هدایت شده از هندسه تربیت اسلامی
سلام علیکم
یکی از وظایف ما در فضای مجازی نشر مطالب مفید و زیباست....
اگر احساس می کنید مطالب کانال اینگونه است،، پس در ثواب نشر آن سهیم باشید
کانال هندسه تربیت اسلامی جای برای رشد تربیت دینی کودک دلبند شماست
کانال هندسه تربیت اسلامی 👇
@hendesetarbiateslami
بنام خدا
سرود ولادت حضرت زهرا سلام الله علیها
قران رحمان ، فرموده تبارک
یعنی میلاد فاطمه مبارک
بر پیمبر و امیرالمومنین
بر اولاد وشیعیانش مبارک
آمد به دنیا حضرت زهرا (۲)
یا زهرا زهرا
نام او فاطمه ، لقبش زهرا
راضیه ، مرضیه ، زکیه ، عذرا
محدثه شد ، انسیه الحوراء
دخت پیغمبر ، شد امّ ابیها
آمد به دنیا حضرت زهرا(۲)
یا زهرا زهرا
چشم خدیجه روشن از رویش
گردیده عالم منوّر از نورش
جبرئیل امین آید به سویش
عالم و آدم دیوانه ی کویش
آمد به دنیا حضرت زهرا(۲)
یا زهرا زهرا
هستی از میلاد فاطمه گلشن
یامهدی یامهدی چشم تو روشن
مدح او از قول داور بدانید
انا اعطیناک الکوثر بخوانید
آمد به دنیا حضرت زهرا (۲)
یا زهرا زهرا
سخنرانی و قرائت مناجات الرّاجین
با نوای خطیب بروجردی حجةالاسلام والمسلمین دکتر گودرزی بروجردی
سحر اولین روز ماه رجب المرجب از حرم مطهر کریمه اهلبیت فاطمه معصومه سلام الله علیها پخش مستقیم از شبکه قرآن زمان یک ساعت قبل از اذان صبح ساعت 4و45 دقیقه بامداد
کانال خطیب بروجردی 👇
@khatibeborujerdi
هدایت شده از هندسه تربیت اسلامی
شیر گرفتن {قسمت اول}
کلاً دو روش متداول برای از شیر گرفتن کودکان وجود دارد یکی روش یک دفعه ای است .که به بچه یک دفعه گفته میشه که نباید دیگه شیر بخوری شما بزرگ شدی، دیگه باید غذا بخوری و مامان دیگه شیر نداره
روش دوم روش تدریجی است. یعنی مادر کم کم مثلاً در یک مدت ۲۱ روزه بچه را از شیر می گیرد. در روش اول بچه آسیب زیادی میبینه به خاطر اینکه تا دو سال شیر می خورده از مادر تغذیه می کرده هم از لحاظ جسمی هم از لحاظ روانی و عاطفی و روحی نیازش را از مادر می گرفته. حالا که یک دفعه به بچه می گویند دیگر نباید شیر بخوری این دوگانگی در بچه احساس میشه و بچه احساس می کنه این دوگانگی رو و میگوید چه اتفاقی افتاده که من تا الان می تونستم از این موهبت استفاده کنم ولی الان دیگه نمیتونم. و محروم شدم از این همه نعمت و خوشبختی و این برای بچه آسیب زننده است.
