روانی در دانشآموزان باشد. این نظریه درحالی قوت گرفته که پروفسور سمشناسی محیطی دانشگاه «لیدز» عنوان کرده بررسی نتایج آزمایش خونهای گرفتهشده از دانشآموزان دختر ردپایی از سم را نشان نداده است. با وجود این، او معتقد است که با توجه به نتایج بهدست آمده، بعید بهنظر میرسد یک عامل عصبی یا سم ارگانوفسفات که در آفتکشها به کار میرود، مسئول بروز این مسمومیت باشد.
ردپای منابع روانی در میان است؟
🔹روانپزشک و اپیدمیولوژیست کالج سلطنتی لندن با بیان چند عامل اصلی اپیدمیولوژیک به این موضوع اشاره کرده که این موارد زنجیره مسمومیتزا بهشمار نمیرود اما درعوض میتوان آن را یک «بیماری روانزاد جمعی» یا «هیستری جمعی» دانست. در این بیماری علائم مشترک در گروهی از افراد دیده میشود بدون اینکه عاملی زیستی برای آن پیدا کرد. شیوع چنین مواردی در کشور با توجه به این واقعیت که پیش از این بارها این اتفاق در مدارس دخترانه بهمراتب بیشتر از مدارس پسرانه رخ داده، میتوان اینگونه نتیجهگیری کرد که شواهد بهسمت یک بیماری روانی سنگینتر است.
🔹ماهیت این علائم و بهبودی بیشتر بیماران بعد از مدتی کوتاه میتواند دلیل بر این مدعی باشد. در مواردی از «بیماری جامعهزاد جمعی» نیز علائمی که افراد تجربه میکنند کاملا واقعی است اما دلیل اصلی آن اضطراب حاکم شده بر بدن است، درحالیکه از مسمومیت هیچ خبری نیست. مراحل اولیه مسمومیت در بسیاری از موارد با علائم این دو بیماری مشترک است، بهطوریکه ضربان قلب بیمار بالا میرود، فرد احساس بیحالی و غش کردن پیدا میکند، رنگپریده میشود، دچار معده دردهای عصبی میشود و در بدن خود احساس لرزش پیدا میکند. این علائم از عفونت تا مسمومیت یا اضطراب جمعی را دربرمیگیرد.
🔹محققان با توجه به شرایط پراسترسی که در ماههای گذشته در کشور حاکم بوده، دور از ذهن نیست که این عارضه به دلیل قرار گرفتن در چنین اوضاعی ممکن است رخ داده باشد. موارد مسمومیت دانشآموز دختر در ماههای اخیر یادآور بیماری ناشناختهای است که در سال 1990 در کوزوو رخ داد و در سال 1986 هم کرانه باختری را درگیر کرد. در آن موارد مشابه هم هیچ عامل زیستی مشابهی در مبتلایان مشاهده نشد و متخصصان دلیل آن را «بیماری جامعهزاد جمعی» عنوان کردند.
هیستری جمعی چگونه عمل میکند؟
🔹بیماری روانزاد جمعی یا همان هیستری جمعی زمانی رخ میدهد که گروهی از افراد بهرغم نبود عوامل فیزیکی یا محیطی علائم مشترک بیمارگونهای را از خود نشان میدهد. اما این علائم بهگونهای هستند که افراد تصور میکنند با مادهای خطرناک یا سمی دچار مسمومیت شدهاند.
🔹این اتفاق معمولا در محیطهای کاری، کلاسهای درس مدارس یا دانشگاه که جمعی از افراد در کنار یکدیگر قرار میگیرند، رخ میدهد. این اختلال روانی معمولا با یک محرک محیطی آغاز میشود که میتواند یک بوی بد یا مشاهده مادهای مشکوک در محیط باشد یا تفکری در افراد ایجاد کند که آنها را به وجود مادهای خطرناک و مسمومیت حاصل از آن مشکوک کند.
🔹در این حالت معمولا یک نفر دچار علائم حاصل از استرس شده و به دنبال آن، دیگر افراد هم به تاثیر از علائمی که در این فرد ایجاد شده دچار علائم مشابه میشوند. این اختلال بسیار شایعتر آن چیزی است که تصور میشود و معمولا با علائمی چون سردرد، سرگیجه، احساس غش، ضعف و احساس خفگی خود را نشان میدهد که با علائم مسمومیت مشترکند و ممکن است پزشک را در تشخیص دچار خطا کند.
🆔 @h_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥واکنش سعید جلیلی به شعار «مرگ بر رژیم کودککش» یکی از دانشجویان حاضر در نشست
🆔 @h_falahati
10.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تعریف دقیق و کامل شاهین نجفی از اهداف جنبش زن زندگی آزادی!
نیاز به توضیح و تحلیل نیست!
🆔 @h_falahati
وقتی سلبریتی ها در مباحث اجتماعی سیاسی نظر می دهند دقیقا یک چنین حالتی توی فضای براندازی دارند! 😄
🆔 @h_falahati
7.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روایتهای جدید دانشآموزان از ماجرای اخیر مدارس
ـــــــــــــــــــــــ
🖋 روایت تقریبا هیچ!
🆔 @h_falahati
1_3568236335.mp3
3.63M
🎙علل سلب توفیق طلاب در حوزه
🔻استاد فاطمی راد
🔸 مدرسه علمیه کریمه اهل بیت (س)
🔹شنبه ۶ اسفند ۱۴۰۱
🔊 توضیحات خوبی هست که #ویژه_طلاب است و قابل استفاده است.
🆔 @h_falahati
♻️ یک نظام و چند حکمرانی فرهنگی⁉️
🔰برخی از خطوط قرمز و ممیزیهایی که در سالهای پس از انقلاب برای صدا و سیما گذاشته شده است، برآمده از مبانی دینی و همچنین جهت گیری انقلاب اسلامی در عرصه فرهنگ است.
