ا⭕️آقایان حواستان هست؟
🔹اسم شهید #محسن_فخری_زاده بارها بر زبان نجس نتانیاهو و منافقین آمده و در صدر لیست ترور بوده
او را از دست دادیم...
🔹حالا رونن برگمن روزنامه نگار اسرائیلی نزدیک به موساد و نویسنده کتاب «برخیز و اول بکش» -که به موضوع ترور دانشمندان هسته ای ایران پرداخته تهدید کرده که: ترورهای بیشتری در راه هست!
🔹نتانیابو هم گفته: نمیخواهم شما را از همه کارهایی که این هفته انجام دادهایم مطلع کنم!ولی میخواهم به شما بگویم که یک چیزی در خاورمیانه به راه افتاده و دوره پر تنشی در پیش خواهیم داشت
🔺این تهدیدهای علنی را که می بینید؟
https://twitter.com/alirezafaghihe/status/1332403275895775233?s=19
✅ @haallaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
[ Video ]
⭕️چه کسی به آمریکا #گرا می دهد؟
🔹محمد جواد ظریف امروز: بعضی دوستان می روند و به آمریکا «گرا» میدهند که با ما بهتر میتوانید کار کنید. گفته اند اینها در قدرت نمیمانند و قدرت اینها چند روزه است
🔹ظریف سال 83 در دیدار با البرادعی: بسیاری از کاندیداها از شکست مذاکرات ما سود میبرند، آنها موفقیت جذابی در این گفت وگوها نمیدیدند.
🔹ظریف سال 93 در شورای روابط خارجی آمریکا: اگر مذاکرات بینتیجه بماند، مردم با رأیشان من را بازنشست خواهند کرد!
در آن زمان مردم با انتخاب رئیس جمهوری متفاوت(احمدینژاد) به دلیل شکست(در مذاکرات) در واقع به ما پاداش دادند که مرا هم زود بازنشسته کرد!(خنده حضار)، حالا من بار دیگر زنده شدهام (خنده حضار)
🔹ظریف سال 95 در پاسخ به روزنامه ایتالیایی کوریه دلاسرا: برای اینکه همه عواقب و نتایج توافق(هستهای) پذیرفته شود، توافق باید نشان دهد که منافع دارد. اگر مردم منافع آنرا ببینند، آنها به حمایشان ادامه میدهند اگر اینطور نشود آنها میتوانند به صندوقهای رای بگویند که به آنهایی که از توافق حمایت کردند، رای ندهید
https://twitter.com/alirezafaghihe/status/1333060892804718595?s=20
✅ @haallaj
⭕️ ریشه ترور!
🔹 یکی از مهمترین اصول در روابط بین الملل برای جلوگیری از جنگ و تجاوز ایجاد بازدارندگی و حفظ موازنه قدرت است. در صورت به هم خوردن موازنه موجبات تجاوز از سوی قدرت برتر فراهم می شود. تجربه سال های گذشته کشور نیز ثابت کرده است، هرگاه ایران به دلایلی در موضع ضعف قرارگرفته یا در هرصورتی پالس ضعف و انفعال از سوی ایران صادر شده زمینه تحریک طرف های مقابل برای تشدید فشارها، خرابکاری، ترور و حتی جنگ های محدود فراهم شده است.
🔹فتنه سال 88 بهترین زمینه را مهیا کرد تا پس از آن آمریکا در دوران اوباما تحریم های فلج کننده را علیه ایران اعمال کند. اوباما در کتاب خاطراتش با عنوان «سرزمین موعود» می نویسد: «(بعداز دیدن اعتراضات در ایران) از مذاکره با ایران به سمت بسیج جامعه جهانی برای اعمال تحریم های سخت و چند جانبه اقتصادی تغییر مسیر دادیم.»
🔹در سال 96 نیز به واسطه بی کفایتی مسئولین و فشار اقتصادی بر مردم و نهایتا اغتشاش های دی ماه آن سال بستری برای اعمال راهبرد فشارحداکثری آمریکا شد و چندی بعد نیز وقتی آمریکایی ها مطمئن شدند در صورت خروج از برجام ایران اقدام متقابلی نخواهد کرد، رسما و بدون هزینه از برجام نیز خارج شدند. در همین رابطه نیکی هیلی نماینده وقت آمریکا در سازمان ملل چند روز قبل خروج آمریکا از برجام رسما گفت: «اگر ما از برجام خارج شویم، ایران در برجام خواهد ماند.»
🔹از سویی با اتخاذ استراتژی «صبر استراتژیک» از سوی دولت و از سوی دیگر در سال 98 پس از تصمیم بی خردانه مقامات دولتی در افزایش ناگهانی نرخ بنزین اغتشاش های آبان ماه و شکاف اجتماعی پس از آن موجب تغییر برآورد آمریکایی ها از وضعیت ایران شد و جرات و جسارت پیدا کردند تا سردار سلیمانی را ترور کنند.
🔹امسال نیز باوجود آنکه از برجام چیزی جز یک جسد متعفن باقی نمانده بود، اما مقامات دولتی کماکان با راهبرد صبر و انتظار برجام را حفظ کرده و به امید امتیازهای خیالی ماندند. همین امر بود که باربارا اسلاوین، مسئول میز ایران در شورای آتلانتیک، هفت روز قبل از اعلان آمریکا به شورای امنیت برای فعال کردن مکانیزم ماشه گفت: «من فکر میکنم آنها (ایران) جیغ و داد کنند و بگویند که اینکار غیرقانونی است اما آنها هنوز هم میخواهند در توافق بمانند.» لذا در این مساله نیز آمریکایی مطمئن بودند ایران واکنشی نشان نخواهد داد، پروژه فشارحداکثری خود را با استفاده از تمامی ابزارها و فعال سازی مکانیسم ماشه پیش بردند.
🔹در ادامه نیز این انفعال و بی عملی تداوم یافت تا ادراک دشمن بر ضعف و عقب نشینی جمهوری اسلامی تصویرسازی شود. پس از آن شاهد خرابکاری در سایت هسته ای نطنز بودیم، اما این تجاوز و اقدام خرابکارانه آشکار نیز با اعلام عباس عراقچی که نباید بهانه به دست آمریکا بدهیم ادراک آمریکایی ها را تثبیت و آنها را از عدم واکنش جدی از سوی ایران مطمئن کرد.
🔹نهایتا صبر استراتژیک که چیزی جز انفعال و وادادگی معنا نمی یابد موجب شد تا دشمن دامنه اقدامات خود را گسترش دهد و دست به ترور دانشمند برجسته هسته ای ایران شهید محسن فخری زاده بزند. اساس ریشه اصلی ترور شهید فخری زاده نیز همچون اتفاقات گذشته در ارسال پالس ضعف و عدم اقدام متقابل و بهم خوردن موازنه قدرت است. آنچنان که تایمز اسرائیل 6 روز قبل از ترور شهید فخری زاده در گزارشی می نویسد: «اسرائیل و ایالات متحده در حال برنامه ریزی برای افزایش فشار بر ایران با عملیات پنهان و تحریم های اقتصادی در هفته های آخر ریاست جمهوری دونالد ترامپ رئیس جمهور ایالات متحده هستند. در این گزارش آمده است که ارزیابی آنها این است که تهران قبل از پایان دوره ریاست جمهوری ترامپ پاسخی نظامی نخواهد داد.»
🔹لذا آنچنان که روشن است دشمن امروز این ادراک را دارد که هر اقدامی از سوی آنها هیچگونه واکنشی از جانب ایران به همراه نخواهد داشت و در صورت تداوم این روند باید شاهد افزایش کمی و کیفی فشارها علیه ایران باشیم. این واکنش های منفعلانه اخیر مقامات دولتی نیز در ادامه همان خطاهای گذشته است که می تواند در آینده خطرات بیشتری برای کشور ایجاد کند.
