کارگاه آموزشی بازرسین افتخاری بسیج اصناف استان قم در راستای اجرای طرح همیاران بازرسی برگزار شد.
جلسه آموزشی و توجیهی بازرسین افتخاری بسیج اصناف با حضور ۶۰ نفر از بسیجیان امروز یکشنبه ۱۰ اسفند با حضور جناب سرهنگ روحی مسئول بسیج اصناف استان قم در محل اتاق اصناف برگزار گردید.
در این طرح اعضای بسیجی نسبت به نظارت و کنترل توزیع اقلام اساسی درایام پایانی سال در قالب بازرسین افتخاری اقدام مینماید
جناب آقای جعفری مدیریت بازرسی اتاق اصناف استان قم نیز ضمن توجیه اعضای حاضر در جلسه از همت و حضور بسیجیان اصناف که صمیمانه در جهت کمک به نظارت بر بازار شرکت دارند سپاسگزاری نمود.
16.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماجرا و خاطره جالب و شنیدنی از زبان مرحوم مغفور حاج محسن قلهکی که در خصوص خود ایشان می باشد.
درتابلوهای حرم ملائک پاسبان رضوی، موفقیت درزندگی ومعیشت رااینگونه از قول امیرالمومنین علی(علیه السلام) بیان نموده اند:
پایداری زندگی(معیشت)به برنامه ریزی درست و وسیله رسیدن به آن،بامدیریت صحیح است.
۱۷ رجب المرجب۱۴۴۲ قمری
@habib_khoda
افتتاح پایگاه شهید سلیمانی سازمان حمل ونقل بار و مسافر شهرستان دامغان با حضور فرمانده سپاه ناحیه و مسئول سازمان بسیج اصناف استان سمنان و شهرستان و با شرکت بسیجیان این سازمان انجام شد .
در انتها از بسیجیان نمونه این پایگاه تقدیر بعمل آمد .
سازمان بسیج اصناف استان سمنان/دامغان
@asnaf1397
7.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در راستای اجرای طرح کاسبان امین(توزیع مویرگی ) ؛ با پیگیری سازمان بسیج اصناف استان کرمان و حوزه بسیج اصناف شهرستان کهنوج ۱۰ تن روغن تنظیم بازاری به همت سپاه این شهرستان و با همکاری و همیاری حوزه های محلات خواهر و برادر توزیع گردید .
سلام صبح بخیر 🌻
امام علی ع: خداوند تبارک و تعالی به حضرت موسی(ع) چنین وحی کرد، ای موسی چهار سفارش به تو دارم، تا زمانیکه مطمئن نیستی گناهانت
آمرزیده شده به عیوب دیگران مشغول مشو.
تا زمانی که مطمئن نیستی گنج های من
تمام شده در مورد روزی خود اندوهگین مباش.
تا زمانی که از زوال پادشاهی من
اطمینان نداری به کسی جز من امید مبند.
تا زمانی که مطمئن نیستی
شیطان مرده، از مکر او ایمن مباش.
📚خصال شیخ صدوق/ج۱/ص۲۱۷
شمه ای از زندگی ابراهیم فرزند مکرم پیامبر اسلام(ص) در سالروز وفات ایشان
ابراهیم بن محمد بن عبدالله فرزند پیامبر اسلام و مادرش؛ ماریه قبطیه از دختران ملوک مصر بود که مقوقس حاکم مصر و اسکندریه او را به پیامبر بخشید.
در کتاب الطبقات الکبری آمده، ابراهیم در ذی الحجه سال ۸ هجری متولد شد. پیامبر به اصحابش فرمودند: برای من پسری متولد شده و من نام پدرم ابراهیم را بر او گذاردم. پیامبر روز هفتم تولدش برای او عقیقه کرد و سر او را تراشید و هموزن آن به مساکین، نقره داد.پس از تولد ابراهیم، جبرئیل نازل شد و حضرت را با عنوان "اباابراهیم" سلام داد.
