◼️ جعبه سیاه مهمترین پرونده نفوذ
خلاصهای از گفتگوی مهم مرحوم احمد قدیریان، از نزدیکان شهید لاجوردی و معاون دادستان تهران، در مورد شبکه نفوذ و چگونگی دستور امام بر مختومه شدن پرونده انفجار نخست وزیری:
قرار شد فردای آن روز [تشخیص اجساد شهیدان رجایی و باهنر] برای تشییع جنازه آماده شوند.
از این مقطع نقش سازمان مجاهدین انقلاب پررنگ شد. آنها بودند که اعلام کردند کشمیری [عامل انفجار، عضو سازمان مجاهدین خلق و جانشین خسرو تهرانی در شورای امنیت ملی] شهید و کشته شده است و برای او جنازه درست کرده بودند.
روزی که پرونده آقای بهزاد نبوی [متهم به همدستی با مسعود کشمیری و عضو مرکزیت سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی] آماده و حکم جلب برای دستگیری ایشان صادر شد، آقای خوئینیها دادستان کل بود. امام اصلاً آقای خوئینیها را نمیشناختند. امام فرمودند: «من ایشان را نمیشناسم، ولی افرادی که مورد اعتماد من هستند به من گفتند، لذا من ایشان را به عنوان دادستان انقلاب معرفی میکنم».
آقای منتظری و بعضی از دیگر مسئولین نظام [وی را به امام معرفی کرده بودند]. آقای خوئینیها متوجه شد که میخواهند آقای بهزاد نبوی را بگیرند. آن زمان [جانشین] دادستان [تهران] آقای رئیسی بودند. بنده هم معاون اجرایی بودم. آقای بهزاد نبوی شبی که قرار بود دستگیر شود به منزل آقای خوئینیها رفت. آن شب منزل ایشان قرار گذاشتند.
نظر آقای خوئینیها این بود که پرونده باید بسته شود. بچهها [قضات دادستانی تهران] زیر بار نمیرفتند و گفتند: «برای یکی از این افراد [بهزاد نبوی، وزیر مشاور کابینه باهنر در زمان انفجار و وزیر صنایع سنگین کابینه موسوی در زمان رسیدگی قضایی] کیفرخواست صادر شده است. این پرونده نمیتواند بسته شود». وقتی پروندهای کیفرخواست صادر میشود یعنی طرف متهم است. در واقع کار آن فرد تمام بود.
وقتی دیدند از این مسیر نشد، آنها برنامهریزی بسیار پیچیدهای کردند. با بیت امام، مرحوم حاج احمدآقا تماس گرفتند. آنچه عرض میکنم نقل قول از آقایانی است که در صحنه بودند. از حاج احمدآقا خواستند که راجع به این پرونده با امام دیداری کنند. امام میفرمایند بیایند. فردا یا پس فردای آن روز قرار میگذارند تا با حضور حضرت آیتالله موسوی اردبیلی و دعوت از آقای رئیسی خدمت امام بروند. بنابراین آقای خوئینیها، آقای موسوی اردبیلی و حاج احمدآقا و آقای رئیسی در آن جلسه بودند.
آن روزها آقای میرحسین نخستوزیر و آقای بهزاد نبوی هم وزیر صنایع سنگین و از نزدیکترین افراد به نخستوزیر بود. قبل از این جلسه بهزاد نبوی به حاج احمدآقا گفته بود: «هر موقع دولت میخواهد کاری کند بلافاصله علم شنگهای درست و مردم را دستگیر میکنند و کشور را به شورش و اغتشاش میکشانند. الآن تعدادی دستگیرند» و با توجه به شرایط جنگ مقداری فضاسازی کرده بود، گویا این موضوع خدمت حضرت امام منعکس شد.
وقتی امام نشستند، فرمودند: «آقای موسوی اردبیلی! قضایا چیست؟ برنامه چیست؟» آقای موسوی اردبیلی توضیح داد که پرونده و اعترافاتی است. بلافاصله آقای خوئینیها وارد صحبت شد و گفت: «نه آقا! من پرونده را دیدم. چیزی نبوده است».
سپس آقای رئیسی دخالت کردند. آقای رئیسی عرض کردند: «حضرت امام! پروندهای است. افراد اعتراف کردند. الان متهمی است که برایش کیفرخواستی صادر شده است». بعد امام دستور فرمودند که فعلاً این پرونده مسکوت بماند یا به روایتی مختومه شود. مجدداً آقای رئیسی خدمت حضرت امام عرض کردند: «حضرت امام! برای این پرونده کیفرخواست صادر شده است». امام فرمودند پرونده را مسکوت بگذارید یا مختومه کنید. لذا در آنجا پرونده بسته شد.
این موضوع را آقای رئیسی برایم نقل کرد.
◻️ پینوشتها:
۱. انفجار دفتر نخست وزیری در ۸ شهریور ۱۳۶۰، مهمترین پرونده امنیتی انقلاب است که علیرغم روشن بودن ابعاد آن، به دلیل شرایط ویژه کشور (جنگ خارجی و درگیریهای امنیتی و سیاسی داخلی) از جانب امام مختومه اعلام شد و دیگر پیگیری نشد.
۲. همزمان با پیشرفت تحقیقات، طراحان انفجار نیز برای نجات «شبکه» دو برنامه را به موازات هم پیش بردند، یکی قتلهای زنجیرهای مسؤلان پرونده (شهیدان قدوسی، ربانی املشی و لاجوردی) و دیگری فشار بر امام و ایجاد حاشیه امن برای متهمان، که نخستین نمود بارز آن حمایت علنی هاشمی، به عنوان رئیس مجلس و فرمانده جنگ، از نبوی بود و نمود دیگر، نامه ۶۰ تن از مسؤلان ارشد کشور از جمله ۱۰ وزیر کابینه موسوی به امام و درخواست ختم رسیدگی، که ایشان را ناچار به توقف پیگیری پرونده نمود.
۳. متن کامل مصاحبه احمد قدیریان:
revolution.pchi.ir/show.php?page=contents&id=12867
۴. متن نامه به امام و اسامی امضا کنندگان:
khabaronline.ir/news/170413/
۵. مستند «پرونده ناتمام» را در همین رابطه تماشا کنید.
۶. توضیحات داخل کروشه از اینجانب است.