✍️ #علیرضا_فقیهی_راد
✅ @haallaj
⭕️ 5 نکته پیرامون مصوبه مجلس برای لغو تحریم
🔹دیروز مجلس شورای اسلامی طرح «اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها» را تصویب کرد. پیرامون این طرح نکاتی به نظر می رسد که در ادامه می آید:
1️⃣طرحی که با دوفوریت در مجلس تصویب شد، بسیاری از ایرادات طرح های قبلی را نداشت. که مهمترین آن مربوط به ماده 6 و مساله نظارت ها و بازرسی های آژانس بود. در طرح قبلی که البته دیروز نیز بعضی از نمایندگان بر آن اصرار داشتند، آمده بود در صورت عدم اجرای تعهدات 1+4 تنها اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی متوقف بشود و هیچ اشاره ای به نظارت های دواطلبانه و استثنایی پذیرفته شده در برجام که فراتر از پروتکل الحاقی است نشده بود. که خوشبختانه در طرح مصوب دیروز این نقیصه برطرف شد و در صورت عدم تحقق شروط مطرح شده در ماده 6 یک ماه پس از تصویب این قانون در مجلس تمامی نظارت های فراتر از پادمان از جمله اجرای پروتکل الحاقی متوقف خواهد شد.
2️⃣هرچند در طرح مصوب دیروز مهلت اختصاص داده شده به طرف های برجام از 2 ماه در طرح قبلی به یکماه کاهش یافت، اما باتوجه به اینکه پس از خروج آمریکا از برجام در 18 اردیبهشت 97 ، ایران به کشورهای اروپایی یکسال مهلت داد و در 18 اردیبهشت 98 نیز بازهم دولت و دستگاه دیپلماسی کشور با چشم امید به غربی ها بازهم به اروپایی ها فرصت داد، و طی تمامی این مدت اروپایی ها نه تنها به تعهدات خود عمل نکردند بلکه دقیقا همسو با راهبرد فشارحداکثری آمریکا عمل کرده و پرونده ایران را به شورای حکام آژانس برده و یک قطعنامه نیز علیه ایران صادر کردند، لذا مهلت دادن یکماهه و معطل گذاشتن بیش از پیش کشور اشتباه و نقصی بود که در مصوبه دیروز وجود دارد. این مهلت یکماهه هم پیام عدم قاطعیت به طرف های غربی آن هم پس از فرصت های طولانی می دهد و هم راه جریان غرب گرا را برای چانه زنی و تداوم گرده زدن مسائل کشور به غرب هموار می کند.
3️⃣از سوی دیگر متاسفانه مجلس در برابر فعال کردن مکانیسم ماشه توسط آمریکا اقدام متقابلی صورت نداد و این طرح را بصورت یک فوریت با نقایص فراوان آن هم بعد از گذشت زمان تصویب کرد. دیروز نیز تصویب این طرح با تاخیر زیادی صورت پذیرفته است. تاسف بار آن است که بعضی از نمایندگان طرحی که قبلا در دستور کار بوده و باید زودتر هم تصویب می شده دیروز به عنوان اقدام متقابل دربرابر ترور شهید فخری زاده جا می زنند.
4️⃣پس از تصویب طرح مذکور همانطور که انتظار می رفت مقامات دولتی نسبت به این قانون مجلس اعتراض کردند. علی ربیعی سخنگوی دولت با بیان اینکه با لغو پروتکل الحاقی مخالف هستیم این اقدام را مخالف اصل 176 قانون اساسی دانسته و این تصمیمات را در حوزه وظایف شورای امنیت ملی قلمداد کرده است. حال آنکه طبق اصل 71 قانون اساسی مجلس شورای اسلامی می تواند در عموم مسائل قانون وضع کند و پس از تایید شورای نگهبان دولت مکلف است آن را اجرا کند. روشن است که طرح مخالفت از جانب دولتی ها که تمامی هویت خود را به برجام و غرب گرده زده اند ادامه خواهد داشت و این مسائل بهانه ای بیش نیست.
5️⃣در جریان تصویب این طرح آنچه به عنوان فرامتن مصوبه قابل بررسی است، نقش فعال تشکل های دانشجویی و فعالان مردمی در مطالبه موضوع از نمایندگان بود که در شرایط خاص کنونی و با وجود تعطیلی دانشگاهها از کمیت و کیفیت خوبی برخوردار بود. در برهه ای که عده ای دچار یاس و ناامیدی و انفعال شده و عده ای از فرط بی عملی و فقر تئوریک به تمام گذشته خود پشت کرده، جوانان انقلابی در میدان حاضر بودند و امیدوارانه و شجاعانه کار را پیش بردند. و نهایتا این تلاش ها هرچند نه بصورت ایده آل اما کاملا موثر واقع شد. از طرفی نقش بعضی از نمایندگان جوان انقلابی هم در مجلس که اگر نبودند طرح مجلس در مسلخ محافظه کاری بعضی تکنوکرات ها تبدیل به مصوبه ای بی خاصیت و کاملا نمایشی می شد قابل تقدیر و جای خداقوت دارد.
✍️ #علیرضا_فقیهی_راد
✅ @haallaj
ا🔺امروز روز تاریخی برای مجلس مدعی انقلابیگری! بود
شورای نگهبان طرح #مجلس را رد نکرد.صرفا اعلام ابهام کرد
🔺کمیسیون امنیت با همراهی هیئت رئیسه و میدان داری مشاوران خاص #قالیباف به نام رفع ابهام طرح را از خاصیت انداختند و اجازه شنیدن حرف نمایندگان انقلابی را هم ندادند
🔺 تصویب۸دقیقه ای
https://twitter.com/alirezafaghihe/status/1334123076741718018?s=19
✅ @haallaj
🔹اکنون حسن روحانی که تجربه تلخ و شکست خورده مذاکرات 82 تا 84 را در کارنامه دارد و طی این هفت سال نیز برجام تبدیل به نماد خسارت محض شده است، نه تنها قصد ندارد از گذشته عبرت بگیرد بلکه حال که به زمین افتاده قصد دارد تا انتها سینه خیز برود و در مقام مدعی می گوید بگذارید آنها که تجربه بیست و چندساله و موفقیت در دیپلماسی دارند کارشان را انجام دهند. حال آنکه بنا به اعترافش در کتاب خاطراتش اروپایی ها نه تنها ضمانت واقعی نمی دهند، بلکه در برابر تعلیق و بازدید از مراکز نظامی و پذیرش پروتکل الحاقی کاری جز ارجاع پرونده ایران به شورای امنیت نکردند و نمیکنند.
🔹میگویند همان که وقت زمین خوردن، تا خانه سینه خیز می رفت، هر جا هم پوست موز می دید، می گفت: ای بابا... باز هم که باید بخورم زمین! این شده داستان حسن روحانی و تیم مذاکره کننده ما...
✍️ #علیرضا_فقیهی_راد
🔺متن کامل در لینک زیر👇
https://www.nasimonline.ir/Content/Detail/2366867/
✅ @haallaj
⭕️ آقای روحانی؛ بازهم لازم است زمین بخورید؟!
🔹حسن روحانی و مقامات دولتی طی این چند روز مخالفت های جدی با طرح اخیر مجلس داشته و مدعی شده اند،اعلام توقف اجرای پروتکل الحاقی موجبات ارجاع پرونده ایران به شورای امنیت خواهد شد. حال آنکه طی هفت سال گذشته که دولت با اعتماد به غرب و تنش زدایی نه تنها اجرای دواطلبانه پروتکل الحاقی را پذیرفته بلکه در برجام نظارت های استثنایی و فراتر از پروتکل الحاقی را پذیرفته و در مقابل امروز شاهد سنگین ترین تحریمهای تاریخ علیه ایران هستیم.همچنین چندی پیش با گزارش کشورهای اروپایی پرونده هسته ای ایران به شورای حکام آژانس رفت و در آنجا نیز قطعنامه ای علیه ایران صادر شد.