شیخ عباس قمی در منتهیالآمال از ابنعباس روایت کردهاست:
روزی حضرت محمد نشسته بودند. بر ران چپش ابراهیم و بر ران راستش حسین پسر علی را نشانده بود. ناگاه جبرییل نازل شد و گفت:ای محمد، پرورگارت تو را سلام میرساند، و میفرماید این هر دو را برای تو جمع نخواهم کرد. یکی را فدای دیگری گردان. پس محمد به ابراهیم نگاه کرد و گریست. به حسین نگاه کرد و گریست. پس فرمود: ابراهیم مادرش ماریه است. اگر بمیرد کسی جز من برایش محزون نخواهد شد. مادر حسین فاطمه و پدرش علی میباشد، پسر عم من و به منزله جان و خون من است. اگر بمیرد دختر و پسر عمم هر دو برایش اندوهگین خواهند شد. من نیز برای او محزون میشوم. پس اختیار میکنم حزن خود بر حزن ایشان. ای جبرییل ابراهیم را فدای حسین کردم. پس هر وقت محمد، حسین را میدید او را به سینه میچسبانید و میگفت :فدای تو بشوم. ای کسی که ابراهیم را فدای تو کردم.»
مرگ جانسوز وى؛ حضرت محمد (ص)را سخت داغدار کرد بدانسان که در فقدان او گریست و این چند جمله را که امام صادق(ع)از آن حضرت روایت کرده است در مرگ او بر زبان آورد:
تدمع العین و یحزن القلب و لا نقول ما یسخط الرب، و انّا بک یا ابراهیم لمحزونون
( فروع کافى، ج ۱، ص ۵۵.)
چشم گریان، و دل محزون و اندوهناک است ولى سخنى که موجب خشم پروردگار گردد بر زبان جارى نخواهم ساخت، اما بدان اى ابراهیم که ما در فقدان و مرگ تو اندوهناک و محزون هستیم.
و چون برخى به آن حضرت اعتراض! کردند که اى رسول خدا مگر تو ما را از گریه نهى نمیکنید؟
فرمودند: نه، من نگفتم در مرگ عزیزانتان گریه نکنید، زیرا گریه نشانه ترحم و مهربانى است و کسى که دلش به حال دیگران نسوزد و مهر و محبت نداشته باشد مورد رحمت الهى قرار نخواهد گرفت. آنچه من گفته ام این است که در سوگ و فقدان عزیزان خود فریاد نزنید و صورت خود را مخراشید و گریبان چاک نزنید و از سخنانى که نشانه اعتراض و نارضایتى از داست خوددارى کنید.
( سیره حلبیه، ج ۳، صص ۳۴۷ و ۳۴۸)
به هر ترتیب رسول خدا(ص)دستور داد تا ابراهیم را غسل داده حنوط و کفن کنند سپس جنازه او را برداشته به قبرستان بقیع آوردند و در جایى که اکنون به نام «قبر ابراهیم »معروف است دفن کردند.
در آن روز که ابراهیم از دنیا رفت خورشید گرفت و مردم مدینه گفتند: خورشید به خاطر مرگ ابراهیم گرفته است! رسول خدا(ص)براى رفع این اشتباه و مبارزه با این موهومات و خرافات به منبر رفت و مردم را مخاطب ساخته فرمودند:
«ایها الناس ان الشمس و القمر آیتان من آیات الله یجریان بامره، مطیعان له، لا ینکسف لموت احد و لا لحیاته، فاذا انکسفا او احدهما صلوا»
اى مردم همانا خورشید و ماه دو نشانه از نشانه هاى قدرت حق تعالى هستند که تحت اراده و فرمان او هستند و براى مرگ و حیات کسى نمى گیرند و هر زمان دیدید آن دو یا یکى از آنها گرفت نماز بگزارید.
همچنین نقل شده که پیامبر رو به کوه مقابلشان ایستادند و فرمودند:
«ای کوه! اگر آنچه بر من وارد شده بر تو وارد میشد، تو را درهم میکوبید، ولی ما همانگونه که خدا فرمان داده، میگوییم:
إنّا لِلهِ وَ إنّا اِلَیْهِ راجِعونَ وَ الْحَمدُ لِلهِ رَبِّ الْعالَمینَ.»
(انساب الاشراف، ج۱، ص۴۵۲)