بحث آزاد میراث اسلامی ماست، بحث آزاد در زمان ائمه هدی رایج بوده است و در زمان امام جواد به وسیله آن امام بزرگوار با آن شکلِ نظیف انجام گرفته است. در محضر مأمون عباسی، با علما و داعیه داران و مدعیان و موجهان، درباره دقیق ترین مسائل حرف زد و استدلال کرد و برتری خود را و حقانیت سخن خود را ثابت کرد.
کتاب انسان ۲۵۰ ساله، ص۳۵۴
@ensane250saale
@h_shafiei
مبارزهی فرهنگی فقط نشستن و از احکام اسلام چیزهایی را بیان کردن بدون یک جهتگیری، بدون یک سَمتگیریِ انقلابی و مبارزی نیست، این مبارزه نیست. بلکه مبارزهی فرهنگی این است که سعی کنند ذهنیت مردم را و فرهنگ حاکم بر ذهن مردم را عوض کنند، تا راه را برای حکومت الهی هموار کنند و راه را بر حکومت طاغوتی و شیطانی ببندد و امام باقر این کار را شروع کرد.
کتاب انسان ۲۵۰ ساله، ص۲۷۷
@ensane250saale
@h_shafiei
در نوزده سال دوران رهبری امام باقر علیهالسلام هم آموزندگی ایدئولوژی هست، هم سازندگی فرد، هم تاکتیک مبارزه هست، هم سازماندهی به جمع و ایجاد تشکّل، هم حفظ و تداوم جهتگیری سیاسی هست، هم تقیّه و برافروزندگیِ امید هر چه بیشتر و راسختر.
کتاب انسان ۲۵۰ ساله، ص۲۹۳
@ensane250saale
@h_shafiei
📚 #معرفی_کتاب
📖 فلسفه تحلیلی تاریخ (تحلیل فلسفی معرفت های تاریخی)
دکتر مجید کافی
انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
این اثر در 13 فصل و 324 صفحه تدوین شده است و به موضوعاتی نظیر؛ علمیت تاریخ، مطالعات تاریخی و پارادايم های علمی، معرفت شناسی و روش شناسی معرفت های تاریخی، حقیقت تاریخی و سنجش آن، توصیف و تبیین ، عینیت و ... پرداخته شده است.
@h_shafiei
🔰سه هدف اصلی تحریم آمریکا علیه ایران ؛
1. تقابل مردم با حکومت.
2. جلوگیری از پیشرفت ایران.
3. فروپاشی اقتصاد کشور.
@h_shafiei
📚 #معرفی_کتاب
دوستانی که درخواست معرفی کتاب درباره نهضت مشروطه و شیخ شهید را داشتند این آثار را در ذهن داشته باشند، البته کتاب های خوب دیگری هست که ان شاء الله فرصتی پیش آمد معرفی خواهم کرد.
اما آثار مرحوم منذر منبع متقن و مفیدی در حوزه تاریخ معاصر هست.
@h_shafiei
📚 #معرفی_کتاب
📖 فلسفه تمدن نوین اسلامی
📌اثری از حجت الاسلام والمسلمین دکتر رضا غلامی که توسط انتشارات سوره مهر به چاپ رسیده است.
کتاب حاضر دربردارندۀ درس گفتارهایی با موضوعات (مفهوم و مولفه اصلی تمدن، ضرورت، تمایزات تعریف و مراحل تمدن نوین اسلامی، تعریف، مختصات و مراحل تمدن نوین اسلامی، ادوار تاریخی تمدن اسلامی و نسبت تمدن تاریخی و تمدن نوین، انسانِ در طراز تمدن نوین اسلامی، هویت و تمدن نوین اسلامی، فناوری و تمدن نوین اسلامی، فلسفۀ اسلامی و تمدن نوین اسلامی، فقه و تمدن نوین اسلامی، اندیشه ی سیاسی و تمدن نوین اسلامی) می باشد.
در پایان نیز ضمیمه ای با موضوع بررسی (امکان شکل گیری تمدن نوین اسلامی با محوریت ایران) آمده است.
@h_shafiei
🔸دوستان و دانشجویان بزرگوار رشته تاریخ و تمدن حتما این کتاب مطالعه بفرمایید؛
🔹درضمن فایل مکتوب کتاب در برخی از سایت ها موجود است.
زیبایی شرور-پیامرسانها.pdf
4.57M
📚 #دانلود_کتاب
💻 نسخه PDF کتابچه «زیبایی شُرور»
🔺️مجموعه سخنرانی و پرسش و پاسخ از محضر آیتالله محمدتقیمصباحیزدی درباره چرایی شُرور و بلایا و وظیفه ما؟
🌐 @mesbahyazdi_ir
@h_shafiei
مبشرصبح
📚 #دانلود_کتاب 💻 نسخه PDF کتابچه «زیبایی شُرور» 🔺️مجموعه سخنرانی و پرسش و پاسخ از محضر آیتالله م
کتاب بسیار مفیدی است. هم موضوع جذابی دارد، و هم از اندیشه های فرد عالم، عارف و فیلسوفی است که ارزش کتاب را چندین برابر می کند.