🔹آن هم در شرایطی که بنا به گفته ظریف 92 درصد از مجموع بازرسی های آژانس در ایران انجام می شود. بطور متوسط 6 بازرس آژانس در ایران حضور فعال دارند، اخیرا اجازه بازرسی به دومکان جدید هم داده شد اما در مقابل هم علیه ایران قطعنامه صادر شد و هم خرابکاری هایی چون ماجرای نطنز و ترورهایی چون شهادت شهید فخری زاده رخ داد.
🔹از طرفی اگر مروری به تاریخ در دهه هشتاد داشته باشیم، شاهد هستیم در اوج تنش زدایی و پذیرش پروتکل الحاقی اما اروپایی ها نقض عهد کردند که مورد انتقاد حسن روحانی که آن زمان رئیس تیم مذاکره کننده نیز قرار می گیرد.
🔹روحانی در کتاب خاطرات خود با عنوان «امنیت ملی و دیپلماسی هسته ای» که با هدف دفاع از عملکرد دو سال دیپلماسی دولت اصلاحات در پرونده هسته ای و مذاکرات با سه کشور اروپایی نوشته شده است ، رسما اعتراف می کند که علیرغم پذیرش پروتکل الحاقی و حضور مستمر بازرسان درتأسیسات ایران، اروپا به هیچکدام از تعهداتش عمل نکرد.
🔹حسن روحانی در کتاب « امنیت ملی و دیپلماسی هسته ای»صفحات ۵۸۰ تا ۵۸۸ می نویسد: «متأسفانه، در مقابل اگر نگوییم هیچ، ایران مابهازای بسیار اندکی دریافت کرد و بارها اقدامات اعتمادساز خود را افزایش داد و تنها در عوض آن، با قولهای انجام نشده و درخواستهای بیشتر روبه رو شد. قولهای سه کشور اروپایی هنوز حتی بررسی هم نشدهاند.
🔹 تعهد فوریهی ۲۰۰۴ سه کشور اروپایی که به عنوان مابه ازای گسترش تعلیق به مونتاژ و تولید قطعات ارائه شده بود و بر مبنای آن سه کشور متعهد شده بودند که "تلاش فعالانه به عمل آورند تا تلاشهای ایران در اجلاس ژوئن ۲۰۰۴شورای حکام شناسایی شده، به شکلی که شورا بعد از آن تنها بر مبنای گزارش مدیرکل، هرگاه و اگر براساس رویهی عادی اجرای قرارداد پادمان و پروتکل الحاقی ضروری دانست، عمل کند" تحقق نیافت تا اینکه ایران در نوامبر ۲۰۰۴موافقت نمود تعلیق داوطلبانهی خود را بیشتر گسترش دهد، به نحوی که تأسیسات تبدیل اورانیوم را که به وضوح توسط دبیرخانهی آژانس به عنوان خارج از شمول هرگونه تعریف از "فعالیتهای مربوط به غنیسازی" تعیین شده بود؛ دربرگیرد.
🔹سه کشور اروپایی هنوز به تعهد خود در موافقتنامهی نوامبر ۲۰۰۴پاریس مبنی بر شناسایی "اجرای بدون تبعیض حقوق ایران براساس معاهدهی منع گسترش مطابق با تعداتش براساس این معاهده" عمل نکردهاند.
🔹 پس از گذشت بیش از سه ماه مذاکره بعد از موافقتنامهی پاریس، آشکار شد که سه کشور اروپای خواهان تطویل مذاکرات و احتمالاً عدم دستیابی به نتیجه مطلوب هستند و بنابراین، نمیخواهند در برابر حق غیرقابل انکار ایران برای از سرگیری فعالیت غنیسازی تسلیم شوند و انگیزه یا توانایی ارائهی طرح خود دربارهی تضمینهای عینی ماهیت صلحآمیز برنامهی هستهای ایران و نیز تضمینهای محکم دربارهی همکاریهای اقتصادی، فناوری و هستهای و تعهدات محکم دربارهی مسائل امنیتی را نیز ندارند.
🔹تعلیق، برای مدت نزدیک به ۲۰ ماه با تمام عواقب اقتصادی و اجتماعی که آثار آن متوجه ملت ایران بوده، حفظ شده است. سه کشور اروپایی در رفع هیچیک از ابعاد گوناگون محدودیتهای مربوط به دستیابی ایران به فناوری پیشرفته و هستهای موفق نبودهاند»
16.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹در گفتگو با دوستان برنامه نقش جهان شبکه افق پیرامون این دو سوال توضیحاتی ارائه دادم:
🔺آیا عضویت در FATF یک هنجار بینالمللی هست؟
🔺اگر FATF موجب تحریم نهادهای موثر ایرانی میشود، پس چرا الان دولت لبنان عضو این سازمان است و حزبالله هم بدون مشکل در حال فعالیت در این کشور است؟
✅ @haallaj
🔹قانون «اقدام راهبردی برای لغو #تحریمها» از ۶ دی ماه لازم الاجرا شده و طبق آن باید ۸ روز پیش غنی سازی ۲۰درصد آغاز می شد
اما بعد از گذشت ۸ روز صالحی میگوید منتظر دستور روحانی است!
🔹آیا #مجلس از قانون مصوب خود دفاع میکند؟
نمایندگان انقلابی طبق قانون مستنکفین از قانون را مجازات میکنند؟
https://twitter.com/alirezafaghihe/status/1345707941186441216?s=19
✅ @haallaj
🔺قابل توجه عاشقان و شیفتگان تمدن و حقوق بشر غرب
🔹دفتر امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه: فرانسه هرگز از استعمار و اشغال الجزائر عذرخواهی نخواهد کرد
🔹فرانسه طی ۸ سال یک میلیون مبارز و آزادی خواه الجزائری را به قتل رساند و سربازان فرانسوی اینگونه سر آزادیخواهان الجزایری رو روی نیزه زده و با آنها عکس میگرفتند
https://twitter.com/alirezafaghihe/status/1352171757587849216?s=20
✅ @haallaj
⭕️استعداد سواری دادن
🔹اکنون بعد از فروکش کردن هیجانات طرفداری-انتقادی بهتر می توان پیرامون فرامتن اتفاقات انتخاباتی اخیر گفتگو کرد.
اینکه قسمتی از بدنه سیاسی نیروهای منتسب به انقلاب شش ماه است تبلیغ کاندیدایی می کنند که تا چند روز پیش هیچ صدایی از کاندیدای خود نشنیده بودند، طرح و برنامه های او(اگر واقعا موجود باشد) راجع مسائل اساسی کشور اعم از خصوصی سازی، مالیات، شفافیت، مسکن، سیاست خارجی و امثالهم را ندیده و نشنیده همگی گواه آن است که متاسفانه استعداد سواری دادن کماکان در میان جریان انقلابی پابرجاست.
🔹اینکه بعد از تجربه های شکست خورده مبتنی بر سازوکارهای فاسد انتخاباتی اعم از چند به علاوه چند و جمنا، شانا و اکنون همنا، هنوز پدرخوانده های سیاسی مجددا با تکرار همان نسخه های منسوخ و معیوب قصد دارند گزینه های از پیش تعیین شده در اتاق فکرهای چندنفره خود را به نام های مقدس بدون هیچگونه استدلال و اقناعی به مردم قالب کنند، یعنی تا برچیده شدن حزب اللابی ها حالاحالاها کار داریم.
