📷 واقعا در شرح و تفسیر این عکس چه می توان نوشت؟!
یک مرد و یک لشکر نامرد!
یک بچه و یک لشکر ذلیل!
یک کودک پیروز و یک لشکر شکست خورده!
یک بچه با سنگ، در برابر یک لشکر تا دندان مسلح!
یک شیربچه مسلمان و یک لشکر بزدل #صهیونیست ؟!
خیلی ها در برابر یکی!
یا
یکی در برابر خیلی ها!
ایمان در برابر کفر!
کودک صاحب خانه، در برابر اشغالگر #غاصب !
16.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣اطلاعیه📣
✅ با توجه به تصمیمات آتی ستاد مرکزی صندوق ذخیره بسیجیان مبنی بر ساماندهی و ایجاد اشتغال پایدار برای اعضای فاقد شغل به اطلاع اعضای محترم صندوق ذخیره بسیجیان می رساند :
✳️ اعضای صندوق که فاقد شغل می باشند می بایست هر چه سریعتر در سامانه شتاب که یکی از سامانه های کاربردی و متصل به سامانه سحاب است به عنوان کارجو ثبت نام کنند....
آدرس اینترنتی سامانه شتاب :
www.shetabhub.ir
قسمتی از وصیتنامه شهید حسین امیدواری
(خطاب به پروردگار متعال)
در همین جا رضایت خودم را از جاهلی که بنده را به قتل میرساند تسلیم شما کرده و البته شکایت خود را نیز از دو گروه نزد شما تا روز قیامت به امانت بگذارم.
گروه اول؛ کسانی که خود در پوچگرایی هستند و برای آنکه آن ننگ را از دوش خود بردارند، در صدد برمیآیند تا ما را در راهی که هستیم، بیهدف نشان دهند. و گروه دوم؛ کسانی هستند که با مکر و ریا سعی میکنند به تفریح یا برای به دست آوردن منافع دنیوی، روی خون شهدا موج سواری کنند.
التماس دعا، حسین امیدواری
24.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مصاحبه جالب با شهید حسین امیدواری
قبل از شهادت
تو رویای صادقه ،حضرت رقیه سلام الله علیها از داخل صف شهدا را انتخاب می کردند.
شهید حسین امیدواری
پس از دیپلم با کمک خواهرش وانتی خرید و ۹ ماه از صبح تا شب کار میکرد و هر روز که برمیگشت سهم خواهرش را اول میداد. حسین بسیار مقید به کسب مال حلال بود و از اسراف دوری میکرد. دو سال پیش با پرداخت ۵۰۰ هزار تومان پیاده به کربلا مشرف شد و سال گذشته نیز قرار بود ۷۰۰ هزار تومان پرداخت کند و به پیادهروی اربعین برود، ولی پول را برای پرداخت اجاره خانه یک مستحق پرداخت کرد. در عوض در خواب به زیارت حرم امام حسین(ع) رفت. حسین قبل از اعزام به سوریه وانت را فروخت و در خواب دیده بود که سفرش بازگشت ندارد. در خواب دیده بود که خانمی سه ساله دست تعدادی را میگیرد و جلو میبرد و یکی از این افراد حسین بود. شب شهادتش نیز خواب دیده بود که امام حسین(ع) وی را دعوت کرده است.
🌹باید مثل عمار هوشیار بود و فهمید که وظیفه چیست
♦️رهبرمعظم انقلاب: چرا شما عمار را «سلاماللَّهعلیه» میگویید، ولی نسبت به یکی دیگر از صحابی - رفیق عمار - که او هم از مکه بوده و در مکه کتک خورده است، «سلاماللَّهعلیه» نمیگویید؟ چون عمار در وقت حساس اشتباه نکرد و فهمید؛ ولی او اشتباه کرد.
♦️ببینید، خط عمار را خط مستقیم میگویند. به نظر من، عمار هنوز هم ناشناخته است.
♦️عمار یاسر را خود ماها هم درست نمیشناسیم. عمار یاسر، یک #حجت قاطعهی الهی است.
♦️من در زندگی امیرالمؤمنین
(علیهالصّلاةوالسّلام) که نگاه کردم، دیدم هیچکس مثل عمار یاسر نیست؛ یعنی از صحابهی رسولاللَّه، هیچکس نقش #عمار_یاسر را در طول این مدت نداشت. آنان زنده نماندند، ولی ایشان حیات بابرکتش ادامه پیداکرد.
