May 11
هدایت شده از هندسه تربیت اسلامی
8.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مغز ها رو فراری ندهیم....
کانال هندسه تربیت اسلامی
@hendesetarbiateslami
با سلام و احترام خدمت اعضا محترم کانال موسسه آموزشی پژوهشی زفرات مستحضر باشید که مراسم قرائت دعای ابو حمزه ثمالی که از اول ماه مبارک رمضان در مسجد امام حسن عسکری علیه السلام برگزار شده است فقط تا دو شب دیگر یعنی امشب و فردا شب برگزار میگردد ان شاالله همت بفرمائید و ساعت 11 تا یک بامداد با خانواده محترم در این مراسم نورانی حضور پیدا کنید تا پایان ماه مبارک فقط دو روز باقی است تشکر و سپاس فراوان
هدایت شده از خطیب بروجردی - نشر اثار حجت الاسلام استاد گودرزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عربستان به دستور نظام سلطنتی مذهب شیعه جعفری را برسمیت شناخت
وبنا به دستور دولت ساخت حسینه ها و مساجد و چاپ و تدریس کتب شیعی در مدارس ازاد و سخنرانی در ملا عام ازاد و ساخت ضریح بقیه ازاد میباشد ...اگر راست باشه باید جشن گرفت
کانال خطیب بروجردی
@khatibeborujerdi
هدایت شده از هندسه تربیت اسلامی
هفت قاعده در برخورد با نوجوانان
۱- کارهای شما اهمیت دارند
بسياى از پدر و مادرها فكر مىكنند با بزرگتر شدن كودكانشان دیگر به عنوان مربی کاری از دستشان برنمیآید. اين نظر كاملاً اشتباه است. بررسیهای علمی به وضوح نشان میدهند که فرزندپروری به شیوه درست همچنان به رشد سالم فرزندان در دوره نوجوانی، دورماندن آنها از دردسرها و عملکرد تحصیلی خوب یاری میرساند.
۲- از محبت دريغ نكنيد
ستایش شفاهی فرزندتان و نشان دادن عواطفتان به طور فیزیکی را کنار نگذارید. هيچ دليل نداريم كه فكر كنيم نوجوانان از محبت بیدریغ پدر و مادرشان صدمهاى مىبينند. البته در صورتى كه آنها را جلوى دوستانشان در آغوش نكشيد!
۳- خود را كنار نكشيد
بسيارى از پدر ومادر ها كه در سال هاى كودكى با كار و زندگى كودكان خود همراهند، به محض بزرگ تر شدنشان خود را كنار مىكشند. اين كار اشتباه است. هنوز هم مهم است که در زندگی فرزندتان دخیل باشید- شاید حتی بیشتر از قبل. در برنامههای مدرسه فرزندتان شرکت کنید. دوستان او را بشناسيد. و زمانهایی را با هم بگذرانید.
۴-روشهای فرزندپروریتان را با سن فرزندتان سازگار کنید
بسیاری از راهبردهای فرزندپروری که در یک دوره سنی موثر بودهاند، در مرحله بعدی رشد فرزندتان کارآییشان را از دست میدهند. برای مثال بزرگتر شدن کودکان توانایی استدلالشان هم بيشتر مىشود و اگر چیزی که از آنها میخواهید، از نظرش بیمعنا باشد، با شما مخالفت خواهد كرد.
۵- حد و حدود بگذارید
مهم ترين نياز كودكان عشق و محبت والدين است. اما اولویت بعدی به همان اندازه مهم ایجاد یک ساختار است، حتى نوجوانان نيز نياز به تعیین قواعد و حدود دارند. محكم و در عين حال منصف باشيد. در صورتی که فرزندتان پختگی بیشتری از خود نشان داد، قواعدتان آسانتر کنید. اگر او نمیتواند به درستی از این آزادی استفاده کند، دوباره قواعد را سختتر کنید و چند ماه دیگر آزادتر کردن او را امتحان کنید.
