زیارت حضرت موسی بن جعفر و حضرت رضا و حضرت جواد و حضرت هادی(علیهمالسلام) در روز چهارشنبه:
السَّلامُ عَلَیْکُمْ یَا أَوْلِیَاءَاللّٰهِ، السَّلامُ عَلَیْکُمْ یَا حُجَجَ اللّٰهِ، السَّلامُ عَلَیْکُمْ یَا نُورَ اللّٰهِ فِى ظُلُمَاتِ الْأَرْضِ، السَّلامُ عَلَیْکُمْ، صَلَواتُ اللّٰهِ عَلَیْکُمْ وَعَلَىٰ آلِ بَیْتِکُمُ الطَّیِّبِینَ الطَّاهِرِینَ، بِأَبِى أَنْتُمْ وَ أُمِّى، لَقَدْ عَبَدْتُمُ اللّٰهَ مُخْلِصِینَ، وَجَاهَدْتُمْ فِى اللّٰهِ حَقَّ جِهَادِهِ حَتَّىٰ أَتاکُمُ الْیَقِینُ، فَلَعَنَ اللّٰهُ أَعْداءَکُمْ مِنَ الْجِنِّ وَالْإِنْسِ أَجْمَعِینَ، وَ أَنَا أَبْرَأُ إِلَى اللّٰهِ وَ إِلَیْکُمْ مِنْهُمْ، یَا مَوْلاىَ یَا أَبا إِبْراهِیمَ مُوسَى بْنَ جَعْفَرٍ، یَا مَوْلاىَ یَا أَبَا الْحَسَنِ عَلِىَّ بْنَ مُوسىٰ، یَا مَوْلاىَ یَا أبا جَعْفَرٍ مُحَمَّدَ بْنَ عَلِیٍّ، یَا مَوْلاىَ یَا أَبَا الْحَسَنِ عَلِىَّ بْنَ مُحَمَّدٍ، أَنَا مَوْلىً لَکُمْ، مُؤْمِنٌ بِسِرِّکُمْ وَجَهْرِکُمْ، مُتَضَیِّفٌ بِکُمْ فِى یَوْمِکُمْ هٰذَا وَ هُوَ یَوْمُ الْأَرْبَعاءِ، وَ مُسْتَجِیرٌ بِکُمْ، فَأَضِیفُونِى وَ أَجِیرُونِى بِآلِ بَیْتِکُمُ الطَّیِّبِینَ الطَّاهِرِینَ.
سلام بر شما ای دوستان خدا، سلام بر شما ای حجتهای خدا، سلام بر شما ای نور خدا در تاریکیهای زمین، سلام بر شما، درودهای خدا بر شما و بر خاندان پاکیزه و پاکتان، پدر و مادرم فدایتان، بهراستی خدا را خالصانه پرستیدید و در راه خدا آنچنان که شایسته بود جهاد کردید تا مرگ شما را در بر گرفت، لعنت خدا بر دشمنانتان از تمام پریان و آدمیان، من به سوی خدا و به سوی شما از دشمنانتان بیزاری میجویم، ای سرور من یا ابا ابراهیم موسی بن جعفر، ای سرور من یا ابا الحسن علی بن موسی، ای سرور من یا ابا جعفر محمّد بن علی، ای سرور من یا ابا الحسن علی بن محمّد، من دلبسته شما هستم، ایمان دارم به نهان و آشکار شما، در این روز شما که روز چهارشنبه است از شما درخواست پذیرایی دارم و به بارگاه شما پناه میجویم، پس مرا پذیرا باشید و پناهم دهید، به حقّ خاندان پاکیزه و پاکتان.
🔹️@h_khoban_ir
♡دوستی(۱)
🔹️#دوستى چيست؟
🔸️اگر اندكى دقت كنيد، متوجه خواهيد شد كه شما آگاهانه و يا ناخودآگاه به دنبال دوست يابى هستيد.