@GhadiriNetwork
🆔 @h_falahati
📚آیا علامه طباطبایی با انقلاب اسلامی مخالف بود؟
✔️بررسی صریح «ماجرای علامه و انقلاب» تقابل یا حمایت؟ کتابی که سوژهای متفاوت و حرفهای تازهای برای گفتن دارد؛ نوشته رضا اکبری آهنگر و وحید خضاب از سوی انتشارات شهید کاظمی به زیور طبع آراسته شد.
مؤلفان در این کتاب سعی کردهاند با ارائه ۱۱ مصاحبه و یک پیوست تحقیقی به سؤالات و شبهاتی که مدتی است نسبت به علامه طباطبایی مطرح میشود را پاسخ داده و تصویری حقیقی از مشی علمی و عملی علامه طباطبایی درباره انقلاب و جمهوری اسلامی را ارائه کنند.
👈 معرفی تفصیلی + خرید: http://ijtihadnet.ir/?p=71295
🆔 @h_falahati
♻️ رکوردشکنی تورم نقطهای تاریخ پس از انقلاب در فروردین ۱۴۰۲
◀️ متوسط قیمتها در فروردین ۱۴۰۲ نسبت به فروردین ۱۴۰۱، بالغ بر ۶۹ درصد جهش داشته است.
◀️ طبق شنیدهها، تورم نقطه به نقطه خوراکیها نیز در حدود ۹۰ درصد جهش داشته است.
◀️ علیرغم میل باطنی رئیسجمهور برای بهبود معیشت مردم، متاسفانه مجموعه سیاستگذاران دولت در نیمه عمر مسئولیت، با نسخهها و پیشنهادات خود، شرایط را به جایی رساندند که نرخ تورم مذکور، بالاترین نرخ تورم نقطهای در تاریخ بعد از انقلاب است. حتی در دوران دفاعمقدس با محدودیتهای فراوان نیز چنین تورمهایی مشاهده نشده است.
◀️ تصمیمسازانی که با نسخههای خود، مسبّب تورم مذکور هستند، نمیتوانند دلسوز مردم و یاریدهنده دولت سیزدهم در راستای اهدافش باشند.
◀️ برای تغییر جهت تورم در اقتصاد به نفع طبقات محروم و اهداف دولت سیزدهم که مدنظر رهبر انقلاب نیز میباشد، در درجه اول میبایست رئیسجمهور محترم با تغییر تصمیمسازان مذکور و تفکر حاکم بر آنها، فاصله سیاستی خود را به نمایش بگذارد.
◀️در درجه دوم، نقطه آغاز جراحی اقتصادی باید از اصلاح نظام ارزی و سیستم بانکی باشد، نه جراحی معیشت مردم.
حمید رسایی
🆔 @h_falahati
🔻خرمشهر اینجاست! جهانآرا کجاست؟
🖊 مهدی جمشیدی
۱. یک هفتۀ اول پس از بیستوششم فروردین، شاید کشف حجاب بیش از پنج درصد کاهش پیدا کرد. شال هم نه بهعنوان حجاب، بلکه برای احتیاط به دور گردن اضافه شد. اما بعد از این یک هفته، و احساس شعاری و تبلیغی بودن هشدار سردار رادان، وضع به گذشته بازگشت؛ بلکه جسارت و بیحیایی، فزونی بیشتری گرفت. اکنون تا حد زیادی، وضع کشف حجاب، عادی و بهنجار شده است. مشاهدۀ روزانۀ حدود ده درصد کشف حجاب و حتی کشف بدن، در حال تثبیتشدن از نظر روانی و فکری است. کشف حجاب، آشکار و آسوده و در همهجا است. البته بعضی از اینان در درونشان، حس نگرانی به وجود آمده که نظام قصد برخورد دارد و در کمین ما نشسته است و چهبسا از راه برسد. با این حال، وضع همچنان مانند گذشته است؛ به این معنی که روند، دوباره صعودی شده است اما با شیب کم.
۲. در حال حرکت به سمت طبیعیشدگی و هنجارشدگی هستیم. آنقدر تعلل کردند که تا حدی وضع، به نفع آنها تثبیت شده است. غیرتها و حساسیتها، ساییده شدهاند و این گروهکهای فرهنگی، بخشی از جامعه شدهاند. در واقع، خودشان را در جامعه جا کردهاند و در پی جایابی ساختاری نیز هستند. اینان جامعه را از آنِ خود کردهاند و بخش متدین نیز بیش از گذشته، ناچار است در فضاهای گلخانهای بخزد و از واقعیتهای فرهنگیِ بیرونی بگریزد، مبادا که دامنش به معاصی اینان، آلوده شود. این همان کاری است که دربارۀ «مدارس» انجام شد و در اثر آن، مدارسِ خاصِ حزباللهیها و مؤمنان ایجاد گردید. مدارس اینان از مدارس دیگران جدا شد و اینک کار جدایی، به «جامعه» هم کشیده شده است. انقلابیها، هرچه بیشتر در حال منزویشدن هستند و خود را پنهان میکنند. مدسه و جامعه را نمیپسندند اما به جای «مواجهه» و «اصلاح»، میگریزند و برای خود، «باغچههای فرهنگی» ایجاد میکنند؛ ناکام در جامعهپردازی توحیدی و راضی به باغچهپردازی مصنوعی. از خودسازی به جامعهپردازی عبور نکردهاند، چه رسد به اینکه بخواهند تمدّنسازی کنند. منطق تقیّه و گریختن و پنهانشدن و بیرونکشیدن گلیم خویش را از آب آموختهاند و بس.
۳. نیاز نیست که قانون حجاب در مورد همه «اجرا» شود تا سخن از «امکان» و «قابلیت»، معنا داشته باشد. شاید دربارۀ حدود بیست درصد، اعمال «قدرت» (اجرای قانون) موضوعیت داشته باشد. بقیۀ افراد با مشاهدۀ اِعمال قدرت، تمکین و همراهی خواهند کرد. برای اینان، «اقتدار» کافیست و حاجت به قدرت نیست. ازاینرو، بیست درصد اِعمال «قدرت» و هشتاد درصد تجلی «اقتدار»، ما را از گردنه عبور خواهد داد. کار دولت، بسته به اقتدار است؛ اقتدار که فرویخت، همهچیز مباح میشود. واقعیت اجتماعی، صفر و صدی نیست، بلکه با مواجهههای پیوستاری و متنوّع، گرههایی که به ظاهر کور هستند، گشوده میشوند. در جنگ ترکیبی، باید چندلایه و چندسویه عمل کند و اهرمهای مختلف را به کار گرفت.