🔹اینکه پیرمردهای محافظه کارِ فرتوت و شکست خورده که شرایط کنونی نتیجه عملکرد خود آنهاست بازهم عزم حضور در انتخابات کرده اند یعنی هنوز امید به سواری گرفتن از مردم و بدنه جریان منتسب به انقلاب دارند. از آن طرف هم اینکه عده ای که تمام سوابقشان تدریس در دانشگاه یا مدیریت چند پروژه و امثالهم بوده پا به میدان ریاست جمهوری گذاشته اند یعنی روی عدم آگاهی و با عرض معذرت کم شعوری ما حساب باز کرده اند تا بلکه بواسطه بی کفایتی پیرمردهای شکست خورده خودشان را در قالب عناوینی چون گام دوم و جوان انقلابی امثالهم جا بزنند که باید از این جماعت و دولت خیالی آنها تنها به خدا پناه برد که روی پیرمردها را هم سفید خواهند کرد.
🔹آری نفع قبیله های سیاسی و تنها بستری که باعث طمع پدرخوانده های سیاسی و احیانا موجب به قدرت رسیدن آنها و تکرار این چرخه معیوب خواهد شد، عدم رشد فکری و آگاهی سیاسی توده های مردم و بارآوردن جریان مطیع و تحلیل گیر بجای تحلیل گر در بدنه جریان حزب اللهی است. آنها دقیقا برخلاف آن شعار انتخاباتی حجه الاسلام سیدعلی خامنه ای در انتخابات ریاست جمهوری که می گفت: «حکومت اسلامی آن حکومتی است که مردم را به فکر کردن دعوت می کند.» می گویند مردم نیاز به قیّم دارند و اگر کسی هم خارج از قبیله آنها وارد میدان شود با برچسب وحدت شکن و امثالهم ترور شخصیتی می شود.
🔹لذا عرصه انتخابات جدای از طریقیت آن و مساله رسیدن فردی به کرسی قدرت، آنچه باید برای ما اهمیت داشته باشد آن است که خود انتخابات به عنوان مهمترین عرصه تحقق اراده جمهوریت «موضوعیت» دارد. موضوعیت آن هم چیزی جز تلاش برای افزایش آگاهی و رشد سیاسی مردم و نیروهای حزب الله نخواهد بود. که قطعا اگر این امر محقق بشود به خودی خود بازار کاسبان انتخابات و پدرخوانده های قبایل سیاسی کساد خواهد شد و «نتیجه» عینی هم خواهیم گرفت.
✍ #علیرضا_فقیهی_راد
✅ @haallaj
🔹 غربی ها راجع #توافق_۲۵_ساله ایران و چین چه می گویند؟👇🏻
https://www.instagram.com/p/CNCmGzeBKXK/?igshid=1nmke9y1e33ub
✅ @haallaj
⭕️ تاملی پیرامون فرامتن انفجار در نطنز و رفتارشناسی ایران
🔹توان و قدرت عملی پاسخ نظامی و امنیتی متناسب و هم سطح و حتی ضربه اول وجود دارد. گواه آن پاسخ های متقابل و حتی سنگین تر در مزارع شعبا، بلندی های جولان، نفوذ و جاسوسی بی سابقه در عمق رژیم یعنی ماجرای گونن سِگِو وزیر سابق انرژی و عضو کسنت اسرائیل، عملیات فجیره و جالب تر از همه غیب شدن سکوی نفتی اماراتی در اسفند 97😉(که تا حالا بصورت رسمی بیان نشده)
🔹پس از انفجار نطنز در تیرماه؛ آتش سوزی گسترده در ناو USS Bonhomme Richard آمریکا
حمله مشخص و دقیق به سه کشتی اسرائیلی MV Helios Ray و lori و اخیرا هم Hyperion. که هر سه مورد در پاسخ به حمله به کشتی های ایرانی بود.
حمله به کشتی Hyperion با پهباد و موشک در اوج ترافیک دریایی آن هم با پوشش 5 رینگ پدافندی و پشتیبانی یک رزم ناو در حال آماده باش کامل کاری بی نقص و دقیق بود
🔹دقیقا در همین روز آغاز غنی سازی 60 درصدی و از همه مهمتر حمله به ایستگاه اطلاعاتی و عملیات ویژه موساد در اربیل(منتظرتاییدخبرهستیم)
یک روز نگذشته حمله موشکی به پایگاه نظامی آمریکا در اربیل
حمله موشکی و پهبادی به آرامکو
حمله موشکی به پایگاه نظامی آمریکا در دیرالزور سوریه
🔹اما ماجرا چیست؟
قسمتی از مشکل به عدم پیوست رسانه ای و البته بعضی(محدود) ملاحظات کاملا منطقی نهادهای متولی امنیتی و نظامی و دستگاههای رسمی برمی گردد. که امروز در فضای افکار عمومی از سویی احساس تحقیرشدگی و از سوی دیگر انزجار از به اصطلاح ماجراجویی و تاثیر آن بر سفره های مردم ایجاد شده است.
🔹اما مساله اصلی به ضعف در رسانه برنمی گردد. استفاده دشمن از حفره های امنیتی و شبکه نفوذ در داخل جهت ضربه های امنیتی با هدف خنثی سازی توان بازدارنده ایران در حوزه های هسته ای، موشکی و قدرت منطقه ای.
همزمانی این راهبرد امنیتی با فشارهای گسترده اقتصادی برای به زانو در آوردن ایران است
🔹تحریم گسترده،اختلال در توان بازدارندگی به تبع آن ایجاد نارضایتی های گسترده(که صدالبته دلایل داخلی دارد) و ضرباتی مانند نطنز چیزی جز نقش مکمل در ضربه به کارآمدی نظام ندارد.
🔹رساندن ایران به نقطه فروپاشی جهت به پای میزمذاکره کشاندن و کسب امتیاز با هدف مهار و تغییر رفتار جمهوری اسلامی و نهایتا تبدیل آن به یک عضو نرمال سیستم بین الملل است
🔹لذا هرچند توان عملی ضربه متقابل و متناسب وجود دارد اما کارگزار نظامی-امنیتی(ضمن پذیرش ضعف ها و البته حفره و شبکه نفوذ)تحت فشار و تصمیمات کارگزاران سیاسی و اقتصادی دولت و قاطبه شورای امنیت ملی قرار دارد و محدود خواهد شد
ایجاد دوگانه اقتصاد و امنیت همان مساله ای است که امروز دستان کارگزاران نظامی و امنیتی را بسته است
🔹آنچنان که در افکار عمومی نیز رایج است که اگر پاسخ متقابل بدهیم، بر وضعیت اقتصادی و سفره ما تاثیر خواهد گذاشت
جریانی در داخل نیز با اخلال در بازار بصورت کاملا طراحی شده و عمدی نتیجه هر واکنش بازدارنده را به گرانی و معیشت مردم گره می زنند تا پازل تکمیل گردد
🔹ما فقط هزینه انفعال و سازش را می پردازیم، افکارعمومی را از دست داده ایم و با تداوم این روند باید شاهد ضربه های دیگری هم باشیم.ضربه هایی با کارکرد دوگانه مهارتوان بازدارندگی و فرسایش مفهوم کارآمدی نظام درافکار عمومی
انتهای این روند هضم در سیستم بین الملل است
باید برای تغییر ریل تصمیم گرفت شترسواری دولادولا نمی شود...