🔺️ امّا آيا تاكنون فكر كرده ايد كه دوستى چيست و دوستى حقيقى كدام است؟⁉️🤔
🔹️ از آنجا كه انسان موجودى اجتماعى است، صرف نظر از اينكه در چه جامعه اى زندگى میكند طبعاً به دنبال يافتن ياران و دوستان و همراهانى براى خود میباشد. البته چون اين گزينش در ميان اقوام و ملل مختلف، شكلهاى متنوعى پيدا میكند و با انگيزه هاى گوناگون و يا براساس احساسات متفاوت عقلانى، عاطفى و غير از آن به وجود می آيد؛ تعاريف مختلفى نيز از اين واژه ارائه شده است.
1️⃣گروهى دوستى را صرفاً به معناى همان «معاشرت» دانسته اند.
2️⃣گروهى ديگر بر اين باورند كه دوستى عبارت است از پيدا شدن يك نوع ارتباط خاص كه در مقاطع مختلف و يا در زمانى خاص، ميان افراد پيدا میشود.
3️⃣برخى ديگر معتقدند كه دوستى يك نوع قرارداد اخلاقى است كه با انگيزه هاى خاصّ دنيوى و اخروى بين افراد به وجود می آيد.
🔸️ به هر حال قبل از آنكه بدانيم دوست خوب كيست و دوست بد كدام است؛ بايد ديد ما چه تعريفى از «دوستى» داريم زيرا دوستى هم میتواند صحيح و هم ناصحيح باشد.
منبع؛ 📕آیین دوستی
🖋 ان شاءالله در ادامه مطالبی رو در خصوص #دوستی خدمتتون ارائه میکنیم.
#دوستی
🔹️@h_khoban_ir
🌸#عکس_نوشت
🌸🗓 ۴ ربیع الثانی سالروز میلاد با برکت حضرت عبدالعظیم حسنی علیهالسلام به محضر منور آقا امام زمان أرواحنافداه و تمام محبین ایشان مبارک باد.🌸
🔹️@h_khoban_ir
پرسش و پاسخ(۱)
💠پرسش: آيا گفتن «بِسْمِ اللّهِ» و شروع كار با نام خدا،قبل ازاسلام هم سابقه داشته است⁉️
✅پاسخ: بله؛
🔸️ حضرت نوح هنگام سوار شدن به كشتى نجات، به ياران خود فرمود: حركت و توقّف كشتى ما با نام خداست.
«بِسْمِ اللّهِ مَجْراها وَ مُرْساها»
🔹️حضرت سليمان نيز دعوتنامهى خود را با «بِسْمِ اللّهِ» شروع كرد. « إِنَّهُ مِنْ سُلَيْمانَ وَ إِنَّهُ بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ»
✍استاد قرائتی
#پرسش_و_پاسخ
🔹️@h_khoban_ir
همنشینی با خوبان 🗨
🌸#عکس_نوشت 🌸🗓 ۴ ربیع الثانی سالروز میلاد با برکت حضرت عبدالعظیم حسنی علیهالسلام به محضر منور آقا ام
به مناسبت سالروز تولد حضرت عبدالعظيم حَسني(ع)
✍ يكي از چهره های شاخص اصحاب ائمه، حضرت عبدالعظيم حسنی است كه در شمار اصحاب امام رضا، امام جواد و امام هادی عليهم السلام بوده و مورد تمجيد فراوان قرار گرفته است.
✅ حضرت عبدالعظيم از نوادگان امام حسن مجتبی(ع) بود كه چهارم ربیع الثانی سال 173 ه. ق، در شهر مدينه به دنيا آمد. نسبش با چهار واسطه به آن حضرت میرسد و بدین جهت به «حسنی» شهرت يافته است.
✅ آن حضرت فردي پرهيزگار و انديشمند بود و از ائمه ي بزرگوار و هم عصر خويش به طور مستقيم، نقل حديث كرده است. ايشان در زمان امامت امام هادي(ع) به پيشنهاد آن حضرت براي هدايت مردم به ايران مهاجرت كرد و در شهر ری مسكن گزيد.
