9.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ای انسان! تو فرزند بینهایتی...
کلیپی بسیار زیبا از سخنان شهید بهشتی در آستانه چهلمین سالروز حادثه هفتم تیر
https://eitaa.com/habib128🌱
🔻 دوستي داشتيم، به نام حاج آقاي مروي، خدا رحمتشان کند، منبري مسلَّطی بود و خيلی مرد دوست داشتني، فاضل، مهربان و خوب بود.
🔸 ايشان ميگفت: اوايل انقلاب مرحوم امام به ما (ايشان و شهيد بهشتي) حکم دادند که برويد به مراکز قوه قضائيه در سراسر ايران سرکشي کنيد، ما هم اين کار را ميکرديم.
🔹 ميگفتند: من يک پژوي قديمي داشتم، شهيد بهشتي را سوار ميکردم و... ميگفت: مرحوم شهيد بهشتي آنقدر قوي بود که گاهي حتي شب هم نخوابيده بود و يا کم خوابيده بود، 10 دقيقه مانده به ساعت 2 بعدازظهر، سرش را روي دستش ميگذاشت و همين که سرش را روي دستش ميگذاشت، خوابش ميبرد و چند ثانيه مانده به ساعت 2 از خواب بيدار ميشد.
🔸 ميگفت: همين 10 دقيقه کافي است و من کاملاً خوابم را گرفتم و خستگيام تمام شد.
🔺حجتالاسلام حاج شیخ جعفر ناصری:
https://eitaa.com/habib128🌱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببینید| فرمانده کل سپاه پاسداران: وقت آن رسیده که ما به آمریکا واکسن کرونا بدهیم.
https://eitaa.com/habib128🌱
اکبر گودرزی:سرشبکه فرقان🔴
🔷گروه فرقان به رهبری طلبهای به نام اکبر گودرزی شکل گرفت؛ گروهی که مخالف صریح روحانیت بود و این مخالفت تا مرز حذف فیزیکی هم پیش رفت. گودرزی اهل لرستان- روستای دوزان در نزدیکی الیگودرز، جایی میان خمین و الیگودرز- بود، فرقانیها به او میگفتند «چوپان زاده آزاده». در شناسنامهاش آمده بود متولد 1338 اما اقوال تاریخی سال 1335 را محتملتر میدانند.
🔶در سال 51 یا 52 عازم خوانسار شد و مدتی در مدرسه علمیه آنجا تحصیل کرد؛ سپس یک سال در قم ماند و پس از آن به تهران آمد و مدتی را در مدرسه چهلستون و سپس در مدرسه حاج شیخ عبدالحسین ماند که در سال 56 آنجا را نیز ترک کرد و از لباس طلبگی هم خارج شد. او علاوه بر درس طلبگی، درس جدید را هم تا کلاس یازده خواند. گودرزی میخواست طلبه مدرسه مجتهدی شود. مجتهدی نپذیرفتش:«وقتی که گودرزی آمد که طلبه بشود چون خیلی چهره زشتی داشت و دیدم نورانیت ندارد گفتم تو به درد طلبگی نمیخوری.
طلبه باید چهرهای جذاب داشته باشد.»
🔷عزت شاهی از مبارزان مسلمان قبل از انقلاب در خاطراتش روایتهایی از بازجوییهای او نقل میکند: «زندگی فقیرانه و محرومی را در پشت سر داشت و کمی از این بابت عقدهای بود. در جوانی تلاش کرده بود که به حوزه علمیه راه یابد، قم او را نپذیرفت اما توانست در حوزه مسجد جامع تهران درس بخواند. شبها همانجا میخوابید. طولی نکشید که از آنجا نیز بیرونش کردند. سپس به مدرسه شیخ عبدالحسین (مسجد ترکها) رفت و بعد از مدتی از آنجا هم بیرونش کردند. بعد از مسجد قبا سر درآورد، آقای مفتح نیز از آنجا بیرونش کرد.
🔻این برخوردها نوعی سرخوردگی و حالت نفرت در او به وجود آورد و برای بیرون آمدن از این سرخوردگی، تشکیلات فرقان را راهاندازی کرد.» گودرزی در سال 1356 کلاسهای تفسیر در مناطق مختلف تهران (نازیآباد، سلسبیل، قلهک، جوادیه و خزانه) بر پا و نیروهایش را نیز از همین جلسات جذب میکرد. البته برخی از این جلسات هم به اقتضای فضای آن سالها در خانههای افراد علاقهمند تشکیل میشد.
♦️مساجدی که گودرزی جلسات قرآن را در آنها برگزار میکرد، عبارت بود از مسجد الهادی خیابان شوش، مسجد فاطمیه خزانه، مسجد رضوان خیابان اتابک، مسجد شیخهادی و مسجد خمسه قلهک. مسجد «اعظم» هم که کتابخانه قائم در آن بود و جوانان مذهبی به آنجا رفت و آمد داشتند، در اختیار علی حاتمی (که در زندان خودکشی کرد) یکی از پیوستگان به فرقانیها بود و افرادی را در همانجا جذب این گروه کرد.