۶- مشوق استقلال باشيد
بسيارى از پدر ومادرها به نادرست ميل به استقلال در فرزندان خود را به سركشى، نافرمانى و يا بىاحترامى تعبیر میکنند؛ اما ميل به استقلال رفتارى كاملاً طبيعى و سالم است. فضاى روانى لازم براى اتكا به خود را در اختیار فرزندتان قرار دهيد، وسوسه كنترل همیشگی او را در خودتان مهار کنید.
۷- دليل تصميماتتان را بيان كنيد
هر پدرومادر خوبى انتظاراتى از فرزندانشان دارد، اما برای آنکه نوجوانتان این انتظارات را برآورده کند، قواعد و تصمیماتتان باید واضح و متناسب باشند. در حالیکه فرزندتان با افزایش سن مهارت بیشتری در استدلال پیدا میکند. ديگر اصلاً خوب نيست كه به او بگوييد: «حرف حرف من است.»
کانال هندسه تربیت اسلامی👇
@hendesetarbiateslami
هدایت شده از هندسه تربیت اسلامی
#نهنکتهطلاییدررابطهبانوجوان
1⃣🔹 استفاده از روش #تغافل (نادیده گرفتن): یعنی مسائل و مشکلات نوجوان را بزرگ نشان ندهیم که در او ایجاد وحشت نماید و یا او را به لحاظ رفتارهایش دائم باز خواست ننمائیم.
2⃣🔹 #ایفاینقش راهنمایی، بجای دستوری: در برخورد با مسائل نوجوان بهتر است از خودش کمک بگیریم یعنی این واقعیت را بداند که نخستین مسئول حلّ مشکل او، خودش است و برای حل آن باید اقدام نماید و ما والدین فقط وظیفه ی راهنمایی او را داریم که از عواقب تصمیم خودش مطلع شود.
3⃣🔹 #آموزش: مهمترین دلیل ترس و اضطراب از هر موضوعی جهل و ناآگاهی نسبت به آن موضوع میباشد که ضروری است برای کاهش ترس و اضطرابهای نوجوانی آموزشهای لازم در مورد بلوغ، دوستیابی، حل مساله، گذراندن اوقات فراغت، برنامهریزی درسی و مواردی از این قبیل به نوجوان آموزش داده شود.
4⃣🔹 #اعتمادسازی: باید بیاموزیم که چگونه حس اعتماد نوجوان را نسبت به خودمان جلب و جذب کنیم، چنانچه اعتماد میان نوجوان و والدین کمرنگ شود او برای حل مسائل خود به دیگران مراجعه میکند.
5⃣🔹 تاکید بر #محبت و پرهیز از خشونت: ارتباط با نوجوان اگر بر اساس عشق و علاقه و صمیمیت استوار باشد اعتماد به نفس را در او تامین و تضمین مینماید و اگر بافشار و خشونت همراه باشد ممکن است موجب اختلال عصبی و دشواریهای روانی در او شود.
6⃣🔹 #الگوهای رفتاری والدین: نوجوان علاقمند است که والدین دارای شخصیتی مستحکم و با ثبات و پایدار باشند چون به اتکاء شخصیت و همانند سازی آنان نیازمند است.
7⃣🔹 پرهیز از #مناقشات خانوادگی: خانه بایستی محل آرامش و جايي امن برای اعضاء خانواده به ویژه نوجوان باشد و مناقشات و جرو بحثها و دعواهای علنی والدین به آن لطمه نزند و بهانه گریز نوجوان از خانواده را فراهم نیاورد.
8⃣🔹شناخت #دوستان : دوستان نوجوان خود را بشناسیم. کودکان وقتی بزرگ می شوند و به مدرسه می روند به خصوص زمانی که به سن نوجوانی می رسند، بیشتر از دوستان خود تقلید می کنند. نوجوان بسیار آسیب پذیر است و اگر دوستان او رفتارهای خوبی نداشته باشند به راحتی می توانند او را به بدآموزی و خلافکاری بکشانند.
