💢ناگفته های فرزند شهید فخری زاده از پدرش در گفتگو با وطن امروز
◽️▫️از مخالف شدید شهید فخری زاده با برجام تا ارادت ویژه ایشان به حضرت معصومه و جزییات جلسات ایشان با رهبر انقلاب و حاج قاسم
🔹🔸حامد فخری زاده:
♦️پدرم سنین نوجوانی که ۱۵ سال داشتند، فعالیتهای انقلابی خودشان را شروع کردند و جزو نخستین نفراتی بودند که در همین خیابان صفاییه قم در تظاهرات ضد رژیم ستمشاهی فعالیت داشتند.
♦️بعد از اینکه انقلاب پیروز شد، برای تحصیل به تهران رفتند و بعد عضو سپاه شدند.
♦️در زمان جنگ تحمیلی هم تا آنجایی که میدانم بیشتر در جبهه غرب کشور بودند و دوره کوتاهی هم در جبهه جنوب حضور داشتند.
♦️ایشان هیچ موقع اجازه ندادند ما از حضور ایشان در جبهه که خیلی معمول است، برای کسر خدمت سربازی و معافیت و این موضوعات استفاده کنیم، یعنی حتی در این زمینه هم رعایت میکردند.
♦️پدر متولد شده قم بودند لذا ارادت بسیار ویژهای به حضرت فاطمه معصومه سلامالله علیها داشتند و گمان میکنم اینکه شهادت پدر مصادف شد با شهادت حضرت معصومه سلامالله علیها به دلیل همین ارادت ایشان به حضرت معصومه بود.
♦️نخستین ترور پدر بازمیگردد به سال ۷۸ یعنی ۲۱ سال پیش. از آن موقع یعنی بیش از ۲۰ سال تا روز شهادت، پدر بارها در معرض ترور بودند که این ترورها با لطف و مشیت الهی، به انجام نمیرسید و ناموفق بود.
♦️بر حسب اتفاق، مسیر راه تغییر میکرد یا بر حسب اتفاق، زمان تردد تغییر میکرد یا اتفاقات دیگری میافتاد که ترور خنثی میشد و بعد که بررسی میکردند کشف میکردند که در مسیر تردد بمبگذاری کرده بودند یا کمین کرده بودند که این ترورها به شکست رسیده بود.
♦️پدر بسیار به حضرت آقا نزدیک بودند و جلسات زیادی با رهبر معظم انقلاب داشتند. خود حضرت آقا به صراحت در پیامی که به مناسبت شهادت پدر صادر فرمودند، نوشتند «دانشمند برجسته ممتاز هستهای و دفاعی کشور» که ناشی از شناخت کامل حضرت آقا از پدر است.
♦️پدرم مخالف برجام بودند و همیشه میگفتند این برجام هستهای بعد میشود برجام موشکی، بعدش میشود برجام حقوق بشر و این ته ندارد، پایان ندارد، چرا که آمریکا هیچ وقت خوی گرگ بودن خود را کنار نمیگذارد.
♦️تا آنجا که میدانم پدر با حاجقاسم جلساتی داشتند و به بعضی مکانهای مرتبط با کارشان، با هم برای بازدید میرفتند اما بعد از شهادت حاجقاسم یادم نمیآید که پدر در جلسهای، سمیناری یا سخنرانی شرکت کرده باشند و در ابتدای صحبت خود با نام و سلام بر شهید حاجقاسم آغاز نکرده باشند. پدر خیلی به حاجقاسم علاقهمند بودند.
♦️گفتن بعضی کلمات و جملات، در قالب بیان ساده است ولی اینکه ۲۱ سال هر روز صبح وقتی پدر از در خانه بیرون میرفت، معلوم نبود دوباره بازگردند قابل توضیح نیست. هر روز این ترس و دلهره با ما بود که پدر الان از در خانه بیرون رفتند دوباره به خانه بازمیگردند یا خیر؟ واقعا وصف این وضعیت قابل بیان نیست و در جملات نمیگنجد و این ۲۱ سال خیلی شرایط سخت و پرفشاری برای ما بود.