۴. بسیاری از ساختارها، چندان در خدمت غایات دینی نیستند. تسهیلگر نیستند، بلکه گاه مانع هستند؛ هرچه که بتوانند بازدارندگی ایجاد میکنند. سبک زندگیِ ما نیز در بخش مهمی، زیر نفوذ «ساختارهای تجدّدی» هست؛ حتی در لایۀ خُرد. فقط تحلیل ارزشهای معطوف به ازدواج و انتخاب همسر، کافی است که تغییر ساختارهای ذهنی را نشان بدهد. از ازدواج تا اشرافیت در زندگی تا فرزندآوری تا پوشش تا مصرف و خرید و پاساژ و سلبریتی و فضای مجازی و لذت و بدن و بینی و گونه و ... در هم تنیده شدهاند و تجدّد را میزایند؛ آن هم در ابعاد ساختاری. در بند هفتمِ بیانیۀ گام دوم، تعبیر «نفوذ سبک زندگی غربی» به کار برده شده است. اولاً نفوذ و ثانیاً نفوذ ساختاری. تجدّد، ما را محاصره کرده است و میخواهد بیش از گذشته، سرزمینهای فرهنگی ما را اشغال کند. خرمشهر اینجاست. جهانآرا کجاست؟!
۵. ما دچار فقر «فهم عالمانه و دینی» هستیم. چندان شناخت درستی از گرهها و گرانیگاهها در دست نیست. باید این فهم را تولید و تکثیر کرد؛ چون ادبیات متناسب با این فهم، ذهنیتها را تغییر خواهد داد. باید تعبیر دینی و انقلابی از دردها و درمانها ارائه داد. رسالت نخبگان فکری، آفرینش همین فهمهای قدسی است تا به واسطۀ آنها، راه گشوده شود. راهکارها هم وابسته و مشروط به فهمها هستند. حتی فهم ما از ماهیت حجاب هم متوقف مانده است و ازاینرو، روایتهای نو ایجاد نکردیم. تغییر انفسی، تغییر در فهم نیز هست و اغلب باید از «فهم» به «وجود» رسید.
🆔 @h_falahati
درخواست وزیر اقتصاد از مجمع تشخیص: اعتبارزدایی از قولنامهها را تصویب کنید
🔸چند سال پیش طرح اعتبارزدایی از اسناد عادی و قولنامهها در مجلس تصویب شد اما شورای نگهبان به آن ایراد گرفت و این مصوبه ۵ بار بین مجلس و شورای نگهبان رفتوبرگشت داشت و درنهایت نظر شورا تامین نشد و مجلس هم به مصوبۀ خود اصرار داشت؛ بههمیندلیل مجمع تشخیص باید درمورد این مصوبه تصمیمگیری کند.
🔹حالا وزیر اقتصاد در نامهای به مجمع تشخیص نوشته تصویب نشدنِ طرح اعتبارزدایی از قولنامهها اجرای قانونِ مالیات بر خانههای خالی و مصوبۀ مالیات بر سوداگری که شورای نگهبان درحال بررسی آن است را با مشکل مواجه خواهد کرد؛ چون وقتی اسناد عادی معتبر باشند دوطرفِ معاملات ملکی خریدوفروش خود را بدون ثبت در جایی انجام میدهند.
🔹خاندوزی گفته: بیاعتبارشدنِ قولنامهها و اسناد عادی ضمانت اجرای مالیاتِ خانههای خالی و مالیاتِ سوداگری است و موفقیت حاکمیت در کنترل بازار سوداگرانۀ مسکن به تصویب این طرح گره خورده.
@Farsna - Link
🖋 از ابتدا روشن بود که بخاطر محدودیت های شرعی نمی توان اعتبار قولنامه ها را در نظر نگرفت آیت الله آملی لاریجانی در چند مورد پیشنهاد کردند اینها در مجمع بررسی شود تا از باب مصالح تایید گردیده و اعتبارزدایی صورت گیرد باید زودتر این تصمیم گرفته می شد و به نظر وزیر محترم باید پافشاری کنند تا این مساله در مجمع حل شود.
🆔 @h_falahati
168483230381475700.pdf
708.3K
🌀 متن کامل لایحه «حمایت از فرهنگ عفاف و حجاب»
📝 جریمه تخلفات پوشش چقدر پیشبینی شده است؟
♨️ سید ابراهیم رئیسی، رئیسجمهور 31 اردیبهشت در نامهای به محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی، لایحه حمایت از فرهنگ عفاف و حجاب را به مجلس تقدیم کرد.
📌 مناهج:
علیرغم سر و صدای زیادی که در رد و تأیید مفاد این لایحه در رسانهها و شبکههای اجتماعی شکل گرفته است، حوزه علمیه هیچ موضع و واکنش رسمی نسبت به این لایحه - که موضوع آن از مسائل حوزه است - نداشته است!
#حجاب
#لایحه_حجاب
مناهج
🆔 @h_falahati
https://virasty.com/Mahdijamshidi
،،،،،،،،
۱. تاکنون به اشکالهای نیروهای فکریِ انقلاب نسبت به لایحۀ حجاب، «پاسخ» داده نشده است.
۲. حکیمانه نیست که برخی بزرگان، اعتبارشان را صرف «توجیه» لایحهای کنند که حتی نویسندگانش، توان دفاع از آن را ندارند.
۳. اگر «ائتلاف محافظهکاری» شکل بگیرد، ما نیز تیغ «انتقاد انقلابی» را از نیام بیرون میکشیم.
🖋 اظهارات چند روز پیش و درکل این روزهای استاد خسروپناه مایه حیرت و تعجب است!!
اساسا اصل اشکالات را برنمی تابند!
در برابر مطالبه طرح و فعالیت به بیان نبود بودجه می پردازند!
🆔 @h_falahati
🔰 نقض غرض!
🔹آقایان می گفتند کشف حجاب را از جرم تبدیل به تخلف کردیم تا پای قاضی وسط نیاید و خود پلیس بتواند بطور مستقیم فرد متخلف را جریمه و مجازات کند.
🤔خب اکنون طبق تبصره ۴ ماده ۱ این لایحه، هر کشف حجاب کننده میتواند یک قاضی و دو تا آدم دیگر را مشغول رسیدگی به اعتراض خودش بکند. 😕
🔹آیا واقعا همین قدر هم فکر نکرده که بودند؟!!! 😳
گوهرشاد
🆔 @h_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبر انقلاب خطاب به دولتمردان : فقر مردم گناه فرمانروایان است!