✍ #علیرضا_فقیهی_راد
✅ @haallaj
🔹رسوایی مذاکره محرمانه #ظریف آن هم پس از شهادت حاج قاسم با بیل ریچاردسون آمریکایی حامی و سخنران میتینگ های گروهک منافقین و میکی برگمن افسر بلندپایه ارتش اسرائیل باسابقه جنگ در جنوب لبنان با حاج قاسم و حزب الله و متخصص دیپلماسی محرمانه
تنها یک نمونه از چرایی بی اطلاع گذاشتن ظریف از اقدامات حیاتی محور مقاومت است
https://twitter.com/alirezafaghihe/status/1387326353763147777?s=20
✅ @haallaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹ظریف وزیر خارجه به عنوان مجری سیاست های کلان نظام نه تنها سیاست ها را به درستی اجرا نکرد، بلکه دقیقا مطابق توصیه های آمریکایی ها عمل کرد
در ماجرای برجام نه شرط رهبری را رعایت نکرد
از لغو کامل تحریمها، عدم تحریم جدید، تفسیرمتن برجام، بسته شدن پرونده PMD و...
🔹اکنون در مذاکرات وین هم از تصمیم قطعی نظام مبنی بر لغو تمام تحریم ها و راستی آزمایی عدول کرده و به تعلیق بخشی از تحریم ها و طرح گام به گام و راستی آزمایی صوری در حال تن دادن است
https://twitter.com/alirezafaghihe/status/1388894670466555908?s=20
✅ @haallaj
🔹 #ظریف در مقام اجرای سیاست های نظام چند مورد از خطوط قرمز را رعایت کرد؟!
تقریبا هیچکدام
🔹حالا گزارش های گروه بین المللی بحران را بخوانید و ببینید چطور ظریف مو به مو توصیه های گروه بحران را اجرایی کرده!!!👇🏻
https://t.me/haallaj/751
آقا ظریف شما مجری سیاست های دیگری بودید...
https://twitter.com/alirezafaghihe/status/1388925440748924930?s=19
✅ @haallaj
⭕️ وزیر خارجه و رئیس جمهور در سیاست خارجی آمریکا چقدر نقش دارند؟
🔹به دلیل نوع ساختار تصمیم گیری در سیاست خارجی آمریکا، رئیس جمهور و وزیر خارجه تام الاختیار نیستند و نهادهای رسمی و غیررسمی در آمریکا آنها را با محدودیت های زیادی مواجه می کند که از تغییرات ناگهانی و چرخش های بنیادین در سیاست خارجی جلوگیری میکند.
🔹ساختار پلورالیستی و تکثرگرایانه آمریکا موجب پذیرش اعمال نفوذ و قدرت نهادها و افراد مختلف رسمی و غیر رسمی در روند تصمیم گیری در سیاست خارجی آمریکا شده است. و هرچند ساختار تصمیم گیری غیرمتمرکز فدرال از نوع ریاستی و هموار کننده اختیارات ریاست جمهوری است اما چون ساختار آن براساس نظام تفکیک قوا و اصل بنیادی نظارت و توازن قرار دارد، تصمیم گیری یکجانبه قوه مجریه را با موانع زیادی روبرو کرده است.
🔹مدل فیلادلفیا در قانون اساسی آمریکا، با تفکیک قوا و وظایف نهادهای موثر در سیاست خارجی، تمرکز قدرت تصمیمگیری در سیاست خارجی را از نظر قانونی غیر ممکن کرده است.
🔹نظام تصمیم گیری سیاست خارجی آمریکا براساس اصل نظارت و توازن میان ارکان مختلف قدرت در سطوح مختلف استوار است. بین افراد و نهادهای مختلف درون قوه مجریه اعم از رئیس جمهور تا وزیرامور خارجه،مشاور امنیت ملی تا سازمان سیا، بین قوه مجریه و کنگره ، بین حزب حاکم و رقیب، بین نهادهای رسمی و غیررسمی اعم از گروه های ذی نفع، رسانه ها، اتاق های فکر و افکار عمومی
🔹رئیس جمهورو وزیر خارجه به تنهایی عامل اصلی تصمیم گیر در سیاست خارجی آمریکا نخواهند بود و نهادهای رسمی و غیررسمی دیگری در فرآیند تصمیم گیری در سیاست خارجی آمریکا نقش ایفا میکنند
🔹کنگره به عنوان یک نهاد فدرال از طریق نظارت بر قوه مجریه، کنترل بودجه، حق تایید صلاحیت مقام های سیاسی، حق اعلان جنگ و امثالهم قدرت قابل توجهی در فرآیند تصمیم گیری سیاست خارجی آمریکا دارا می باشد. کمیته های داخلی کنگره لوایح را بررسی و اعلام نظر می کنند. کمیته نیروهای مسلح در مجلس سنا و مجلس نمایندگان، کمیته روابط خارجی در سنا و کمیته امور خارجه در مجلس نمایندگان از جمله این کمیته ها می باشند. تمامی پیمان های دولتی با دیگر کشورها باید به تصویب دو سوم اعضای مجلس سنا برسد.هر نوع اعتبار و بودجه ای برای کمک به دیگر کشورها و بودجه وزارت امور خارجه و نمایندگان سیاسی آمریکا در دیگر کشورها باید به تصویب مجلس نمایندگان برسد. لذا کنگره به عنوان یکی از نهادهای رسمی در ساختار آمریکا نقش مهمی در تصمیم گیری سیاست خارجی آمریکا ایفا می کند و در موارد متعددی با استفاده از ابزارهای قانونی مانع از یکجانبه گری قوه مجریه میشود
🔹برای نمونه پس از جنگ جهانی اول رئیس جمهور وقت آمریکا وودرو ویلسون پیشنهاد تاسیس جامعه ملل را داد که در پی کنفرانس ورسای پاریس، نهایتا جامعه ملل در 1920 تاسیس شد. اما با اینکه پیشنهاد تشکیل جامعه ملل را رئیس جمهور آمریکا داده بود، به دلیل مخالفت مجلس سنا با الحاق آمریکا به جامعه ملل، آمریکا هیچگاه به آن نپیوست
🔹از طرفی نهادهای غیر رسمی شامل احزاب سیاسی، اتاق های فکر، گروه های ذی نفع، رسانه ها و افکار عمومی بصورت غیرمستقیم از طریق فشار افکار عمومی، حمایت های مالی، تولید اندیشه و برنامه، معرفی افراد نخبه برای جایگاه های مختلف در ارکان تصمیم گیری و...در روند تصمیم گیری سیاست خارجی به اعمال نفوذ می پردازند تا جاییکه گاهی بدون جلب نظر آنها تصمیم گیری در سیاست خارجی با بن بست مواجه میشود
🔹لذا فرایند تصمیم گیری سیاست خارجی آمریکا مبتنی بر تفکیک قوا و اصل بنیادین نظارت و توازن قرار دارد و ساختار و کارگزار بطور متقابل یکدیگر را متاثر می کنند. به نحوی که هرکدام بدون تاثیر از دیگری توان اعمال قدرت یکجانبه ندارد و بصورت رفت و برگشتی میان ساختار و کارگزار تصمیم گیری های سیاست خارجی آمریکا ایجاد میشود
🔹نهایتا اینکه همانطور که رهبرانقلاب فرمودند: «سیاست خارجی در هیچ جای دنیا در وزارت خارجه تعیین نمیشود. در همه جای دنیا مربوط به مجامع بالادستی و مسئولین عالی رتبه هستند که تعیین میکنند. البته وزارتخارجه هم مشارکت دارد.»
در نمونه موردی آمریکا نیز شاهد هستیم سیاست خارجه حتی در اختیار کامل رئیس جمهور هم نیست چه برسد به شخص وزیر امور خارجه و این امری بدیهی و منطق بر منطق حکمرانی است.
