1_1235223639.pdf
39.88M
کتاب «لیالی نور؛ مواعظ شبهای قدر» از سلسله مواعظ اخلاقی عرفانی حضرت آیةالله حاج سیّد محمّدصادق حسینی طهرانی.
مباحث کتاب: اهمّیت دعا، چگونگی دستیابی به زندگی شیرین و گوارا، تبیین فناء فی الله و بقاء وجه إلهی، چگونگی وصول به حقیقت، نحوهٔ اصلاح نفس و مقابله با هواهای نفسانی، اهمّیت شبهای قدر، أعمال مستحبّ آن، سرّ تعدّد شبهای قدر و لزوم استفاده از فرصت إحیاء این لیالی با توجّه تامّ به توحید و عشق به خداوند و..
تهیه نسخه چاپی کتاب:
http://towhid.org/1412/text
@nooremojarrad_com
@habibollah1
۱۹ فروردین ۱۴۰۲
﷽
حتی به ناحق.
اگر پدر و مادر از دست فرزندشان راضی نباشند ولو اینکه حق با فرزند بوده و پدر و مادر به ناحق از او ناراضی باشند، خواه ناخواه برای فرزند قبض پیش آمده و هرچه به خود فشار بیاورد و این طرف و آن طرف برود که این گرفتگی و قبض مرتفع شود، مرتفع نخواهد شد! مگر آنکه دل پدر و مادر را به دست آورده و رضایت ایشان را تحصیل کند.
هرچه سالک راه خدا کارهایش منظم باشد؛ نماز شبش منظم، بیداری شبش منظم، همه کارهای او منظم باشد، ولی پدر و مادر او ناراضی باشند برای او قبض حاصل میشود ولو اینکه به ناحق ناراضی بوده و از جهت منطقی و عقلائی حق با فرزند باشد. گرفتگی دل پدر و مادر چه حق باشد و چه ناحق، اثری که روی فرزند منعکس میکند قبض و گرفتگی است.
آیتالله سید محمدصادق طهرانی
گلشن احباب، جلد ۱، صفحه ۹۶ و ۱۰۴
@habibollah1
۲۰ فروردین ۱۴۰۲
﷽
خودتان را معطل نکنید؛ تا لطیف نشوید چیزی گیرتان نمیآید!
خودتان را معطل نکنید، تا لطیف نشوید چیزی گیرتان نمیآید. من اهل قسم نیستم ولی مجبورم، دلم میسوزد، یک کلمه میگویم، خانمها! آقایان! به حضرت زهرا (سلام الله علیها) قسم اگر لطیف نباشید چیزی گیرتان نمیآید!
خودتان را معطل نکنید، هی روزی چند تا اوقات تلخی در خانه راه میاندازد، عصبانی میشود، از این طرف هم میخواهد بشود زبدة العارفین، عمدة المکاشفین!
یک بار این قسم را با تمام وجودم خوردم، تا لطیف نشوید چیزی گیرتان نمیآید.
علامه طباطبایی (ره) سرتاسر لطافت بود، لطافت این مرد به جایی رسیده بود که به عمرش به کسی دعوا نکرده بود، زمانی که ما در قم بودیم این بچههای قم از هشت سالگی دوچرخه بیست و هشت سوار میشدند، از بغل رکاب میزدند، یک بچهای آمد زد به علامه طباطبایی و ایشان به شدت آسیب دید و روی زمین افتاد.
حالا ما باشیم چه میگوییم؟ خیلی دیگر آدم خوبی باشیم یک چیزی میگوییم دیگر، این آقا بلند شد، خیلی راحت، اول رفت سراغ بچه، گفت: طوریت نشد؟! گفت: نه، گفت: الحمد لله، خداحافظ!
اگر میخواهید به جایی برسید لطیف شوید. لطیف بودن را تمرین کنید، از خانه شروع کنید و با خشم و غضب، تن خانواده را نلرزانید.
آیتالله فاطمینیا
@habibollah1
۲۲ فروردین ۱۴۰۲
﷽
توصیه علّامه طهرانی برای شبهای قدر.
حالات و مَلَكاتى كه انسان در شب قدر دارد، در طول ايّام سال منعكس مىشود. كسى كه در شب قدر در عالَم وحدت است، در طول سال نيز اين معنا در او مشهود است و كسى كه در عالَم كثرت، متوغّل است، در طول سال نيز به همين معنا مبتلا مىشود.
خطورات و توجّهاتى كه در شب قدر براى انسان است بر خطورات و حالات سال مؤثّر است، حتّى اگر فرض كنيم كسى در شب قدر توجّهش به فرزندش زياد است، اين حال به تمام سال وى تسرّى مینماید.
[اعمال شب قدر]:
_ صد ركعت نماز
_ نماز هفت قُلْ هُوَ اللَه
_ قرائت سوره دخان و روم و عنكبوت
_ قرائت سوره قدر
_ زيارت حضرت سيّدالشّهداء عليه السّلام و حضرت ابالفضلالعباس و حضرت علیاکبر و سائر شهدا علیهمالسلام
_ قرآن بر سر گرفتن
نقل از آیتالله سیدمحمدصادق طهرانی، نور مجرّد، جلد ۲، صفحه ۳۷۰
کتاب لیالی نور، مواعظ شب قدر👇
eitaa.com/habibollah1/93
۲۲ فروردین ۱۴۰۲
۲۲ فروردین ۱۴۰۲
۲۳ فروردین ۱۴۰۲
بهره هر کدام شما از زمین، به اندازه طول و عرض قامت شماست..