و گاهی اوقات به این صورت است که مادر بچه خودش را طرد عاطفی هم میکنه یعنی هم بچه را از شیر میگیره همین خیلی جدی و خشک با بچه برخورد میکنه. یعنی همینه، دیگه نباید شیر بخوری تو بزرگ شدی. و سعی می کنه بچه که به سمتش میاد بچه رو از خودش دور کنه چون این باور هستش که وقتی بچه رو بغل می کنی و نازش میکنی به قول معروف بهش توجه میکنی بچه شیر طلب میکنه .وقتی این رفتار میشه برای بچه آسیب زننده است
در روش تدریجی که بهترین روش هست. که هم وزارت بهداشت تایید کرده و هم یونیسف ،به این صورت است که مادر به تدریج و کم کم بچه را از شیر میگیرد. در این روش دو اتفاق خوب می افتد، یکی اینکه هم مادر آماده میشه برای گرفتن بچه از شیر وهم فرزند. چون یک رابطه دو سویه است
همانطوری که کودک داره نیازهای عاطفی و روانیش از مادر میگیره و هم نیازهای جسمیش رو، برای مادر هم همینطوره. وقتی مادر داره عشق خودش رو نثار فرزندش میکنه و بهش شیر میده و مهر خودش رو به بچه میده و از شیره جانش به بچه میده هم جسمی و عاطفی ،این یک احساس خوبی در مادر به وجود میاره. وقتی یکدفعه شیر را قطع میکنیم مادرها هم خیلی اذیت میشوند.
بارها شده مادرهایی که یکباره بچه را از شیر گرفتند میگویند؛ وقتی این کار را کردیم گریمون گرفت و رفتیم یه گوشه گریه کردیم. اینها همه موید اینه که روش تدریجی روش بهتری است و روش خوبیه. ( ادامه دارد...)
کانال هندسه تربیت اسلامی 👇
@hendesetarbiateslami
هدایت شده از هندسه تربیت اسلامی
قابل توجه خانواده ها
دوستان عزیزی که دغدغه تربیت دینی واخلاقی فرزندانشون رو دارن راهکارهایی تربیت دینی فرزندانتان را در
کانال تربیتی خطیب بروجردی در پیام رسان ایتا پیگیری فرمایید
بانشر ومعرفی کانال ومطالب آن در ثواب تربیت دینی اقوام و دوستانتان سهیم باشید..
کانال هندسه تربیت اسلامی 👇👇
@hendesetarbiateslami
سلام علیکم، به مناسبت شهادت امام کاظم علیه السلام
خورشید هر شب میدمد از مشرق پیشانیات
وادی طور است این زمین یا خلوت عرفانیات
جز یاد حق در خلوتت راهی ندارد هیچکس
وقتی که هستی همقسم با سجدۀ طولانیات
هر بار یونس میشود مبهوت کظم غیظ تو
چشمی ندیده یکدم از این قوم روگردانیات
هر کس اسیر سورۀ والشمسِ رویت میشود
از قعر ظلمت میرسد تا ساحل نورانیات
عزم تو فولادیتر است از میلههای این قفس
هرگز ندیده دیدۀ فرعونیان حیرانیات
«یا رَبِّ خَلِّصنِی مِنَ السِّجن» از نگاهت میچکد
اما همه در حیرت از آرامش طوفانیات
یعقوبی و دارد دلِ تنگت هوای یوسفت
بوی مدینه میوزد از گریۀ پنهانیات
با بُشر حافی آمدم امشب به سوی طور تو
آزاد آزاد است از بند جهان زندانیات
شاعر، یوسف رحیمی التماس دعا
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
روضه حضرت موسی بن جعفرعلیه السلام با نوایی خطیب بروجردی حجه الاسلام استادگودرزی بروجردی مصلی بزرگ شهرستان دلگان (سیستان و بلوچستان)
کانال خطیب بروجردی
@khatibeborujerdi
هدایت شده از هندسه تربیت اسلامی
" تشویق و تنبیه "
به یاری خدای متعال در چند قسمت به بررسی موضوع تشویق و تنبیه در کانال هندسه تربیت اسلامی خواهیم پرداخت امید که مورد توجه علاقه مندان قرار گیرد