🖋 وقتی به روحانی می گفتیم چرا اینگونه است می گفتند ما مخروبه گرفتیم!!
می گفتیم می دانستید وضعیت را یا خودتان هم جاخوردید؟
در هردو صورت در یک کلاف سردرگم عدم صداقت و بی مسؤولیتی بسرمی برید!؟
حکایت آن سوال و جواب امروز هم تفاوتی ندارد!
چون اصولگرایید دلیل نمی شود این اعتراض را به شما وارد ندانیم!
🔻 اسف انگیز آن است که عده ای دستاورد را از صنایع نظامی و غیره و برخی جاهای دولت بیان می کنند بعد می نویسند جهاد تبیین!!
خب همین مساله ها در دولت قبل هم بود، آنجا از این دستاوردها می گفتید!!
اینکارها هم به تبیین ضربه می زند و هم به شعور و صداقت خودمان!
دولت کار می کند اما تاثیر آن باید دیده شود.
🆔 @h_falahati
استاد خسرو پناه _ لایحه حجاب و عفاف.mp3
1.87M
🎙بشنوید|| توضیحات حجتالاسلام دکتر #خسروپناه پیرامون #لایحه_عفاف_و_حجاب
🔻لایحه عفاف و حجاب که اخیرا قوه قضائیه تهیه کرده و دولت هم با یک اصلاحاتی به محلس فرستاده، هنوز منتشر نشده اما به سرعت به نقد و حمله به آن پرداختهاند.
🔻بیشترین انتقادها به #لایحه_عفاف_و_حجاب از سوی جریان انقلابیهاست!
🔻اولین کسی که نقدی بر این مطلب نوشت آقای #شریعتمداری_کیهان بود.
🔻حمله از سوی جریان انقلابیست.
ولی دوستان دقیقا در زمین بازی دشمن بازی میکنند.
🔻اگر لایحه پیوست رسانهای و گفتمانسازی نداشته باشد به نتیجه نمیرسد. ولو اینکه هر سه قوه همراهی کنند.( ۳/۳/ ۱۴۰۲)
🔸حاشیه روزنه
۱.تعدادی از اندیشمندان متعهد و انقلابی به متن کامل لایحه دسترسی داشتند و اغلب نقدها بعد از مطالعه دقیق متن لایحه صورت گرفته. لذا منتقدان را نمیتوان به بیاطلاعی از متن، رمی کرد!
۲. #اتهام بازی در زمین دشمن به دلسوزان جریان انقلابی همچون #حاج_حسین_شریعتمداری، پسندیده نیست.
طبق تجربه تاریخی، انقلابیها پازل دشمن را بهتر از دیگران میشناسند و افشا میکنند!
۳.انگ و هو کردن با شعار گفتمانسازی تناسب ندارد.
۴.قاعده و لازمه گفتمانسازی، شفافیت و تدریج در تصمیمگیری است. برای گفتمانسازی ابتدا باید متن لایحه به افکار عمومی عرضه میشد تا زمینه تضارب افکار در سطح نخبگانی و عمومی فراهم شود.
در ماجرای تدوین پیشنویس قانون اساسی، به دستور امام متن پیشنویس در دو مرحله انتشار عمومی یافت و نتیجهاش ۲۰۰۰حاشیه و ۶۰متن کامل بود.
۵. #تهدیدانگاری برخی مسئولان نسبت به انقلابیها، آنانرا به دامن #سکولارها میاندازد.
روزنه
🆔 @h_falahati
✅ما و تکلیف دولت جوان انقلابی و جناب رئیسی!
#بازنشر
🔻🔻🔻🔻🔻🔻
به مناسبت نقد و انتقاد از دولت آقای رئیسی در مسائل فرهنگی و معیشتی!
این مطلب هنگام معرفی اعضای کابینه دولت سیزدهم در ٢٠ مرداد ١۴٠٠ نوشته شده است.
🔻🔻🔻🔻🔻🔻
🔰 به نظرم اکنون برای این مطلب و حلاجی آن زود می آمد لکن پس از معرفی کابینه دو طیف خیلی زود وارد عرصه تا حدودی ناامید کننده، شدند!
یکی اصلاح طلبان که این لیست را مانند برخی لیستهای خود دیدند!
دیگری انقلابی های آرمانی که ناامید شدند!
لذا با توجه به پرسش های زیاد و مکرر چند خطی می نگارم.
از طرفی رهبر انقلاب در جمع های گوناگون مطالبه خود در بحث علاج مشکلات کشور را صریحا مطرح نمودند که کلید واژه #دولت_جوان_مومن_انقلابی برآیند آن بود.
از سویی جبهه انقلاب به معنای وسیع آن یعنی آن عناصری که دل در گرو آرمان انقلاب دارند، نه آن مکتبی های باورمند، با در نظر گرفتن جمیع شرایط، بضاعت ها، تبلیغات، تخریب دیگر عناصر و توصیه پدرخوانده های معروف اصولگرا که خود را قیم این طیف می دانند! و اعلام حضور عناصر در مظان تشکیل دولت، از آقای رئیسی حمایت کرد و توده ها در این شرایط به این گزینه لبیک گفتند.
در وضعیت موجود از زاویه ای دیگر هم، در طول این سالهای مدیریت این عزیز انقلابی خدوم همه او را می شناسند و داستانهایی که در طول تبلیغات انتخابات راجع به مدیریت ایشان گفته می شد چندان دلسوزان را متعجب نمی کرد.
ایشان سالیان سال است که مدیر است و خدمت و نقد خود را دارد و چندان ناآشنا نیست.
حال باید دید این لیستی که ایشان به جمع بندی برای دولت رسیده است با چه معیارهایی مورد حلاجی قرار گیرد؟
لذا نکاتی مورد توجه است:
🔸 نکته اول:
اگر ما بدنبال آرمان دولت جوان انقلابی هستیم این آرمان به صورت مطلق و آنی تحقق نخواهد یافت امری گام بگام و تدریجی است.
🔹نکته دوم:
وقتی ایشان فردی شناخته شده است و می دانیم او چندان در زمینه دولت جوان انقلابی در زیرمجموعه های خود، تناسبی ندارد نباید مطالبه آرمان خود را از ایشان داشته باشیم.
مقصر این خطای ادراکی خود ما هستیم که خود را به پروپاگاند اصولگرایی سپردیم.
