9.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📚 کتابشناسیِ عاشورا
📍۲۰ کتاب خوب برای عاشوراشناسی
✍ علیرضا ملااحمدی
▪️ بحمدالله کتابِ خوب دربارۀ قیام عاشورا فراوان است. اما همین کثرت، انتخاب را سخت کرده است.
از طرفی قیام عاشورا یک پدیدهی یکبُعدی نبود؛ بلکه ابعاد مختلفی دارد که برای شناخت جامع قیام، باید آنها را شناخت. بنابراین کتابها را ذیل شش بُعد مهمّ دستهبندی کرده و دربارۀ هر یک توضیح مختصری دادهام:
۱. فقهِ عاشورایی
۲. تاریخ و مقتل
۳. دینشناسیِ عاشورایی
۴. ابعاد معرفتی و ملکوتی عاشورا
۵. عاشورا بهمثابه راهِ سلوک الی الله
۶. ابعاد اجتماعی و سیاسی قیام عاشورا
🔺 البته شاید بتوان کتابهای بهتری را هم نام برد؛ اما برای اینکه در گام نخست یک چارچوب و ساختار منسجم از این واقعۀ بزرگ پیدا کنیم، اینها احتمالاً بهترین گزینهها هستند...
📝 متن کامل را در پیوند بخوانید:
@Maktabkhaaneh
بسمه تعالی
کتاب کاربردی
✨«نورِزندگىدر پرتو اذكار و تعقيباتنماز»✨
اثر مرحوم آیت الله اختری(رضوان الله علیه) جهت استفاده بهتر در قالب کانال عرضه شده است.
لطفا برای استفاده دیگران اطلاع رسانی بفرمایید.
آدرس کانال :
@zekr_doaa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 این جمعیت عظیم زنان محجبه و عزادار حسینی در قم و نجف و کربلا نیست اینجا لندن پایتخت انگلیس است
🗣 نجاح محمد علي
🔰تبیین جایگاه تنفیذ رئیس جمهور
🔸امضا حکم ریاست جمهوری توسط رهبر انقلاب یک موضوع تشریفاتی نیست بلکه از اختیارات ولی فقیه و یا به یک معنا وظیفه ولی فقیه است که حکم ریاست جمهوری را امضا کند.
🔸 وقتی احکام تنفیذ را نگاه میکنیم، چه چندین حکمی که توسط حضرت امام صادر شد مانند حکم تنفیذ ریاست جمهوری بنی صدر در سال ۵۸، شهید رجایی و آیت الله خامنهای، دیده میشود که حضرت امام و رهبر انقلاب در همه احکام بیان کردهاند که دارند از آرای عمومی تبعیت میکنند؛ از جانب دیگر هم در همه احکام ریاست جمهوری این مسئله بیان شده که رای ملت و همچنین تنفیذ رای ملت توسط ولی فقیه، مشروط به این است که تخلف از احکام اسلام و عدول از قانون اساسی نشود.
🔸با این بیان بار دیگر نقش مردم، اهمیت آن و بحث مردم سالاری دینی که در کنار اعتناء واقعی و حقیقی به رای مردم، مصالح انقلاب و اجتماع و کشور و همچنین احکام شریعت اسلامی لحاظ میشود در اینجا دیده میشود؛ توأمان با آن، دیدن احکام شریعت و نظریه مردمسالاری و نقش آنها در سرنوشتشان میتواند پشتوانههای تنفیذ حکم ریاست جمهوری باشد.
مشاهده در فارس
#سعید_صلح_میرزایی
#تنفیذ
#ریاست_جمهوری
@hamim1
#لبنان
⚫️ فواد شکر کیست؟
➖ در ۲۵ آوریل ۱۹۶۱ میلادی مصادف با ۵ اردیبهشت ۱۳۴۰ ه.ش در شهرک نبی شیث واقع در شرق لبنان به دنیا آمد.
➖ وی از بنیانگذاران حزب الله و نقش فرماندهی را در تأسیس و سازماندهی اولین گروه های مقاومت اسلامی در لبنان ایفا کرد. شهید فواد شکر عضو شورای مرکزی حزب الله و شورای جهادی مقاومت اسلامی لبنان نیز بود.
➖ او در اوایل دهه ۱۹۸۰ میلادی در مقابله با تهاجم اسرائیل به لبنان شرکت کرد و در درگیری منطقه خلده در سال ۱۹۸۲ مجروح شد.
➖ شهید فواد شکر نقش اساسی در برنامه ریزی و مدیریت عملیات به ویژه عملیات های ویژه علیه نیروهای اسرائیلی در لبنان داشت.
➖ او اولین مقام نظامی مرکزی حزب الله در دوران تأسیس و در نیمه اول دهه ۹۰ میلادی بود و نیروهای نظامی حزب الله برای حمایت از مسلمانان بوسنی و هرزگوین در سال های ۱۹۹۲-۹۵ را مدیریت و سازماندهی کرد.
➖ او فرمانده اصلی و مسئول تدوین طرح های نظامی مقاومت اسلامی لبنان در جنگ تموز در سال ۲۰۰۶ میلادی و همچنین مقابله با گروههای تکفیری در شرق لبنان بود.
➖ حاج محسن از ابتدای جنگ فلسطین تاکنون فرماندهی عملیات نظامی حزب الله در جبهه جنوب لبنان-شمال فلسطین اشغالی را به عهده داشت و در نهایت در جریان حمله تروریستی جنگندههای ارتش اسرائیل به ساختمان مسکونی در ضاحیه بیروت به شهادت رسید.
#رحمه_الله_رحمهََ_واسعه
هدایت شده از آقای تحلیلگر 🇮🇷✌️
شهید اسماعیل هنیه که بود؟
➖ اسماعیل عبدالسلام هنیه در ۲۹ ژانویه ۱۹۶۲ میلادی (۹ بهمن ۱۳۴۰ ه.ش) در اردوگاه الشاطی واقع در شهر غزه به دنیا آمد. هنیه در سال ۱۹۸۰ ازدواج کرد و ۱۳ فرزند دارد. سه تن از پسران و سه نوه او در حمله هوایی اسرائیل در نوار غزه در ۱۰ آوریل ۲۰۲۴ (۲۲ فروردین ۱۴۰۳) ترور شدند.
➖ شهید هنیه در سال ۱۹۸۷ میلادی اسیر و به منطقه مرج الزهور در جنوب لبنان تبعید شد. او بارها هدف ترور دشمن صهیونیستی قرار گرفت که یک مرتبه همراه با شهید شیخ احمد یاسین بنیانگذار حماس بود.
➖ هنیه پس از پیروزی حماس در انتخابات مجلس قانونگذاری فلسطین در سال ۲۰۰۶، به عنوان نخست وزیر دولت فلسطین انتخاب شد.
➖ او یکی از رهبران بارز فلسطینی و رهبر بزرگترین جنبش مقاومت فلسطین بود و در سال ۲۰۱۷ به عنوان رئیس دفتر سیاسی حماس انتخاب شد.
➖ شهید اسماعیل هنیه در بامداد چهارشنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۳ در جریان سفر به ایران به جهت شرکت در مراسم تحلیف رئیس جمهور جدید ایران، در حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به محل اقامتش در تهران به شهادت رسید. / تحولات جهان اسلام
@mrtahlilgar1