♦️هر وقت برای امیرالمؤمنین یک مشکل ذهنی در مورد اصحاب پیش آمد - یعنی در یک گوشه شبههیی پیدا شد - زبان این مرد، مثل سیف قاطع جلو رفت و قضیه را حل کرد. در اول خلافت حضرت همینطور، در قضایای جمل و صفین هم همینطور، تا در صفین به شهادت رسید. باید مثل عمار هوشیار بود و فهمید که وظیفه چیست.
🌹 نهم صفر سالروز شهادت عمار یاسر در سال ۳۷ هجری قمری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از مسجد بسیجی به جبهه آوردن هنر نیست، اگر از کف کوچه و خیابون ادم آوردی جبهه اون شرطه 😉
*تو آمریکا بودم.*
*رفتم بازار میوه و تره بار هندوانه بخرم.*
*طبق عادت هندوانه ها را یکی یکی بلند میکردم و با کف*
*دست تپ تپ بهشون میزدم،*
*یک خانم آمریکایی با تعجب بهم گفت آقا شما دارید چیکار میکنید؟*
*براش توضیح دادم که اینجوری میتونی بفهمی خوبه یا نه.*
*خواهش کرد تا یک هنداونه خوب هم برای ایشون سوا کنم.*
*همین کار رو کردم.*
*تشکر کرد و پرسید شما اهل کجائید؟*
*بهش گفتم ایران.*
*گفت کاشکی قبل از انتخابات،،*
*رئیس جمهورتون رو هم همینطوری تپ تپ میکردین ببینید خوبه یا نه ، شما که برای یه هندونه اینقدر حواستون جمعه ، چرا برای ریس جمهور دقت نکردین!😂😂😂*
🔴قائم مقام و حمایت از جلاد
🔻به مناسبت ششم مهر، سالروز اعدام سیدمهدی هاشمی
🔹سیدمهدی هاشمی یکی از جدیترین عناصر نفوذی در بدنه #نظام بود که به اصرار جناب آقای #منتظری ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی وارد #سپاه_پاسداران شد.
🔸جواد منصوری اولین فرمانده کل سپاه در این رابطه میگوید: «شخص آقای منتظری به من خیلی اصرار کردند که از وجود #مهدی_هاشمی در سپاه استفاده کنید. ما سعی می کردیم طفره برویم. آقای منتظری صراحتا می گفت: «مهدی هاشمی از خیلی از شما ها لایقتر است.» و خیلی محکم از مهدی هاشمی دفاع می کرد.» (روزگار قائم مقامی، ص 76)
🔹جنایات سیدمهدی هاشمی پیش از #انقلاب_اسلامی آغاز شد و البته امام خمینی (قدس سره الشریف) نیز به خوبی وی را میشناختند و به واسطه عاملیت در قتل #آیتالله_شمسآبادی و برخی اقدامات ناروای دیگر، نسبت به وی ذهنیتی کاملا منفی داشتند. البته بعضی از شخصیتهای انقلابی این شناخت را نداشتند و هنگامی که وی در زندانهای #رژیم_پهلوی بود در کلیسای #سِنتمری_پاریس به حمایت از وی تحصن کردند. حجتالاسلام و المسلمین #سیدحمید_روحانی با مشورت ایشان در تحصن شرکت نکردند. امام در پاسخ مشورت ایشان فرموده بود:
🔸« [آیا] میخواهید بروید برای یک «قاتل» تحصن کنید؟»(همان ص81-80)
🔹خط و مشی انحرافی و جنایت بار مهدی هاشمی در پوشش حمایت همه جانبه آقای منتظری در دوران پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز ادامه یافت. او در آخرین روزهای قبل از مجازات، به ترور #آیتالله_ربانی_املشی اعتراف کرد.
🔸حجت الاسلام احمد سالک در این باره می گوید:
تا من وارد مجلس شورای اسلامی شدم، دیدم آقای ربانی املشی می لرزد! من ایشان را در بغل گرفتم. می لرزید! به من گفت آقای سالک، مهدی هاشمی من را کشت!