✅ آمدن حضرت عبدالعظيم به ری، هم نشانه ی وجود تشيع در اين شهر بوده و هم خود زمينه ای براي رشد شيعيان شده است. وی در 15 شوال 252 ه.ق، چشم از جهان فرو بست.
✅ در روایتی آمده است که مردی از اهل ری، در سامراء خدمت امام هادی (ع) رسید. و گفت: به زیارت سید الشهدا (ع) رفته بودم. حضرت فرمود: بدان که اگر قبر عبدالعظیم حسنی را که نزد شماست، زیارت کنی، گویا حسین بن علی (ع) را زیارت کرده ای.
#میلاد_حضرت_عبدالعظیم
#حضرت_عبدالعظیم
🔹️@h_khoban_ir
💠نقش اخلاق در زندگى انسانها
🔰نمىدانم چرا هنگامى كه سخن از «اخلاق» به ميان مىآيد بسيارى از مردم، حتى بعضى از اهل فضل و دانش، آن را يك امر مستحبى، و در حاشيه زندگى مىدانند، درحالى كه غالب مشكلات فردى و اجتماعى كه با آن دست به گريبان هستيم، دقيقاً و مسلماً ناشى از ضعفهاى اخلاقى ما است، مشكلات و گرفتاريها و بن بستهاى جهانى نيز درست از فقر اخلاقى جامعهها و مخصوصاً سران بسيارى از كشورهاى جهان سرچشمه مىگيرد، و اين سخن تحليلهاى روشنى دارد كه شرح آن را از حوصله اين مقدمه كوتاه خارج است.
🔹آرى اخلاق سرمايه اصلى اقوام و ملتهااست.اخلاق كليد حل مشكلات مهم اجتماعى است.
🔸️اخلاق خميرمايه تمدن و ستون فقرات يك زندگى اجتماعى سالم است و اخلاق بهترين وسيله انسان در سير الهى است؛ به همين دليل تا مسائل اخلاقى در جوامع انسانى حل نشود هيچ مسألهاى حل نخواهد شد.
✍🏻آیت الله مکارم شیرازی
#اخلاق
🔹@h_khoban_ir
14.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙خاطره ای از آیت الله مصباح یزدی
🔸️مجانی ببخش😭
🔹️@h_khoban_ir
هدایت شده از طوطی تر
فیلم سینمایی فاخر و جذاب "منصور"
مورد توجه قرارگاه جهادی علی یاوران قرار گرفت+تیزر 👇
https://eitaa.com/ali_yavaran/508
📍سرخط اخبار ( گلچینی از مهمترین اخبار خبرگزاری های پیام رسان ایتا )👇
🌐 @akhbar
زیارت امام حسن عسگری (ع) در روز پنج شنبه:
السَّلامُ عَلَیْکَ یَا وَلِیَّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا حُجَّةَ اللَّهِ وَ خَالِصَتَهُ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا إِمَامَ الْمُؤْمِنِینَ وَ وَارِثَ الْمُرْسَلِینَ وَ حُجَّةَ رَبِّ الْعَالَمِینَ صَلَّی اللَّهُ عَلَیْکَ وَ عَلَی آلِ بَیْتِکَ الطَّیِّبِینَ الطَّاهِرِینَ یَا مَوْلایَ یَا أَبَا مُحَمَّدٍ الْحَسَنَ بْنَ عَلِیٍّ أَنَا مَوْلًی لَکَ وَ لِآلِ بَیْتِکَ وَ هَذَا یَوْمُکَ وَ هُوَ یَوْمُ الْخَمِیسِ وَ أَنَا ضَیْفُکَ فِیهِ وَ مُسْتَجِیرٌ بِکَ فِیهِ فَأَحْسِنْ ضِیَافَتِی وَ إِجَارَتِی بِحَقِّ آلِ بَیْتِکَ الطَّیِّبِینَ الطَّاهِرِینَ.
