⭕️مدیرانِ اجرایی، سیاسی، اقتصادی و... بر اساس علوم انسانیِ رایج که مسموم و ضدّ اسلام هستند، تربیت میشوند و به ادارهٔ نظام و جامعه میپردازند.
🔰حضرت آیتالله خامنهای دام ظله
♦️اینکه بنده دربارهی علوم انسانی در دانشگاهها و خطر این دانشهای ذاتاً مسموم هشدار دادم - هم به دانشگاهها، هم به مسئولان - به خاطر همین است. این علوم انسانیای که امروز رائج است، محتواهائی دارد که ماهیتاً معارض و مخالف با حرکت اسلامی و نظام اسلامی است؛ متکی بر جهانبینی دیگری است؛ حرف دیگری دارد، هدف دیگری دارد. وقتی اینها رائج شد، مدیران بر اساس آنها تربیت میشوند؛ همین مدیران میآیند در رأس دانشگاه، در رأس اقتصاد کشور، در رأس مسائل سیاسی داخلی، خارجی، امنیت، غیره و غیره قرار میگیرند.
♦️حوزههای علمیه و علمای دین پشتوانههائی هستند که موظفند نظریات اسلامی را در این زمینه از متون الهی بیرون بکشند، مشخص کنند، آنها را در اختیار بگذارند، برای برنامهریزی، برای زمینهسازیهای گوناگون. پس نظام اسلامی پشتوانهاش علمای دین و علمای صاحبنظر و نظریات اسلامی است؛ لذا نظام موظف به حمایت از حوزههای علمیه است، چون تکیهگاه اوست.
📕بیانات در دیدار طلاب و فضلا و اساتید حوزه علمیه قم، ۱۳۸۹/۰۷/۲۹
#علوم_اجتماعی
#آسیب_فرهنگی
#استحاله
#تحول_و_ارتقاء_علوم_انسانی
حکمرانی مسوولانه
🆔 @h_falahati
🔴 رأفت های گزینشی سران سه قوه!
🔰در ماجرای فوت مهسا امینی، وقتی رئیس جمهور در اجلاس سران شانگهای بود، از ازبکستان دستور پیگیری مسأله را داد و بعد از آن هم با خانواده مهسا امینی به صورت تلفنی سخن گفت.
رئیس مجلس و رئیس قوه قضائیه نیز هر کدام به سهم خود وارد قضیه شدند.
⚠️ برخی اعتقاد دارند که نوع رفتار رئیس جمهور، رئیس مجلس و رئیس قوه قضائیه اتفاقاً موجب شد که نظرات همه به موضوع جلب شود و با برجسته شدن و ضریب پیدا کردن این موضوع، در واقع، بر آتش فتنه دمیده شد و دشمنان و فتنه گران داخلی نیز سوء استفاده کرده و آن را به یک بحران تبدیل کردند.
👈 حال از هر سه رئیس قوه سوال داریم که چگونه این روزها نوامیس شیعه، مورد ضرب و شتم قرار می گیرند، فحش و ناسزا می شنوند، لگد و سیلی می خورند و اینگونه دل های مردم جریحه دار می شود و شما سکوت کرده اید؟!
این افراد در واقع، چوب #کم_کاری و #ترک_فعل همین سه قوه را می خورند!
چرا رأفت های گزینشی دارید؟!
🖋 این متن یکی از کانالهای منسوب به جبهه انقلاب است که بنده سلیقه ام با آن یکی نیست و برخی تحلیلهای آنرا قبول ندارم.
اما فارق از متن و نکته ای که القاء می کند و این مساله که ماهایی که در بین مردم و فضای مجازی مشغول هستیم ادراکمان نسبت به مقوله های فرهنگ، اقتصاد، سیاست و اجرا متفاوت و گاه کمتر از مسوولین امر است درست است، لکن با همه این مسائل این مهم را درک می کنیم که مسوولان محترم تابع رسانه رفتار می کنند و آنطور که باید مهیای جنگ ترکیبی نیستند!
