هدایت شده از رسانه رهبر انقلاب اسلامی
▪️ تا ساعتی دیگر؛ پیام مهم حضرت آیتالله سیدمجتبی خامنهای رهبر انقلاب اسلامی بهمناسبت تشییع و تدفین آقای شهید ایران منتشر خواهد شد.
#یالثارات_الحسین | #باید_برخاست
📲 @rahbar_enghelab_ir
"حاجی پلاس"
▪️ تا ساعتی دیگر؛ پیام مهم حضرت آیتالله سیدمجتبی خامنهای رهبر انقلاب اسلامی بهمناسبت تشییع و تدفی
✍ خدا میدونه چقد خوشحال میشم آقا پیام میده❤️
هدایت شده از رسانه رهبر انقلاب اسلامی
14050418_پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی بهمناسبت تشییع و تدفین آقای شهید ایران.pdf
حجم:
154K
📝 متن کامل پیام حضرت آیتالله سیدمجتبی خامنهای، رهبر معظّم انقلاب بهمناسبت تشییع و تدفین آقای شهید ایران | ۱۸/تیر/۱۴۰۵
🔗 Rahbar.ir/s/1522
▪️#یالثارات_الحسین | #باید_برخاست
📲 @rahbar_enghelab_ir
"حاجی پلاس"
📝 متن کامل پیام حضرت آیتالله سیدمجتبی خامنهای، رهبر معظّم انقلاب بهمناسبت تشییع و تدفین آقای شهید
✍ خونی که مظلومانه بر زمین ریخت، ملت ایران را بعثت بخشیده است...💔
• جبران نمیشوی با هیچ بندی از هیچ توافقی
غمت سنگین تر از تاب من است و چاره ای هم نیست...
• @haajiplus | حاجی پلاس •
🔴امیر المومنین علی ابن ابیطالب(علیه السلام):اگر دشمنت پیمان را شکست و تو روی آن پیمان ایستادی، خدا نامت را خائن خواهد نوشت.
📚حکمت ۲۵۹ نهجالبلاغه
• @haajiplus | حاجی پلاس •
🔴 تنگۀ هرمز بسته شد
🔹نیروی دریایی سپاه: با توجه به بروز ناامنی به سبب مداخلۀ غیرقانونی بیگانگان، تنگۀ هرمز تا اطلاع ثانوی و تا پایان مداخلات آمریکا در این منطقه بسته و هیچ شناوری اجازه تردد نخواهد داشت.
🔹اگر دشمن متجاوز به بهانۀ این حادثه که خود مسبب آن بوده است، خطایی کند و تجاوز جدیدی علیه ما داشته باشد با شدت پاسخ داده خواهد شد و پایگاه های جدیدی از دشمن در منطقه مورد هدف قرار خواهد گرفت.
🔹عواقب چنین مداخلهای بر عهده دشمن آمریکایی-صهیونی و کشورهایی است که خاک خود را برای این تهدیدات در اختیار پایگاه دشمن گذاشتهاند.
• @haajiplus | حاجی پلاس •
🔴 شلیکِ اخطار نیروی دریایی سپاه به کشتی متخلف
🔹نیروی دریایی سپاه: در اطلاعیه قبلی گفته بودیم مداخلات بیگانگان و تعیین مسیر غیرقانونی حرکت کشتی ها در تنگه هرمز، برخورد قاطع ما را به دنبال خواهد داشت و روند افزایش ترددها در تنگه را با اخلال مواجه خواهد کرد.
🔹ساعاتی قبل، این تذکرات نادیده گرفته شد و با تحریک بیگانگان چند کشتی تلاش کردند از مسیر غیرمصوب حرکت کنند و به اخطارها و تذکرات ما در اصلاح مسیر و حرکت در مسیر مصوب بی اعتنایی کردند.
🔹به ناچار یک فروند از کشتیها که با خاموش کردن سامانههای خود امنیت دریایی را به مخاطره افکنده بود؛ مورد اصابت شلیکِاخطار واقع و متوقف شد.
🔹به دنبال این حادثه، اولا با توجه به بروز این ناامنی به سبب مداخله غیرقانونی بیگانگان، تنگه هرمز تا اطلاع ثانوی و تا پایان مداخلات آمریکا در این منطقه بسته و هیچ شناوری اجازه تردد نخواهد داشت، ثانیا اگر دشمن متجاوز به بهانه این حادثه که خود، مسبب آن بوده است، خطایی کند و تجاوز جدیدی علیه ما داشته باشد با شدت پاسخ داده خواهد شد و پایگاه های جدیدی از دشمن در منطقه مورد هدف قرار خواهد گرفت.
🔹عواقب چنین مداخلهای بر عهده دشمن آمریکایی - صهیونی و کشورهایی است که خاک خود را برای این تهدیدات در اختیار پایگاه دشمن گذاشتهاند.
• @haajiplus | حاجی پلاس •
"حاجی پلاس"
🔴 شلیکِ اخطار نیروی دریایی سپاه به کشتی متخلف 🔹نیروی دریایی سپاه: در اطلاعیه قبلی گفته بودیم مداخ
✍ خب ۲۴ ساعتی که ترامپ مهلت داده بود تموم شد🗿
• @haajiplus | حاجی پلاس •