سلام بر تو ای ولیّ خدا، سلام بر تو ای حجّت حق و بنده پاک خدا، سلام بر تو ای پیشوای مؤمنان، و وارث پیامبران، و برهان محکم پروردگار جهانیان، درود خدا بر تو و اهل بیت پاکیزه و پاکت باد، ای سرور من یا ابا محمّد حسن بن علی، من دل بسته تو و اهل بیت توام، این روز روز پنجشنبه و روز توست و من در آن میهمان و پناهنده به توام، پس به نیکی پذیرایم باش و پناهم ده، به حق خاندان پاکیزه و پاکت.
🔹️@h_khoban_ir
💠کَلِمَةٌ فیِ الْعَفْوِ
مدح عفو
🔅عفو و بخشش را شِیوۀ خود گردان که آن از صفات پروردگار است. و در مقام ثنا و ستایش، حق تعالی را به این صفت جمیله یاد میکنند.
🌀حضرت سیّد سجاد علیه السلام میفرماید:
اَنْتَ الَّذی سَمَّیْتَ نَفْسَکَ بِالْعَفْوِ فَاعْفُ عَنّی
بدان که گناه هر چند بزرگتر است، فضیلتِ عفوکننده بیشتر است.
بدی را بدی سهل باشد
جزا اگر مردی
📚 پنجاه درس اخلاقی
🔹️@h_khoban_ir
💠تواضع و فروتنى
✅قرآن در بيان نخستين ويژگى بندگان ممتاز خدا مىفرمايد:
و عباد الرحمن الذين يمشون على الارض هونا؛
بندگان خاص خداوند رحمان كسانى هستند كه با آرامش و (بدون هر گونه غرور و تكبر) بر زمين راه مىروند.
تواضع به معناى خشوع و فروتنى است و ضد آن تكبر و خود خواهى مىباشد كه اساس انحرافها و تباهىهاست.
🔅تواضع دو گونه است:
1️⃣ تواضع در برابر خداى تعالى كه جزء جدايى ناپذير عبوديت و بندگى است و بدون معنا ندارد.
2️⃣ تواضع در برابر انسانهاى با ايمان يا انسانهايى كه تواضع در برابر آن اثر مثبت دارد و موجب دارد و موجب جذب آنان به سمت و سوى ارزشها مىگردد.
📚ويژگی هاى بندگان خدا در قرآن
🔹@h_khoban_ir
همنشینی با خوبان 🗨
♡دوستی(۱) 🔹️#دوستى چيست؟ 🔸️اگر اندكى دقت كنيد، متوجه خواهيد شد كه شما آگاهانه و يا ناخودآگاه به د
♡دوستی(۲)
🔹️#دوستى يعنى چه؟
🔸️در تفسير الميزان در توضيح كلمة «أخِلّاء»، دوستى چنين تعريف شده است: كلمه أخِلّاء جمع خليل به معناى دوست است. و اگر دوست را خليل گفته اند بدان جهت است كه آدمى، خُلّت يعنى حاجت خود را به او میگويد. و ظاهراً مراد از اخلّاء، مطلقِ كسانى است كه با يكديگر محبت میكنند. چه متقين و اهل آخرت كه دوستی شان با يكديگر به خاطر خداست (نه به خاطر منافع مادى) و چه اهل دنيا كه دوستی شان به منظور منافع مادى است.
💠بنابراين دوستی ها ممكن است براساس منافع مادى و خواهش هاى نفسانى و اغراض و احساسات باشد و يا براساس يك انگيزة صحيح.
▫️ با استفاده از آنچه گذشت، دوستى صحيح براساس معيارهاى دينى را اينچنين تعريف میكنيم:
محبت، علاقه، ارتباط روحى، حسن معاشرت و گفتگو ميان دو فرد و يا بين افراد جامعه با ملاك صحيح و انگيزه اى الهى به طورى كه دوستان براساس آن بتوانند نيازهاى فردى و اجتماعى و احتياجات دنيوى و اخروى خود را تأمين كنند.
#دوستی_صحیح
🔹️@h_khoban_ir