🔸 نکته سوم:
پس از انتخاب، وظیفه ما از هر دولتی تفاوتی ندارد خواه رئیسی یا جلیلی یا همتی، مطالبه است و اینکه او را به سمت جهاد و حرکت سوق دهیم.
🔹نکته چهارم:
اساسا در قاموس فکری و عملی جناب رئیسی این ایده یعنی دولت جوان انقلابی، دچار یک بیگانگی تئوریک و خطای فاحش در مصداق است، لذا بیاموزیم افراد را سرجای خودشان فهم کنیم نه بیشتر نه کمتر.
دولت آقای رئیسی یک گام برای تشکیل #دولت_جوان_مومن_انقلابی است نه بیشتر.
🆔 @h_falahati
🔴 عصبانیت گروهک تروریستی منافقین از بازگشت دیپلمات ایرانی
🔹 دقایقی پس از منتشر شدن خبر آزادی اسدالله اسدی دیپلمات ایرانی گروهک تروریستی #منافقین با صدور بیانیه ای رضا #پهلوی را عامل این شکست دیپلماتیک معرفی کرد
رضا پهلوی چندی قبل با حضور در پارلمان بلژیک مجاهدین خلق را یک گروه دیکتاتور و #تروریست معرفی کرده بود.
تروریست و جانی به جان هم افتاده اند و یک عده غافل، لمپن و بی وطن هم دنباله رو اینها هستند.
الحمدالله که این دیپلمات مظلوم آزاد شد.
🆔 @h_falahati
41.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ببینید|| پاسخ حجتالاسلام دکتر #محمد_بهمنی به #مغالطات #دکتر_غنینژاد
#اختصاصی_روزنه
#روزنه
🆔 @h_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آقای لیبرال! این آزادیای که تو میگی چیز خوبیه ولی...
🆔 @h_falahati
26.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاسخ به یک شبهه پرتکرار؛ چرا جنگ بعد از فتح خرمشهر ادامه پیدا کرد؟
آیا بهتر نبود بعد از آزادسازی خرمشهر، با صدام صلح میکردیم و جنگ تمام میشد تا هزاران شهید ندهیم و زیرساختهای کشور کمتر آسیب ببیند؟
چرا ایران بعد آزادی خرمشهر صلح نکرد؟ آیا این کار خودش جنگ طلبی و تجاوز به عراق نبود؟
در قسمت ۶۲ برنامه حافظه تاریخی ایرانی ضمن معرفی دو اثر ویژه مکتوب درباره جنگ تحمیلی، از زبان فرماندهان جنگ به این سوالات پاسخ داده ایم.
امیرحسین ثابتی
🆔 @h_falahati
حامد فلاحتی
🎙بشنوید|| توضیحات حجتالاسلام دکتر #خسروپناه پیرامون #لایحه_عفاف_و_حجاب 🔻لایحه عفاف و حجاب که اخیرا
از قضا لایحه را دیده اند!
تاحدودی می توانند تشخیص دهند که دشمن چه می خواهد و متوجه مساله حساس هستند و اصل و فرع را در انقلاب می شناسند
اشکالاتی گفته اند، آن اشکالات را جواب بدهید!
مگر می شود در این مساله حساس، بدون بحث گفتمانی، امری خطیر را بدون نظرات نخبگان انقلابی پیش برد؟! تجربه برجام جلوی دیدگانمان است!
جای این فریاد بر سر انقلابی ها به دولت تشکیک کنید که چه رفتاری از خود نشان داده است که این جریانات بدبین شده اند!
در این لایحه اقتضائات حرام سیاسی لحاظ نشده است!
بخاطر مشکلات اجرایی از قانون عقب نشینی شده است.
ترسیم فرآیندی پیچیده در مساله ای حجاب چه دستاورد حقوقی دارد که قابل دفاع باشد!
الحمدلله دولت قبل می گفت بی شناسنامه اید!
دولت جدید می گوید در پازل دشمن بازی می کنید!
همه هم می روند و میدان فقط برای همین مظلومین می ماند و دولت ها فقط بعد از دوران مسوولیت اپوزوسیون می شوند!
این ادبیات از حضرتتان بعید بود!
آخر این خط تنهایی دولت و عملا افتادن در دامن سکولاریسم است!
🆔 @h_falahati
هزینه را می پردازیم!
هزینه دفاع از ارزشها!
ولو موضوع نقد دولت جناب رئیسی باشد!
ولو منتقد آیت الله علم الهدی باشد!
🆔 @h_falahati
🌀 لزوم اصلاح و تکمیل لایحه عفاف و حجاب
📝 واکنش مشاور رئیس جمهور در امور روحانیت
📌 مناهج:
🔺 در لایحه عفاف و حجاب، هیچ اشارهای درباره حمایت از آمرین به معروف و ناهیان از منکر نشده است؛ اما در مقابل به حفظ حریم خصوصی بیحجابان تصریح شده است!
همین امر موجب نگرانی برخی دلسوزان شده است که مبادا دولت و قوه قضائیه حمایت از آمرین به معروف را از یاد بردهاند!
🔖 «ماده ۸- هیچ کس حق ندارد تحت عنوان امر به معروف و یا نهی از منکر نسبت به بانوانی که حجاب شرعی را رعایت نکردهاند، مرتکب اعمال مجرمانه از قبیل توهین، افتراء تهدید و یا ضرب و جرح و یا نقض حریم خصوصی آنان شود و در صورت ارتکاب مرتکب به مجازات مقرر در قانون محکوم خواهد شد.»
🔻 طبیعی است که هیچکسی حق ارتکاب اعمال مجرمانه علیه هیچ شهروندی را ندارد حتی اگر در این قانون ذکر نمیشد؛ اما عدم ذکر حمایت از آمرین به معروف در این لایحه بسیار تعجببرانگیز بود؛ که انشاءالله نمایندگان مجلس، خلأها و غفلتهای جدی این لایحه را بتوانند تکمیل و تصحیح کنند.
#حجاب
#لایحه_حجاب
🆔 @h_falahati
به اسلام خیانت نکنیم!!!
🔸اين قيامها، اين انقلابها، اين جنگها، دادن اين شهيد ها، تحمل اين سختى ها، همه براى چه بود؟ براى اين كه احكام اسلام اجرا شود.
🔹نسبت به اجراى احكام اسلام و حفظ ارزشهاى اسلام حساسيت داشته باشيم. اگر هيچ كارى از دستمان نمىآيد اقلاً داد بزنيم! اگر هيچ قدرتى نداريم كه چيزى را تغيير بدهيم اقلاً بگوييم آقا! اين خلاف اسلام است.