امام علی علیهالسلام
@habibollah1
۲۴ فروردین ۱۴۰۲
سرطان که سراغم آمد فهمیدم دنیا سراسر عشق است.
بیماری سرطان که سراغم آمد، دریچههای تازهای به رویم باز شد. یک سالی که درگیر این بیماری هستم، دریچههایی برایم باز شد که در غیر این صورت باز نمی شد. با همه وجودم درک کردم که دنیا چهقدر حقیر است. قبلا شنیده بودم اما شهودش نکرده بودم.
اکنون به اینجا رسیدهام که دنیا سراسر عشق است و غایت عشق هم رسیدن به ذات اقدس حضرت حق است. من خدا را خیلی دوست دارم و واقعا با هیچ چیز عوضش نمیکنم.
باور کنید که شوق به رفتن دارم؛ خیلی دوست دارم هرچه زودتر بروم. به خدا قسم از صمیم قلب میگویم. این حرف را به دکترم هم گفتم و او گفت افسرده هم شدهای؟ گفتم کسی که با نهجالبلاغه آشناست و مرگ را از زاویه حضرت امیر دیده و شناخته است افسرده نمیشود اما شوق به رفتن پیدا می کند. به تعبیر حضرت امیر(ع): دنیا را باید شنید و آخرت را باید دید.
حالا شاید بگویید یعنی با این روحیه درمان را ادامه نمیدهی؟ میگویم هرچند که این قدر شیمیدرمانی شدهام که دیگر خسته شدهام اما من تا کنون دو عمل انجام دادهام. عمل اول را که کردم و وارد شیمیدرمانی شدم گفتند لکههایی سیاه در کبدت پیدا شده است. بعد از دوازدهبار شیمیدرمانی گفتند بهتر است بازهم عمل کنی و باز هم عمل کردم. چندبار دیگر شیمیدرمانی کردم که گفتند سرطان روده رفع شده اما لکههایی روی کبد هنوز هست.
میگویند احتمالا عمل سوم را هم باید انجام دهی که بعید است زیر بار آن بروم. واقعا سخت است. حالا به هر حال سرطان روده رفع شده اما این لکهها روی کبد هست که باید رفع شوند، اگر هم نشد نشد دیگر.
دلم میخواهد بگذارند قدری کارم را انجام دهم؛ اکنون می خواهم یک پروژه دلی قرآنی و روایی انجام دهم و باید مطالعه کنم و نیاز به تمرکز دارم. به دکترم گفتم آقای دکتر حداقل یک وقفه یکیدوماهه بینداز که قدری پروژهام را پیش ببرم.
مصاحبه با مرحوم عماد افروغ
چهارم دی ماه ۱۴۰۱
استاد عماد افروغ، عدالتخواه علوی، جامعهشناس انتقادی و متفکر انقلابی، سحرگاه شب قدر ۲۳ ام رمضان امسال به رحمت خدا رفت. روحش شاد..
@habibollah1
۲۵ فروردین ۱۴۰۲
شاخصها و شیوههای آرامش.
شاخصه اصلی آرامش و اطمینان این است که انسان تحت تأثیر وقایع تلخ گذشته یا نگرانی از آینده قرار نمیگیرد. «أَلَا إِنَّ أَوْلِیَاءَ اللَّهِ لَا خَوْفٌ عَلَیْهِمْ وَلَا هُمْ یَحْزَنُونَ» (یونس: ۶۲)
از مهمترین مبادی آرامش کسب روزی حلال، انفاق و اطعام است. همچنین روابط صحیح با خویشاوندان زمینهساز ایجاد آرامش است.
از همه مهمتر ارتباط با حضرت حق و نماز همراه با خضوع و خشوع و هدفمندی در زندگی به انسان آرامش میبخشد.
مهدی واضحی
@habibollah1
۱ اردیبهشت ۱۴۰۲
انسان و آسمان.
زندگی آپارتماننشینی اجازه نداده انسانها سالی یک بار هم به آسمان نگاه کنند. یکی از محرومیتهایی که ایجاد کرده، محروم شدن از نعمت بزرگ دیدار ستارگان است. اگر انسان ماهی یک شب برود در روستا تا بتواند آسمان را ببیند و زیارت کند، مثل زیارت یک امامزاده برایش سازنده است.
ندیدن آسمان، خیلی مضر است. یک نگاه به آسمان برای انسان کافی است که بداند این چیزهایی که برای خودش برداشته، باعث خجالت است. آسمان را گذاشتهاند برای صفر کردن تعلقات.. برای نجات انسان از تعلقات، یک نگاه معنادار به آسمان بس است.
آیتالله حائری شیرازی
@habibollah1
۳ اردیبهشت ۱۴۰۲
نقد و بررسي تقابل اخلاق با دين (3).pdf
2.78M
نقد نگاه آقای پناهیان در مورد تقابل اخلاق با دین.
✍ محمد سربخشی
@habibollah1
۶ اردیبهشت ۱۴۰۲
۸ اردیبهشت ۱۴۰۲