آن گاه ما به سلبریتیها اینگونه القا کرده ایم که اگر میخواهید فضای بازتر فرهنگی و اخلاقی را تجربه کنید، باید در سینما فعالیت کنید. در این سالها پا را فراتر گذاشتیم و اینگونه القا کردیم که اگر میخواهید فضای باز تر از سینما را تجربه کنید، به شبکه نمایش خانگی بروید!
وضعیت یله و رها بودن مسائل فرهنگی و اخلاقی در فضای مجازی که دیگر نیاز به گفتن ندارد.
با وجود اینکه مبانی و جهت گیری اصلی جمهوری اسلامی در زمینه فرهنگ مشخص و روشن است، این پرسش مطرح میشود که چرا در یک نظام، این همه تناقض و تشتت در عرصه حکمرانی فرهنگی وجود دارد و اشکال از کجاست و چه کسی مسئول برطرف کردن آن است.
به نظر میرسد جای طرح این سؤال و گرفتن پاسخ آن شورای عالی انقلاب فرهنگی است.
حمید رسایی
🖋 مطالبه از دبیر محترم شورا و اعضای منصوب رهبری!
🆔 @h_falahati
30.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥آیت الله العظمی جوادی آملی بیان کردند:
«پاسخ مرحوم آیت الله العظمی بهجت به یک سوال»
درس اخلاق ۸۸/٢/٣١
#امام_زمان
🆔 @h_falahati
تمام دوربينهاى مدارس بررسی شدند
🔹یک مقام آگاه امنیتی: همه مدارسی که دوربین مداربسته دارند، دوربینهایشان بررسی شده. دوربینهای شهری اطراف مدارس هم بررسی شده، اما هیچ مورد مشکوکی دیده نشده.
🔹طبیعتا در چنین مواردی بررسی دوربینها از اولین مواردی است که انجام میشود. ضمن اینکه اگر تردد مشکوکی به مدرسه باشد هم خود دانشآموزان اطلاع میدهند.
🔹البته در مواردی مظنونین بازداشت شدند که پس از تحقیق مشخص شد ارتباطی با موضوع نداشتند.
@Farsna - Link
🖋 سناریوی تقریبا هیچ همچنان ادامه دارد!!
در این صورت تنها کسانی که مقصر هستند شیطنت و نفهمی برخی بچه ها برای به تعطیلی کشاندن کلاس و درس و جوزدگی و دروغ پراکنی سلبریتی ها و روزنامه های زنجیره های تنها عوامل هستند!
ببینیم قوه قضائیه برخورد می کند یا خیر؟
🆔 @h_falahati
❇️ مطالبه جمعی از اساتید سطوح عالی حوزه نسبت به تنشآفرینی و تشویش اذهان عمومی از سوی مجمع مدرسین و محققین
بسم الله الرحمن الرحیم
جناب حجةالاسلام و المسلمین منتظری، دادستان محترم کل و رئیس دادگاه ویژه روحانیت
🔹همانطور که مطلع هستید، عدهای تحت عنوان مجمع مدرسین و محققین حوزه علمیه قم، در مناسبتهای مختلف، با نوشتن بیانیههای متوهمانه و دور از اتقان و عقلانیت، علاوه بر تشویش اذهان عمومی، موجبات بدنامی حوزه علمیه قم را که مادر انقلاب و استمراربخش حرکت مجاهدانه امام عظیم الشان و شهدای گرانقدر این ملت بزرگ میباشد، را فراهم میآورند.
🔹بسیاری از مردم مومن و متدین، با مشاهده بیانیههای این گروه تصور میکنند جمعی از اساتید و بزرگان حوزه پشتوانه این مشت تحلیلهای سخیف و دور از شان روحانیت میباشند و متاسفانه از آنجا که عنوان این جماعت با مجموعه مبارک جامعه مدرسین حوزه علمیه قم شباهت عمدی یا سهوی دارد موجب توفیقات بیشتر در شبهه افکنی و تردیدآفرینی گشته است.
🔹آخرین بیانیه این مجمع نیز، علاوه بر اتهام به ارکان نظام مبنی بر تسامح و اهمال در پیگیری امور مربوط به حادثه خطیر مسمومیت برخی از دانش آموزان دختر مدارس در قم و برخی دیگر از شهرها، پیکان اتهام را بدون حتی ارئه یک دلیل به سوی جامعه متدینین گرفته و از سر توهم یا شاید غرضورزی با ادبیاتی کودکانه، فرضیه خام توطئه جمعی که با تحصیل دختران در مدارس مخالفند را تقویت کرده تا همان سر خط خبری دشمنان در بیبیسی و ایران اینترنشنال و .... را پیگیری نموده و صدای نحس منافقان کوردل را این بار به زعم خود از متن حوزه علمیه قم زمزمه کرده باشند.
❓آیا امروز که مردم بیش از هر زمان دیگر نیازمند آرامش ذهنی و روانی هستند دروغ پراکنی و ارائه احتمالات شبهه افکن و انگشت اتهام به این و آن زدن، زمینه ساز آشوب و فتنه نخواهد شد؟
🔹ما به عنوان اساتید سطوح عالی حوزه علمیه قم، این مطالبه را از دستگاه قضائی داریم که، محکم و قاطع در برابر هرگونه تنشآفرینی و سلب امنیت روانی مردم ایستاده و کسانی را که در این ایام بر زخم ملت نمک میزنند، بدون در نظرگرفتن موقعیتشان، آنها را در محکمه عدالت حاضر ساخته و ملزم به پاسخگویی نمایند.
🆔 @h_falahati