✍️ #علیرضا_فقیهی_راد
✅ @haallaj
🔹مقام ارشد وزارت خارجه آمریکا: دوست داریم وارد مذاکره درباره موضوعاتی فراتر از برجام شویم و از ایرانیها میشنویم که آنها نیز همین علاقه را دارند
🔹آقای دیپلماسی لطفا نسبت به این اظهارات رسمی از وزارت خارجه آمریکا پاسخگو باشید؟ آیا قرار هست آقای #دیپلماسی به دستاوردهای #میدان چوب حراج بزند؟
🔹نمایندگان مجلس بجز توئیت بازی وظیفه دیگری ندارند؟!
https://www.state.gov/briefing-with-senior-state-department-official-on-ongoing-u-s-engagement-in-vienna-regarding-the-jcpoa/
https://twitter.com/alirezafaghihe/status/1391087256467873796?s=19
✅ @haallaj
⭕اشراف سیاسی علیه آگاهی
🔹از رَهبری یاد گرفته ایم که آنچه از از طریقیت انتخابات یعنی مسیری برای کسب قدرت مهمتر است، موضوعیت انتخابات است. موضوعیت انتخابات هم چیزی جز مساله رشد فکری و هدایت ذهن های مردم نخواهد بود. در اهمیت این امر همان که رسالت انبیا جز برای هدایت ابنای بشر نبوده و رسالت اصلی حکومت اسلامی چیزی جز هدایت و ایجاد بستر برای رشد فکری مردم نیست. به فرمایش حضرت آقا پذیرش برجام هم چیزی جز اجازه برای رشد فکری مردم نبود.
🔹تقریبا در تمامی ادوار انتخابات ها جریان موسوم به اصولگرا یا همان جناح راست بجای ایجاد فضای گفتگوی فعالانه و رشد محور در فرصت بی نظیر انتخابات با راهبرد النصر رعب یا همان دیو و دلبر سازی صرفا معطوف به کسب قدرت به هرقیمتی هرگونه گفتگو، پرسش و انتقاد را منکوب می کنند. و اساسا انتخابات که محلی برای حضور آگاهانه و رشد محور مردم است را تبدیل به کارزار سیاست بازان محاسبه گر می کنند و در این هنگامه مردم به عنوان محور انتخابات به حاشیه رانده میشوند و عملا سعی دارند آنها را تبدیل تبدیل به جماعتی مطیع، با تعطیلی عقل و آگاهی کنند.
هرگونه پرسش، گفتگو و انتقاد را با برچسب هایی چون وحدت شکن، نفاق، خوارج و بازی در پازل دشمن محکوم می کنند تا خدایی ناکرده در سایه افزایش آگاهی ها و رشد عمومی جامعه معادلات آنها برای کسب قدرت بهم نخورد.
🔹روزی از ترس مجیدانصاری همه را به رای دادن لیستی به امثال تالارپشتی مجبور می کنند و روزی هم که دیگر هیچ رقیبی باقی نمانده باز هم از رو نمی روند از یک چوب خشکی به نام همتی می ترسانند و فضای مباحثه، گفتگو و تضارب آرا را می بندند و هرگونه مخالفت هم با برچسبی و تهمتی محکوم می شود. البته به این جماعت ضد مردم و ضدآگاهی حق می دهم که از همتی هم بترسند چرا که هیچ آبرویی در نزد مردم ندارند و هرلحظه احتمال می دهند مردم علیه آنها بشورند و حتی حاضر شوند به یکی از بانیان وضع موجود رای دهند.
🔹حضرات این بار را حداقل به امت اجازه دهید کمی درون گفتمانی گفتگو کنند، مباحث انتخاباتی را مجددا مبتذل نکنید، بگذارید کمی شاهد ارتقای فرهنگ سیاسی کشور باشیم. باور کنید حتی اگر به دنبال کسب قدرت هم هستید باید مساله اصلی تان رشد فکری مردم باشد نه ایجاد انسداد فکری و سیاسی. با دوپینگ های انتخاباتی و بستن باب گفتگو راه به جایی نخواهید برد.
🔹بگذارید طرفداران دوکاندیدای شایسته جبهه انقلاب گفتگو کنند، همدیگر را به رسمیت بشناسید، قرار نیست همه از نظر ما تبعیت کنند، بگذارید مردم فکر کنند، مباحثه کنند، نقد منطقی کنند و انتخاب کنند. مطمئنا در این فضا هم جلوی تخریب گران گرفته خواهد شد و هم نتیجه هم به نفع جریان انقلاب اسلامی رقم خواهد خورد به قول طلبه ها: « نَحْنُ اَبْناءُ الدَّلیلِ، نَمیلُ حَیْثُ یَمیلُ» ما فرزند دلیل هستیم، هرجا دلیل برود دنبال آن می رویم. ادامه دارد...
✍🏻 #علیرضا_فقیهی_راد
https://www.instagram.com/p/CPn5HYihC4t/?utm_medium=copy_link
@haallaj
⭕️محافظه کاران و مشارکت کنترل شده
🔹جریان محافظه کار اساسا اعتقاد قلبی به مردم سالاری و تحقق اراده عمومی در امور کشور ندارد و در تمامی بزنگاه های سیاسی با دست رد مردم مواجه شده یا اگر مقبولیتی هم حاصل شده، نتیجه عدم مشارکت مردم بوده است. جریانی که آقا در دیدار اخیر بسیار دقیق آنها را موشکافی کرد و نمونه عینی حکومت منهای مردم را داعش معرفی کردند.
https://www.instagram.com/p/CP0MAStBJF7/?utm_medium=copy_link
🔹محافظه کاران جناح راست اکنون در انتخابات 1400 که با خطر مشارکت پایین روبرو است، سیاستی دوگانه را در پیش گرفته اند، از سویی رای حداقلی با مشارکت پایین و تاکیدات صریح آقا بر تلاش برای مشارکت حداکثری جنب و جوشی حداقلی و زبانی را میان آنها ایجاد کرده بلکه مشارکت تا حدی بالا رود و گزینه انتخاباتی آنها با مشارکت بسیار ضعیف رئیس جمهور نشود و حداقل آبرویی بماند.
🔹اما از سویی طی چند روز اخیر که تحرکات احتمالی در مشارکت عمومی مردم رخ داده، این جریان که هیچ آبرو و اعتباری نزد مردم ندارد و تنها تاکتیک انتخاباتی آنها موج سواری بر ایجاد ترس از رقیب است به دنبال مشارکت کنترل شده است. آنها که خود هم واقفند اگر مردم به صحنه بیایند کارشان تمام است و حتی از گزینه های بسیار ضعیف با آراء منفی بالایی چون همتی هم می ترسند، نتیجه انتخابات را بر مشارکت گسترده مردم ارجح می دانند و بجز همسو کردن آرا خاموش بدنه حامی خود، نه تنها هیچ تلاشی برای پرشور کردن انتخابات نمی کنند بلکه معتقدند فضا باید آرام و بی حاشیه پیش رود تا خدایی ناکرده با مشارکت حداکثری محاسبات سیاسی قدرت طلبانه آنها تغییری نکند.
🔹محافظه کاران هرچند هرجا لازم باشد ولایت را سپر اقدامات خود می کنند، اما در یکی از مهمترین مولفه های فکری سیاسی امام و آقا یعنی تحقق اراده عموم مردم در حاکمیت اسلامی دقیقا نقطه مقابل قرار دارند. امام و آقا معتقدند #هرجا مردم وارد میدان شدند انقلاب پیروز و سربلند شد حتی رفع سایه جنگ از سر کشور را به دلیل حضور مردم دانستند اما این جماعت مردم گریز تنها شرط بقای خود را در عدم حضور مردم در اداره کشور و مناسبات سیاسی و اقتصادی کشور می داند و همیشه به دنبال محدود کردن نقش مردم بوده و اینک برخلاف مسیر ترسیم شده آقا به دنبال مشارکت کنترل شده اند.