🔸من و شما اسلام را از كجا ياد گرفتيم؟ از پدرانمان، از معلمانمان، از بزرگترهاى شهرمان، از نخبگان مان، از علمايمان، از اينها ياد گرفتيم ديگر. اگر اينها دين را عوضى به ما معرفى ميكردند ما اسلام واقعى را ميشناختيم؟!
🔹 آيندگان، اسلام را از ما ياد مي گيرند، راه امام را از ما ياد ميگيرند، سعى كنيم اينها را به عنوان يك امانت، دست نخورده به نسل آينده برسانيم و الا ما مي شويم خائن! باعث اين ميشود كه خونهاى شهدا را پامال كنيم!
🔸آنها شهيد شدند براى اين كه احكام اسلام شناخته شود و عمل بشود، اگر ما كوتاهى كنيم، مثل اين كه ميبينيم دزد دارد وارد خانه ميشود سكوت كنيم، اين معنايش چيست؟! غير از خيانت است؟!
🔹 اگر شما ديديد خانه يكى از دوستانتان، خويشانتان، يك دزد دارد از ديوار بالا ميرود، هيچى هم نگفتيد شما، حق امانت را ادا كرديد؟! آدم درستكارى هستيد شما يا خائنيد؟! ميبينيد دزد است اقلاً بايد به صاحبخانه بگوييد که دزد دارد مىآيد.
✅ بنابراين بايد به اين مساله هم توجه داشته باشيم كه اسلام، ارزشهاى دينى، دستآوردهاى انقلاب، يك امانتى است كه بايد به نسل آينده برسد. غير از اين كه خود ما بايد درست بفهميم و عمل كنيم بايد سالم هم به آيندگان برسانيم.
بیانات حضرت آیت الله مصباح(ره) در تاریخ 11/03/87
━━━💠🍃🌸🍃💠━━━
🏴eitaa.com/mesbahedustan 🏴
🆔 @h_falahati
💥این جمله را به یاد داشته باش!
🔻به محضر استاد رسید. سید نگاهی به سیدشهابالدین انداخت و گفت: جلوتر بیا. پیش از درس با تو حرفی دارم. جوان! همزمان با علوم دین به درس اخلاق هم اهتمام داشته باش. عالِمی که مهذّب نباشد، خطرش برای دین از همه کس بیشتر است. جامع علوم را هم بهدست بیاوری، این جمله را به یاد داشته باش: «الدنیا یومٌ و لنا فیها صومٌ». وقتی مرگ فرا رسد، انگار فقط یک روز در این دنیا زندگی کردهای و همین یک روز هم روزه بودهای. آدم روزهدار چقدر زمان دارد که در یک روز از لذات بهره ببرد؟ وقتی مهلتت در دنیا تمام شود میبینی که برای اندک زمان توقف در دنیا تا ابد در نعمت یا عذابی!
📚کتاب شهاب دین | برشهایی از زندگانی آیتالله العظمی سید شهابالدین #مرعشی_نجفی ص ۴۵
#سیره_علما
#مشاوره_طلبگی
کشکول ناب حوزوی
🆔 @h_falahati
⭕️ واکنش شریعتمداری به اظهارات خسروپناه: بر چه اساسی ادعا میکنید که منتقدان لایحه حجاب آن را به طور کامل نخوانده اند؟/ چرا تصور میکنید که شمار مجرمان کشفحجاب زیاد است؟!
✍️ حسین شریعتمداری، مدیر مسئول روزنامه کیهان
🔹برادر عزیزمان جناب حجتالاسلام والمسلمین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی [...] گفته است: «عدهای که ایراد میگیرند آن را به طور کامل نخوانده و ندیدهاند»!
🔺بر چه اساسی ادعا میکنید که منتقدان لایحه، «آن را به طور کامل نخوانده و ندیدهاند»؟! این ادعا در حالی است که منتقدان و از جمله کیهان در جای جای نقد خود، ابتدا به متن لایحه استناد کرده و سپس به نقد آن پرداختهاند. اما، جنابعالی در ادعای خود و در تمجید و تعریف از لایحه حتی بک بار هم به متن آن اشاره و استناد نفرمودهاید.
🔹در بخشی از یادداشت کیهان آمده بود «بر اساس قوانین موجود، کشف حجاب در اماکن عمومی «جرم مشهود» است/ جرم مشهود به جرایمی گفته میشود که در آن عمل مجرمانه (در اینجا کشفحجاب) در مکان عمومی رخ بدهد یا بهگونهای باشد که وقوع جرم توسط نیروی انتظامی یا مردم دیده شود و یا وقوع جرم و متهم آن، محرز و آشکار باشد. مطابق قوانین موجود (که بدیهی نیز هست) مأمورین انتظامی به محض اطلاع از وقوع یک جرم مشهود باید به مقابله با آن برخیزند
🔹حالا به مفاد ماده یک لایحه عفاف و حجاب توجه کنید. در آن آمده است که ماموران نیروی انتظامی در صورت مشاهده کسانی که کشف حجاب (جرم مشهود) کردهاند «در مرتبه اول از طریق مقتضی با استفاده از فناوریهای نوین و سامانههای هوشمند مانند ارسال پیامک تذکر دهد. در صورت تکرار این رفتار در مرتبه دوم از طریق سامانههای مذکور معادل یک دهم جزای نقدی درجه هشت و در مرتبه سوم معادل یک پنجم جزای نقدی درجه هشت جریمه نماید و در مرتبه چهارم مرتکب را جهت تعقیب کیفری و اعمال مجازات موضوع ماده(۲) به مراجع قضایی ذیصلاح معرفی کند»!
🔺به بیان دیگر، اولاً؛ وظیفه تصریح شده مقابله با جرم مشهود از ماموران سلب شده است!
🔹ثانیاً؛ مجازات کشف حجاب، از دایره جرایم کیفری حذف شده و به جرایمی از نوع «تخلف»! آنهم با مجازات نقدی تقریباً ناچیز تبدیل شده است!
🔹ثالثاً؛ امکان برخورد با این پدیده عفتسوز از سایر نهادهای ضابط قضایی مانند بسیج و سپاه گرفته شده و حال آنکه برخورد آنان با جرایم مشهود یک ماموریت قانونی و مصوب مجلس و فرماندهی کل قواست!