این مساله مجموعه رفتارها و تصمیماتی از مسوولان را به ارمغان می آورد که دو طیف متضاد جامعه را ناراضی می سازد.
یک طیف ارزشی که مسوولان بعضا آنها را فاقد درک لازم برای اداره کشور و بدست آوردن دل همگان می دانند!
یک طیف مخالف زندگی ارزشی و غربگرا که حضور پررنگ رسانه ای و مجازی دارد و با وجود جمعیت اندک به خاطر نوع مواجهه سلیقه ای و محافظه کارانه مسئولان هرروز متوقع تر است و حتی از کوتاهی مسئولان راضی نگشته روز بروز پیشروی می کند تا جایی که همان مسئولی که می خواهد به هرشکلی حضور فرهنگی این افراد را قانون مند نسازد و از رفتار او جلوگیری نمی کند و بنگاه اقتصادی او را بخاطر بی قانونی تعطیل نمی کند!! باز هم علیه او می نویسید تا کنارش بزند!
ادراک حکمرانی مسئولان دچار اختلال در مساله همراهی عمومی است.
#مکتبی
🆔 @h_falahati
6.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️لشکر فواحش و برهنگی بدون شرح!
اینها را نمی شود جذب کرد!
کمند و فقط با قاطعیت قانونی باید جلوی این رویه را گرفت.
🆔 @h_falahati
⏳حساسیت به انحراف کم شد، شیخ فضلالله به دار کشیده شد
رهبر انقلاب: چه شد که غربیها، مشخصا انگلیسیها، در این مساله [مشروطه] کامیاب شدند؛ از چه شگردی استفاده کردند که کامیاب شدند. در حالی که مردم که جمعیت اصلی هستند، میتوانستند در اختیار علما باقی بمانند و اجازه داده نشود که شیخ فضلالله جلو چشم همین مردم به دار کشیده شود؛ قاعدهی قضیه این بود. به نظر من مشکل کار از اینجا پیش آمد که اینها توانستند یک عدهای از اعضای جبههی عدالتخواهی - یعنی همان اعضای دینی و عمدتا علما - را فریب بدهند و حقیقت را برای اینها پوشیده نگه دارند و اختلاف ایجاد کنند... انسان میبیند که حساسیت آنها را در مقابل انحراف کم کردهاند؛ اما حساسیت بعضیها مثل مرحوم آشیخ فضلالله باقی ماند... یک جمع دیگری از همین جبهه، این حساسیت را از دست دادند و دچار خوشباوری و حسنظن و شاید هم نوعی تغافل شدند. البته انسان حدس میزند که بعضی از ضعف شخصیتیها و ضعفهای اخلاقی و هوای نفس بیتاثیر نبود. ۱۳۸۵/۰۲/۰۹
🗓 یازدهم مرداد مصادف با سالروز شهادت شیخ فضلالله نوری از رهبران نهضت مشروطه در سال ۱۲۸۸ هجری شمسی
⏳تاریخ ایران و جهان به روایت رهبر انقلاب
💻 Farsi.Khamenei.ir
روایت انقلاب | حامد فلاحتی
👓 بیانیه حضرت آیت الله کلانتری نماینده مجلس خبرگان رهبری پیرامون هتک حرمت بانوی محجبه شیرازی /احساسا
متأسفانه فردی که در تصاویر شیراز وحشی گری عجیبی نشان می دهد و از موضع قدرت پرخاشگری می کند و زن محجبه را مورد ضرب و شتم قرارمی دهد، از پرسنل فراجا است!!
نتیجه ی گزینش های بی منطق و ساختار نفاق آلودی که گریبان دستگاه های کشور را گرفته است گاه در مواردی رفتار زشت مجریان و کارمندان رسانه است و گاه این موارد از نیروهای امنیتی!!؟
فراجا این مدتها پرسنل خدوم و مومن زیادی را از دست داده است و شهدای زیادی را تقدیم نموده است لکن این نقص در کل سیستم اداری وجود دارد.