🔹این جمله آقای ربانی املشی به من هست. بعد از این هم فوت کرد. کشتن همیشه با طناب نبود. توی چاه کردن شیخ قنبر و... از این کارها هم می کردند. [سم] می ریزند در استکان فرد، غذایی را آلوده می کنند. آقای ربانی املشی... من را در بغل گرفته بود و میلرزید، به من گفت آقای سالک، شاهد باش، مهدی هاشمی من را کشت!» (همان ص 89)
🔸جنایات سیدمهدی هاشمی تمامی نداشت و تنها راه برای مهار او، برخورد قاطع و قانونی با وی بود. مدارک و مستندات فراوانی علیه او وجود داشت و پس از دستگیری شواهد متقنی برای مردم آشکار گردید اما آقای قائممقام به هیچوجه حاضر به پذیرش تخلفات آشکار برادرِ داماد خود نبود.
🔹آیت الله مسعودی خمینی درباره حمایت منتظری از مهدی هاشمی می گوید:
«... چندی بعد اجسادی را در تلویزیون به نمایش گذاشتند. که مربوط به جنایات باند مهدی هاشمی بود. در این حال بنده و آقای حاج #سیدابوالفضل_میرمحمدی و آقای #راستی و چند تن دیگر از طرف #جامعه_مدرسین ماموریت یافتیم که نزد آقای منتظری برویم و با ایشان صحبت کنیم. وقتی نزد ایشان رفتیم، گفتیم که ما نزد شما آمده ایم تا تقاضایی بکنیم. شما الآن به عنوان قائم مقام هستید، بیایید و آقا سیدهادی و سید مهدی و افراد آنها را رها کنید. بعد به ایشان یادآوری کردم که آیا یادتان هست که در منزل آقای پسندیده یقه شما را گرفتم و گفتم که این باند حیثیت شما را به باد خواهند داد. شما فرمودید: « منزل ما را چه کسی اداره کند؟ » دیدید که مسائل پشت پرده این گروه افشاء شد و فیلم جساد قربانیان باند مهدی هاشمی را تلویزیون به نمایش گذاشت. بعد از صحبتهای فروانی که با ایشان کردیم، ایشان ابراز کرد که من هنوز قبول ندارم که سید مهدی آن قدرها هم که شما می گویید، فرد بدی باشد!»(همان ص86)
🔸جناب آقای منتظری، که آه سوزناکی برای جلادهای منافق بلند میکرد از حمایت سیدمهدی هاشمی نیز دست نکشید و با این وجود، نظام اسلامی بدون در نظر گرفتن جایگاه جناب آقای منتظری عدالت را در خصوص سیدمهدی هاشمی و باند جنایتکارش اجرا کرد و در تاریخ 6مهر1366 او را به سزای اعمالش رساند.
سرنوشت ابراهیم مالک اشتر پس از شهادت مختار
بعد از شهادت مختار، مصعب بن زبیر از یک سو و عبدالملک مروان از سوی دیگر در ابراهیم طمع کردند تا او را که مدیری دارای نفوذ بود، با خود همراه سازند؛ از اینرو، مصعب نامهای به ابراهیم نوشت، به او وعده داد در صورتی که حکومت ابن زبیر را بپذیرد، امارت مناطق شمالی عراق را به او میسپارد. نامه مشابهی نیز از سوی عبدالملک مروان - خلیفه اموی شام - به دست ابراهیم رسید. ابراهیم با یاران و مشاورانش در این باب به مشورت پرداخت. سرانجام تصمیم گرفت با مصعب بن زبیر همراه شود، پس نامهای به مصعب نوشت و با گروهی از یاران خود از موصل یا نصیبین - مقرّ حکومت خود - حرکت کرد و به کوفه آمد و با مصعب ملاقات کرد.[11]
درمحل دیر جاثلیق ابراهیم بن اشتر نگاه کرد و دید عده زیادی از لشگریان مصعب شبانه گریخته و به عبد الملک بن مروان پیوستهاند . چون دو لشکر به یکدیگر حمله کردند و جنگ در گرفت قبیله ربیعه از جنگ خود را کنار کشیدند، آنان که بر پهلوى راست لشکر مصعب بودند به مصعب گفتند ما نه با تو خواهیم بود و نه بر ضد تو.
وفاداران مصعب که پیشاپیش آنان ابراهیم بن اشتر بود پایدارى کردند و ابراهیم کشته شد، و چون مصعب چنین دید تن به مرگ داد و از اسب پیاده شد و خواص او هم پیاده شدند و چندان جنگ کردند که کشته شدند و بقیه سپاه گریختند.[13]