طبیعتا پدر سعی میکردند این مسائل- خطر ترور و از این حرفها- در خانه نشر پیدا نکند که باعث نگرانی ما و مادر نشود ولی بعضی اخبار مثل صحبتهای نتانیاهو و اولمرت درباره ایشان پخش شده بود و ما هم شنیده بودیم.
جدا از روحیات و اخلاقشان که به هیچ عنوان دوست نداشتند و اجازه نمیدادند ما از نام ایشان برای شرایط کاری خود استفاده بکنیم، جدا از این حرف، ایشان آنقدر گمنام بودند که نمیشد از نامشان استفاده کرد.
♦️موضوع ترور پدر، کار بسیار پیچیده ای بوده و میدانم چندین گروه و سازمانهای مختلف دارند روی این قضیه کار میکنند، چون ابهامات زیادی وجود دارد و موضوع خیلی پیچیدهتر از این حرفها است. یک ترور ساده که چندتا تیر شلیک شده، نبوده و قضیه ترور پدر ابعاد بسیار پیچیدهای داشته است.
⭕️ تکذیب ادعاهای پدر روحالله زم/ پست آقای زم یک داستان سرایی تخیلی است
🔺 یک منبع آگاه در قوه قضائیه در گفتگو با مهر در رابطه با پست اینستاگرامی منتشره از سوی محمد علی زم گفت: موارد مطرح شده از سوی آقای زم در خصوص جزئیات جلسه ملاقات با روحالله زم، منطبق با واقعیات نیست.
🔺 جملات به کار رفته در پست آقای زم یک داستان سرایی تخیلی است و البته قبلاً هم سابقه اینگونه اظهارنظرها از سوی وی وجود داشته است؛ از جمله آنکه آقای زم درست در زمانی که مدعی بود هیچ ارتباطی با پسرش ندارد، با استفاده از روشهای گوناگون با روحالله زم ارتباط میگرفت.
🔺 اظهارنظرهای کذب از جانب محمدعلی زم پیش از این نیز مسبوق به سابقه بوده، فلذا ادعای مطرح شده در این پست اینستاگرامی خاص نیز فاقد صحت و عاری از واقعیت است.
🔺 اینکه قوه قضائیه به دنبال مبادله روح الله زم بوده نیز شبیه حجم بزرگی از دروغهای کانال امد نیوز است.
نامه ی پدری که پسرش امروز صب اعدام شده رو که خوندین، بعدش این عکسا رو خوب ببینین
فقط دونفر از شهدایی هستن که با نقشه و پوشش خبری اغتشاشاتی که #روح_الله_زم هدایتش میکرد، توی خیابون پاسداران به شهادت رسیدن
مظلوم نمایی با نمایش مظلومیت تفاوت داره آقای محمدعلی زم...
#جای_شهیدوجلادعوض_نشود
✍ فاطیما سلیمانی
🔴 ساعاتی قبل از اعدام شهید روح الله زم به نقل از پدر شهید!
وقت نماز شد بچه ها و روح الله درخواست نماز جماعت کردند، به قدری نور وجودش را گرفته بود خجالت کشیدم جلو بایستم
مرزهای عوض کردن جای جلاد و شهید شکافت
🔗 🇮🇷راسخ🇵🇸🚩
متن پدر زم درباره نیما زم رو که میخونی متوجه میشی، این آقازادهای که اعدام شد، شاگرد کوچکی بوده در محضر پدر امامزادهای که توصیف کرده، انگار نه انگار، باعث و بانی قتل و غارت و آشوب بوده
*مسعود پیرهادی*
محمد رضایی جوان بود، با یک دنیا امید. ۲۵ سال داشت و همین ۱۰ ماه قبل ازدواج کرد. کمک بهیار بیمارستان حضرت رسول تهران بود و جشن کوچک ازدواجش را در بیمارستان گرفت تا هم به بیماران روحیه بدهد و هم به کادر درمان. برنامهها داشت برای بعد کرونا
از همه گذشت و به کاروان شهدای سلامت پیوست
#عند_ربهم_یرزقون
✅چشم انتظاری #والدین پس از #مرگ
#سخن_بزرگان
☘️ آیت الله سیدعبدالله جعفری(ره) ، از شاگردان علامه طباطبایی(ره) ، با وجود کهولت سنی که داشتند برنامه شان این بود که هر هفته یک روز را کنار قبر #مادرشان می روند و روز دیگر را در کنار قبر #پدرشان حاضر می شدند.
