▪️در شعب ابیطالب فاطمهی زهرا سلام الله علیها مثل یک فرشته نجات برای پیغمبر؛ مثل مادری برای پدر خود؛ مثل پرستار بزرگی برای آن انسان بزرگ، مشکلات را تحمّلکرد و غمگسار پیغمبر شد. ۷۱/۹/۲۵
آزادی ۴۰ هزار هکتار از دست ساحلخواران
🔹سخنگوی قوه قضاییه: در یکسال گذشته ۱۳ هزار هکتار از اراضی ملی به بیتالمال بازگشت. حدود ۴۰ هزار هکتار نیز از سواحل دریا در شمال و جنوب آزادسازی شده و این برخوردها ادامه دارد.
🔹بیش از ۶ هزار نفر از مسئولان، اموال خود را در سامانه شفافیت دارایی مسئولان ثبت کردهاند و اگر مسئولی این کار را نکند، دستگاههای متولی طبق قانون با تخلف او برخورد میکنند. مجازات این تخلف تا عزل آن مسئول پیش میرود.
🔹در پرونده ارزهای صادراتی ۲۵۰ صادرکننده نیز با پیگیریهای دستگاه قضا، ۴.۵ میلیارد یورو رفع تعهد ارزی شده است.
🏴 متن #وصیتنامه حضرت زهرا (سلام الله علیها)
بسم الله الرحمن الرحیم
📚(بحار الانوار، ج ۴۳، ص ۲۱۴).
▪️به نام خداوند بخشنده مهربان
این وصیت نامه فاطمه دخت رسول خداست، در حالی وصیت می کند که شهادت می دهد، خدایی جز خدای یگانه نیست و محمد(صلی الله علیه و آله) بنده و پیامبر اوست و بهشت حق است و آتش جهنم حق است و روز قیامت فرا خواهد رسید، شکی در آن نیست و خداوند مردگان را زنده وارد محشر می کند. ای علی! من فاطمه دختر محمد(صلی الله علیه و آله) هستم، خدا مرا به ازدواج تو درآورد، تا در دنیا و آخرت برای تو باشم. تو از دیگران بر من سزاوارتری، حنوط و غسل و کفن کردن مرا در شب به انجام رسان و شب بر من نماز بگزار و شب مرا دفن کن و هیچ کسی را اطلاع نده! تو را به خدا می سپارم و بر فرزندانم تا روز قیامت سلام و درود می فرستم.
#امشب
سخنران:آیت الله حاج شیخ احمد کلباسی
به نفس:حاج مهدی سلحشور
مکان: اصفهان، خ فیض مسجد رکن الملک
زمان: از نماز مغرب و عشا الی ۲۰
با رعایت پروتکلهای بهداشتی
🔻چرا مردم مدینه فاطمه(س) را یاری نکردند؟
➖ یکی از زشتترین انواع ترسها در جامعه «ترس از تحقیر و سرزنش» است که یک ترس روانی است. این بدتر از ترسِ از مرگ یا فقر است که سلطهگران بهکار میگیرند.
➖ مردم کوفه از سرِ چه ترسی امامحسین(ع) را یاری نکردند؟ ترسیدند که مبادا لشکر یزید بیاید و آنها را تکهتکه کند. اما در فاطمیه، مردم از چه چیزی ترسیدند و نالۀ فاطمه(س) را جواب ندادند؟ آیا کسی تهدید کرده بود که آنها را تکهتکه میکند؟
➖ وقتی امامحسین(ع) صدا زد «هَل مِن ناصرٍ ینصُرنی» هرکسی به ایشان کمک میکرد، کشته میشد، اما وقتی فاطمۀ زهرا(س) بین در و دیوار ضجه زد، اگر کسی به ایشان کمک میکرد، کشته نمیشد. کمااینکه زبیر با شمشیر آمد که مثلاً کمک کند، اما شمشیرش را گرفتند و خودش را نکشتند.
➖ در مدینه نه ترس از فقر بود، نه ترس از کشتار بود، بلکه یک ترس روانی وجود داشت؛ مردم مدینه در رودربایستیِ همدیگر ماندند و فاطمه را کمک نکردند، آنها سکوت زشتی کردند و این خیلی خیانتکارانه بود.
➖ یک جوّ روانی سنگین علیهِ علی(ع) ایجاد شده بود که هیچکسی به ایشان کمک نمیکرد. حتی نقل شده است تعداد زیادی در یک شب به علی(ع) وعدۀ یاری دادند اما روز که شد، در رودربایستی ماندند و نیامدند!
خطبه فدکیه حضرت زهرا(س).docx
102K
🔴 متن کامل خطبه فدکیه حضرت زهراسلام الله علیها به همراه ترجمه فارسی