🔹رابعاً مردم از انجام تکلیف دینی و قانونی امر به معروف و نهی از منکر نه فقط منع شدهاند، بلکه اقدام آنها در این زمینه بهگونهای یک اقدام مجرمانه نیز تلقی شده است! و مثلاً حق ندارند از تردد کشفحجابکنندگان در معابر عمومی و انظار عامه جلوگیری کنند»!
🔹فرمودهاید «متأسفانه برخی از افراد حزباللهی با مواضع خود در زمین دشمن بازی میکنند»!
🔺آیا تاکید بر حفظ حجاب و نجات شمار فراوانی از دختران و زنان سادهانگار و فریبخورده (البته حساب معاندان جداست) از چنبره فریب دشمن، بازی در زمین دشمن است یا کمتوجهی به ضرورت حفظ حجاب و پیشگیری از کشفحجاب که به فرموده رهبر معظم انقلاب «هم حرام شرعی است و هم حرام سیاسی است»؟
🔹فرمودهاید «گفتمانسازی مقدم بر اجراست» که سخن بجا و قابل قبولی است/ به یقین توجه دارید که روشنگری درباره ضرورت حجاب نباید و نمیتواند مانع برخورد (متناسب) با کشفحجاب باشد. به عنوان مثال، برای مقابله با اعتیاد به مواد مخدر نمیتوان از نقش روشنگری درباره این بلای خانمانسوز غافل بود و در همان حال نمیتوان و نباید از برخورد با قاچاقچیان مواد مخدر (برخورد سخت و پشیمانکننده) و مقابله با معتادان (از نوع روشنگری و تشویق به ترک اعتیاد) خودداری کرد.
🔹فرمودهاید «طبق قانون موجود فردی که کشفحجاب کرده است مجرم است» و باید با او برخورد و جریمه شود. ولی اشاره کردهاید که «با توجه به شمار مجرمین اجرای آن امکانپذیر نیست»! که باید گفت؛ اولاً؛ در کدام نظام حقوقی و سیستم قانونی آمده است که اگر تعداد مجرمان زیاد بود باید از اجرای قانون درباره آنها خودداری شود؟! ثانیاً؛ چرا تصور میکنید که شمار مجرمان کشفحجاب زیاد است؟! این محاسبه را با کدام مقایسه به دست آوردهاید؟! کاش نیم نگاهی به تودههای عظیم زنان و دختران محجبه در برخی از مراسم نظیر ۲۲ بهمن، نماز عید فطر، روز قدس، روزهای ماه مبارک رمضان و آمار خانمهای محجبه دارای تحصیلات عالیه و... میانداختید و بعد در این خصوص اظهار نظر میفرمودید!
کیهان
🆔 @h_falahati
May 11
حرف #لیبرالیسم!
مکتبی که اعتقاد دارد انسان باید به خواسته های خود توجه داشته باشد زمینه ساز ظلم است، هرچند تلاش کند تا با برقراری یک سلسله نهادهای اجتماعی و قانونی جلوی ظلم و ستم را بگیرد!
عجیب است که امثال رالز در این بستر تلاش می کنند عدالت را گسترش دهند! در عین حال از لیبرالیسم دفاع کنند! ¹
گفتمان مدرنیته-عبدالله نصری
#نقد_لیبرالیسم
____________________________
¹-وی با ابراز نظریه وضع نخستین به دنبال صیانت از آزادی و عدالت توام با هم بود!
کتاب نظریه عدالت/ جان بردلی رالز
🆔 @h_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥استاد مویدی:بسیاری از ما عمامه به سرها که آقا(رهبری) را تنها گذاشتیم، انگیزه نفسانی بود.
چهارشنبه ۲۰اردیبهشت ۱۴۰۲
#اخلاق
🆔 @h_falahati
جناب وزیر سوپر انقلابی ۶۴ ساله به خنده هاشون نیاز داره بعد ما میخواهیم به بچه دهه هشتادی بگیم عزیزم رعایت کن...
ده سال صدا و سیمای کشور که قرار بود کار فرهنگی کنه دست ایشون بود.
#جنگ به شدت #ترکیبی است...
شیخ فرهاد فتحی
🖋 افکار برخی مشاوران و مدیران دولت جناب رئیسی به شدت استحسان، مبتذل و سطحی است! خب نسخه اصلی شما دولت قبل بوده است لیبرال محض!!
چه نیازی بود به این همه پروپاگاند انقلابی!
🆔 @h_falahati
⭕️ بازی طالبان ١۴٠٠
🔹 مهمترین مشکل در قبال طالبان١۴٠٠، آن است که این پدیده درست و دقیق شناخته نشده و مادامی که ماهیت واقعی این پدیده شناخته نشود مواجهه با آن ممکن و مفید نخواهد بود.
🔹 طالبان ۱۴۰۰ با طالبان ۱۳۷۷ تفاوتهایی اساسی و ریشه ای دارد :
▪️طالبان ۱۳۷۷ عده ای طلبه افغانی مدارس علمیه پاکستان ( مدارس مورد حمایت عربستان) بودند که با طراحی آمریکا ، پشتیبانی مالی و تبلیغی عربستان و امارات و نظارت سرویس اطلاعات پاکستان به تشکیلاتی نظامی تبدیل و پس از بن بست گروههای جهادی افغانستان در تشکیل حکومت و اداره کشور به عنوان «ناجی مردم» وارد افغانستان شده و حکومتی به سرکردگی ملا عمر تاسیس کردند . حکومتی که تنها از جانب عربستان ، امارات و پاکستان به رسمیت شناخته شد و با تفکری وهابی_ تکفیری جنایتهای فراوانی را علیه زنان ، شیعیان ، رسانه و هنرهای تصویری، آثار باستانی ، مدارس دخترانه و .... مرتکب شد و پس از انقضای تاریخ مصرف، با حمله آمریکا به افغانستان در سال ٢٠٠١، از هم پاشید.