🔺پ.ن: معتقدم با مشارکت حداکثری اگر جبهه انقلاب صادقانه و عالمانه وارد شود نتیجه را هم بدست خواهد آورد.
✍️ #علیرضا_فقیهی_راد
#انتخابات
#انتخابات_1400
✅ @haallaj
⭕️ابتذال در هواداری
🔹هرچند میدانم گفتن این حرفها یک هفته مانده به انتخابات نه لایکی دارد نه کف و سوتی. ولی بنظرم اتفاقا زمان زدن این حرفها امروز و در میانه شور و هیجان هواداران نامزدهای انتخاباتی است.
🔹رفقا بیاید کمی ماقبل تر از گفتگو راجع گزینه ها، نگاهی به منطق هواداریمان هم بیندازیم. منطقی هواداری که بیان میکند همه #باید از گزینه مورد نظر بنده حمایت کنند و اگر حمایت نکردند را برچسب باران کنیم و به گوشه ای برانیم.
منطقی که قبل از رسیدن به قدرت و در ایام انتخابات که همه ولو ظاهری ژست تحمل مخالف را می گیرند، اما اجازه نمیدهد کوچکترین نقدی به گزینه اصلح مدنظرش وارد شود و هر نقدی را آنچنان سرکوب می کند که احتمالا طرف از رای دادن هم کلا منصرف می شود. ناگفته پیداست این منطق هواداری بعد از رسیدن به قدرت چه بلایی به سر منتقدین و مخالفین خواهد آورد.
🔹منطق هواداری متعصبانه بدون پذیرش واقعیت ها و ضعف های گزینه مدنظر می شود تکرار تاریخ. همان منطقی که روزی شعار میداد"مخالف هاشمی مخالف پیغمبر است" و بر دهان منتقدین می کوبید اندکی بعد هاشمی را مجسمه تمام فسادها و پلشتی ها معرفی کرد.
همان منطقی که روزی احمدی نژاد را معجزه هزاره سوم خواند و حتی به حامیان انتخاباتی احمدی نژاد هم بعد از رسیدن به قدرت اجازه نقد مصلحانه نداد و چندی بعد احمدی نژاد نماد انحراف شد. همان منطقی که روزی آیت الله آملی لاریجانی را قدیس عدالت خواند و کوچکترین نقدی به او را برنتابید و اینک از سوی دیگر بام...
🔹روشن است اگر هواداران کم خرد و متعصب این حضرات اجازه نقد مصلحانه و خیرخواهانه داده بودند احتمالا کار اینقدر بیخ پیدا نمی کرد که خودشان هم بعدا نتوانند ماجرا رو جمع کنند.
🔹فرهنگ سیاسی منحط هواداری سیاه و سفید شخص محور ارثیه اصلاح طلبان و اصولگرایان است و متاسفانه در بدنه جریان حزب اللهی حامی و هوادار کاندیدها هم رسوخ کرده و اجازه هیچ نقدی را نمی دهند و هر نقدی را مساوی اختلاف افکنی و بازی در پازل دشمن قلمداد می کنند. در یک کلام غلبه هواداری بر گفتمان و مبانی فکری، استادیومی و پرسپولیسی_استقلالی کردن فضای سیاست، تبدیل شدن افراد به عنوان شاخص انقلابی گری نه اینکه افراد را با شاخص ها بسنجیم و هر مخالفتی با افراد را هم مساوی مخالفت با انقلاب جا زدن از آسیب های جدی این منطق و فرهنگ هواداری است.
🔹باور کنید هیچکدام از بزرگواران کاندیداها نه سوپرمن هستند نه شاخص انقلاب که هر منتقد اونها را ضدانقلاب و همسو با دشمن کنیم.
این روزها می گذرد و امیدوارم دولت آینده ولو شده دولتی حداقلی انقلابی باشد، اما اگر این منطق تداوم یابد و آسیب شناسی نشود باید از آینده بیشتر از امروز ترسید...
✍🏻 #علیرضا_فقیهی_راد
✅ @haallaj
🔹یادم می آید سال 92 جلیلی می گفت شما گفتمان بسازید، رئیس جمهور مجبور می شود اجرا کند. یکی از برکات حضور سعید جلیلی ارتقاء گفتمانی فضای سیاسی انتخاباتی کشور بود. سالها آرزو بود برنامه، کارنامه، کار واقعی و شاخص های انقلاب اسلامی به عنوان محک ارزیابی قرار بگیرد این بار با حضور جلیلی جریان های مختلف برای دفاع از خود مجبور شدند در این پازل گفتمانی از خود دفاع کنند و این یعنی پیروزی. اساسا مساله قدرت و طریقیت انتخابات برای جلیلی فرع بر موضوعیت انتخابات یعنی مساله رشد فکری مردم بود.
🔹اخلاق و تقوای سیاسی، صراحت و عدم تسامح در اظهار حرف های اصیل انقلاب، جلیلی را تبدیل به الگویی در فضای سیاسی کشور کرد و برای ما رجایی ندیده ها، تمثیلی از رجایی ها و باهنرها و بهشتی ها بود.
https://www.instagram.com/p/CQNsmF2BDXB/?utm_medium=copy_link
🔹جلیلی در عمل نشان داد که خدای جبهه و خدای سیاست یکی است و می توان وارد عریان ترین و سخت ترین میدان سیاست شد اما بدون کمترین ملاحظه ای پایبند به اصول ماند. نه اهل وعده های سرخرمن بود، نه اهل زدوبند با باندهای قدرت و ثروت و نه به دنبال تشکیل یک باند و فرقه و در این راه هم برای یک مشت رای هیچگاه حاضر نشد از مواضعش عدول کند. #جلیلی برای نسل ما تبدیل به یک مکتب فکری ذوابعاد شد که حقیقتا الگوی سیاست ورزی مومنانه در میدان کثیف سیاست است.
🔹به هر صورت جلیلی نه با فشار باندهای قدرت و جریان های سیاسی بلکه براساس تحلیل خودشان انصراف دادند، یاس و سرخوردگی از تهمت ها و تخریب ها در جریانی که مبلّغ گفتمان بود تا شخص معنا ندارد و این مسیر بدون تعارف در فرد اصلح حاضر در میدان یعنی حاج آقای #رئیسی تداوم خواهد داشت. و مانند سال 96 در این واپسین دقایق باقی مانده برای ایشان تلاش خواهیم کرد. و مطمئنم دولت ایشان می تواند یکی از موفق ترین دولت های پس از انقلاب شود و قدری از تلخ کامی های مردم را جبران کند ان شاءالله
✍🏻 #علیرضا_فقیهی_راد
✅ @haallaj
🔹سالهاست سیستم منطقه غرب آسیا در لبه آشوب حرکت می کند، ایران توانسته بازدارندگی را حفظ و مانع از جنگ شود و بارها با پاسخ های متوازن موازنه قدرت را به نقطه تعادل برساند
🔹اما برخلاف تمامی وقایع گذشته این بار هماهنگی خاص میان کشورهای غربی با پروپاگاندای جریان اصلی و اعلان رسمی به پاسخ دسته جمعی و کشاندن موضوع به شورای امنیت نشان دهنده متفاوت بودن ماهیت و اهداف ماجرا دارد
🔹آنچه از شواهد برمی آید اتفاقات اخیر در منطقه عملیات «پرچم دروغین» یا «False Flag» برای امنیتی سازی چهره ایران و ایجاد اجماع علیه ایران آن هم در آستانه تشکیل دولت #رئیسی با رویکردی متفاوت از دولت #روحانی در سیاست خارجی بوده است.
✍ #علیرضا_فقیهی_راد
✅ @haallaj
🔹باتوجه به عملکرد ضعیف شورای انقلاب فرهنگی و انتخاب غیرقانونی #سعیدرضا_عاملی که همراه با فشار و لابی حسن روحانی و علی لاریجانی بود
.