🍁 در یکی از روزهای سرد زمستانی به ایشان عرض کردم: هوا خیلی سرد است و ممکن است بیماریتان تشدید شود، اگر صلاح می دانید امروز از رفتن به قبرستان منصرف شوید.
💐 فرمودند: « ... این را بدانید که انتظار پدر و مادر از فرزندانشان پس از فوتشان بیشتر از حال حیاتشان می باشد که آن ها به زیارت و دیدارشان بروند»
❇️ @habibatolhosein
انا لله و انا الیه راجعون😔😔🌷🌷
ضمن تسلیت به خانواده بزرگوار این شهیدان علو درجات را برای مادر مرحومه ایشان مسئلت داریم.
❇️ @habibatolhosein
#پویش لبیک یا زینب
به مناسبت میلاد حضرت زینب سلام الله علیها کانون مهرورزی مدنی برگزار می کند:
1. مسابقه عکس نوشته (هر آیدی تنها یک عکس نوشته می تواند ارسال کند
موضوع عکس نوشته فرشتگان زمینی)
2. متن نوشته با موضوع (اگر یک پرستار بودم....)
3. مسابقه کتابخوانی از کتاب ( تنها در میان داعش) فایل آن به پیوست می آید و درصورت تمایل به شرکت در مسابقه بعد از مطالعه کتاب به آیدی زیر پیام دهید تا سوالات خدمتتان ارسال شود.
4. حضور بر مزار ۵ مدافع سلامت
5. مسابقه بهترین پیامک
ارسال متن پیامک زیبا در دو جمله جهت قدردانی از پرستاران
۶. ساخت کلیپ با موضوع یلدای زینبی
۷. نقاشی هدیه به پرستاران برای سنین ۵ تا ۱۲ سال و ارسال عکس نقاشی
✅خاطر نشان میشود عکس ها و پیامک ها در گروه و کانال پرستاران بارگزاری میشود.
مسابقات با جوایز ارزشمند
مهلت ارسال آثار: تا ۵ دی ۹۹
نحوه ارسال: بصورت مجازی به شماره ایتای
09916191517
@mosalla038
«بنام خدای امام حسین(ع)»
ای خوشا سالهای قبل؛
در چنین روزهایی در تکاپو بودیم که حسینیه شهید آقاطهرانی را آذینبندی کنیم، تا مهیای جشن میلاد حبیبة الحسین(سلام الله علیهما)شود.
این ویروس منحوس صغیر خطیر،
توفیق برپایی جشن میلاد را از ما گرفته؛
اما ...
دلهای بیقرار را توان جمود و رخوت نیست؛
خادمان شما در هیات حبیبة الحسین، بنا دارند به کمک دعای خیر و دستگیری مالی شما، باحضور خانواده «مدافعان حرم»، در بیمارستان حاضر شده و از «مدافعان سلامت» تقدیر کنند، مثل همان روزها که حضورتان، دعای خیرتان و کمکهای نقدیتان، به شکوه محفل نورانی اهل بیت میافزود،صمیمانه دست یاری بسویتان دراز میکنیم؛
تا هم دعاگویمان باشید،
هم باوجوهات نقدی کمکمان کنید تا تقدیری شایسته به عمل آوریم.
شماره کارت:
۶۲۷۳۸۱۱۱۳۸۴۲۹۱۳۶
هیأت حبیبة الحسین علیهماالسلام
❇️ @habibatolhosein
دو نوع مواجهه با یک شخصیت طراز اول دینی؛ ترور شخصیتی در رسانههای داخلی غربگرا و تجلیل در محافل دانشگاهی غربی!