9⃣🔹 ایجاد #تعادل بین آزادی نوجوان و مراقبت از او: نوجوان بزرگ شده است و به آزادی نیاز دارد. اما چون آسیب پذیر است و در بسیاری از موارد به جای عقل و منطق از احساسات خود پیروی می کند، به مراقبت مناسب هم احتیاج دارد، اگر بتوانیم در دادن آزادی به نوجوان و مراقبت از او زیاده روی نکنیم و اندازه نگه داریم، به هر دو نیاز او پاسخ مثبت داده ایم و از خطرهایی که آزادی زیاد و مراقبت شدید ایجاد می کنند، پیشگیری کرده ایم.
کانال هندسه تربیت اسلامی محلی برای آموزش راهکارهای تربیت دینی کودکان ونوجوانان....
👩👧👦 👨👧👦 👨👩👧👦 👨👩👧👧 👨👩👦👦 👪
لطفا در معرفی آن به دوستان وآشنایان کوتاهی نکنید...
👇👇👇👇👇
🌷🌷درثواب نشرمطالب سهیم باشید🌹🌹
کانال هندسه تربیت اسلامی 👇👇👇
@hendesetarbiateslami
@hendesetarbiateslami
شهادت امام صادق علیه السلام
شور و اشک و زمزمه از خیر ِ قال الصادق است
روضه های فاطمه از خیر ِ قال الصادق است
گریه ها بر علقمه از خیر ِ قال الصادق است
این سیاهی ها همه از خیر ِ قال الصادق است
میرسد از این سیاهی ها به این آقا مدام
السلام و السلام و السلام و السلام
درس و بحث اش ظلمت هفت آسمان را میدرید
هر که دل میداد دستش از همه دل می بُرید
او مراد عالِمان است همه عالَم مرید
حوزه ی علمیه ی او روضه خوان ها پرورید
خاک پاهایش زراره با همه فقه و کلام
السلام و السلام و السلام و السلام
چارگوش مرقدش را توتیا باید کنیم
روی قبر خاکی اش گنبد بنا باید کنیم
کل ایوان را پر از خشت طلا باید کنیم
عاقبت روزی بقیع را کربلا باید کنیم
زائرانش زیر لب گویند بین ازدحام
السلام و السلام و السلام و السلام
پیرمردی که چو حیدر زندگانی کرده است
عمر خود را وقف اشک و روضه خوانی کرده است
قامتش را در غم مادر، کمانی کرده است
چوب تر ، پیراهنش را ارغوانی کرده است
روضه خوان زخم های مادر بی التیام
السلام و اسلام و السلام و السلام
دست ساقی بسته و میخانه ها سر در گم اند
خانه از بس سوخته ، پروانه ها سر در گم اند
در میان شعله ها ریحانه ها سر در گم اند
یاکریمان در میان لانه ها سر در گم اند
ای که بر موی سفید تو نکردند احترام
السلام و السلام و السلام و السلام
بی عبا و بی عمامه ؛ بی قبا بردن تو را
از میان خانه مثل مرتضی بردن تو را
دست° بسته ؛ بی هوا ؛ در کوچه ها بردن تو را
عده ای بی آبرو ، با ناسزا بردن تو را
یادت آمد روضه های کوچه های شهر شام
السلام و السلام و السلام و السلام
هیزم آوردند اما لحظه ای دریا نسوخت
چادر ناموس تو چون چادر زهرا نسوخت
دامن دُردانه هایت بین آتش ها نسوخت
سینه ات سنگین نشد ؛ پیراهنت حتی نسوخت
ای که دشمن برد بهرت خنجرش را در نیام
السلام و السلام و السلام و السلام
گرچه آقا غربتت را هیچکس باور نداشت
مثل جدت هیچ کس انگشترت را برنداشت
بی حیایی یادگار مادرت را برنداشت
روسری و گوشوار دخترت را برنداشت
ای که ناموس تو شد با شمر و خولی هم کلام
السلام و السلام و السلام و السلام
محمدصادق باقی زاده
هدایت شده از خطیب بروجردی - نشر اثار حجت الاسلام استاد گودرزی
8.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عشق شما به امیرالمومنین ع ارث شما از پیامبر (ص)...
کانال خطیب بروجردی
@khatibeborujerdi