و از طرفی شائبه های فراوان پیرامون جناب عاملی از شبهات پیرامون سوابق پژوهشی تا میزبانی آلن گودمن جاسوس سابقه دار سازمان سیا به بهانه بازدید علمی ، داشتن گذرنامه انگلیسی، برخورد تند و تحکم آمیز با معدود برنامه های چالشی "شوکران" در حوزه فرهنگ و اندیشه و...وجود دارد که تغییر سریع دبیر این شورای راهبردی را ضروری می نماید
.
و برای جایگزین ایشان در دبیری شورای انقلاب فرهنگی چه کسی بهتر از "دانشمند متفکر" استاد #حسن_رحیم_پور_ازغدی که حقا و انصافا جای بسیاری از بزرگان دینی و انقلابی دهه اول انقلاب را برای نسل جوان امروز پر کرده ؛ که باید قدردان آن باشیم
.
حاج آقا رئیسی نباید مماشات کند و نگذارد فرصت ها از دست رود و با تغییرات انقلابی در چنین جایگاه های مهم و راهبردی زمینه تحول را پی ریزی کند
https://www.instagram.com/p/CTzs0cFIIs5/?utm_medium=copy_link
✍ #علیرضا_فقیهی_راد
✅ @haallaj
🔹به افتخارِ "دور افتخار" ناو گروه۷۵ نیروی دریایی #ارتش جمهوری اسلامی ایران
🔹چرا این ماموریت اینقدر مهم است که حتی رهبرانقلاب پیامی مرقوم فرمودن؟
در اینجا بخوانید👇
https://www.instagram.com/p/CT6iInqL1iB/?utm_medium=copy_link
@haallaj
🔹رونن برگمن روزنامه نگار اسرائیلی نزدیک به موساد و نویسنده کتاب «برخیز و اول بکش» در نیویورک تایمز مقاله ای راجع شرح ترور شهید فخری زاده نوشته که نکات خاصی دارد
🔹اما یکی از مهمترین و البته تاسف بارترین نکات آن این بند بود که رسما می گوید آمریکا و رژیم اسرائیل از پاسخ نازل و غیرقاطع ایران به شهادت حاج قاسم سلیمانی جسور شدند و فخری زاده را ترور کردند
🔺وقتی منطق بازدارندگی و موازانه بهم میخورد و با پاسخ متقابل و متناسب تنظیم نشود؛ باز هم خواهی خورد. این است منطق روابط بین الملل...
https://twitter.com/alirezafaghihe/status/1439241798484889603?s=19
لینک مقاله نیویورک تایمز👇🏻
https://www.nytimes.com/2021/09/18/world/middleeast/iran-nuclear-fakhrizadeh-assassination-israel.html
✅ @haallaj
⭕پشت پرده مرگ های سریالی ژنرال های آمریکایی و اسرائیلی چیست؟
🔹️در اینجا بخوانید👇
https://www.instagram.com/p/CUKCkx3LP4Q/?utm_medium=copy_link
✅ @haallaj
🔹️ابتدای هفته بود که نیویورک تایمز گزارشی پیرامون جزئیات ترور شهید فخری زاده منتشر کرد. اما چرا این اطلاعات و جزئیات از ترور موساد باید منتشر شود؟ و چرا در این زمان؟
نیویورک تایمز یکی از رسانه های نزدیک به کاخ سفید است که آمریکایی ها قبلا نیز بعضی از اطلاعات خاص را از این طریق به بیرون داده اند.
🔹️نویسنده متن یعنی رونن برگمن روزنامه نگار اسرائیلی نزدیک به موساد و دارای دسترسی های اطلاعاتی و نویسنده کتاب «برخیز و اول بکش» که به موضوع ترورهای مخفی موساد پرداخته نیز به معنادار بودن گزارش نیویورک تایمز می افزاید.
🔹️این گزارش سفارشی بیشتر سعی دارد با بیان جزئیاتی ریز با چاشنی اغراق در بیان یک عملیات ترور، قدرت رژیم صهیونیستی را به رخ بکشد.(اطلاعات سوخته ای که قبلا توسط دستگاههای مسئول ایران بصورت عمومی بیان شده بود)
از سویی صراحتا عملیات ترور را به اسرائیل و البته با همکاری و هماهنگی آمریکا نسبت می دهد.
اما نکته قابل توجه گزارش اشاره به ترور سردار شهید سلیمانی است که بیان می دارد بعد از واکنش ضعیف ایران آنها جسور شده و ترور شهید فخری زاده را عملیاتی کردند.
🔹️پس از شکست های آشکار اسرائیل و آمریکا در منطقه و در میانه بحث های جدی پیرامون تداوم مذاکرات، این گزارش به دنبال ایجاد برساخت رسانه ای مبنی بر قدرت تخریب اسرائیل(با هماهنگی آمریکا) ضعف و عدم توان پاسخ ایران و همچنین بالا نگه داشتن چماق تهدید به ترور بالای سر ایران برای عقب نشینی در مذاکرات است.
🔹️اما چند روز نگذشته بود که پایگاه خبری The Cradle در گزارشی برای نخستین بار صریحا مرگ های مشکوک و سریالی چند ژنرال و سرهنگ آمریکایی و اسرائیلی را انتقام نیروهای مقاومت(بخوانید ایران) بابت ترور سردار دلها دانست.
🔹️این گزارش به حملات مشخصی پس از خرابکاری در تاسیسات نطنز و ترور شهید فخری زاده اشاره می کند از جمله حمله به مقر موساد در اربیل عراق که منجر به مرگ ژنرال های آمریکایی و اسراییلی شده است.
🔹️در ادامه گزارش از دکترین"چشم در چشم"به عنوان راهبرد محور مقاومت و موضع قاطع #جدید ایران یاد می کند و می گوید ممکن است پاسخ ها از منطقه فراتر رود و رسما می نویسد باهر اقدام رژیم (اسرائیل) ضد منافع ایران، یک کشتی مورد حمله قرار خواهد گرفت.
در پایان هم خیلی روشن اشاره مختصری به گزارش سفارشی نیویورک تایمز می کند تا اربابان مستاصل آنها خیلی صریح و شفاف پیام را دریافت کنند.
✍ #علیرضا_فقیهی_راد
https://www.instagram.com/p/CUNZsk7ID-C/?utm_medium=copy_link
✅ @haallaj
🔹در آستانه شروع مذاکرات هسته ای حمله سایبری به سیستم پمپ بنزین ها رخ می دهد.
رابرت مالی و آمریکایی ها از "بررسی گزینه های دیگر" و "پلن B" می گویند.
🔹دنیس راس هم رسما در فارن پالسی می نویسد ایران دیگر آمریکا را جدی نمی گیرد. برای احیای توافق باید گزینه نظامی رو میز باشد و از همه ابزارها اعم از اطلاعاتی نظامی و...برای کشاندن ایران پای میز مذاکره استفاده کنیم.
🔺اما در ایران رسانه ها دقیقا در همین روزهای حساس که باید پیام اقتدار و قدرت به طرف های غربی صادر شود، ناگهان نامه خالی بودن خزانه را رسانه ای می کنند تا به زعم خود انتقامی گرفته اند.
🔺این اقدام خواسته یا ناخواسته نتیجه مشابهی با ادعای سراسرضعف روحانی پیش از مذاکرات برجام مبنی بر خالی بودن خزانه دارد.
وقتی منافع ملی قربانی سیاست زدگی می شود...
✍ #علیرضا_فقیهی_راد
https://www.instagram.com/p/CVkXDt9lGYd/?utm_medium=copy_link
✅ @haallaj