▪️اما طالبان ۱۴۰۰ ، ترکیبی از بقایای طالبان قدیم با نیروهایی جدید است که با «طراحی انگلستان و حمایت قطر» (با تفکری کپی شده از روش و اندیشه اخوانی) تاسیس و پس از اثبات ناتوانی آمریکا در ساخت حکومتی سکولار برای افغانستان در حرکتی تدریجی جایگزین دولت آمریکایی حاکم بر این کشور گردید. طالبان جدید با شیعیان وارد خصومت نشده و از تلویزیون و سرود و کلیپهای هنری برای تبلیغ خود بهره می برد، از نیروهای فنی و متخصص برای اداره حکومت استفاده کرده و مانند طالبان ۱۳۷۷ مرتکب خشونت علیه زنان نشده است. طالبان جدید بسیار هوشمندانه تر از طالبان قدیم عمل کرده و البته توانسته رضایت بخشهایی از جامعه افغانستان را بدست بیاورد . هرچند هنوز از جانب هیچ کشوری به رسمیت شناخته نشده اما مذاکرات متعددی با نمایندگان اتحادیه اروپا و آمریکا ، روسیه ، هند و..داشته و البته اولین وزیر خارجه ای که در زمان طالبان جدید و به شکل رسمی به کابل سفر کرده ، «وزیر خارجه قطر» بوده است.
▪️شاید مهمترین نقطه اشتراک طالبان قدیم و جدید ، تعلق هر دو به قومیت «پشتون» باشد
.
🔹برخورد نظامی با طالبان جدید به زیان اسلام ، ج.ا.ا و مردم مظلوم و رنج کشیده افغانستان و بدترین راهکار برای مقابله با این محصول پیچیده انگلستان است. ( البته مواجهه قدرتمند مرزبانان ج.ا.ا با عوامل این گروه در نقاط مرزی به معنای جنگ و برخورد نظامی نیست بلکه ضرورتی عقلانی برای حفاظت از مرزها و انضباط بخشی به رفتارها و عوامل این گروه است.)
▪️بحران حقابه ایران از هیرمند ، نتیجه امضای توافقنامه ای غلط توسط حکومت پهلوی و چند دهه اهمال و بی توجهی دولتها به این مسئله در عصر پهلوی و پس از انقلاب است و با تهدید زبانی فلان مقام و حرکتهای نمادین از این دست قابل حل و فصل نیست .
🔹مذاکرات توأم با فشارهای تدریجی( غیر نظامی) برای اصلاح و تکمیل توافقنامه ( افزایش میزان حقابه و قراردادن ضمانتهای جدی برای اجرای آن) و سرانجام وادار سازی طرف مقابل به اجرای آن، نیازمند طراحی ، صبر و حرکتهایی گام به گام است که ج.ا.ا در بحرانهای مختلفی تجربه چنین حرکتهایی را بدست آورده است.
❇️ رفتارهای احساسی، بدون شناخت و خالی از عقلانیت به ویژه در عرصه فضای مجازی و رسانه های داخلی، همچنین تلاش جریانهای سیاسی ( بویژه اصلاح طلب) برای بهره برداری از بحران حقابه و مسئله طالبان ، ثمره ای جز فرسایش روح و روان جامعه ، سلب امنیت روانی مردم و کمک به «پروژه انگلیسی» طالبان جدید نخواهد داشت!
دکتر کوشکی
🆔 @h_falahati
پنج نکته در مورد نظر امام پیرامون ادامه جنگ بعد از فتح خرمشهر
انتشار اسناد جدید در مورد دیدگاه امام خمینی پیرامون ادامه جنگ بعد از فتح خرمشر، حاوی نکات مهمی است که فعلا در تحلیلها نسبت به برخی از آنه غفلت شده است. از جمله نکات مهم اینکه:
۱. نظر اولیه امام خمینی مبنی بر پایان جنگ بوده است.
این موضع امام در اغلب آثار مربوط به مطالعات جنگ مغفول واقع شده یا بنا به مصالحی حذف شده است!
۲. بعد از جلسات کارگزاران سیاسی و خبرگان نظامی با امام و ارائه ادله مختلف(حدود ۱۲ دلیل نقل شده)، با شکلگیری نوعی اجماع بر ادامه جنگ مواجه میشویم.
در چنین شرایطی نظر اولیه امام تغییر میکند و با ادامه جنگ موافقت می فرمایند.
دقت به این #فرایند_تصمیم_گیری مهم است.
۳. برخی از حامیان دوآتشه ادامه جنگ مانند آقای #منتظری، در خاطرات خود پنهانکاری و بلکه مطالب #خلاف_واقع نقل کردهاند و تلاش کردهاند خود را مثلا صلح طلب نشان دهند!
این حد از وارونهنمایی حقایق دون شأن یک مسلمان عادی است. فضلا از از فقیه و مرجع و ... .
در ماجرای #پذیرش_قطعنامه نیز همین روند طی شد. امام ابتدا #قاطعانه با پذیرش آن مخالفت کردند اما بعد از #اجماعسازی در بین کارگزاران سیاسی و همراهی فرماندهان نظامی، وظیفه عوض شد و ایشان #جام_زهر را سر کشیدند.
عجیب آنکه آقای منتظری در آن ایام همگام با حامیان پذیرش قطعنامه شدیدا فعال بود و در این مورد نامه ای تند خطاب به امام نوشته است.
۴.امام بعد از تصمیم نظام مبنی بر ادامه جنگ، بسیار محکم و قاطع از این تصمیم حمایت کردند و پای آن ایستادند اما برخی طرفداران ادامه جنگ، بلافاصله بعد از شکست در برخی عملیات ها، خیلی زود تغییر دیدگاه دادند و شاید به عمق نگاه امام پی بردند اما دیگر فرصت گذشته بود و جای سستی در امر جنگ نبود.
در شرایطی که تصمیم امام و نظام بر ادامه جنگ بود، برخی جریانهای مرموز مانند #نهضت_آزادی و #انجمن_حجتیه مدام به مخالفت با جنگ و تضعیف جبهه خودی میپرداختند و در واقع خنجر از پشت میزدند!
غر زدنهای سریالی امثال آقای منتظری که خود از حامیان سرسخت جنگ بعد از فتح خرمشهر بود نیز در همین چارچوب قابل تحلیل است!
اگر قرار بر جنگ است، تعلل و تردیدافکنی در امر جنگ، خنجر از پشت زدن است.
مواضع غلط آقای منتظری در مورد جنگ و سیاهنمایی های سریالی او، یکی از مهمترین علل عزل و اعلان عدم صلاحیت وی برای تصدی رهبری آینده بود.
۵.مسئله ادامه جنگ با سوال دیگری همراه بود و آن، ورود یا عدم ورود به خاک عراق بود که بنا به برخی شواهد، امام با آن هم ابتدا مخالف بودند ولی بنا به برخی اصرارها و استدلالهای مسئولان، با آن موافقت کردند. این امر نیز به نحو روشن در تاریخ جنگ منعکس نشده است.
روزنه
🆔 @h_falahati