منبع: پرتال جامع علوم انسانی
https://eitaa.com/habib128✅
🔴تفسیر قران سرشبکه گروه فرقان
♦️با شگفتی باید گفت تشکیلات فرقان در اختیار یک جوان بود، که در همین سن، برای بیش از بیست جزء قرآن، حدود بیست جلد تفسیر قرآن نوشته بود و علاوه برآن، برای صحیفه سجادیه نیز شرحی دو جلدی داشت.
♦️کتابی نیز در شرح دعای عرفه و جزوهای دیگر در شرح خطبه امر به معروف امام حسین(ع) داشت. همین طور کتاب پرحجمی تحت عنوان توحید و ابعاد گوناگون آن نوشت. در نشریهای که در سال 60 توسط بقایای فرقانیها منتشر شده، آمده است که اکبر گودرزی از سال 1350 «برای راهیابی آزادانه به قرآن و متون اصلی»، تلاش خود را آغاز کرده است. حاصل این مطالعات در سال 55 به دست آمد و نخستین کارهای تفسیری وی در همان سال عرضه شد. به نوشته این نشریه، از همان زمان مرتضی مطهری در جلسات هفتگی به نقد کتاب «توحید و ابعاد گوناگون آن» (که به نام صادق داودی چاپ شده) و تفسیر وی پرداخته است.
🔻فرقانیها در سال 56 و 57 مجلدات زیادی از تفسیر قرآن خود را که تحت عنوان “پیام قرآن” منتشر میشد، پخشکردند و نشریاتی نظیر: ینشریه «فرقان» ارگان مرکزی و سراسری گروه، ینشریه «انذار» نشریه بخش دانشجویی، نشریه «بینه» نشریه بخش دانشآموزی، ینشریه «ذکر»نشریه بخش دانشآموزی و نشریه «بقره». تفسیرهای گروه فرقان از قرآن در نوع خود متفاوت بود و به “تفسیر انقلابی از قرآن” عقیده داشتند. منبع :پرتال جامع علوم انسانی
https://eitaa.com/habib128✅
🔻 از آیت الله مرعشی نجفی نقل است که: «من از روز اولی که خودم را شناختم و روی پای خودم ایستادم از #البسه_خارجی استفاده نکردهام. این یک راه مبارزه با استعمار و استعمارگران است.»
#حمایت_تولید_ملی
https://eitaa.com/habib128✅
توفیق رشد
🔹 کسي که سه ساعت در جاي خود غلتيده و خوابش نبرده و مشکلات متعدد پيدا کرده است يک طرف است؛ کسي هم که در همین لحظات دو سه ساعت را مطالعه کرده و بعد سرش را روي بالشت ميگذارد، خوابيده است و دو سه ساعت بعد که بیدار می شود، براي نافله شب سرحال است.
🔸 ببينيد چقدر تفاوت هست. توفيقات در اختيار خدا هست و خداوند به افرادي که اهل مراعات نباشند، توفيق رشد نميدهد.
🔺حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
https://eitaa.com/habib128✅
🔻 مدال افتخار رضایت رهبری بر سینه رییسی
🔻 رهبر انقلاب: لازم است خدا قوّت عرض کنیم به جناب آقای رئیسی. حرکت ایشان در قوهی قضائیه مصداق همان چیزی بود که ما همیشه تکرار میکنیم؛یعنی حرکت جهادی، جدی، شبانهروزی، پرتلاش و پرانگیزه. ۱۴۰۰/۴/۷
https://eitaa.com/habib128🌴
یـا ابـاعبـدالـلـه الـحـسـین 5.mp3
9.11M
•°🌱
🎼 #سرود فوق العاده شنیدنی❣️
🎧 نور مصلی علی یا علی ...
#۲۹روزتاغدیر_عیدبزرگ_ولایت 😍
https://eitaa.com/habib128🌴
📸افزایش میزان خروجی آب سد زایندهرود از فردا 9 تیرماه
واحد حفاظت رودخانه زایندهرود:
🔹با توجه به آباندازی رودخانه زایندهرود از تاریخ 9 تیرماه 1400، از هرگونه استقرار، تردد، توقف، شنا و ایجاد مانع در رودخانه زایندهرود در دوره توزیع آب جداً خودداری کنید.
🔹شرکت آب منطقهای هیچگونه مسؤولیتی در خصوص حوادث احتمالی ناشی از عدم توجه به ضوابط ایمنی در حریم رودخانه را نخواهد داشت.
https://eitaa.com/habib128🌴