چرا تشویق و تنبیه این قدر مهم است؟؟؟ واقعیت این است که این موضوع بخش بزرگی از ذهن والدین را اشغال کرده است وبخش مهمی از رابطه ی والدین وکودک صرف تنبیه و تشویق میشود. آیا واقعا لازم است که این قدر وقت صرف این موضوع شود و یا این همه به آن فکر کنیم؟
در ایران از دیرباز و در نگاه سنتی تنبیه وجود داشته و حتی در گذشته تنبیه ها بسیار خشن بوده ولی تنبیه وتشویق به این صورت که این قدر مورد علاقه ی ما و به خصوص والدین جدید و تحصیلکرده ی امروزی است که چگونه تنبیه کنیم، چگونه تشویق کنیم و...... همه به این دلیل است که رویکرد حاکم بر فضای تعلیم و تربیت ما رویکرد رفتارگراست واین رویکرد بیشترین توجه را به حوزه ی تنبیه و تشویق دارد و بیش از صدسال است که رویکرد حاکم بر نظام آموزش و پرورش دنیاست و امروزه رویکرد غالب در آمریکاست، همچنین رویکرد غالب بر فضای تعلیم و تربیت ما از خانواده تا مدرسه حتی تا دانشگاه و سطح جامعه رفتارگرایی است، تنبیه و تشویق جایزه و پاداش. جایزه به خصوص از ویژگی های رویکرد رفتارگرایی است چون این رویکرد معتقد است که با محرک بیرونی می توان پاسخ گرفت و رفتارهای انسان پاسخی است به محرکهای بیرونی که دریافت می کند.
مثال بارز این عقیده آزمایش سگ پاوولف است، پاوولف یکی از نظریه پردازان مکتب رفتار گرایی است قفس اسکینز نیز از بزرگترین نظریه های رفتارگرایی است. رفتارگراها معتقدند که انسان به محرک بیرون پاسخ می دهد و واکنش نشان می دهد بنابراین باتغییر محرک می توانیم رفتار را عوض کنیم و تعلیم وتربیت حیوانات سیرک بر این اساس است واصولا رفتارگرایان در ابتدا نظریه هایشان را روی حیوانات آزمایش وتجربه می کردند مثل سگ پاوولف و موش قفس اسکینز که بسیار معروف است، بعد نتایج حاصله از این آزمایشات را به انسان تعمیم می دادند امروزه نظریه های جدیدی آمده است که در این مبحث نمی گنجد که بیان کنیم،اما همانطور که جوهره ی نظریه رفتارگراها این است که ما بامحرک های بیرونی می توانیم رفتار را تغییر دهیم، امروزه این نظریه ابطال شده و نظریات جدید معتقدند که ما نمی توانیم بامحرک رفتار انسان را تغییر دهیم چون رفتار انسان برپایه ی انتخاب است و انتخاب رفتار به دلیل نیازهای درونی اوست نه محرکهای بیرونی.
محرکهای بیرونی می تواند اجبار ایجاد کند و ما با اجبار نمی توانیم رفتار صحیح ایجاد کنیم بلکه با انتخاب می توانیم.امروزه نظریه انتخاب در مقابل نظریه اجبار است و نظریه انتخاب می گوید که انسان بر پایه ی نیازهای درونی اش انتخاب می کند تمام زندگی ما از تولد تا مرگ رفتار است واین رفتارها تماما بر مبنای انتخاب های ماست الان می بینیم که چقدر ما به محرکهای بیرونی می پردازیم.درک مقصر و مظلوم را به یاد دارید؟ هر دوی این درک ها به محرک بیرونی توجه دارند. نظریه اجبار از رویکرد رفتارگرایی می آید. ما کتابهایی را که مطالعه می کنیم ریشه آن ها را جستجو نمی کنیم بعد دچار تعارض می شویم. رویکرد رفتارگرایی برای اصلاح رفتار معتقد به محرکهای بیرونی است و ما هم متأسفانه امروزه به محرکهای بیرونی معتقدیم. (ادامه دارد...)
تنبیه {قسمت1}
کانال هندسه تربیت اسلامی 👇
@hendesetarbiateslami