🆔 @h_falahati
📸 مقابله با فحشا و برهنگی در انتظار مصوبۀ مجلس
🔹کارشناسان معتقدند بازدارندهنبودن جرایم هنجارشکنی، افراد ضددین و طرفدار برهنگی را جسورتر کرده است.
🔹حالا بعد از مدتها لایحه مقابله با برهنگی پس از اجماع دولت و قوه قضاییه قرار است هفته آینده در صحن مجلس بررسی شود.
🔹اگرچه نکات قابل اصلاحی در لایحه وجود دارد، اما تصویب کلیات آن به زعم کارشناسان میتواند بهانهها برای مقابله با برهنگی و فحشا را پایان دهد.
تصویر بالا جرایمی است که در لایحۀ حجاب آمده.
@Farsna
🖋 این نحوه برخورد با مقوله حجاب و عفاف در کشور تحلیل ناقص و غلط است!
مسوولان در کشور قاطعیت و عزم لازم را ندارند.
همین چند روز پیش نحوه برخورد دولت با سکوی هنجارشکن و پرمدعای طاقچه نشان داد که مسوولان خودشان رویه واحدی در برخورد ندارند و به اسم فعالیت اقتصادی! فرهنگ را به مسلخ ناکجاآباد بی آب علف خواهند برد.
این رویه ربطی به نبود قانون ندارد.
مشکل از عزم هاست.
🆔 @h_falahati
امام خامنهای (مدظلهالعالی):
«به من نامه مىنويسند؛ بعضى هم تلفن مىكنند و مىگويند: «ما نهى از منكر مىكنيم. اما مأمورين رسمى، طرف ما را نمىگيرند. طرف مقابل را مىگيرند!»
من عرض مىكنم كه مأمورين رسمى - چه مأمورين انتظامى و چه مأمورين قضايى - حق ندارند از مجرم دفاع كنند. بايد از آمر و ناهى شرعى دفاع كنند.
همهى دستگاه حكومت ما بايد از آمر به معروف و ناهى از منكر دفاع كند.اين، وظيفه است.اگر كسى نماز بخواند و كس ديگرى به نمازگزار حمله كند، دستگاههاى ما از كداميك بايد دفاع كنند؟ از نمازگزار يا از آن كسى كه سجاده را از زير پاى نمازگزار مىكشد؟ امر به معروف و نهى از منكر نيز همينطور است.
امر به معروف هم مثل نماز، واجب است.
در نهجالبلاغه مىفرمايد: «و ما اعمال البر كلها و الجهاد فى سبيلاللَّه عند الامر بالمعروف و النهى عن المنكر الا كنفثة فى بحر لجى.» يعنى امر به معروف و نهى از منكر، در مقياس وسيع و عمومى خود، حتى از جهاد بالاتر است؛ چون پايهى دين را محكم مىكند. اساس جهاد را امر به معروف و نهى از منكر استوار مىكند.
مگر مأمورين و مسؤولين ما مىتوانند آمر به معروف و ناهى از منكر را با ديگران مساوى قرار دهند؛ چه رسد به اينكه نقطهى مقابل او را تأييد كنند!؟»
بیانات در دیدار فرماندهان گردانهاى عاشوراى نيروهاى مقاومت بسيج در سالروز شهادت امام سجّاد (علیهالسلام) - ۱۳۷۱/۰۴/۲۲
🆔 @h_falahati
3.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ کدام نظام!
سخنان تکان دهنده علامه مصباح یزدی (ره) : هر کس حرفی بزند، میگویند این خلاف نظام است، تضعیف نظام است.
کدام نظام؟!
مگر نظام، مساوی با دولت است!
مگر نظام، مساوی با چند تا وزیر است!
مگر، نظام مساوی با چند تا کارمند است!
نظام اسلامی که ما می گوییم، یعنی نظام ولایت فقیه! بر اساس قوانین اسلامی! آن نظام است!
🆔 @h_falahati
مشخص نیست جسته و گریخته گویی های پرطمطراق این روزهای تان چه غرضی را دنبال می کند!
شاید وقت رفتن است!!!
🆔 @h_falahati