ناظر به اقسام و اهداف و جنس سنت ابتلا و امتحان های الهی و وظیفه ما است.
این کتابچه پیاده شده صحبتهای حضرت علامه مصباح یزدی حفظه الله است در اولین روزهای کرونا که در صفحه مجازی ایشون ضبط و پیاده سازی شده است.
مطالعه این کتابچه را اصلا از دست ندهید.
@h_shafiei
هدایت شده از تبیین
🔴 تحلیلی بر انفجار _ فاجعه #بیروت
🔹 انفجار بیروت را از دو منظر میتوان تحلیل کرد. از منظر عامل/عوامل و از منظر نتایج.
بررسی از منظر عوامل نیازمند اطلاعات است و گمانهزنیها شاید دقت لازم را نداشته باشد، اما تمام تحلیلها مبتنی بر دو احتمال کلی است:
▪️الف. #انفجار، اتفاقی و ناشی از خطای انسانی، بیتوجهی و غیرعمدی بوده است.
▪️ب. #انفجار، اقدامی طراحیشده و کاملاً تروریستی بوده است.
🔹 بههر روی، نکته مهم اما این است که از منظر تبعات و آثار بعدی آن مطلقاً تفاوتی نمیکند که عامل یا علت انفجار چه کشور یا گروه و فردی بوده است بلکه در هر دو حالت، از منظر آثار و نتایج حاصله یکسان است که به نکاتی اشاره میشود:
🔻 ۱. بندر بیروت، بندری عادی نبود و شریان حیاتی اقتصاد، واردات و همچنین انبار لبنان بهحساب میآمد. در حال حاضر حدود ۹۰ درصد ذخایر گندم و غلات از بین رفته است و ۳۰۰ هزار نفر نیز آواره شدهاند. لذا نتیجه #کوتاهمدت این انفجار تلاشی است برای تیرخلاص بر دولت حسان دیاب است که مورد حمایت حزبالله و جریان همسو و البته احیای مجدد جریان ۱۴ مارس (سعودی _ آمریکایی) است. از این روست که بلافاصله پس از انفجار، سعد الحریری _ که یکی از متهمان اصلی است و ذخیرهسازی نتیرات در دوره مسئولیت او انجام شده _ اعلام کرد که دولت باید استفعاء کند.
🔻 ۲. واقعیت این است که بهدلیل حجم بسیار بالای خسارت، فارغ از کمکهای پراکنده کشورهای مختلف، دولت لبنان برای نجات از این باتلاق و بحران فوقالعاده بزرگ باید با کشورهای اصلی کمککننده، موثر و ذینفوذ در فضای لبنان یعنی آمریکا، فرانسه، سعودی وارد معامله شود تا بتواند کمکهای اقتصادی انبوه آنها را دریافت کند. برآورد میشود حدود ۱۵ میلیارد دلار خسارت وارد شده است. کشورهای مزبور برای جبران این خسارت؛ امتیازات بزرگ سیاسی _ امنیتی میخواهند که به زعم آنها تعیین تکلیف برخی مسائل #حزبالله در راس بلکه امتیاز اصلی و نتیجه #میانمدت این بازی است.
🔻۳. با توجه به این دو مقدمه، از منظر نتایج، بیشترین منافع سیاسی، امنیتی، اقتصادی حاصله از فاجعه بیروت، در سبد رژیم صهیونیستی، سعودی و آمریکا قرار میگیرد. از این روست که حتی بدون وجود اطلاعات دقیق، میتوان گفت در هر حالتی محور عبری _ سعودی _ آمریکایی یا عامل فاجعه هستند یا بهرهبردار اصلی فاجعه و یا هر دو.
🔻۴. (#خیلی_مهم) در این نوبت برخلاف دفعات قبل که سلاح حزبالله را عامل ناامنی و بحران برای مردم لبنان معرفی میکردند، بسیار خبیثانه، سلاح و توان حزبالله را #مانع_جذب کمکها و حل مشکلات معرفی میکنند. بهعبارت سادهتر حزبالله را عامل انفجار معرفی نکردند بلکه #مانع_کمک معرفی میکنند. یعنی دقیقا حرکت روی خط نیازمندی، احساسات و تحریک مردم فاجعهزده لبنان. از این روست که بازی کاملا خطرناکی در پیش است.
⚛ عضو #کانال_تبیین شوید:👇
http://eitaa.com/joinchat/1033961472C8a1cc59c8c