خاطره ای از حجت الاسلام آقاتهرانی در مورد وجه بین المللی #علامه_مصباح_یزدی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
🔹حجت الاسلام مرتضي آقا تهراني كه سال ها در آمريكا به تحصيل و فعاليت مذهبي مشغول بوده است، يكي از خاطرات دوران تحصيل خود را چنين بيان مي كند:
«دانشگاه بينگهمتون كه در ايالت نيويورك قرار دارد،سالانه يك سمينار فلسفي برگزار مي كند و از فيلسوفان بزرگ دنيا دعوت مي شود تا با شركت در اين مراسم، به ارائه ي مقاله و كنفرانس علمي بپردازند. ارائه ي مقاله و كنفرانس در اين سمينار، داراي ارزش علمي براي اساتيد خواهد بود. چه اينكه در مجلات علمي دانشگاه به چاپ مي رسد و جزو فعاليت هاي علمي به حساب مي آيد.
حدود 14 يا 15 سال پيش، از حضرت #آيت_الله_مصباح يزدي-دامت بركاته- دعوت شد تا در اين سمينار حضور يافته و كنفرانس علمي داشته باشند. اين سمينار توسط چيرمن دپارتمان فلسفه ي دانشگاه ، جناب آقاي پرفسور آنتوني پرويس و پرفسور پرويز مروج اداره مي شد.
حضرت آيت الله مصباح نيز دعوت اين دانشگاه را پذيرفته و در روز مقرر حدود 20 دقيقه به ارائه ي كنفرانسي راجع به فلسفه ي ملاصدرا پرداخت. اين كنفرانس بلافاصله توسط پروفسور مروج به زبان انگليسي ترجمه مي شد. كنفرانس آيت الله مصباح آن قدر براي شركت كنندگان جالب و اثرگذار بود كه به طور ممّتد و مفصل براي ايشان دست مي زدند.
پروفسور آنتوني پرويس(چيرمن دانشگاه و رئيس سمينار) كه به شدت تحت تأثير كنفرانس آيت الله مصباح قرار گرفته بودند، از شركت كنندگان تقاضا كرد كه در صورت امكان يكي از آنها وقت خود را به آيت الله مصباح بدهد تا بحث ديگري از فلسفه ي اسلامي را ارائه دهند.
يكي از حاضران در جلسه نيز با وجود ارزش علمي كنفرانس در اين سمينار، بلافاصله وقت خود را به آيت الله مصباح داد و ايشان نيز بحث خود را ادامه دادند. بحث استاد مجدداً بسيار مورد توجه شركت كنندگان واقع شد.
🔻اين ماجرا گذشت تا اينكه سالها بعد، در اوج حملاتي كه به آيت الله مصباح در روزنامه هاي دوم خردادي صورت مي گرفت، روزي آقاي پرويس كه استاد راهنماي بنده بود، به من گفت:
مرتضي! من سابقاً فكر مي كردم كه اين حق توحّشي كه آمريكايي ها از برخي كشورها و به ويژه ايران مي گرفتند، اشتباه است. اما الان نظرم عوض شده است و معتقدم كه اين حق توحّش را بايد بگيرند!
گفتم چرا چنين اعتقادي پيدا كرده ايد؟! گفت: مگر در كشور شما چند نفر مثل آيت الله مصباح وجود دارد كه مطبوعات داخلي خودتان اين همه به ايشان حمله و اهانت مي كنند؟
من متحير ماندم كه چه پاسخي به او بدهم. گفتم: نويسندگان اين نوع جرايد به واقع نماينده ي مردم ايران نيستند و از علم و دانش بهره اي ندارند؛ از همه گذشته، فكر مي كنم تعهدي به دين و وطن خود ندارند.»
برگرفته از كتاب گفتمان مصباح ص ۱۸۴ و ۱۸۵
❇️ @habibatolhosein